Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על התגובות, וסליחה על הדיליי - שקעתי קצת בלימודים.

התגובות - הקשר בין יבואן לרכב הוא לא בטיפולים השוטפים אלא בתקלות רציניות, אני לא מוכן להמליץ לאף אחד על מנועי TSI (חוץ מה2.0 שלא רלוונטי כאן) וגם לא על DSG7, ולמרות שמדובר בפאר היצירה המוטורית, וב'ה'מכונית - לא תודה.

אין שום דרישה לחדש, הדרישה היא ל'כמה שיותר חדש', גם ליסינג 0 תופס כמובן.

כרגע נראה לי שאמליץ לו להתלבט בין מיקרה\סיריון\ספייסטאר(?) כמעט חדשות לI20\ריו\פונטו במידה וימצא אחת מלוקקת.

חשוב שהנסיעה תעבור בקלות ולכן הדילמה לגבי הקבוצה הראשונה, הסיריון למשל - ספרטנית מאד (מנסיון של רכב חברה שהיה לי העונג להגיע איתו גם לאילת) וזה מתבטא כמובן באיכות החיים ברכב, הריו מצד שני, קצת איטית - ML, אשמח לשמוע עד כמה ריו ידנית איטית יותר ממשפחתומטית 1.6 ממוצעת.

בנוסף - ריו וI20, זה לא אותה גברת בשינוי אדרת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ריו וI20 זה אותה גברת בשינוי אדרת, אחד לאחד.

הריו הידנית לא איטית במיוחד אם מתפעלים נכון את ההילוכים ומושכים קצת הילוכים כשצריך, כרגיל במנועים קטנים ידניים.

אבל נסעתי איתה פעם אחת לחיפה, תענוג זה לא היה בעליות, בכל זאת זה רכב עם משקל מכובד, ומנוע לא הכי חזק.

אם אני במקומו, לא הייתי קונה רכב כזה לנסיעות בעליות של חיפה, לא יהיה להיט. הצריכת דלק גם לא תהיה טובה כמצופה לדעתי כי הוא יהיה צריך "לקרוע" את הרכב כל הזמן.

פורסם

הנסיעות הצפויות בחיפה אינן משמעותיות ביחס לנסועה הבין-עירונית.

הרכב לא יהיה בשימוש יומיומי שכן הבחור גר מרחק הליכה מהקמפוס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צמות חשמל? אין לי שום בעיית חשמל ברכב. דווקא אצל נגד בבסיס ששירתתי בו נשרפה צמת חשמל בהונדה בת 4. "אמינות יפנית".

אם הוא היה קצין זה לא היה קורה לו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...