Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משופר ושמור, או סטוק ומטופל חפיף..?

tap
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

עומדת בפני שאלה שתשפיע על הרכישה שלי השבוע

ישנם שני רכבים שעומדים על הפרק,

1. סיאט לאון 2012 יד שניה עם קמ העומד על 48 אלף

מנוע 1.2 ידנית

ים תוכנת ניהול מנוע, גאנטים 17 חדשים עם צמיגים בחתך נמוך, קפיצי הנמכה של אייבך, צנרת פליטה מקורית של לאון fr ובעיקר מטפל כל 10 אלף קמ במוסך רון ומתדלק 98 באופן קבע.

וכאן מגיע האבל, נוהג נהיגה אגרסיבית בטיולים אחת לחודש בערך.

שוב זה אוליי מתקזז עם האופן טיפולים הסדיר שלו, האופן שבו הוא דואג לרכב (בעיקר מכאנית הוא גורם חשוב בשבילי)

הרכב השני הוא גם סיאט לאון 2012 יד שניה

עם 60 אלף קמ

מנוע 1.4 ידנית

עם מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס אני מציין את הדבר השולי הזה כי זה הכל!

הרכב במצב סטוק לגמרי בחור מבוגר יחסית שאין לו שום עניין מלבד להגיע מנקודה לנקודה. דבר שמשליך גם על אופי הנהיגה אך מצד שני גם באופן טיפולים (מוסך לא מורשה יבואן שהוא משאיר לו את הרכב במוסך וחוזר בסוף יום בלי להבין מה עשו ברכב)

מבחינת מחיר ההבדל הוא שולי

אס לסיכומו של עניין

הלאון הראשונה אימצו שיפרו וטיפלו

לאון שניה טיפלו ברמה סבירה מינוס ולא התעללו בה .

אך עם 12 אלף קמ יותר לאותו שנתון

עזרה בבחירה בחינת אמינות ?

כי הנאה תצא לי משתיהן.

עריכה אחרונה על ידי tap
כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמינות? הבחור עם הרכב המשופר. תהיה בטוח שכל מי שמשפר אוטו אוהב את הרכב שלו ומסתכל על המוסכניק מתי שהוא עובד, שם רק את השמנים והחלפים הכי טובים ומשקיע ברכב, מה גם שמטפללפני הזמן. לעומת זאת זקן שטיפל במוסך "אח שלי ודוד שלי" לאחר הזמן ששם לו שמן שיוצר לפני עשר שנים בצמיגות לא מתאימה וחלפים זולים אם בכלל מחליף.... מבחינת טיפול ושמירה על רכב אין ספק שה1.2 - תבדוק טוב ותהנה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמינות? הבחור עם הרכב המשופר. תהיה בטוח שכל מי שמשפר אוטו אוהב את הרכב שלו ומסתכל על המוסכניק מתי שהוא עובד, שם רק את השמנים והחלפים הכי טובים ומשקיע ברכב, מה גם שמטפללפני הזמן. לעומת זאת זקן שטיפל במוסך "אח שלי ודוד שלי" לאחר הזמן ששם לו שמן שיוצר לפני עשר שנים בצמיגות לא מתאימה וחלפים זולים אם בכלל מחליף.... מבחינת טיפול ושמירה על רכב אין ספק שה1.2 - תבדוק טוב ותהנה!

מסכים איתך באופן עקרוני,

אבל ספיציפית כאן הלאון הראשונה נהג עלייה בצורה אגרסיבית (בחור נהדר אגב. לא ילד, ובכל זאת)

דבר שמשליך על המכלולים של הרכב בטווח הארוך..

טיפול ושמנים לא נכונים זה משהו הפיך לא? זאת אומרת שאיבה והחלפת השמן

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להגיד לא זה ולא זה?

אז לא זה ולא זה.

מודה, לא בדקתי, אבל לדעתי לאון ידנית זה לא רכב נדיר. חפש לך אחת לא משופרת שטופלה כמו שצריך.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מתכוון לשפר את הרכב בעצמך?

באופן עקרוני האופציה הראשונה מצויינת, מדובר בהשקעה של לא מעט כסף, ולנהיגה האגריסיבית יש השפעות שהוא טיפל בהם, בולמים, החלפות שמנים וצמיגים.

אם אתה מתכוון לשפר לבד, והוא עשה את כל הטיפולים, ה1.4 המנוע הכי מוצלח שהיה לקונצרן בתקופת tsi.

עריכה: הכוונה ל1.4 בגירסת 122.

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי אמר שמוסך לא מורשה יבואן הוא חאפר?!?!, אם הרכב שנת 2012, אז הוא היה במורשה עד לפני שנה.

מי אמר שרכב לא משופר הוא מוזנח?, מאיפה השטויות האלו??!. אז כל רכב לא משופר מוזנח?!!

לפי דעתי לך על ה 1.4, הרכב עם מנוע מעולה שמפיק ביצועים כמו של ה 1.2 כמשופר. הרכב לא נקרע, ומנגד רכב 1.2 משופר שקרעו לו את האמא, אבל צודקים... הוא מטופל במורשה....

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם בחודש נהיגה אגרסיבית זה לא קרעו לו את האמא, במיוחד עם ק"מ כלכך נמוך, בתור אחד שמשפר את האוטו שלו ומשקיע סכומי עתק בחלפים מקוריים בלבד, שמנים איכותיים בלבד, גם החלקים שמשפר איתם הם ברמה גבוהה שלא תבייש שום חלק מקורי של יצרן, טיפולים תכופים יותר בגלל שנוסע אגרסיבי, אני יכול להגיד לך שה"נזק" שנגרם לרכב עקב הלקרוע לו את האמא הוא זניח ומינורי,

בכל אופן לפותח השרשור תבדוק את ההסטוריה של ה1.4 ותראה איך באמת טיפלו ברכב, אם אתה מחפש לשפר רכב אז לך על ה1.2, אם לא מחפש שיפורים וה1.4 לא מספק לך את כל ההסטוריה ואתה רואה שהכל נקי, פשוט תבדוק עוד רכבים

עברתי לסקייטבורד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...