Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף מבחינת כיף והנאה מהנעה?

מדובר על מיני קופר אטמוספרית ידנית 2008 מול אלפא מיטו 155 2009?

אשמח לשמוע תובנות והארות.

כמו כן אשמח לשמוע אם מי מכם מכיר מכוניות כמו סיטרואן DS3 טורבו פיג'ו 207GTI. איך

הצרפתיות הנ"ל בסביבות 2010-2011. שוות תוספת של 15K לאומת מיני/מיטו?

פורסם

אתה יכול לציין אולי מה התקציב המדובר? (לא סגור על המחירונים של הנ"ל).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מה עדיף מבחינת כיף והנאה מהנעה?

מדובר על מיני קופר אטמוספרית ידנית 2008 מול אלפא מיטו 155 2009?

אשמח לשמוע תובנות והארות.

כמו כן אשמח לשמוע אם מי מכם מכיר מכוניות כמו סיטרואן DS3 טורבו פיג'ו 207GTI. איך

הצרפתיות הנ"ל בסביבות 2010-2011. שוות תוספת של 15K לאומת מיני/מיטו?

בתקציב של המיטו 155 תמצא אך ורק את המיני ONE הדגם SALT עם 100 כ'ס.

רכב נחמד, זריז, אומרים שחסכוני ואומרים יקר לאחזקה - לא החזקתי את הרכב לכן לא יודע להגיד.

הייתי בסיטואציה שלך והלכתי על המיטו 155 שנת 2010. נפלה מציעה לידי של הדגם עם 48K ק'מ.

הרכב מאוד מאובזר, מפנקת מאוד, שקטה ביותר מבפנים. מבחינת דלק שותה לי 1 ל12 בנהיגה סבירה (70 אחוז עירוני).

חסרון יחיד הוא שהרכב מאוד קופצני וקשיח על הכביש - יש אישית לא מפריע בכלל.

יש לה סאונד מדהים שזה תוספת, ייחודיות שאין להרבה רכבים, והאחזקה שלה לא יקרה כלל כפי שאומרים.

מבחינת מחלות- כרגע לא ידוע על שום מחלות. החלפת טיימינג פעם בכמה שנים ב1200 ש'ח וטיפולים שוטפים כל 15K (הייצרן ממליץ 20-30K אבל בדכ עושים לפני) עולות 500-700 שקל.

אני מאוד נהנה ממנה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

המיני one היא קארט מדהים אבל פחות פרקטי והתחזוקה מעצבנת בגלל מוסכי יבואן לא מספיק טובים. אבל רכב מדהים מבחינת יכולת לקיחת סיבוב. (יש בבעלות את הדגם שנת 2014)

האלפא מיטו 155 היא מכונית מהירה פי כמה ומאוד מהנה. היא יותר פרקטית מהמיני. התחזוקה שלה סבירה (הברקסים יקרים מאוד) ומבוצעת לעיטים רחוקות יותר מאשר במיני וגם יש יותר מוסכים טובים. אבל היא פחות טובה בסיבובים ויותר בקו ישר. (היתה לי כזאת שנת 2010).

שניהן מ ומלצות מאוד אבל שונות בתכלית :)

פורסם

קח בחשבון שיהיה יותר קל למצוא את המיטו.

מיני נמכרה הרבה פחות באותם שנים ואת ה-207GTI צריך קודם למצוא אחת כזאת בכלל למכירה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הייתה לי מיטו 155 לזמן קצר, מצאתי אותה נוקשה מידי, נמוכה מאוד, צפופה עם תא מטען קטן.

החלק הכי גרוע מבחינתי היה שאין הלימה בין יכולות המנוע הנפלאות (אפילו שהוא קצת חסר אופי, כמו רבים מרכבי הטורבו המודרניים), לבין השלדה הבינונית וההיגוי המנותק שממש חרב כל קמצוץ הנאה מנהיגה במכונית.

פורסם

מיני. לא הבנתי מה השאלה. זה בשבילך, נטו ל 'פאן'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

באו נעלה בשנתיים לכיוון 2010 ונכניס למשואה אלפא ג'ולייטה מול מיני קופר. שניהם 2010 ב68 אלף שקל. עדיין יש בפינה DS3 טורבו ו207GT

• תוכן חדש...