ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,623 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 683 צפיות
היי, אני אודה לעזרתכם, רק מלצלול מעט לתוך הסיפור של קניית רכב- נהיה לי כאב ראש. תנאים מקדימים: 1. גיר אוטומטי חובה. 2. רכב שיתאים למשפחה קטנה (כרגע זוג + ילד, מעוניין שיתאים גם לילד נוסף..) 2. אני עושה בערך 1,500 ק"מ בחודש, כאשר בתוכם נסיעות בינעירוניות די רבות. 3. כמובן שכל הדרישות הידועות- אמין, חסכוני בדלק, עלות חלפים זולה/לאי יקרה מדי. 4. תקציב של 30 א' שקל. ועכשיו, לדברים הפחות ברורים לי: 1. כנקודת מוצא- עדיף לקנות רכב מחברות השכרה או מפרטי? אני מבין שהמחירים בשוק הפרטי זולים יותר, אך ברור לי גם שהפוטנציאל לנפילות שם גדול הרבה יותר. בגלל חוסר הבנתי בתחום- אני מוכן לתוספת תשלום של מס' אחוזים תמורת השקט הנפשי שלי שמה שאמרו לי שאני קונה- זה …
הודעה אחרונה מאת dolev77, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב ראשון. התקציב הוא עד 40 אלף ש"ח, מה שהכי חשוב זה עלויות תחזוקה נמוכות אחר כך יש עדיפות למזגן טוב, עיצוב צעיר ומערכת מולטימדיה מובנית זה בונוס ענק כי להתקין אחרי זה עוד כמה אלפים. הרכב בעיקר ישמש לנסיעות עירוניות בדרך כלל של נהג יחיד ככה שאפשר בהחלט להסתפק במיני. כרגע האופציות שבדקתי זה האיביזה אבל לא מצאתי שנתונים וק"מ נורמלים בגרסא שהיא לא ה1600 הבעייתי לפי מה שהבנתי, סקודה פאביה, I10, מאזדה 3/2, פיאט פונטו למגוון דגמיה, שברולט ספארק/סוניק וסוזוקי סוויפט משנתונים קודמים. אשמח שתכוונו אותי באמת למה הכי מומלץ בשבילי מנסיונכם. תודה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת AlonDrilich, -
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
הרכב על פניו נראה במצב שמור מאוד. מחר אדע את כל מהלך הטיפולים שעבר במרוצת השנים. נראה אקזמפלר מאוד נחמד לצרכים שלי. מדובר באוטומט+טיפטרוניק לפי מה שראיתי. 1400 סמ"ק- לא ברור אם זה ה 16v. הרכב כרגע עומד על 75K. אשמח לדעת מתי טיפול טיימינג מתבצע בפולו, הדעות חלוקות בין 70-90. יש לפולו מחלות שאינני מכיר? התחממויות? גיר בעייתי בשנתון הנ"ל? תודה.
הודעה אחרונה מאת eclipse20, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 661 צפיות
שלום לכולם. סיימתי את הלימודים בשעה טובה ומציאת עבודה פשוט הופכת קשה יותר כשאני ללא רכב ולא נייד, לכן החלטתי על רכישת רכב. מה אני מחפש ברכב? - רכב קטן אמין וחסכוני - ידני - מאחר ועוד אין לי עבודה אני מניח שהרכב ישמש אותי לנסיעה עירונית לפחות - עד 15K הסתכלתי בשרשורים קודמים וראיתי המלצות חמות על פונטו ספייס 2006.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
שלום לכולם ! אשמח לקבל חוות דעת אחזקה,טיפולים,מחלות ידועות,כמו כן חוות דעת כללית על הרכב התנהגות,ביצועים וכו'. מדובר ב AUDI A3 מנוע 2.0 150 HP שנת 2006\2007 בתודה מראש. אור
הודעה אחרונה מאת -Efraty-, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום, לאמא שלי יש זכאות לרכב ללא מיסים מביטוח לאומי. לפי הבנתי היא מקבלת זכאות להחליף את הרכב שוב ללא מיסים לאחר 3.5 שנים (אחרי החזרה של סכום מסויים של ההלוואה העומדת). מכיוון שאני דיי מאמין שגם אחרי המיסים, מחיר ומגוון הרכבים בארץ הוא לא על הצד הטוב ביותר ללקוח אני מנסה ללמוד קצת על נושא יבוא אישי לרכב עם פטור ממיסים. האם זה בכלל משתלם כלכלית?, כלומר יכול להיות שאחרי כל הכאב ראש אני יחסוך רק סכום זניח וזה בעצם לא יהיה שווה את המאמץ? האם אפשר להביא רכב שלא נמכר בצורה סדירה בארץ? לדוגמא במוו 125i ? האם צריך אישורים מיוחדים, האם מוסכי היבואן בכלל יטפלו ברכב? איך בפועל עושים את זה? יוצרים קשר טלפוני עם סוכן בחו"ל? ייעוץ עם מישהו מקומי לגבי זה? (…
הודעה אחרונה מאת peter, -
-
- 1 תגובות
- 619 צפיות
היי, יש לנו כבר רכב סופר מיני קטן ששימש אותנו כ-4 שנים, וימשיך לשמש אותנו לנסועות בין-עירוניות (כ 120KM ביום) לעבודה. אנחנו צריכים רכב שני נוסף למשפחה שיהיה לעיר, אני מעריך שלא יותר מ 13K בשנה נסועה. הכי חשוב לי: 1. אמינות 2. טיפולים ותחזוקה זולה 3. אוטומט 4. עד 30K, ופחות אם אפשר... פחות חשוב לי צריכת דלק כי הנסיעה בעיקר בעיר ולא צפויה להיות גדולה מידי. משיטוט קצר בפורום ראיתי שהרכבים המומלצים הם יונדאי אקסנט 1.6 וקיה ריו. יש עוד אפשרויות שאני צריך לשקול? ויש שנים ספציפיים שאני צריך לחפש? תודה!
הודעה אחרונה מאת talda, -
גדול אמין וזול
מאת alone-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, אנחנו מבקשים הצעות לרכבים שיענו על הדרישות הבאות: 1. זול עד 40 אלף ועדיף פחות 2. גדול. שיהיה הרבה מקום לשבת ולהעמיס דברים (למשל עגלה של תינוקות 555) 3. בטיחותי. אנחנו בדרך להיות משפחה אז לא רוצים רכב מנייר 4. אמין. זה לא דורש הסבר. 5. לא סדאן (כי האישה לא אוהבת), עדיף ג'יפ (מאותה סיבה) אפשר סטיישן (...) 6. אנחנו לא נוסעים הרבה ברכב (כל יום נסיעה קצרה 20 ק"מ, ופעם בחודש ארוכה, 150 ק"מ), אז לא חייב חסכוני בדלק, מצד שני אנחנו לא עשירים אז לא רוצים רכב אלכוהוליסט עדיף אוטומט אבל זה ממש לא דרישה הרכב שלנו כרגע זה סובארו ג'אסטי 92, אז כל רכב יהיה יותר מפנק מבחינת נוחות, לכן זה גם לא דרישה כל ההצעות יתקבלו בשמחה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ari C5, -
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
שלום לכולם, אני מתענין בקנית רכב ישנם הרבה רכבים שהם ליסיניג לשעבר, איך אני יכול להבדיל איזה ליסינג הוא היה מימוני/תפעולי/נהג יחיד/מרובה נהגים וכד'
הודעה אחרונה מאת eliran769, -
- 3 תגובות
- 840 צפיות
יש לי פורד פוקוס שנת 2000, הוא אצלי מ-2010. רכב אמין מאוד וללא תקלות מיוחדות, אבל מה? כבד כמו טנק. שוקל לקנות רכב סופר מיני/משפחתי קטן/משפחתי. בין האפשרויות: יונדאי I25, קיה ריו, סיאט איביזה 1.2(חדש במבצע), קיה פורטה/סיד, שברולט סוניק והרשימה עוד ארוכה. כדי למקד את העניין חשוב לי לדעת מאנשים שנהגו על הפורד פוקוס עד כמה הרכב הזה כבד לעומת האחרים? כבר יצא לי לנהוג בין היתר על קיה ספורטאז'(מדהים, לא בתקציב) ועל הפיקנטו(לא יציב מספיק וקטן מדי). כפי שניתן להבין אני כרגע פחות ממוקד בסוג הדגם שאני מעוניין לרכוש, אלא יותר להשוות בין מי שהתנסה בפורד פוקוס(שנים 2000-20009) והתנסה גם ברכבים חדשים.
הודעה אחרונה מאת David Dekel, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 683 צפיות
אני נהג חדש ומחפש רכב. ניתקלתי בפיאט פונטו ספייס 2005 1.3 אוטומט עם 120,000 קילומטראז במחיר 10אלף . האם זה רכב אמין ומה צריך לחפש ברכב משומש ?
הודעה אחרונה מאת voltage, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם מה דעתכם על הרכב הזה ? מבחינת : - אמינות -ביצועים -תצרוכת דלק -טיפולים -ביטוח לנהג מעל גיל 24 בעיקר יש מחלות לרכב הזה ? גיר , טורבו ? בגדול מה שאני מחפש זה רכב ספורטיבי, ביצועים טובים ( באופן יחסי ) הנאה מנהיגה. עדיפות לרכב ידני. הכי חשוב שהאחזקה תהייה סבירה. יש משהו יותר טוב ש - 90,000 ש"ח יכולים לקנות? ע"פ כל הקריטריונים שהצגתי. תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת shandor, -
-
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות שירוקו 2011-2013 תלוי בדגם כמובן. רציתי לשאול אתכם חוויות , האם הרכב אמין בכל הדגמים ה 120 כ״ס, 160 כ״ס ו200 כ״ס . אשמח לדעת צריכת דלק ממוצעת, אמינות, יקרה במוסך ובכללי חוות דעת על הרכב ! תודה
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רציתי לקבל מכם חוות דעת על קיה סיד סטיישן 2011 עם 80000 קילומטרז מיד פרטית. האם מומלץ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Klieber, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אנחנו שוקלים ליסינג מהעבודה ומתלבטים בין יונדאי I20 לבין I25. את ה I20 הייתה לי ואני מכיר. בסה"כ רכב נוח עם באגז' סביר. אני מתעניין לגבי ה I25: לא הבנתי משיטוט ברשת אם יש אפשרות לביטול כרית אוויר במושב הקידמי. כמו כן, אני לא מוצא אותה במבחני ריסוק באתר של euroNcap. מישהו יודע למה או איך היא מבחינת בטיחות? בעיקרון זה מיועד לניסעות ממוצעות עם שני ילדים מאחורה (שניהם עם כיסאות ילדים). אשמח לתובנות. תודה!
הודעה אחרונה מאת dinodin, -
- 0 תגובות
- 467 צפיות
שלום אני רוצה לקנות פורד אדג 2009 ורציתי המלצה על בודק טוב לרכב הזה מהמרכז? רצוי לציין שהרכב ממגרש כך שאני לא סומך על המכון בדיקה הקרוב אליהם. תודה.
הודעה אחרונה מאת orienter, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, נשמח ליעוץ 1. יד 2 מליסינג 0 ק"מ או רכב חדש מהיבואן? הרכב הקודם שלנו (שנפגע בתאונה) היה מליסינג 0 ק"מ, קיה ריו החדשה 4 דלתות אוט' 2013, והיינו מרוצים מהרכב. קנינו את הרכב ב-90k (הנחה של כ-15k מהמחירי מבצע בזמנו, וכ-22k מהמחירון) ומחיר הרכב לפי המחירון היום 81k והפחתה של 7k עבור יד 2+ליסינג. על פניו נראית "עסקה טובה". - החסרון העיקרי מבחינתנו זה העובדה שמליסינג יש רק 3 שנים אחריות (גם עבור דגמים שהיבואן נותן אחריות ארוכה יותר). - רכבי מליסינג 0 ק"מ הם בד"כ של הדגם הפחות מאובזר ואין אפשרות לשדרג או אפילו לבחור צבע. - איך השוק של יד2 לרכבים מסוג זה כשנרצה למכור בהמשך? 2. סובארו אימפרזה החדשה 2015 אוט' דגם 1.6 style מליסינג 0 ק"מ יד 2 לעומת קיה …
הודעה אחרונה מאת YotamBer, -
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
שניה לפני קניית רכב, הרכב יובא לארץ בייבוא אישי בשנת 2008, ברישיון הרכב רשום שהרכב 4X4 בפועל 2X4 עד כמה הטעות הזאת חמורה ומה הפרוצדורה לתיקון הטעות?, אני צריך לדאוג? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Meni Edri, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן אני קונה לי רכב ראשון ואני מתלבט בין 2 דגמים. שניהם יונדאי גטס 2006 . הראשון: יונדאי גטס שנת 2006 יד 2 אוטומט GLF 1600 185 אלף קילומטר טסט לשנה סאן רוף מחיר 10.5 אלף השני יונדאי גטס שנת 2006 יד 2 ידני GLF 1400 148 אלף קילומטר טסט לחודשיים מחיר סביבות 11.5 אלף שניהן נראות טוב מאוד, הידנית קצת קצת יותר. מה הייתם ממליצים? אני צעיר נוסע די הרבה. ההפרש בצריכת דלק ממש משמעותי? מישהו שיכול לתת חוות דעת על הדגמים הספציפיים האלה? אני יודע שהרמת גימור הזו לא הכי בטיחותית אבל אני נהג מאוד זהיר. תודה.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
נושא שחוק אני מניח אבל אני כבר כמה ימים לא מספיק לקרוא ולחשב ועדיין רחוק מהחלטה ואשמח לסיוע. אפשרות א׳ ליסינג חברה: הפחת שכר של כ 2500 ש״ח עבור הונדה ג'אז היברידי או יונדאי אינספייר איי 25 1.4, כלומר הפסד של כ 1750 נטו, לזה נוסיף שווי מס שהוא בערך 800 ש״ח נטו (לפי מה שהצלחתי לחשב) ועוד הפסד של ההפרשות שאני מעריך שזה בערך 25% אז עוד 500-600 ש״ח והגענו לסכום נטו של 3100 ש״ח. (נשמע הגיוני) אפשרות ב׳ לרכוש יד שנייה. אני מניח שזו האפשרות הזולה יותר אבל מצריכה קצת מזל שכן התחזוקה של רכב בן 2-3 שנים עלולה להתברר כנראה אם נופלים וגם יש עניין של עלויות מימון אפשרות ג׳ לרכוש חדש או 0 קמ בעסקת ליסינג פרטי. פה אני מניח שהמכה הגדולה יותר היא ירידת הערך ומתוך ניסיון…
הודעה אחרונה מאת gabim123, -
שלום, אני בן 19, חייל עם רישיון של שנה וחצי (נהג חדש). אני מחפש לקנות רכב עד יד 4, משנת 2000 והלאה. התקציב הוא: 5-10K הדרישות: - בטיחות- מעל הכל! - תיבת הילוכים : אוטומט - עדיפות ל-מערכות ESP, ABS - חסכוני בדלק (כחייל אין אפשרות כספית גדולה לצריכת דלק גבוהה) העדפות: - חלונות חשמליים - נעילת דלתות מרכזית - מערכת רדיו דיסק - חיישני רוורס - צבע: שחור\לבן\כל גווני האפור תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 602 צפיות
שלום לכולם, יש לי כרגע פונטו ספייס 2004 ידני ואני מעוניין למכור אותה ולהחליף אותה ברכב אחר. אני סטודנט. יש לי את הרכב קצת יותר מחצי שנה ולא כלכך התלהבתי מהנסיעה שלה. אני מחפש רכב שיהיה חסכוני, עם עדיפות לידני בגלל צריכת הדלק וגם הכי חשוב לי שיהיה גם אמין. כרגע אנשים הציעו לי ללכת על היונדאי גטס 2007 ידני, אבל אני רוצה לבדוק עוד אופציות לפני שאני מחליט לקנות רכב. חשבתי גם על הפיג'ו 206 בשנים 2006-8, כי ראיתי שהמחירים שלהם בסביבות הסכום שיש לי(למרות שהמחירון שלהם מעל 20K). מה אתם אומרים על הפיג'ו, ואיזה עוד הצעות אתם יכולים לתת לי?? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Big Guy, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רווק וצעיר וצריך לקנות רכב ראשון לנסיעות לעבודה בעיקר (30-50 ק''מ ביום ממוצע) יש לי תקציב של 30-35 אלף ואני מחפש רכב אמין בטיחותי עם חלפים ותיקונים זולים יחסית ושאני יצליח למכור יום אחד (רישיון על אוטומט). חשבתי על אלטו ועל i10 אבל בתקציב שלי זה מאוד גבולי ואני מעדיף לא לקחת רכבי ליסינג/השכרה . אז בסוף ההתלבטות זה בין מאזדה 3 2008 1.6 אוטומט לבין מאזדה 3 ספיריט 2006 2.0 אוטומט (מיצובישי לנסר קלאסיק גם הייתה בהתלבטות אבל היא לא מגיעה לפי דעתי (ודעתי לא מקצועית) לרמה של מאזדה 3) . מה דעתכם ?שווה לרדת שנתיים שלוש בשנתון בשביל ספיריט במקום 1.6? יש לכם הצעות לרכבים טובים בשנתון שמעל 2006 שיכנסו לתקציב שלי ומתאימים לדרישות שלי ? תודה רבה מראש על העזרה .
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
שבוע טוב לכולם בשישי עברתי בין כמה סוכניות רכב במטרה לבצע טרייד אין ולצאת עם רכב חדש. הרכב שאיתו באתי הוא סוזוקי סוויטפ 08 עם 162,000 KM, המחירון הוא 47,500 ש"ח לפני שכלול בסוכנות סוזוקי קיבלתי הצעה על הספלאש GLS רמת גימור אחת, מנוע 1,250 במחיר של 85,462 הכוללים קודנית חיישני רוורס מערכת מולטימדיה של פיוניר ומצלמת רוורס ובנוסף ביטוח מקיף מתנה לשנה. בעניין הטרייד אין נתנו לי על הרכב 35,000 ש"ח. אחר כך הגעתי לקיה וקיבלתי הצעה על הפיקנטו EX 1,200 אוט' במחיר של 79,000 ש"ח הכוללים קודנית וחיישני רוורס. שם עדיין לא דיברנו על הנחות במחיר כי עדיין לא קיבלנו הצעה על הטרייד אין (היה כבר מאוחר) עברתי גם ביונדאי וניסאן, ניסאן יקרה מידי ולא שווה לדעתי וביונדא…
הודעה אחרונה מאת DorFaTAl, -
- 8 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
שלום חברים, אני פותח את הפוסט בשביל חבר קרוב, עלה על דיל של רנו פלואנס שנת 2009 עם 110K ק"מ, הדגם עם המנוע 1.6, יוצאת ליסינג. המוכר דורש 39K אך גמיש וניתן להוריד אותו ל36K רכב עם היסטוררית טיפולים בבדיקה התגלו בעיקר כסתחים רגילים. רציתי לדעת בשביל החבר, מחלות כלשהן של הרכב, אמינות של הגיר, בעיות חשמל וכו'. הרצתי בפורום כבר חיפוש ורוב התשובות היו שעדיף את הגירסא של המנוע 2000. ברור שזה לא בתקציב שלו. תודה רבה לעוזרים...! שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת dru, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם, כחלק מהחלפת מקום עבודה אני נתקל (שוב) בהתלבטות האם לקחת רכב ליסינג ממקום העבודה או שמא לפנות לפתרון אחר. כיום אני נוהג בi35 בליסינג דרך החברה (רווק, ללא ילדים. מוזר, אני יודע - אבל זה מה שהחברה סיפקה) בחברה החדשה יש אפשרות לקחת יונדאי i20 או אופל קורסה, תמורת הפחתה של 3.4K מהברוטו. לאחר שקלול במגוון מחשבונים יוצא שמדובר בפגיעה בנטו של 2750 שח (ללא התחשבות בפגיעה בהפרשות הסוציאליות. יחד עם התחשבות בפגיעה בהפרשות אנחנו מגיעים ל3400). לאחר בדיקה שערכתי אני נוהג 18K בשנה, ועד כה שילמתי ~1100 שח דלק בחודש ואז התחילו לעלות מחשבות על קניית רכב סופר מיני (רנו קליאו, פ'גו 208, סוזוקי סוויפט?), האם כדאי לרכוש בהון עצמי מהיבואן (ואז לספוג ירידת ערך מטור…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם אבקש את עזרתכם, דעתכם , ברכישת הונדה אקורד מבציר 1998-2002 מנוע 3000 v6, אשמח לקבל קצת ידע בנושא צריכת הדלק ,עלות טיפולים,אמינות , וכוח, כמה קילומטראז נחשב טוב לשנתונים האלו, תודה .
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
בחלק מחיפושיי הרבים אחר הכלה המאושרת הבאה, נתקלתי בלא מעט רכבים בשוק שעברו שדרוג להנעה נוספת בגז. ניסיתי למצוא בפורום טכני על תקלות כאלו ואחרות, לא נתקלתי במשהו מיוחד. אך ראיתי דגמי רכבים מסוימים שקיבלו את ההסבה לא טוב/ התקנה לא ראויה מה שהתפתח להוצאות כבדות. אשמח לשמוע אילו סוגי מנועים לא מומלצים. והאם בכלל להוריד זאת מהפרק? השאיפה לחיסכון בדלק שוברת שיאים כיום... התקציב לרכב הבא הוא 40K+-. תודה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת eclipse20, -
- 0 תגובות
- 870 צפיות
שלום , בתקציב של 60K אני מחפש רכב איכותי חשבתי על 120IA שנתונים 2006-2007 , איך הוא לדעתכם ? והאם יש משהו שמתחרה בו בתקציב הזה לדעתכם ?
הודעה אחרונה מאת Close, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 704 צפיות
אחותי רוצה לקנות רכב בתקציב עד 30 אלף ש"ח הרכב צריך להיות אוטומט הרכב יהיה בשימוש מאוד מזערי בנסיעות בתוך העיר ולא למשפחה לכן אני חושב על ללכת על כיוון המיני סופר/מיני אני אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת 88matan88, -