ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,622 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מתעניין ברכב משומש מאזדה 6 בשנתונים שבין 2003 לבין 2008. האם יש שנתונים עם בעיות מיוחדות שכדאי להתרחק מהם? האם יש שנתונים מוצלחים במיוחד? האם יש בעיות לכלל השנתונים שהזכרתי? כל כמה זמן או ק"מ צריך לעשות טיפול בסיסי? צריכת דלק?
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
היי, אני עומד לפני רכישת רכב מאוטו סנטר יד ראשונה מפרטי, האוטו עומד על 73,000 ק"מ כלומר טיפול 75 בפתח (2000 ש"ח בערך). בנוסף לכך יש צורך להחליף את כל הצמיגים (לא הוחלפו מעולם). באוטו סנטר לא מוכנים להוריד מהמחיר עקב דברים אלו ורוצים לטפל אצלם במוסך ולהחליף לצמיגים סיניים במידת הצורך, דבר שלא מקובל עלי. כרגע לא יודע לאן להתקדם(אני זקוק לאוטו דיי דחוף).
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום חברים, התקציב שלי לרכב הוא 20~26 אלף אני מחפש את המקסימום שאפשר להוציא מהתקציב הזה כמה חסכוני, אמין, ונוח שאפשר, מה דעתכם על 3 האפשרויות האלו או לחילופין מה הייתם רוכשים בתקציב הזה?
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם המוכר התחייב בבדיקה על שלדה נקיה ומתגלה שהסורג הקדמי הוחלף, זה בעייתי? בלי קשר לבדיקה - זה מעיד על בעיה כלשהי? מכנית/בטיחותית?
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
- 1 תגובות
- 619 צפיות
חבר לקח לבדיקה רכב סיריון שנת 2009 לבדיקה בסעיף מנוע,מערכת קירור רשומים הדברים הבאים : רעשים במנוע , לנקות מערכת קירור האם זה כסת"ח ? הוא אמר שהרכב נסע חלק ולא שמע שום דבר מוזר .
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי יש לי רכב KIA RIO 2008 הוא התחיל לעשות לי קצת בעיות והגעתי להחלטה אולי להחליף אותו האמת דיי התעניינתי בטרייד אין , ואני מעדיף רכב ידני גם אני יכול להוסיף 20-30 אלף נוספים אבל רציתי לדעת מה האופציות העומדות לפני אניי ממש רציתי סיאט או פולסוואגן בנוסף אני כל יום נוסע בערך 60 קילומטר ... משהו שגם אולי משנה אשמח לשמוע עצות תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת turbo2000, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 862 צפיות
שלום לכולם. בשעה טובה מכרתי גרנדה פונטו שעשתה עבודה נהדרת. אני מחפש רכב טיפה יותר גדול. דרישות מהרכב : רכב בעל מרכב חמש דלתות רכב משנת 2012 ויותר חיסכוני,אמין,בטיחותי. מתאים לי גם ידני וגם אוטומט הצפי שלי לנסועה הוא בערך 12K-15K בשנה. 90% מהנסיעות אני אסע לבד אבל אני זקוק ליכולת לנסוע עם 2-3 מבוגרים נסיעות ארוכות בנוחות. הרכבים שחשבתי אליהם הונדה האצבק טויוטה אוריס היברידית אלפא ג'ולייטה (אני ממש רוצה את רכב הזה אבל שתי דברים מרתיעים אותי 1.עלות קניה יותר גבוה יותר. 2. עלות החזקה כנראה גם גבוה יותר) פיאט בראבו על סמך כל שבחים שקראתי כאן בפורום (וחיים ממוסך שמשון) אשמח לקבל חוות דעת על רכבים הנ"ל וגם לשמוע הצעות נוספות. בת…
הודעה אחרונה מאת sheva144, -
-
רכישת רכב בכ- 80K 1 2
מאת leoo-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בחודש האחרון אני קורא דיי הרבה בפורום והחלטתי שהגיע הזמן שאני אתחיל לשאול גם. כרגע אני מחפש לרכוש רכב ראשון בסכום של בערך 80K. עד לאחרונה ההתלבטות הייתה לגבי רכבי סופר מיני חדשים: קליאו, I20 החדשה וסיאט איביזה DSG (הייתה גם 208 אבל אחרי נסיעת מבחן היא ירדה מהפרק כנראה כנ"ל גם דאצ'ה סטפוואי). לאחרונה, אחרי כמה הצעות בפורום לגבי רנו פלואנס החלטתי לשקול גם פלואנס או מגאן שנת 2012-2013 שנכנסת לי בתקציב בתור יד שניה, עד כמה הרכבים האלה אמינים? ועד כמה הם חסכוניים הן בדלק והן בטיפולים? (לפי פרסומים באניטרנט הגרסאות דיזל עושות 20~ ק"מ לליטר).
הודעה אחרונה מאת שלומי מקבוצת שלמה, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 858 צפיות
שלום רב, לאחרונה התבקשתי לסייע למכרה שאיבדה לפני כשבועיים קרובת משפחה מדרגה ראשונה בתאונת דרכים. קרובת המשפחה נהגה ברכב מסוג סוזוקי אלטו שנמחץ בין שני רכבים בתאונת חזית-אחור. כרית האוויר של הנהג לא נפתחה מה שהעצים את עוצמת הפגיעה. הארוע זיעזע את המשפחה ואחת מהתוצאות שלו היא עלייה במודעות לבטיחות רכבים מה שהוביל אותה למסקנה שעליה להחליף את רכבה מיידית. הדרישות הן כך: רכב בקטגוריות מיני משפחתי עד משפחתי. רכב יחיד במשפחה. נסיעות: לרוב עירוניות. מרווח: סטנדרטי, מקום לעגלת תינוק בתא המטען. טווח נסועה שנתית: אני מעריך שכ-10-15K בשנה. רצוי שיהיה רכב חסכוני עד כמה שניתן אך לא על חשבון בטיחות. תקציב: עד 50 אלף ש"ח. תודה למייעצים.
הודעה אחרונה מאת itziks, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 732 צפיות
אהלן, אני מחפש רכב מיני, כרגע די נסגרתי על שברולט ספארק. המפרט של הרכב והמחיר שמציעים לי עונים בול על ההגדרות שלי, ועל פניו נראה שמדובר ברכב במצב טוב. אבל: אני לא בטוח לגבי הצבע ממספר סיבות. צירפתי תמונה לעיונכם, והנה לינק: http://www.sapaugh.com/VehicleDetail...-MO/2496937403 אשמח לשמוע את דעתכם על הצבע, האם הגברים שבינכם היו משלמים ממיטב כספם ומוכנים להתפשר על הצבע? לא קצת צבע נשי? שאלה שנייה, האם צבע מהסוג הזה בגלל שהרבה יותר נדיר, יעלה גם יותר כסף לצביעה בטיפול? חשוב לציין שלא מצאתי צבע כזה עוד באף רכב אחר. השם בעברית זה כסף לבנדר מטאלי, ובאנגלית Grape Ice Metallic. תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום, אני מתכוון לקחת רכב בליסינג פרטי, קיבלתי הצעה די דומה ל- I20 Inspire ול- I25 Inspire. כמו כן, קיבלתי הצעה זולה משמעותית לאופל קורסה (450 ש"ח לחודש). השימוש של הרכב הוא לנסיעות בעיקר בין-עירוניות עם 2 ילדים מאחור (9 ו-4), מדובר בכ-13,000 ק"מ בשנה לערך... החשיבות היא בטיחות, נוחות הנסיעה וכמובן אוטומטית. האם יש העדפה לאחת מהן או שאולי כדאי לבחון בכלל משהו אחר כגון הריו? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 879 צפיות
אני רוצה לקנות רכב ראשון ,רצוי חסכוני (1-15 יהיה מעולה) ושעלות הטיפולים והתיקונים תהיה נמוכה .חובה שנתון מעל 2008-9 וקילומטרז' נמוך מ130 אלף לנסיעות קצרות לעבודה בעיקר (50 ק''מ ביום בממוצע) .התקציב שלי הוא 30 אלף עם גמישות עד 35 אלף . זה פוסט שני שלי פה ואחרי קריאה ארוכה פה בפורום צימצמתי את ההתלבטות לשני רכבים : סוזוקי אלטו אוטומט 2009-2010 יונדאי i10 אוטומט 2009-2010 (מעדיף את ה1.25) 1.איך הבחירות ?מה עדיף ?מבחינת צריכת דלק אמיתית תחזוקה וכוח 2.רכב עם עם מנוע 1000-1200 ישרוד נסיעות אינטנסיביות מידי פעם ?צפון/דרום מכיוון המרכז 3.הפחידו אותי פה כל הפוסטים על סוחרים ומגרשים פרטיים אז מאיפה כן כדאי לקנות ?אני מבין פחות או יותר ובעיקר תאורטי כי יש בחיים לא נה…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
חברים שלום אבא שלי מעוניין ברכב חדש הצרכים 1. נוחות נסיעה 2. אמינות , תחזוקה 3. צריכת דלק 4. לא פחות חשוב אוהב מאוד רכבים גרמניים האופציות העומדות על הפרק א. אופל אסטרה / ברלינה 1.4 ב. אופל מוקה 1.4 גרסה בסיסית ג. גולף 1.4 אשמח לקבל חווד ואופציות נוספות , שוב דגש על גרמניות ( מה לעשות לא מצליחים להוריד אותו מזה ) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת hemiamira, -
שלום, אני מתעניין ברכישת סיאט לאון 1.8 טורבו 5 דלתות. לאחר שחרשתי את לוחות יד 2 תקופה ממושכת ולא מצאתי רכב מתאים דיברתי עם סוכנות רכב שהציעה את העסקה הבאה (לרכב חדש מהיבואן): מחיר הרכב: 162 אש"ח, מימון 100% (ללא מקדמה) בחלוקה הבאה: "דמי רצינות" על סך 2,000₪ (יקוזזו מעלות הרכב) 60% מעלות הרכב בחלוקה ל60 תשלומים (פריים + 0.25). בין החודשים 30 ל-39 יש לי האופציה לבצע טרייד-אין על הרכב בסוכנות לפי מחירון לוי יצחק מינוס 5% עמלת טרייד-אין. (סביר להניח שעל כל שריטה קטנה יורידו לי במחיר הרכב). לאחר 60 תשלומים יש לי האופציה להמשיך לשלם את 40% הנותרים בתנאים דומים. בסך הכל מדובר על החזר חודשי של בערך 1,700₪ (שזה בערך ירידת הערך של הרכב +/-). הרעיון הו…
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
- 2 תגובות
- 775 צפיות
אני מעוניין לקנות פיאט בראבו משנת 2009 עד 2011 הרכב מגיע עם מנוע 1.4 טורבו וגיר dualogic רציתי לדעת על בעיות מיוחדות אמינות כללי וכמה יקר הטיפול בגיר הרובוטי תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת oryo, -
- 0 תגובות
- 476 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת mr.goka, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם נקודה אני מחפש רכב חדש למה לעבור שורה? ונושא הצריכת דלק מאוד חשוב לי נקודה אני עם רגל עדינה על הגז נסיעות של 50:50 (עירוני ובינערוני) למה לעבור שורה? ובהתחלה רציתי רכב דיזל שילגום מעט סולר נקודה השאלה אם הכדאיות לרכב דיזל שווה את זה ? והאם יש רכב סופר מיני אוטומט שמגיע ל 1:20 אמיתי ? או הכי קרוב לזה ? תודה נקודה
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
צהריים טובים! החלטתי לרכוש רכב ראשון. עדיפות לידני בשביל צריכת דלק נמוכה וחדש מהחברה. ביום יום אני מעריך שאני אסע עד 10 ק"מ ופעמיים בשבוע יש לי נסיעה ארוכה יותר של 110ק"מ בשנה הקרובה (חיפה-נתניה). הרכב 99% מהזמן יהיה עם נהג יחיד, ובגלל שאני חיפאי ויש המון עליות מערכת עזר לזינוק בעליה תעזור מאוד. בנוסף חשוב לי שהרכב ישמור על ערכו יהיה אמין. התקציב שלי עומד על 60K עם חריגה של 15K= סה"כ 75K. לקחתי בחשבון את מכוניות ה0 ק"מ אך בגלל שבזמן המכירה צריך להוריד 22% מהמחירון החלטתי לוותר.. גם בגלל המבחר הנמוך למכוניות ידניות וגם כי ההנחות לא משקפות את המציאות בגלל שבחברה תמיד מקבלים הנחות נוספות מהמחירון.. ההתלבטות שלי בינתיים בין היונדאי I10 1.0 ידני לבין הרנ…
הודעה אחרונה מאת EuorpeDrop, -
-
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מאיזה חברה עדיף לרכוש רכב? , לשלם תשלומים על הרכב בהחזר דיי נמוך יש את חברת NewDrive שחיפשתי עליה המון ביקורות באינטרנט ולצערי לא מצאתי למרות שהחברה הזו פועלת 4 שנים כבר , ככה רשום באתר שלהם . נכנסתי לקטלוג רכבים שלהם ויש רכבים במחירים סבירים החזר חודשי מ 800 + ויש גם בהרבה יותר כמובן רכב 2,000 ש"ח כל חודש יש פה אולי כאלה שכן רכשו אליהם או מכירים אנשים שכן רכשו מהם ? מה שניו דרייב מציעה זה 100% מימון ללא מקדמה , ולשלם על הרכב בהחזר חודשי נמוך ( 36 תשלומים ) , בתום תקופת האחריות ולפני ירידת הערך המשמעותית – ניתן להחליף את הרכב הקיים במכונית חדשה במסגרת עסקה דומה (טרייד אין) או לשלם את היתרה על הרכב ופריסה עד 60 תשלומים. או לקנות מחברה אחרת נניח …
הודעה אחרונה מאת אוריאן, -
- 4 תגובות
- 890 צפיות
שווי שימוש של רכב מעבודה הוא 3000 ש"ח+שווי מס. איך זה עובד אם אני לוקח אוטו ששווי שלו פחות מ3000 ש"ח?למשל 2850. מה קורה אם אני לוקח אוטו שהוא מעל 3000 ש"ח?איך שאני מבין,ההבדל אני אמור לשלם.
הודעה אחרונה מאת OJetta, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים מעוניין לרכוש רכב לאשתי עד סכום של 30,000 שקלים מתלבט בין מספר רכבים 1. מיצובישי לנסר קלאסיק בין השנים 2005 עד 2009 בדגש על דגם הספורט שכולל גאנטים מגנזיום קצאיות בכול האוטו הגה ספורט ועוד... 2. סובארו B4 עד שנת 2.0 בדגש על דגם R שמגיע עם 165 סוסים 3. סובארו אימפרזה עד שנת 2007 בנפח 2.0 בדגש על דגם R שמגיע עם 160 סוסים 4. טויוטה קורולה או ראנקס עד שנת 2006 5. או בכלל ללכת על איזה גיפון כמו הקיה ספורטאז משנים 2002 עד 2004 אשמח לעזרה לידע ולהמלצות... תודה מראש תומר.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 942 צפיות
אהלן חברה אתמול הלכתי לבדוק סיטרואן ברלינגו שנת 2003 טורבו דיזל יד 2, 9 שנים בבעלות המוכר יש כמה דברים שהדליקו אצלי נורות שרציתי לדעת מידע עליהם: 1.בעל הרכב טען שהמנוע הוחלף למנוע 2000 ושגם זה שלפניו היה 2000, עד כמה שאני יודע לא קיים דגם מקורי עם 2000 סמ''ק של ברלינגו לאותה שנה, אני חושב שיש לו פשוט מחסור בידע. אשמח לדעת אם קיים מנוע 2000 לדגם זה בשנה זו. אציין שבנסיעת המבחן המנוע הרגיש מעולה מבחינת כח והטורבו מתפקד טוב כנ''ל לגבי איך שהוא נשמע 2.קלאץ: החלפת ההילוכים הייתה טובה וחלקה וההילוכים הרגישו טוב גם בזמן הנסיעה, אך הדוושה הרגישה דביקה וקשה. החיבור וההפרדה של המהלכים היו חלקים אבל אני לא יודע אם זה נורמטיבי לברלינגואים או שהקלאץ' דורש טיפול. בכל אופן זה ה…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רוצה לרכוש 208 ידני וראיתי שבקרוב יש מתיחת פנים ובעיקר הולך להשפיע על גיר האוטומט מישהו יודע האם יהיה שינוי כלשהו בדגם הידני?
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום, מעוניין לקבל יעוץ לפני רכישה,הרכב שמעניין אותי כרגע הוא פולקסווגן פאסאט 2003 1.8T, לאחר שקראתי וביררתי אני מבין שיש די הרבה חסרונות לרכב כמו גם יתרונות. חלפים יקרים,נניח בצד. צריכת דלק ,לא כל כך חסכוני בלשון המעטה, אחת הבעיות הכי גדולות שיש לרכב הזה (ממה שקראתי ברשת) היא צריכת שמן גבוהה מאוד,דעתכם בעניין הזה? אשמח לשמוע חוות דעת כללית,בעד נגד,כדאי לא כדאי. הרכב מאוד מוצא חן בעיניי,''הרבה רכב בכלום כסף'',האם הרכב באמת שווה משהו? או שכדאי לרדת מהעניין..? חשוב להדגיש שהתקציב די חונק (לימודים) ורכבים קטנים לא כל כך מדברים אלי. תודה ליועצים.
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
- 5 תגובות
- 898 צפיות
שלום לכולם, אני שוקל לרכוש סיאט איביזה שנת 2012 עלתה לכביש באפריל רמת אבזור SPORT.. אני שומע הרבה דעות על הגיר והמנוע, יש לציין שהרכב עשה 75000 קילומטר. מגיע עם ג'אנט 17 חתך נמוך,סאנרוף,מולטימדיה,צבע מטלי. היה לי עד לפני חודשיים פולו 2010 שהושבתה עקב תאונה ולא הייתה לה שום בעיה בגיר ובמנוע והטיימינג הוחלף ב-125000 קילומטר. המוכר דורש על הרכב כ-62K כשהמחיר מחירון הוא 67K. אשמח לחוות דעות לגבי טיפולים של איביזה עלותם ובמקרה שארצה לגשת לבדיקה להיכן לגשת?למכון או למוסך? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
- 5 תגובות
- 745 צפיות
שלום חברים, אנ כבר כמה חודשים רוצה להחליף את הפוקוס 2007 שברשותי. הייתה לי אפשרות לרכוש מהבוסית שלי אוקטביה שנת 2012 1.2 TSI עם 18,000 ק"מ בלבד והיא נתנה לי לנסוע עליו למשך שבוע (הייתה בחו"ל). מאד אהבתי את האיכות, השקט, המרווח אבל לא אהבתי את השהייות והרעידות בתחילת נסיעה ובפקקים של המנוע / גיר , שבנוסף לכל בעיות ה"אמינות" שלו. נפלה בפניי עוד הזדמנות של אוקטביה מחבר לעבודה שנת 2010 גם שמורה ועם קמ נמוך אך הפעם עם המנוע ה"רגיל" 1.6 MPI. אני מתלבט מאד בינה לבין קורולה מאותם השנים שתיתן לי אמינות וחסכון. השאלה שלי היא: האם הקורולה תהיה הרבה יותר חסכונית ופחות "עגלה" מהאוקטביה? (כי היה לי מספיק עם זה עם הפוקוס.... תודה.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הי אני מעוניין לרכוש מיצובישי לנסר מליסינג. הבדיקה כולה נקיה חוץ מהערה של מרכב (לא שלדת מרכב) שכתוב בה: "תקוני מרכב משמעות נמוכה:, סימני פגיעה לפנים, הוחלפו חלקי מרכב, קורת רוחב עם ברגים מוחלפת = פגומה/מעוכה, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים" מישהו יודע מה המשמעות של קורת רוחב מוחלפת במיצובישי לנסר? תודה עופר
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכם אני מעוניין לקנות רכב היבריד חסכוני אבל לא יודע על רמת האמינות שלה. לגבי אוריס היבריד האם יש חוות דעת עלייה ? יש מישהו בפורום שקנה אותה ויכול לתת חוות דעת לטובה ולשלילה על הרכב ? מבחינת צריכת דלק ? טיפולים ? אחזקה ? ביטוח ? ומה שהכי מרתיע זה ה אמינות של הסוללות לשנים הבאות ? האם זה כמו סוללה נטענת רגילה ? שבהמשך השנים היא תאבד מכוחה ואז להחליף אותה יעלה לי בערך 8000 ש"ח ומאוד לא ארצה להגיע למצב שכזה. האם בגלל זה ההיברידים לא נמכרים טוב בארץ ? אשמח לעוד עצות.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאבא שלי יש פוקוס 1.6 2010 שנקנתה מליסינג, סוף סוף הוא החליט להחליף את הטנק הזה שלא זז וצריכת דלק מזעזעת. אין בדיוק רכב מסויים שהוא מחפש חוץ מהעובדה שהוא רוצה רכב "גבוה", הכוונה לא לג'יפ כי זה לא בתקציב אבל משהו בסגנון של ג'וק (וכל מה שדומה לו בגובה...) במיוחד לאור העובדה שאבא שלי 2 מטר גובה אז צריך מרווח גם לראש גם לרגליים וגם לא מעט ברוחב. הקריטריונים העיקריים לרכב הם: 1) רכב אמין ללא בעיות מולדות (כמו כל מנועי ה TSI של צ'מפיון) 2) באגז יחסית גדול (עגלות של נכדים וצעצועים וכו'..) 3) חסכונית בדלק (נסיעות של 50-50 עירוני-בין עירוני) 4) בתקציב של עד 90 אש"ח (+-) הוא הסתכל בנתיים על הג'וק (אמר שצפוף לו שם), על הקאפצ'ור (אבל לא התלהב), גם על…
-
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 446 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ofer-1973
- WideFocus
- snir
- שחר 1
- asix
- sperial
- אביתר א.
- David32
- Johnathan
- NickName1
- chilcom
- davemustaine87