Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 שנתונים 2003-2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכב משומש מאזדה 6 בשנתונים שבין 2003 לבין 2008.

האם יש שנתונים עם בעיות מיוחדות שכדאי להתרחק מהם?

האם יש שנתונים מוצלחים במיוחד?

האם יש בעיות לכלל השנתונים שהזכרתי?

כל כמה זמן או ק"מ צריך לעשות טיפול בסיסי?

צריכת דלק?

פורסם

2007-2008 הרכב עבר מתיחת פנים קלה.

צריכת דלק יכולה להגיע גם ל1/7 בעיר, מחוץ לעיר אני מניח שאפשר לגרד 1/11-12.

לי לא הייתה כזאת, מתבסס על מילים של חבר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
2007-2008 הרכב עבר מתיחת פנים קלה.

צריכת דלק יכולה להגיע גם ל1/7 בעיר, מחוץ לעיר אני מניח שאפשר לגרד 1/11-12.

לי לא הייתה כזאת, מתבסס על מילים של חבר.

המתיחת פנים היא מחוץ לאוטו?

האם חלו שינויים בתוך האוטו ותא הנוסעים?

פורסם

האמת שבפנים אין לי מושג, אולי דברים מינורים כמו צבע פלסטיקה מכסוף לשחור מבריק בחלק מהמקומות.

יש כמה בעלי מזדה 6 בפורום, נקווה שיגיבו לך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מתיחת הפנים שאתה מדבר עליה כוללת בעיקר החלפת תיבת הילוכים בעלת4 יחסים ,ל5.

הרכב מאוד נוח, מרווח =3 מבוגרים מאחור ללא כל בעיה (או לחילופין 2 כסאות ילדים+מבוגר).

השתדל לקנות רכב ללא ק"מ בשמיים. יש לא מעט מכוניות בשנתונים אלה שכבר גמעו יותר מ200K.

הרכב אמין ,ללא בעיות מיוחדות.

יש רגישות מסויימת במאוורר של אלטרנטור שמתחל להרעיש בסל"ד נמוך .

רק להקפיד על רכב מטופל ולהנות.

צריכת הדלק אגב ,פי מחשב רכב היא כ-11 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת. בכביש מהיר עם בקרת שיוט ,תראה גם מספרים שלא היו מביישים סוזוקי אלטו

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
מתיחת הפנים שאתה מדבר עליה כוללת בעיקר החלפת תיבת הילוכים בעלת4 יחסים ,ל5.

הרכב מאוד נוח, מרווח =3 מבוגרים מאחור ללא כל בעיה (או לחילופין 2 כסאות ילדים+מבוגר).

השתדל לקנות רכב ללא ק"מ בשמיים. יש לא מעט מכוניות בשנתונים אלה שכבר גמעו יותר מ200K.

הרכב אמין ,ללא בעיות מיוחדות.

יש רגישות מסויימת במאוורר של אלטרנטור שמתחל להרעיש בסל"ד נמוך .

רק להקפיד על רכב מטופל ולהנות.

צריכת הדלק אגב ,פי מחשב רכב היא כ-11 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת. בכביש מהיר עם בקרת שיוט ,תראה גם מספרים שלא היו מביישים סוזוקי אלטו

מאחר והתקציב לוחץ חשבתי אולי לקחת מאזדה 626 שנתונים 2001 2002.

ההבדל במחירון משמעותי.

האם בשנתונים האלו יש בעיות מיוחדות?

ומה ההבדלים העיקריים בין מאזדה 626 שנתונים 2001-2002 למאזדה 6 שנתונים 2003-2004 מעבר לעיצוב החיצוני?

פורסם

אשמח לדעת מה התקציב, אם תכתוב אולי יעזרו לך בכיוון לדגם או גירסא מתאימה ואולי גם יוצעו לך אלטרנטיבות מעניינות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אשמח לדעת מה התקציב, אם תכתוב אולי יעזרו לך בכיוון לדגם או גירסא מתאימה ואולי גם יוצעו לך אלטרנטיבות מעניינות.

תקציב של 25,000 עד 30,000 שקל

פורסם
מאחר והתקציב לוחץ חשבתי אולי לקחת מאזדה 626 שנתונים 2001 2002.

ההבדל במחירון משמעותי.

האם בשנתונים האלו יש בעיות מיוחדות?

ומה ההבדלים העיקריים בין מאזדה 626 שנתונים 2001-2002 למאזדה 6 שנתונים 2003-2004 מעבר לעיצוב החיצוני?

ההבדל בין המאזדה 626 לבין המאזדה 6 הוא גדול מאוד. מבחינת בטיחות, אבזור, עיצוב, איכות, התנהגות כביש, נוחות ותחושות אין מה להשוות ביניהן. ה-626 מכונית סבירה, אבל לא ברת השוואה ל-6. כמו שהלאנטיס לא ברת השוואה למאזדה 3.

אם התקציב לוחץ ורצונך הוא משפחתית גדולה/מנהלים, אתה יכול לבדוק גם את הפורד מונדאו. מכונית די דומה ל-6 בסך הכל (יושבות על אותה פלטפורמה), נוחה מאוד, מהנה לנהיגה ומרווחת. אני אישית לא יודע איך היא מבחינת אמינות בהשוואה למאזדה. גם סובארו B4 יכולה להיות אופציה טובה. היא אמינה ומהנה לנהיגה בזכות הנעה כפולה לכביש, אבל מצד שני היא לא ממש חסכונית אם כי ההבדל בינה לבין ה-6 לא כזה משמעותי.

פורסם

בתקציב הזה תוכל לרכוש ללא בעיה מזדה 6 משנתון 04-05 במצב טוב. עם קצת מיקוח ומזל אף שנתון גבוה יותר. כפי שנכתב כבר, עדיף מזדה 6 לעומת 626. גם מבחינת אחזקה, מזדה 6 תהיה נוחה יותר

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...