Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני גר במבשרת, ונוסע באופן יומיומי על כביש 1 ממבשרת לירושלים. (ללימודים בעיקר)

אני מחפש רכב אמין עם צריכת דלק טובה, שלא יבזבז לי את המזומנים...

בעקרון, אני מעדיף רכב ידני, אך אתפשר גם על אוטומטי. מה שחשוב שצריכת הדלק תהיה סבירה והרכב יהיה אמין. (כמה שאפשר במחיר הזה)

מכיוון שבשנים האחרונות אני רוכב על אופנוע, אני דיי מנותק, ואין לי מושג באיזה רכב כדאי לבחור.

יש הצעות ?

עריכה אחרונה על ידי Liran_a
פורסם

גרנדה פונטו 1.2 2007

אפשר למצוא אחת סבירה בתקציב שלך

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

תודה על ההצעות.

לסיריון אני לא מתחבר, אבל הפונטו גרנדה נראה לא רע.

אני אעדכן את התקציב - עד 20K.

האם יש עוד אופציות ? או שכדאי לי להתמקד בפונטו גרנדה ?

פורסם

אני הייתי מרחיב את הבחירה גם לשנים 2005-2006 של הפונטו ספייס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש דגמים נוספים כמו סוויפט, מאזדה 2, וגטס (אולי אפילו i20, למרות שאני בספק). אבל עבורן ועבור דגמים נוספים תאלץ לרדת בשנים וזה כבר לא כדאי.

פורסם

אם אתה יכול לטפס ל 20,000 ש"ח, אזי רנו מגאן דור שני, 2008-9. חפש בסבלנות (שכור אוטו, רק אל תהיה לחוץ כשאתה מחפש רכב משומש).

אם לא איכפת לך שנת הייצור, מציע לשקול גם מגאן דור ראשון מהשנים האחרונות שלהן (2001-4) - אך ורק מכונית מטופלת ומלוקקת עם היסטוריה מלאה) יש כאלו, והן נמכרות בפחות מ- 10,000 ש"ח והן מ-צ-ו-י-נ-ו-ת. רק אל תוותר על היסטוריה מלאה ומפורטת (של כל רכב שאתה קונה).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...