Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי רכב KIA RIO 2008 הוא התחיל לעשות לי קצת בעיות והגעתי להחלטה אולי להחליף אותו

האמת דיי התעניינתי בטרייד אין , ואני מעדיף רכב ידני גם אני יכול להוסיף 20-30 אלף נוספים אבל רציתי לדעת מה האופציות העומדות לפני אניי ממש רציתי סיאט או פולסוואגן

בנוסף אני כל יום נוסע בערך 60 קילומטר ... משהו שגם אולי משנה

אשמח לשמוע עצות

:smile:

תודה רבה.

פורסם

אתה רוצה רכב חדש?

איזה קטגוריה? מיני,סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי תודה על התשובה המהירה , רכב חדש לא עולה על הפרק זה ממש יקר

אני לא יודע כמה אקבל על הקיה שלי אבל בתכלס אני דיי רוצה סופר מיני בסגנון האיביזה אולי פולו או גולף

רכב לצעירים אבל שיהיה ידני ... הייתי שמח שקצת יהיה ספורטיבי וחזק ( אם אפשר בתקציב )

בלי קשר אשמח אם תוכלו להמליץ לי אולי על סוכניות שאתם מכירים ... הבנתי שלא בכולן יש את הרכבים האלו או ידניות .

תודה רבה :)

פורסם

הריו שלך נמכרת ביד 2 באזור ה25 אלף,אתה מוסיף עוד 30 כלומר סך הכול 55 אלף,אתה יכול לקנות סיאט איביזה למשל,יש בצורת 3 דלתות שניראית טוב וסופרטיבית אבל לא באמת מבחינת מנוע,למרות שנהג ממוצע זה יספר בהחלט,יש גם מנוע 1.6.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אממ אוקי אתה יכול אולי להסביר לי את ההבדלים במנועים כי קראתי שיש מנועים שלא מומלצים

ונראה לך שהיא קיימת בסוכניות ?

יש לך עוד רכבים אולי להמליץ ?

ראיתי שיש מנוע TSI שהבנתי שהוא ממש טוב (עם גיר ידני ) בהשוואה מה עדיף ה 1600 ? או 1200 TSI ?

וגם צריכת דלק כמובן... אני נוסע פחות בעיר

עריכה אחרונה על ידי oraven
פורסם

ה1400 הוא וותיק ואמין,הtsi חזק. משמעותית,אבל פחות אמין,לפעמים יש פה פוסטים על מותחנים בעייתים,לכן צריך לוודא אצלך הוחלפו,אני הייתי לוקח את ה 1600 הרגיל והפשוט.

פורסם

היי אני בדיוק הולך יותר מאוחר לסוכנות הוא אמר לי שיש משלושת הסוגים

הוא ניסה דיי לדחוף לי את ה 1400 שזול בהרבה יותר מהשאר לפי מה שראיתי ... זה רכב ראשון שאני קונה ואני דיי מפחד

עכשיו מבחינת הצריכת דלק והכוח בניהם ? אני דיי רוצה אוטו שסוחב יותר מהקיה ריו שלי :)

אני מצטער על החפירה אבל רכב ראשון שאני קונה מהכסף שלי ... וזהו אומר להוציא את כל הכסף...

פורסם

עדיף כבר להשקיע ב 1.6.

יצא לי לנסוע ב 1.4 והוא היה בסדר גמור,ככה אני מאמין שה 1.6 בכלל יהיה מעולה.

פורסם

למה לקנות איביזה מסוכנות רכב? הרי שוק היד 2 מוצף בהן ובד"כ במצב כזה, היתרון הוא לטובת הקונה.

כך גם תקבל מחיר אטרקטיבי וגם תוכל לרכוש אחת מאדם פרטי ולא מגרש.

פורסם

מעריך ממש את התשובות המהירות !

נתחיל בזה שאני צריך לעשות טרייד אין ... על הרכב שלי כרגע ..

אני ממש רוצה אוטו סופר מיני בסגנון האיביזה או הפולסווגן הבנתי שיש להם גיר ממש מהנה ( ידני )

אם יש לכם הצעות לרכבים אחרים אני הולך עוד שעה וחצי לכמה מקומות לברר אשמח מאוד !

(הבנתי שבסוכנות זה יד פרטית גם )

פורסם

לא יודע מה ממש מהנה בגיר של הפולו והאיביזה, גיר סטנדרטי לחלוטין.

גם אם בסוכנות זו יד פרטית, רוב הסיכויים שתצליח למצוא מחיר הרבה יותר טוב בשוק הפרטי.

על אחת כמה וכמה רכב כמו האיביזה שקיים בכמויות בלוחות היד 2.

פורסם

אבל אני צריך להפטר מהאוטו שלי קיה ריו 2008 שדי קרעתי אותה ... אני גם מעדיף לקנות מיד פרטית כי גם אפשר יותר להתמקח ולהוציא יותר...

יש לך אולי אוטו אחר להמליץ לי להסתכל ? אבל אני חייב לעשות טרייד אין כי למכור את האוטו ביד 2 גם אין לי זמן כל כך וגם בתכלס לא נראה לי אצליח

פורסם

תשמע איזו הצעה נותנים לך בטרייד אין על הרכב שלך,אם ביחס ליד2 ההצעה מאוד נמוכה תנסה למכור לבד,לא תצליח תמיד יש טרייד אין.

פורסם

אם תמצא פיאט פונטו איבו ידנית שמורה לדעתי אתה תהנה מהרכב.עשה נסיעת מבחן,אולי קצת חלשה אבל נותנת תמורה גבוהה בדגם המאובזר.

• תוכן חדש...