Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה MPI 1.6 או קורולה 2010-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אנ כבר כמה חודשים רוצה להחליף את הפוקוס 2007 שברשותי.

הייתה לי אפשרות לרכוש מהבוסית שלי אוקטביה שנת 2012 1.2 TSI עם 18,000 ק"מ בלבד

והיא נתנה לי לנסוע עליו למשך שבוע (הייתה בחו"ל). מאד אהבתי את האיכות, השקט, המרווח אבל לא אהבתי את השהייות והרעידות בתחילת נסיעה ובפקקים של המנוע / גיר , שבנוסף לכל בעיות ה"אמינות" שלו.

נפלה בפניי עוד הזדמנות של אוקטביה מחבר לעבודה שנת 2010 גם שמורה ועם קמ נמוך אך הפעם עם המנוע ה"רגיל" 1.6 MPI. אני מתלבט מאד בינה לבין קורולה מאותם השנים שתיתן לי אמינות וחסכון.

השאלה שלי היא: האם הקורולה תהיה הרבה יותר חסכונית ופחות "עגלה" מהאוקטביה? (כי היה לי מספיק עם זה עם הפוקוס...:).

תודה.

פורסם

מה התקציב שלך?

אולי יש רכבים אחרים בתקציב שיכולים להתאים. כמה ק"מ אתה עושה בשנה?

ה1.6MPI הוא מנוע עצל יחסית, והמנוע של הקורולה באותן שנים יותר חזק מה1.6.

מה שכן הקורולה מאובזרת בקמצנות ובטיחותית נחותה מהמתחרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

הסקודה MPI עם מנוע חלש אך עם תיבת הילוכים בעלת 6 מהלכים שנותנת לאוטו תחושת זריזות ומנצלת כל סמ"ק עד תום. הטויוטה יותר חזקה אך עם גיר 4 הילוכים ואיכות ורמת גימור שרק ביוניון מוטורס הצליחו לייבא (לא לטובה).

כמישהו שהייתה לו גם קורולה וגם סקודה MPI, לטעמי, פרט למיאוץ עד 100, הסקודה עדיפה וזאת בגלל: מרווח פנימי עדיף משמעותית, אבזור כמו משענת יד מרכזית, מיזוג בתא כפפות, מיזוג לאחור, איכות חומרים וגימור פנימי, תא מטען ענק ודלת חמישית, יציבות בשיוט, רעשי רוח, תנוחות ישיבה ונוחות מושבים ובקיצור הכל.

אבל אם קוראים לך עמי ישראלי, אז טויוטה הרבה יותר טוב (אם אתה נראה כמו כבש, הולך כמו כבש ועושה קולות כמו של כבש, אז..)

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...