Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כרגע בתהליכים לקניית רכב שעלה על הכביש באוגוסט 2008, היום כשקיבלתי את היסטוריית הטיפולים

מהמוסך המורשה חשכו עיניי שהרכב עבר כמה דברים שכנראה בעל הרכב 'שכח' להזכיר.

החלפת דלת קדמית שמאלית בדלת משומשת

החלפת כנף קדמי שמאלי במשומש

צביעת קורת דלת שמאל קדמי

כיוון פרונט (באותו טיפול)

אי שם כמה חודשים לפני הטיפול שהוזכר למעלה, הוחלפה השמשה הקדמית.

ויותר רחוק בהיסטוריה היו טיפולים קוסמטיים קטנים פחחות תיקוני צבע ובנוסף לזה החלפת טמבון אחורי פעמיים בשני

טיפולים שונים.

את הרכב עדיין לא לקחתי לבדיקה, כדי לוודא שהשלדה נקייה. כל מה שנעשה למעלה לא בהכרח מצביע על תאונה אבל בהחלט מדליק כמה נורות אדומות. עדיין לא שאלתי את בעל הרכב לפשר התקף השכחה שקיבל..

האם יהיה לי מיותר לקחת את הרכב לבדיקה ו'לבזבז' 500 ש"ח? האם בלי קשר לשילדה יש פה ירידה במחיר באופן משמעותי?- מה ההשלכות בהמשך הדרך?

תודה רבה מראש לעוזרים!

פורד פוקוס 2004 | מיצובישי לנסר ספורט 2009 | סוזוקי אלטו 2010

פורסם

נראה שנכנסו ברכב חזק מהצד. תברר מול בעל הרכב, דברים כאלו בד״כ גוררים ירידת ערך (עשה זאת לפני הבדיקה).

באופן כללי, לא הרכב הכי מבריק בשוק. אם מוכן לרדת במחיר בהתאם אז אפשר לשקול, אחרת דלג הלאה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תודה על המענה.

תוכל פחות או יותר לכוון אותי לסכום מתבקש שאוכל לבקש ממנו להוריד? בגבול הטעם הטוב.. לא מעוניין להציע לו 15 פחות.

מה יהיה נזק ריאלי על החלפת דלת בדלת משומשת והחלפת כנף באחת משומשת? (כל זה במידה ואין לו מכות שילדה, אחרת לא אגע ברכב)

פורסם

תראה, תשמע,

לא יודע להגיד לך כמה להוריד. אם אלו רק חלקי פח שניזוקו והוחלפו בחדשים, אז זה לפי יכולת המיקוח שלך. מצד שני, אם בתאונה נפגעה גם הקורה שנצבעה, אז כבר יש מקום להורדה של ממש - למשל, 5% (אבל אני לא שמאי, אז אני לא יכול להגיד לך בוודאות).

מה שכן - זכור לי מקרה בפורום בו ברכב חדש הוחלפה שמשה קדמית והיבואן דיווח לרוכש, כלומר יש כאן ירידת ערך של 1-2%.

חשוב מאוד: תבקש לראות דו"ח שמאי ומסמכים של תיקון. אם אין לו, או הוא לא מוכן לתת לך - אז או שהרכב תוקן בחאפריות או שספג ירידת ערך משמעותית. בשני המקרים - דלג לרכב הבא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נזק שכזה עשוי להיגרם גם ממשאית אשפה ש"גילחה" את הרכב או שפשוף קיר בחניון. ע"פ אי אפשר לפסול מייד כל רכב שעבר תיקון, מצד שני חוסר הכנות של בעלים היה מדליק לי נורה אדומה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה רבה לכם על התשובות, דיברתי עם הבעלים היום על כל הסיפור הזה והוא עדיין לא היה מוכן להוריד במחיר.

בכל מקרה החלטתי לרדת מהעסקה..

פורסם (נערך)

הבעיה היא שלפעמים לא מתקינים את הדלת כמו שצריך ובד"כ אם נפגעה הקורה אז צריך פחח איכותי שיחזיר את הכל שיהיה ישר ואטום כמו בהתחלה. הבדיקה הכי פשוטה ללא שום עלות היא להסתכל על האוטו מהצד (לשים את הראש ליד הפנס הקדמי שמאלי ולהסתכל בקו ישר אל הבקלית האחורית שמאלית ) ולבדוק שכל קווי האורך ישרים ונקיים, שהמרווחים בין הדלת לכנף זהים גם לדלת ימין, אם זה שווה' אז משווים את צליל סגירת דלת ימין ושמאל + בודקים אם הציר מחזיר כוח באותה המידה - לכל דלת ברכבים חדשים יש בד"כ 2 שלבי פתיחה לפי הציר = לראות שהם זהים ב 2 הדלתות.

אם בעל הרכב עדיין מסרב להוריד במחיר,כשהים גם מכוניות פרטיות במצב דנדש מורידים במחיר, אז כנראה זו קורולה GLI פרטית או מיאטה (:-

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא בהכרח אומר שהייתה תאונה לרכב,

לעתים,כאשר הצד מקבל מכה ועל מנת לסדר צריך למלא בחומר,עדיף לפעמים להחליף.

אם החליפו דלת וכנף,איך זה שלא תיקנו עמודים ברכב?

איך זה ששמשה צד לא הוחלפה?

לא הייתי ממהר לפסול על הסף,במיוחד בהתחשב בעובדה שאתה יכול להוריד במחיר עקב ה"תאונה" שהייתה ברכב.

• תוכן חדש...