Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מתלבט קשות בבחירת רכב,לאחר קריאה רבה גם בפורום וגם ברחבי האינטרנט החיפוש מצטמצם ל 3 הרכבים הבאים מיקרה 2015 מליסינג פרטי 0 ק"מ, טויוטה יאריס -משומשת 2012-2013 ,סוזוקי סוויפט -2012 2013 משומשת.

אני מחפש רכב אוטומט שיהיה אמין בראש ובראשונה צריכת דלק נמוכה וחווית נסיעה נורמלית בסיסית.

3 הרכבים הללו הם האופצייה הסופית ואני אודה מאוד לכל מי שימליץ לי איזה רכב כדאי ולמה.

תודה רבה!

פורסם

היאריס שלנו (2013) עושה בין 14.5 ל15.5 ק"מ לליטר, תמיד ולא חורגת מהגבולות האלה...

הדרישות שלך - מבחינת אמינות היאריס תנצח, מבחינת נוחות נסיעה, רשמתי פה בפורום פוסט לפני כמה חודשים שמציין כמה מגרעות, המתלים לא עושים עבודה מקסימלית ואפשר להרגיש בגב כל באמפר ומהמורה בכביש, זאת אחת הסיבות שאנחנו מוכרים את היאריס ועוברים למשפחתית גדולה יותר.

מבחינת חווית נסיעה לקחת בזמנו את הסוויפט למבחן ומאוד נהנתי, אני חושב גם שאיכות החומרים בסוויפט גבוהה בהרבה מהיאריס.

לבסוף, אחרי התלבטות בין סוויפט ליאריס, החלטנו על יאריס בגלל אפקט ירידת הערך ושוק יד שנייה שלה. היום כשאנחנו מפרסמים מודעה זה הוכיח את עצמו, יש לרכב ביקוש גבוה.

פורסם

אוטומט? ידני?

המיקרה האוטומטית מאוד מאוד חלשה, רועשת וספרטנית. לא תענוג גדול.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא מכיר את האחרות, היה לי כמה ימים מיקרה מהשכרה, התחושה היתה אוטו בימבה. חלש וקטן

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...