Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין ברכישת אחד מהרכבים בדגמים 2009/2010.

דרישות שלי הם:

1. אמינות

2. נוחות הנסיעה

3.צריכת דלק

על פורטה יצא לי לינהוג, חוץ מההגה שלא ממש הצלחתי להתחבר אליו אהבתי את הרכב. בעל הפורטה (ליסינג) חבר שלי, אמר שרכב אחרי 60000 איבד מכוחו ומרגיש עייף. קיה שלו היא 2011 עם שישה הילוכים. לגבי Sx4 אין לי ניסיון, רק מדעות בפורום.

רציתי לשמוע על הבעיות האופייניות של שני הדגמים כאשר מתקרבים ל100000 ק״ם.

פורסם

(קיה פורטה) אין בעיות,כבר 129,000 קילומטר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תעשה סיבוב ב-SX4 ותחליטץ בעקרון רכב אחרי 60000 ק"מ לא צריך לאבד מכוחו, שיפנה לחברת הליסינג לאבחון ותיקון.

לו אני צריך לבחור בין השתיים הייתי הולך על הפורטה.

האמינות וצריכת הדלק טובים בשני הדגמים, הנוחות, לדעתי, עניין סובייקטיבי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות. מתי החליפו גיר של 4 הילוכים ל-6 של ספורטאז׳? העם מדובר בהבדל משמעותי בצריכת דלק או ראש מנוע בתוך התא נוסעים ?

• תוכן חדש...