ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,623 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
היי, אנחנו מחפשים רכב למשפחה, בדקתי כמה דגמים ואופציות ברשת ומניסיון של חברים בסוף בחרתי ללכת על בטוח. הלכתי לבקר היום 2 מזדות 3 הצ'בק 5 דלתות שתיהן גרסאות COMFORT. -הראשונה 2009, פגשתי את המוכר הסתבר שהוא סוחר וטען שהוא אמר לי בטלפון, כמובן שהייתי שם לב לדבר כזה..הוא לא אמר. אבל נגיד שככה הם עוברים את משוכת החשש הראשוני. מדובר על רכב שנראה מעולה, שמור ביותר, ק"מ מאוד נמוך. לטענתוו הרכב חזר מטרייד אין. כלומר, אני מניח שמישהו החזיר אותו לחברה ואתו סוחר השיג אותו במחיר טוב מהחברה. הוא גמיש במחיר מאוד (מחשיד אבל מפתה). יתרונות: ק"מ מאוד נמוך, יד 1, מאוד מושך חיצונית (צורה חדשה וצבע מועדף) ופנימית ברמה גבוהה (כמובן שסוחרים דואגים לטפל בו לפני). חסרונות: לא סומך על…
הודעה אחרונה מאת davi_jones, -
שלום רב, לאחרונה ההתלבטויות לא עוזבות אותי, אבל הנה לאט לאט מתחילים להיסגר על דרישות. אז ככה, הרכב הוא ל2 נהגים, לי שאני בחור גבוה ולאמא שלי. הדרישות הן כאלה : 1. גובה, הרכב חייב להיות גבוה וזאת בשל בעיות גב אצל אמי. 2. אמינות, אמינות ושוב אמינות. 3. גג נפתח, סאנרוף (פנורמי שלא נפתח לא מתאים). 4. בקרת אקלים מפוצלת. 5. שנת 2010 ומעלה, מתחת לזה לא יתקבל. 6. לא חוטפת ירידה מוגזמת במחירון (לדוגמה : פג'ו 3008, טראקס וחברים נוספים.) 7. רק אחרי שיש את כל אלה יהיה נחמד שיהיה גם נחמד לנהוג עליו ולא יחסר כוח. 8. כל השאר בונוס. חשבנו על CX-5 שנת 2012 ברמת גימור LUXURY, אבל קשה למצוא אז אנו מנסים להרחיב את החיפוש. חשבנו על CR-V 2010 אך יש רק אחת למכירה עם…
הודעה אחרונה מאת iAmital, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 490 צפיות
שלום לכולם. אני בדילמה בין שתי המכוניות שרשומות בכותרת. יש לגיסי מגרש ואבא שלי רכש ממנו את הספורטברק שנת 2011 שנראה מרשים מבחוץ אבל מצד שני לא כל כך אהבתי את הרכב מפני שהוא קצת כבד בניסעה שלו (לפחות בהתחלה) ואני מרגיש שלרכב היה קשה לסחוב כי הבודי שלו כבד. וגם הבנתי שהרכב הזה "בולע" דלק יחסית(אשמח לקבל תשובה בקשר לזה) . יש לי אפשרות להחליף ליונדאי ולוסטאר. מה את אומרים מבחנית הנסיעה של היונדאי כי הבנתי שזו תיבת הילוכים רובוטית וזה לא הכי מהנה. אשמח לדעת אם יש פה מישהו שיש לו יותר נסיון עם הספורטבק ובכלל להגיע להחלטה לגבי איזה רכב עדיף לרכישה וממה אני אהנה יותר. תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת lidorsr, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כיום יש לי מאזדה 2 שנת 2008 ורציתי לדעת אם משתלם יהיה למכור אותה ולהשלים את ההפרש לפולו 1.2 TSI שנתון 2010-2011. המאזדה 2 מרגישה לי זריזה אך הייתי רוצה יותר כוח ונוחות נהיגה טובה יותר כי במאזדה 2 מרגישים כל דבר. השאלה האם הפולו 1.2 עונה על הצרכים הנ"ל או להישאר עם המאזדה 2 וזהו?
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אני פשוט חולה על הרכב הזה. לאחרונה אני נתקל בהרבה כאלו משנתוני 2009-2010 בטווח מחירים של עד 70000 ש"ח. האם ישנה סיבה? תקלות, בעיות? ומה שונה דגם ה-159 TI חוץ מעיצוב ואיבזור ספורטיבי יותר וכמובן מחירון גבוה הרבה יותר?
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, נעשתה בדיקה לרכב יונדאי i10, אוטומט שנת 2010.יד ראשונה, פרטי, קילומטראז': 24,400, מחיר 40,000 ש"חמ מצאי המכון: 1. קפיצים- בולמי זעזועיים קדמיים חלשים 2. שילדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה- תיקונים במרכב פח וצבע, הוחלפו חלקי מרכב, מעכות בתחתית,פגיעות פח ופגמים בצבע 3. מערכת בלמים- ללא פירוק גלגלים- בלימה לקויה, לפרק גלגלים 4. העברת כוח- נקישה בשילוב הילוכים הערות כלליות: יש לברר זמני טיפולים והחלפת רצועת תיזמון עשיתי נסיעת מבחן על הרכב והוא נוסע טוב, הבלמים גם היו ממש בסדר.האוטו נראה כמו חדש ונאמר לי שאלו דברים שקוראים מבלאי טבעי מפני שהרכב עמד הרבה ולא עשה הרבה נסיעות. בנוגע להחלפת חלקי רכב הבנתי כי הם הוחלפן וטופלו מפני שהייתה פגיעה בפגוש הרכ…
הודעה אחרונה מאת roeiaharon10, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 980 צפיות
היי, אני מחפש ג'יפון כרגע ומתלבט בין השתיים שמוצעות למעלה. במידה ומדובר בספורטאז' כנראה שזה יהיה שנת 2011(הדגם החדש)ובמידה ומדובר ביונדאי כנראה ששנת 2010. רציתי לשאול איזה מהרכבים עדיף מבחינת נוחות נסיעה,אחזקה שוטפת וצריכת דלק? פעם ראשונה שאני הולך לכיוון של ג'יפון, להשוואה-במידה ולא אקח את אחד הג'יפונים הנ"ל,אקח ככל הנראה מאזדה 3 2012 ספיריט. כמה האחזקה של אחד מאלו תהיה יקרה יותר(ובמה)מהמאזדה?מבחינת טיפולים,אגרת רישוי,דלק ועוד? אשמח לתשובות מפורטות כי אני באמת לא סגור על אם כדאי ללכת לכיוון של ג'יפון או רכב רגיל(למשפחה בעלת חמש נפשות). תודה מראש ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני כרגע בתהליכים לקניית רכב שעלה על הכביש באוגוסט 2008, היום כשקיבלתי את היסטוריית הטיפולים מהמוסך המורשה חשכו עיניי שהרכב עבר כמה דברים שכנראה בעל הרכב 'שכח' להזכיר. החלפת דלת קדמית שמאלית בדלת משומשת החלפת כנף קדמי שמאלי במשומש צביעת קורת דלת שמאל קדמי כיוון פרונט (באותו טיפול) אי שם כמה חודשים לפני הטיפול שהוזכר למעלה, הוחלפה השמשה הקדמית. ויותר רחוק בהיסטוריה היו טיפולים קוסמטיים קטנים פחחות תיקוני צבע ובנוסף לזה החלפת טמבון אחורי פעמיים בשני טיפולים שונים. את הרכב עדיין לא לקחתי לבדיקה, כדי לוודא שהשלדה נקייה. כל מה שנעשה למעלה לא בהכרח מצביע על תאונה אבל בהחלט מדליק כמה נורות אדומות. עדיין לא שאלתי את בעל הרכב לפשר …
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בחברת אוטוסנטר הציעו לי את האוטו הנ"ל, יד ראשונה מליסינג, אחרי 40000 ק"מ הלך מנוע (כנראה בעייה של חיישן שמן) המנוע הוחלף ע"י היבואן (הרכב היה באחריות), מנוע חדש לטענתם. מאז הרכב עבר עוד 20000 ק"מ. מדובר בעיסקת טרייד אין וכיום יש לי בדיוק רכב כזה, משנת 2008 ואני רוצה לעלות בשנתון ומקווה שהוא מעט יותר חסכוני מאשר הרכב שלי מנוע 2000 לעומת 1600 טורבו. אני מכיר את הגיר הרובוטי ורגיל אליו. קצת מפריע לי שהעיצוב הפנימי זהה למה שיש לי ולא תהייה לי תחושה של רכב חדש, אבל זה כבר סיפור אחר. מה דעתכם? תודה.
הודעה אחרונה מאת nnizandavid, -
-
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בהמשך לפוסט שפתחתי אתמול בעניין רכישת קרוסאובר, כעת אני מתמקדת בשני רכבים - טיגואן של פולקסווגן מנוע 1.4 טורבו 150 כ"ס ברמת גימור ספורט לעומת הונדה CRV מנוע 2000 155 כ"ס. המחיר די דומה. חשוב לי רכב בעל ביצועים טובים על הכביש, בטיחותי, שקט ומרווח. אשמח לשמוע חוות דעת על שני כלי הרכב. תודה!
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 632 צפיות
אהלן, קצת שטח אפור מבחינתי. תוכלו לפרט לי קצת על "אילו מכלולים בד"כ נכללים באחריות" ומהי תקופת זמן "הגיונית" (מבחינתי)? בנוסף, בנוגע לבדיקה לפני קניה: הבנתי שבמכוני בדיקה אומרים לבדוק את המזגן בעצמי, כיוון שאני לא מכונאי ונניח והמזגן לא מקרר, האם זו בקשה לגיטימית לציין בזמן ה"השבחה לפני מסירה" / "תיקון ליקויים" להתייחס לכלל חלקי המזגן ולוודא שהכל טופל + טופס טיפול לפני המסירה? והאם מזגן נכלל חלק מהמכלולים, במקרה כזה? חבר העיד שרכש מחברה מוכרת מסויימת לפני זמן מה, חלק מהליקויים לא טופלו, טיפול לא נעשה (עברו 8 חודשים מהטיפול הקודם) למרות שסוכם, וחלק מאלו שטופלו לא באמת טופלו. אשמח לתשובות קצת מפורטות, אני מתכוון מחר לקפוץ ולחפש אחד אז עדיף שגם אבין …
הודעה אחרונה מאת ishay0703, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, עומדת בפני שאלה שתשפיע על הרכישה שלי השבוע ישנם שני רכבים שעומדים על הפרק, 1. סיאט לאון 2012 יד שניה עם קמ העומד על 48 אלף מנוע 1.2 ידנית ים תוכנת ניהול מנוע, גאנטים 17 חדשים עם צמיגים בחתך נמוך, קפיצי הנמכה של אייבך, צנרת פליטה מקורית של לאון fr ובעיקר מטפל כל 10 אלף קמ במוסך רון ומתדלק 98 באופן קבע. וכאן מגיע האבל, נוהג נהיגה אגרסיבית בטיולים אחת לחודש בערך. שוב זה אוליי מתקזז עם האופן טיפולים הסדיר שלו, האופן שבו הוא דואג לרכב (בעיקר מכאנית הוא גורם חשוב בשבילי) הרכב השני הוא גם סיאט לאון 2012 יד שניה עם 60 אלף קמ מנוע 1.4 ידנית עם מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס אני מציין את הדבר השולי הזה כי זה הכל! הרכב במצב סטוק לגמרי בחור מבו…
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, עשית סיורים בסכנויות סיטרואן ויונדאי. והתרשמתי משני הדגמים. המחירים פחות או יותר זהים. אני מתכנן להחזיק את הרכב 4-5 שנים ואני יכול להתמודד עם רכב ידני. אשמח לחוות דעת ממי שיש לו את אחד מהרכבים ולתת גם הבהרה בנושא צריכת הדלק.
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מתענין בקניית יונדאי i10 או פיקנטו. הסתכלתי על כתבות, השוואות , מאמרים. אך עדין חסרה לי חוות הדעת של המשתמשים עצמם. לכן אני מעלה את הנושא הזה. מדובר על יונדאי i10 מנוע 1200 אוטומטת ועל הפיקנטו אוטומטת החדשות שנת 2015. האם עדיף לקנות מליסינג 0 ק''מ? או מהיבואן עצמו כאשר יש הנחה על הi10 של 5 אלף שקל לחברי הוט(איגוד הטכנאים וההנדסאים). מי צורך יותר דלק? (לא לפי נתונים אלה לפי חוות דעת)
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
בוקר טוב, אני בטוח שיש כאן אנשים יותר חכמים ומנוסים ממני, לכן אבקש את עצתכם. ברצוני לרכוש דרך סוויץ' את הפונטו אבארט. מחיר המחירון של הרכב הוא באזור ה100; המחיר שהמוכר דרש היה 87, ולאחר משא ומתן ירד ל80 בגלל כל מיני בעיות קוסמטיות בעיקר(הרבה פלסטיקה פנימית שבורה). קיבלתי את מסמכי הבדיקה(מטעם סוויץ'), והיסטוריית טיפולית. בבדיקה מופיעים כמה סעיפים שלא כל כך נראים לי, ובסוויץ' לא מוכנים לקחת את הרכב למוסך מורשה לבירור(לא כך הם עובדים). אני מצרף את שני המסמכים. מה דעתכם? בדיקת קנייה: http://www.siz.co.il/my.php?i=fgijmzn4yjjn.jpg היסטוריית טיפולים: http://www.siz.co.il/my.php?i=mo3kzejum2lg.jpg מה שטוענים בחברה הוא שיש את עניי…
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, אני כרגע חייל, מסתדר חודשית עם 2000+- שקל. (חוץ מה2000 יושבים כמה עשרות בבנק) אני מאוד מעוניין לקנות רכב ונתנו לי הצעה לא רעה של Audi A4 1.8T 2004 (עם תוכנה עומד על 200 כ"ס) ב30 אלף הרכב עבר 150 אלף, יד 2 מטופל היטב והבעלים אני מכיר אישית, הוא יכול לסדר לי גם טיפולים וביטוח בהוזלה משמעותית. אני מעוניין לשמוע קודם כל מה דעתכם על הרכב הזה ? אמין ? חזק ? והשאלה העיקרית היא האם אני בתור חייל שעומד על 2000 שקל משכורת בחודש יצליח לתחזק אותו ? מאוד חשוב לי רכב חזק ויופי, תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, היום ביצעתי נסיעת מבחן באלטו. הציעו לי הצעת מחיר של 54,900 הכוללת פסי הגנה בדלתות, משענת יד מקורית, מערכת פיוניר + BT + רמקולים (המערכת המקורית תישאר אצלי), ביטוח מקיף לשנה + קודנית, מערכת מוביליי וצבע מטאלי. השאלה היא כזאת, לקנות אותה או ללכת על יד שנייה שמורה במחיר 30K. אני סגור על האוטו, אוהב את הצורה שלו. אני כמעט 1.90 ויש לי מקום, האוטו סוחב מצוין עם מזגן גם בעליות ולא הרגשתי שום רעידות. כיום יש לי את האוטו בחתימה וחשבתי כבר להחליף. נ.ב. אמרו לי שהמחיר של הסלריו יהיה בהרבה מעל האלטו ככה שאין לי למה לחכות לה, חוץ מזה הצורה של האלטו יותר מוצאת חן בעיני.
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 957 צפיות
היי אז ככה, הרכב מבן אדם פרטי עם 110 אלף קילומטר. את מכון הבדיקה אני בחרתי. ד"א ממש הופתעתי לגלות שהבוחן ישב על הרכב שעה וחצי! האם יש פה משהו שאני צריך לפחד ממנו בטופס בדיקה? סעיף על רעש במזגן, כיוון פרונט (אולי מסרק הגה מזייף?) ורעש עמום בנסיעה, זה רעש שמתלווה בלחיצה על הגז במהירות של 20 עד 50 קמש ואז נעלם. אני שמעתי את זה עוד לפני שלקחתי את הרכב לבדיקה, האמת שזאת הייתה הסיבה היחידה בערך שהחלטתי לקחת את הרכב לבדיקה. בכל אופן הבוחן גם עשה נסיעה על הרכב של רבע שעה ושם לב לזה בעצמו. הוא לא פירט יותר מדי כשעברנו על הטופס בעל פה אבל אמר שצריך לבדוק את זה. האם זה יכול להיות כתוצאה מחור קטן באגזוז? אולי אחד הדודים מזייף? ממיר קטליטי? (מאוד מקווה שלא).…
הודעה אחרונה מאת DannyFocus, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, ברשותי עומדת החלטה בין כמה רכבים. 1.קליאו B. 2.פונטו ספייס. 3.גטס. 4.פיג'ו 206. 5.סוזוקי בלנו. 6.רכבים שתציעו לי בתקציב של עד 10K. דברים חשובים, אמינות, צריכת דלק, ביצועים לא הכי חשובים כי בכל זאת, אין כל כך לאן למהר במדינה ואני מאמין שרכב עם מעל 60 כ"ס יתן לי ביצועים שיפסיקו לי. הכי חשוב זה האמינות, אמינות ושוב פעם אמינות. דבר נוסף, חובה אוטומט ! אין אפשרות לידני. אשמח לקבל הצעות לרכבים אחרים אם יש ולאיזה דגמים כדאי לרכוש ממה שנתתי עד כה.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. ברשותי פורד פוקוס 2003 האצ'בק ידנית ברמת הגימור Giha. אני בהחלט נהנה ממנה מאד. יש לי הזדמנות להונדה סיוויק 2002 ידנית, לכאורה בקילומטרז נמוך מאד, מושקעת ומטופלת. אשמח לשמוע את דעתכם להשוואה בים השניים. חשובים לי ביצועים והנאה מנהיגה (הפוקוס שלי כיפית מאד, עוד קצת כח היה עושה טוב וקצת יותר משקל ומשוב מההגה לא היו מזיקים), אחיזה והתנהגות. בטיחות, אמינות, חיסכון בדלק ובעלויות. אשמח לשמוע את חו"ד. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם, שוקל להחליף סקודה סופרב ולכן אני מעוניין לקבל תגובות לגבי נסיון של נהגים בשני הדגמים הנ"ל וגם חוות דעת. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shai_ka, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 934 צפיות
אני משתחרר אוטוטו מצה"ל, יש לי תקציב עד בערך 23אלף לקניית רכב (לא לדאוג, יש ויהיה מספיק גם לאחזקה שלו,ביטוחים וכו' בנוסף). אני חושב בעיקר על הפיאט פונטו גרנדה (2007-2008) ומאוד מתלבט בין הגרסאות : ידני 1.25 (הבנתי שיש ESP גם בכל דגם כזה) רובוטי 1.4 - שזה ACTIVE PLUS או DYNAMIC PLUS. ובכלל- אולי לקנות רכב כדוגמאת הסיאט קורדובה(2005 ידנית 250KM, ב8500ש"ח) שמישהו כאן מהפורום מוכר ולחסוך בכסף, השאלה אם זה לחסוך בכסף של הירידת ערך וגם טיפולים (אולי זה רכב אמין יותר?) או שזה בכלל לא חוסך לי כסף. (מבחינתי אין משמעות להוצאה החד פעמית של קניית הרכב בחסכון הכסף אלא בירידת הערך של הרכב במהלך השנים).
הודעה אחרונה מאת avi13s, -
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הי חברים, אנחנו 4 ילדים נוסעים 25k בשנה. נוחות חשובה וצריכת דלק. התלבטות רבה בין הגרנד סניק דיזל לבין האוטלנדר 2015. 7 מקומות משהוא בחברי הפורום יודע צריכת דלק אמיתית ברנו ובמיצובישי (כל מבחן אומר אחרת) עוד לא ראיתי בסוכנות את המיצובישי אבל על פניו נראה יותר מרווח בשורה השלישית. מה הייתם לוקחים? נוחות וצריכת דלק הם הפרמטרים החשובים. מבחינת עלות הם קרובים. תודה רון
הודעה אחרונה מאת Rון, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חבר'ה מעוניין לקנות סיאט איביזה משנת 2010-2012 בגרסאת ה 1.4 טורבו עם ה 150 כוח סוס או ה 180 (קופרה ). מצאתי מספר אופציות אפשריות של רכבי יד 2 עם 40-80 אלף קילומטר, אך דברים שהחלו לצוץ ברשת מדאיגים אותי עד אין סוף... האם כאשר אקנה איבזה בשנתונים האלה רוב הסיכויים שאתקל בבעיות קשות בגיר ה dsg ואפילו בהחלפת מנוע כמו שנאמר בעשרות מקומות שבהם קראתי? מאוד נעול על הרכב נסעתי בשני הדגמים ולדעתי הם היפים והטובים ביותר לצרכים האישיים שלי ונכנסים בול בתקציב (עד 90 אלף ) מה אתם אומרים להימנע מלקנות את הדגמים הללו ? יש סיבה מיוחדת לפחד ?
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 647 צפיות
אהלן, הבנתי שהונדה סיוויק של שנתון 2006 הוא רכב מאוד אמין ויחסית חסכוני בדלק(?). הסיבה שאני בכלל שוקל אותו, ולא משפחתומטיות אחרות זה בגלל שהוא שנתון 2006, מה שהופך אותו לממש זול. אבל האם בשנת 2015 עדיין שווה לקנות אותו? או שסביר להניח שגם אחד שהוא מאוד שמור יעשה הרבה בעיות ויראה הרבה מוסך? ולגבי שמור, איך הייתם מגדירים רכב כזה כשמור? כמה קילומטרז' מקסימום ואיזה יד מקסימום? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
שלום לכולם. אחרי הטיול של אחרי הצבא חוזרים למציאות של הארץ. הגיע הזמן לחפש רכב כבר לא יודע איזה רכב לחפש בתקציב 25-35 אלף שקל. מתלבט אם לקנות מאזדה 3 מנוע 2000 כי אין כמו האמינות של מאזדה, מצד שני חושב על הונדה סיווק 2005 2006 שהם גם באותו תווך מחירים גם פוזל להונדה אקורד 2003. חשוב לי אמינות שהרכב לא יראה מוסך נוחות נסיעה. וגם חיסכון בדלק למרות שהרכבים שרשמתי הם לא ממש כאלו. אני פתוח להצעות לרכבים אחרים וחשוב שיהיה אוטומט (אילוצי החברה) תודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אמא שלי מתקשרת: "אני צריכה אוטו חדש". מפה לשם מסתבר שהיא לא באמת צריכה אוטו חדש, אלא אחי הקטן צריך אוטו. מכיוון שהיא נתנה את האוטו הקודם שלה (טויוטה יאריס 2002) לאחי האמצעי לפני 5 שנים, היא החליטה לקנות לעצמה אוטו חדש, לתת לו את הסוויפט דור קודם שלה ושהוא יתן לאחי הקטן את היאריס (אחי הקטן אשכרה העיז להתלונן שהוא רוצה את הסוויפט. אתה בן 24 ומקבל פאקינג אוטו כדי שלא תסע באוטובוסים. תגיד תודה וסתום ת'פה). מפה לשם אני בודק את שווי הטרנסאקציות המשפחתיות ונכנס לשוק. מחירון יד2 נותן ליאריס 2002 כ-27000 שקלים, בעוד לוי יצחק מאמיר למעל 28000. ביחד עם שקלול הק"מ הנמוך אנחנו מתקרבים ל-30000 שקלים לאוטו בן 12 (!!!). הסוויפט שלה, בת פחות מ-5, שווה בקושי כפול. כאן נשאלת השאלה…
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
מחפש המלצה לרכב משפחתי לזוג צעיר ללא ילדים (אך עם פוטנציאל להתרחבות) בטווח ה- 40-50 אלף ש"ח. מדובר ברכב שני, בעיקר לנסיעות בתוך העיר
הודעה אחרונה מאת eliran769, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. חבר מהעבודה מוכר סקודה רוסטור 2008, שעברה 250 אלף 1.6 בנזין אוטומטית שעברה טיפולים החלמ 2011 רק במוסך מורשה. במחיר של 18000. השאלה היא לכמה קמ האוטו הזה מתוכנן? האם יש טיפולים גדוילם בק"מ הנל? האם כדאי?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 743 צפיות
וגם וולבו S60 תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 334 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- falou
- Gavrik
- yahaga
- אור1111
- yuvk
- Or05230
- ba323f
- discoTD5
- Cerebral Cortex
- motior
- פריג'י
- Itzik-b