Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וסהלן

חבר סטודנט מחפש רכב - הדרישות, זריזה בעיר וחסכונית מאד מחוץ לעיר - הרכב מיועד לנסיעות בינעירוניות ארוכות בעיקר(חיפה ב"ש נניח) ונסיעות קצרות בחיפה.

התקציב 55-60.

אין חשיבות לגיר, אפילו מעדיף ידני.

בהתחלה הוא חשב על פיקנטו\I10 - אבל לדעתי זה לא האופציה הנכונה לנסיעות ארוכות.

האם I20 היא האופציה המנצחת? או שאפשר להוסיף פונטו (ידנית)? מה לגבי סיריון, מיקרה,ספייסטאר?

מה לגבי ריו 1.2 ידנית? סוויפט?

את צ'מפיון פסלתי בגלל השירות והאמינות.

הקליאו היא אופציה מעניינת, אבל לחבר בדיוק נשרפה כל צמת החשמל ברכב, אז רף הדאגה עלה.

מה דעתכם?

השאיפה היא צריכה יותר טובה 1:15 בשיוט על 110 נניח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המיקרה אופציה בהחלט טובה ותהיה זריזה מהמיני בזכות מנוע חזק יותר.

יש גם את הספארק עם מנוע 1.2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש מצב שרנו פלואנס טורבו דיזל ידנית כבר נכנסת למשוואה הזאת? אמנם ספינה - אבל מנוע סופר חסכוני, תהיה זריזה גם בעיר וגם מחוצה לה ומאוד מאוד נוחה ומפנקת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היא מעל התקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוסע בi20 ידנית נסיעות ארוכות והצריכת דלק מעולה .בשיוט של 80-100 הצריכה 1-20 ואולי יותר טובה.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

1:20? לפי מחשב הדרך או לפי תדלוק לתדלוק?

צריך לנהוג ממש רגוע ובלי מזגן בשביל זה.

הפלואנס מעל התקציב.

הקליאו 1.2 עושה מחוץ לעיר 1:17 בלי בעיה מיוחדת, בתנאים קשים יותר 1:16 (זה הנתון הכי גרוע שהשגתי מחוץ לעיר).

צמות חשמל? אין לי שום בעיית חשמל ברכב. דווקא אצל נגד בבסיס ששירתתי בו נשרפה צמת חשמל בהונדה בת 4. "אמינות יפנית".

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושבת שפונטו איבו ידנית 2012 אולי אפילו 2013 (לא יודעת מה מצב המחירים של הדור החדש) תהיה תמורה מעולה למחיר.

מאובזרת, מבודדת, נעימה לשיוט.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לפי המחשב שלי בi 20זה 100-ל'4.5ק"מ.לפי תדלוק ומומצוע וכל העסק נסיעה רובה בין עירונית יוצא 1 ל17.המיכל ברכב 45 ליטר עדין לא יצא לי לתדלק יותר מ39ליטר כולל נסיעה על מנורה.אז אני מתדלק סביב ה36-38 ליטר ונוסע סביב ה700ק"מ.

פורסם

עולה לי לראש קיה ריו בגלל הדרישות שתארת, אבל לדעתי היא מעל התקציב של חבר שלך בקנייה מיבואן רשמי. אם הוא מעוניין אולי שיבדוק יד שניה או ליסינג? בכל אופן, אני יכול להגיד לך מנסיון העבר שלי כסטודנט מהנסיעה הלוך-חזור על קו תל אביב באר שבע שהכי חשוב זה לקנות אוטו שכיף לך להעביר שעות של נסיעה עליו.

פורסם
לפי המחשב שלי בi 20זה 100-ל'4.5ק"מ.לפי תדלוק ומומצוע וכל העסק נסיעה רובה בין עירונית יוצא 1 ל17.המיכל ברכב 45 ליטר עדין לא יצא לי לתדלק יותר מ39ליטר כולל נסיעה על מנורה.אז אני מתדלק סביב ה36-38 ליטר ונוסע סביב ה700ק"מ.

אז תחליט, 1:17 או 1:20?

אני עושה עם הקליאו 1:17 מחוץ לעיר בממוצע, אבל היא הרבה יותר נוחה מהI20 ומתנהגת יותר טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

"את צ'מפיון פסלתי בגלל השירות והאמינות." ??

מה הקשר צ'מפיון לרכב עצמו? בכל מקרה אתה לא קונה רכב חדש אז אתה לא מחוייב ללכת למוסך מורשה (מוסך רון - יותר טוב מכל מוסך של צ'מפיון).

איך בכלל אפשר להשוות רכבי VAG לקופסאות שימורים שנתת פה? ספייסטאר? פונטו? מייקרה?

אני משוחד כי אני הבעלים של גולף שלא הייתה לי איתה חצי תקלה ב-3 שנים. אבל בתקציב שלך תוכל לקנות רכב באיכות פי כמה וכמה מהדוגמאות שנתת פה, גם אם תצטרך לרדת קצת בשנתון.

Audi A3 8V Sportback

פורסם

+1 לחבר מעלי.אין לך מה לפסול את רכבי צמפיון.

לאחרונה חיפשתי רכב בדיוק עם אותם צרכים כמו שלך ובאותו התקציב.

עשיתי סקר על כל הסופר מיני כולל הקליאו החדשה.

לבסוף רכשתי פולו 2011 גיר רגיל 1400 סמ"ק. שהמועמדת השנייה הייתה פאבייה.(נרכש הפולו רק מעניין של טעם אישי בעיצוב)

ואני אמליץ לך בחום!

רכב פשוט איכותי ביחס לכל הדגמים שציינת רמה אחת מעל לדעתי.

צריכת דלק מדודה 1.17-1.18.רוב הנסיעות בין עירוניות שיוט 90-100 בכביש .6

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

לא יודע אם הדרישה היא לחדש בלבד, לא איתרתי את זה בהודעה.

אני מכרתי לפני כשלושה שבועות קיה ריו ידנית 2013 במצב חדש לגמרי במחיר של כ60 אלף.

הוא יכול למצוא אחת עם קילומטראג' נמוך ביד 2.

רכב מצויין, חסכוני, מרווח. החיסרון שלו שהוא לא חזק במיוחד, העליות של חיפה לא יהיו תענוג במיוחד. מצד שני כל רכב מיני/סופר מיני דומה יהיה במצב זהה.

אישית עם היום הייתי מחפש רכב במחיר הזה הייתי בוחר בו שוב, רכב אמין, יפה, נוח (זה דיי אינדיבידואלי), מרווח, ותא מטען מספק.

פורסם

כתוב ממוצע 1:17 ומחוץ לעיר 1:20.

• תוכן חדש...