ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,620 נושאים בפורום הזה
-
החלפת מכונית
מאת tonty1- 4 תגובות
- 701 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, לאחרונה החלטתי לרכוש רכב יד 2 מסוג מיצבובישי לנסר 1800 ספורט(ככה הדגם לא באמת ספורט) יש מי שמחזיק או מכיר מישהו שמחזיק ויכול לתת לי חוות דעת מבחינת אמינות, בטיחות, צריכת דלק, חווית נהיגה וכדו'. הרכב שאני ראיתי הוא מיצובישי לנסר ספורט 2010 4 דלתות עם 48000 קילומטר יד 1 פרטית. אשמח לעצתכם אני מתכוון לרכוש רכב בימים הקרובים
הודעה אחרונה מאת eliran769, -
סובארו B4 2009
מאת k1235- 1 תגובות
- 696 צפיות
שלום, אני מתעניין ברכישת סובארו B4 שנת 2009 אשמח לקבל חוות דעת בנוגע לרכב צריכת דלק, מחלות וכו' האם כדאי להתעסק עם הרכב? תודה
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני בתהליך של רכישת רכב משומש ואשמח לעזרתכם. הרכב הוא יד שנייה מבעלות פרטית. נאמר לי שהרכב נקנה לפני כשנה מסוחר רכב (טרייד אין חולון). בדקתי את רשיון הרכב וראיתי שרשום "בעלים קודמים - 1" ולמטה רשום - "בעלים קודמים - סוחר רכב". השאלה שלי היא מה זה אומר? הרי הבעלות הקודמת והראשונה היתה פרטית ש"נמכרה" לסוחר רכב ללא העברת יד, והסוחר רכב מכר לבעלות הנוכחית שאני רוצה לקנות ממנה והיא היד השנייה. למה שיהיה רשום ברשיון שסוחר היה בעלים קודמים אם הוא לא נספר במספר הידים שעברו? והכי חשוב - האם זה תקין או שאני צריך לחשוד? תודה מראש לעונים. רונן.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכל המומחים גיליתי את הפורום הנפלא הזה, לאחר שעלתה בידינו ההחלטה להרחיב את "המשפחה" מבחינת כמות הרכבים (עד היום היינו עם רכב ליסינג אחד מהעבודה במשך כ 10 שנים, אז אני די חסר ניסיון בשוק אבל לומד מהר) אז לגבי נתוני הפתיחה היבשים: מחפשים רכב מיני (או סופר מיני) - ל 3 ילדים, אחד גדול ויכול לשבת מקדימה תקציב 45-50K מעדיפים ידני (כדי לקנות רכב חדש עם שנתון מתקדם ככל האפשר) לא מסתכלים על אבזור "מפנק" יותר מדי מימון: חלק מזומן וחלק הלוואה מהבנק ללא ריבית 70% עירוני, 30% בינעירוני רכב מטרייד-אין (כמו קרסו טרייד-אין, אוטודיל) / החזרה מליסינג (כמו אוטוסנטר) / פרטי לגמרי ??? מתלבטים ... המועמדים: מיקרה ידני 2012 או פאביה ידני 2012 (דגם בסיסי) …
הודעה אחרונה מאת hary19, -
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
אולי זה נשמע לא טוב, שנת 2001 החליפו לו כעת מנוע+גיר ומצבו תקין, מחיר האוטו מאוד אטרקטיבי, אשמח לשמוע את דעתכם האם שווה בכלל להתקרב לזה?
הודעה אחרונה מאת Yaakov Norman, -
- 1 תגובות
- 925 צפיות
שלום , יש כרגע מבצע חבר, גירסת קומפורט עולה על הכביש 63 אשח. לסופר מיני זה מעולה ביצעתי נסיעת מבחן , הרכב מאוד מרשים , לגבי אמינות יש 5 שנות אחריות . יש עוד דברים שעלי להיסתכל לפני קנייה? מישהו יכול להמליץ על הרכב חוות דעת? לא מצאתי חוות דעת של עיתונאי תודה
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי שהחלטתי ללכת על מאזדה 3, המליצו ללכת רק על הספיריט בגלל המנוע 2000. אחרי בדיקה של מחירון הבנתי ששהפרש בינו לבין מאזדה 6 שכבר מגיע עם מנוע 2000 הוא 1,500 ש"ח את האמת? אני לא מחפש את הסנרוף כי הוא לא שימושי מבחינתי. מה שיותר חשוב לי זה הצריכת דלק, ביטוח וכל שאר ההוצאות אשמח לעזרתכם, לכאלה שמכירים את הרכבים הנ"ל מבחינת הוצאות דלק וביטוח, אמינות (במידה ויש הבדל) ועלויות של חלקים. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לילה טוב חברים, צריך את עזרתכם. אני עובד בחברת הייטק, ויש לי רכב חברה. אני כמעט לא מוגבל בדלק, ולקחתי רכב חדש, קטן, קיה פיקנטו. לאחרי שעברה לי "ההייפוריה" של ניילונים ורכב חדש, אני מגלה שרכב הזה לא נוח, קטן לנסיעה (אנחנו זוג, אבל עדיין נסיעות ערוכות - הוא לא מחזיק). + כספית לא משתלם לי, כלומר, לפי חישוב שלי, בשילוב השכר + הוצאות ליסינג, אני מוציא כל חודש 2300 נטו על הרכב. והוא, כמובן, לא שלי . העניין - שבעבודה שלי, אני זקוק להחזק הוצאות דלק (אם יש לי רכב פרטי) - ז''א החלק של מימון נסעיות עבודה - סגור. בגדול, אני רוצה להחזיר את הרכב, ולקנות רכב. קצת פרטים : אני בן 27, נהג חדש עם וותק של שנה ו3, ללא תעונות. תקציב ש…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי תקציב שנע עד 15-17 אלף במחיר הזה אני רוצה להביא את הרכב הראשון שלי. חשבתי על הגטס שנתון 07 08 מנוע 1.4! אני עד עכשיו נמנע מלקנות את הרכב בגלל שחלק מהאנשים טוענים שצריכת הדלק שלו מפחידי 1:10 וחלק טוענים שהרכב אמין ובשנתונים שאני מחפש הצריכת דלק היא בסדר גמור. מה אתם אומרים ואני מדבר על תיבה אוטומטית
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה עדיף מבחינת כיף והנאה מהנעה? מדובר על מיני קופר אטמוספרית ידנית 2008 מול אלפא מיטו 155 2009? אשמח לשמוע תובנות והארות. כמו כן אשמח לשמוע אם מי מכם מכיר מכוניות כמו סיטרואן DS3 טורבו פיג'ו 207GTI. איך הצרפתיות הנ"ל בסביבות 2010-2011. שוות תוספת של 15K לאומת מיני/מיטו?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ערב טוב, קפצה עלי המוזה ובא לי להחליף את הרכב הנוכחי, קליאו 2011 עם 40k, ברכב חדש. לא מזמן היה מבצע על הרכב שבכותרת, ולמרות שאיני חובב של המכונית הנל, דווקא דגם ה LTZ מצא חן בעיני, לפחות בתמונות. (משהו בג׳נטים והחצאיות גורם לה להיות הרבה יותר חמודה מדגם ה LT). הייתי היום בסוכנות כדי לבדוק אם מידותיה מתאימות לי ולמרות קוטנה החיצוני, מרווח הפנים סביר ואינו מציק ( אני 188). הדגם הנ״ל מאובזר באופן מרשים לקבוצה כך שלא נותן הרגשה זולה מאד. כרגע בודקים לי אם ניתן עדיין לקבל את הרכב בהנחה (המבצע ניגמר) במחיר של 62k. המטרה- רכב שני לנסיעות קצרות יחסית לעבודה וחזרה (נס ציונה-פ״ת), בערך 50 קמ ביום, לפעמים קצת יותר. רוצה אחזקה זולה מכל הבחינות (ביטוח, דלק, רישוי). …
הודעה אחרונה מאת adi89, -
-
- 1 תגובות
- 483 צפיות
מעוניין להגשים חלום ישן ולרכוש אימפרזה טורבו Gt, שנים 99-00 איפה לוקחים רכב כזה לבדיקה? מי ה"גורו" של הרכבים האלה? אישית אני מעדיף רכב סטוק אך קשה למצוא, האם שיפורים משפיעים משמעותית על אמינות הרכב? האם יש קושי במציאת חלפים לרכב? מה הנקודות תורפה לפני שאני זורק כסף על בדיקות? הרכב ישמש כרכב פנאי, יש רכב חברה ליום יום
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
קודם כל שלום , אז בקיצור אני מעוניין ברכב STI שמעתי עליו גם נהגתי עליו רכב פשוט חלום אבל הרבה אמרו לי אל תחשוב על לגעת ברכב שכזה אז עכשיו כמה שאלות לי אליכם [ אני מבין ברכבים וכ"ו אבל עדן אוהב לשאול ולדעת } 1. באמת כדי להיכנס להשקעה כזאת [ לא בקטע של כסף בקטע שאני לא כל שבוע יראה מוסך ] 2 הם המנוע שלה ה4 צילינדר יחזיק באזוק ה500-600 כ"ס 3האם עדיף בכלל לחשוב לכיון אחר ? [ אם יש כיון אשמח לשמוע עליו ] למי ששול עם אני יצריך להסתדר עם רב כזה אז כן , לקחתי מספר של קורסים בארץ וגם בחול , וקיום אני נוהג על גולף משופרת ועומדת על 421 כ"ס, כמעט כמו STI טיפה פחות אבל אני רוצה את הSTI לנסיעות שישי שבת כזה לכיף . נ.ב מה אתם אומרים על EVO ?
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
- 2 תגובות
- 744 צפיות
שלום לכולם אני מחפש ליקנות רכב ליום יום פחות או יותר לינסוע לרכבת וחזרה ולפנאי בערבים וסופשים בקיצור רכב צמוד התקציב שלי הוא בסביבות ה 35 אלף בגמישות לסביבות ה 40 אני רוצה רכב ספורטיבי ומהיר יחסית מבחינת נסיעה מעדיף רכב מעניין לא משהו שיש לכולם בנתיים מה שמצאתי זה פולקסווגן גטה מנוע 2000 דגם מפואר מאוד עם סן רוף גאנטים יפים מערכת מולטימדיה מקורית שנת 2007 עם 60 אלף קילומטר האופציה הזאת די מתאימה לי גם בגלל שאני אוהב את העיצוב של הרכב ואיך שהוא ניראה והמנוע 2000 מספק די כוח שמספיק לי כרגע וגם קילומטר שהוא נדיר לרכב כזה כל זה ב 40 אלף עכשיו ההיתלבטות היחידה שלי היא שהרכב קצת גדול אז אני רוצה לישאול אולי עדיף לחפש איזה גולף הבעיה שלא מצאתי משהו נתונים טובים במחיר שאני מחפ…
הודעה אחרונה מאת gal-ban-ami, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני גר במבשרת, ונוסע באופן יומיומי על כביש 1 ממבשרת לירושלים. (ללימודים בעיקר) אני מחפש רכב אמין עם צריכת דלק טובה, שלא יבזבז לי את המזומנים... בעקרון, אני מעדיף רכב ידני, אך אתפשר גם על אוטומטי. מה שחשוב שצריכת הדלק תהיה סבירה והרכב יהיה אמין. (כמה שאפשר במחיר הזה) מכיוון שבשנים האחרונות אני רוכב על אופנוע, אני דיי מנותק, ואין לי מושג באיזה רכב כדאי לבחור. יש הצעות ?
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 650 צפיות
שלום חברים, אני ואישתי מתכננים לקנות רכב משומש. הסכום שאותו אנחנו עומדים להשקיע עומד בין 15000-35000. אני טוען שכדאי לקנות רכב פחות טוב (מאיזור שנת 2005) ואישתי טוענת שאין לה כוח למוסכים ועדיף לקנות רכב איכותי יותר ולא להיות בסכנה של איבוד המנוע או חלק יקר אחר כל הזמן. איפה לדעתכם עומד האיזון בין הרצון לקנות רכב זול, לבין הרצון לקנות רכב אמין? מי צודק? האם ייתכן שאשתי טועה לראשונה בחייה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 860 צפיות
מחפש רכב קטן, חסכוני בתקציב של עד 35K. לרכב שתי מטרות : 1. להסיע אותי ושלושה ילדים. נסיעות קצרות בדרך כלל. 2. לחבר לו נגרר קטן מאחורה שישמש להובלה של פריטים הקשורים לעבודה שלי (עד 350 ק"ג). לא מעוניין בהרבה הוצאות. לא דלק, לא מוסך. מכונית חסכונית ואמינה ומוכן להתפשר על ביצועים וכח. תודה רבה מראש על ייעוץ.
הודעה אחרונה מאת אודיברק, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן וסהלן חבר סטודנט מחפש רכב - הדרישות, זריזה בעיר וחסכונית מאד מחוץ לעיר - הרכב מיועד לנסיעות בינעירוניות ארוכות בעיקר(חיפה ב"ש נניח) ונסיעות קצרות בחיפה. התקציב 55-60. אין חשיבות לגיר, אפילו מעדיף ידני. בהתחלה הוא חשב על פיקנטו\I10 - אבל לדעתי זה לא האופציה הנכונה לנסיעות ארוכות. האם I20 היא האופציה המנצחת? או שאפשר להוסיף פונטו (ידנית)? מה לגבי סיריון, מיקרה,ספייסטאר? מה לגבי ריו 1.2 ידנית? סוויפט? את צ'מפיון פסלתי בגלל השירות והאמינות. הקליאו היא אופציה מעניינת, אבל לחבר בדיוק נשרפה כל צמת החשמל ברכב, אז רף הדאגה עלה. מה דעתכם? השאיפה היא צריכה יותר טובה 1:15 בשיוט על 110 נניח.
הודעה אחרונה מאת amir74, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז כבר חשבנו לקחת סיד סטיישן 2011 אבל אז בעלי חשב אולי עדיף לקנות שברולט סוניק חדשה אמנם נאלץ להוסיף 20000 שח אבל תהיה אחריות וזה אולי יתקזז לעומת החזקת רכב ישן או הוספת כסף בהחלפתו עוד 3 שנים אם הוא יתחיל לעשות בעיות..אנחנו רוצים להחזיק ברכב חמש שנים מה לעשות?? נשמח לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, חבר שלי קנה וולוו xc60 שנת 2011 83000 ק"מ דגם אקסטקים עם כל התוספות האפשריות, מנוע 3.0 טורבו עם 304 סוסים לפני 4 ימים. כעת הוא מתלבט האם להחליף למאזדה cx5 דגם לקצ'ורי מנוע 2.0 חדשה, שלפי המחירון הוולוו יקרה במעט ויתקזזו אחת מול השנייה. אמרתי לו שלפי דעתי הוא לא צריך להחליף, מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לקבל המלצות לרכב שישרת חייל משוחרר בן 21 לנסיעות בין עירוניות קצרות ללימודים. הדרישות- אוטומט, נפח מנוע 1300-1600, רכב קומפקטי וחסכוני בדלק. עד 20K
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 442 צפיות
שלום, לנסיעות בעיקר עירוניות. אין לי כיוון יותר מדי כרגע, ככה שאני די פתוח לאפשרויות. תודה מראש, נדב
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רואה לא מעט הצעות לרכבים בני שנה וגם כאלו חדשות עם 0 ק"מ. הבעיה בחברות האלו שהמבחר הוא לא תמיד מה שאתה מחפש והדגמים הם לא המאובזרים ביותר, שלי זה חשוב. ואז אני בודק אופציות לרכבים בני שנה שכבר ספגו את ירידת הערך, בעיקר כאלו שנמכרים ע"י פרטיים שטסים לחו"ל או מקבלים רכב מהעבודה. הבעיה כאן היא אופציות מימון כי פרטי יירצה מזומן על השולחן. אז נשארנו עם הלוואות רכב מהבנקים אבל הבנתי שהם לא אטרקטיביים כמו הסוכנויות רכב וחברות הליסינג. בעיה נוספת היא שלא ניתן להחליף את הרכב ראש בראש מול אדם פרטי ואם ראית רכב שמתאים לך בול אז אתה מתבאס כי אתה חייב למכור גם את הרכב שלך וגם לקחת הלוואת רכב/מימון... כרגע הרכב הנוכחי הוא סקודה סיטיגו 2013 עם 17K ק"מ. מעוניינים להת…
הודעה אחרונה מאת MrHicUp, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי תקציב של 20K ש"ח לרכב. נסיעות של חיפה-ירושלים פעמיים בשבוע. אני רוצה שהרכב יהיה אמין(עד כמה שאפשר), חסכוני או לא, לא אכפת לי. אין לי בעיה גם שהרכב יהיה דיזל. רצוי ידני אבל אני חושב שאוכל להתפשר על אוטומט אם יש צורך. חשוב גם שהרכב יהיה ברמת גימור גבוהה, סאן רוף, ריפודי עור וכו'. בעבר היתה לי 306 והיא נסעה כמו חלום. עכשיו 306 כבר לא כ"כ על הפרק כי לדעתי הרכב כבר ישן מידי וגרסאות הXSI נדירות והGTI6 עוד יותר וגם לא בתקציב. לבנתיים מה שעלה לי זה גולף או בורה V5, אבל אין הרבה ידניות. ת'כלס אני יכול למשוך קצת ואפילו S60 תכנס לי בתקציב. פונטו HGT גם נכנסת. הייתי שמח לאלפה 156 אבל הבנתי שהמנוע נורא בעייתי. השאלה האם המכוניות האלו אמינות ויוכלו לעמוד בנסיע…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
אהלן, מתלבט קשות בבחירת רכב,לאחר קריאה רבה גם בפורום וגם ברחבי האינטרנט החיפוש מצטמצם ל 3 הרכבים הבאים מיקרה 2015 מליסינג פרטי 0 ק"מ, טויוטה יאריס -משומשת 2012-2013 ,סוזוקי סוויפט -2012 2013 משומשת. אני מחפש רכב אוטומט שיהיה אמין בראש ובראשונה צריכת דלק נמוכה וחווית נסיעה נורמלית בסיסית. 3 הרכבים הללו הם האופצייה הסופית ואני אודה מאוד לכל מי שימליץ לי איזה רכב כדאי ולמה. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת naftali, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 969 צפיות
שלום לכולם! אשמח לחוות דעתכם לפני קניה של פורד פוקוס 2011 מליסינג (צורה ישנה) - מצ"ב תוצאות הבדיקה שלי. הרכב מתחילת 2011 עם 96000 ק"מ - מתכוון לקנות אותו ב 50000. החברה הסכימה לתקן את כל הרג'קטים שמופיעים בבדיקה- כולל 2 נקודות חלודה קטנות ..רואים שהאוטו עבר פגיעה עם תיקוני פחחות וצבע קלים אבל לא מעבר לזה. לגבי הצמיגים - הם בני כ 4 שנים ולא סיכמתי איתם על החלפה לחדשים...האם זה משהו שבד"כ עושים ? יש לי עוד סיכוי לבקש מהם להחליף ? תודה רבה!
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 846 צפיות
מחפש לקנות רכב מיני \ קומפקטית חדשה, לרוב הנסיעות בתוך העיר, למעט פעם-פעמיים בשבוע מחוץ לעיר. הפייבוריטית שלי לבנתיים זו הפולו, יש לכם אולי רכבים נוספים מומלצים בקטגוריה שאוכל לבדוק אותם? אני בן 30, וכרגע ללא ילדים. התקציב הוא 120K +-, והפרמטרים החשובים שהרכב יהיה בטיחותי, חסכוני, תחזוקה סבירה, עדיפות לרכבים עד 4 מטר..מטעמי חניה... לבנתיים בדקתי את אאודי A1, למרות שהיא יותר יקרה אבל היא גם לא רלוונטית, לא כל כך אהבתי את הרכב מבפנים. תודה!
הודעה אחרונה מאת David Dekel, -
-
ערב טוב לכולם, אני מדבר פה בשם אחותי וגיסי - הם לפני קניה של רכב חדש, לכן אשמח לעזרתכם המקצועית. אז ככה, אלו הפרטים: - רכב חדש עדיף, אך אם יש דגם כיד שניה שהוא מומלץ, אשמח מאוד לשמוע - יחסוך לא מעט כסף. - בקרוב יהיה להם תינוק, כלומר הרכב צריך להיות גדול מספיק כדי לחבר מושב בטיחות וכן תא מטען גדול מספיק כדי להכיל את העגלה. - אמינות בעדיפות ראשונה - הם הולכים להחזיק ברכב הרבה זמן (מעל 5 שנים ככל הנראה), וכמובן שאר האספקטים הרגילים כמו בטיחות, ביצועים, נוחות וכדומה. - חובה אוטומטית, שכן גם אחותי תנהג בה והיא אינה יודעת ידני. נכון להרגע, הרכב שמצאתי עבורם שיהיה הכי משתלם הוא האיביזה AM5 שכרגע נמכרת בכ-80 אלף ש"ח. הבעיה העיקרית שלי איתה זה שמעבר לזה שאני לא…
הודעה אחרונה מאת YairZ, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, חייב את עזרתכם והמלצותיכם, אופל מוקה 2015 חדשה או סובארו xv 1.6 אוטמטית חדשה? נוסע בערך 20.000 קמ בשנה מה עדיף? לא נוסע בשטח יותר מדי, חשוב שיהיה בטיחותי עם מרווח סביר, כמו כן מי מהן שומרות על ערך גבוה יותר? ומבחינת טיפולים? מי עדיפה? תודה
הודעה אחרונה מאת bar72,