Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב וביגון קודר אני חייב להודות שלפני כחצי שנה כשרצינו לרכוש רכב לאחיינית שלי (חיילת משוחררת טריה ל 15 ק"מ ביום מהמושב לעיר), הצעתי לה את ה 205 של חמותי במתנה. יד ראשונה שנת 99 עם קצת יותר מ100 אלף ק"מ, כולל מתנה ממני רדיודיסק חדש + ריפודים + טסט לשנה + טיפול גדול עלי מתנה.

כרכב ראשון חשבתי שזו אחלה מתנה, לא? לא!

הדודים מצד אמא שלה שכנעו אותה לקחת הלוואה של 30 אלף ש"ח ולרכוש רכב לכמה שנים טובות.

הצעתי מבחינתי פיאט פנדה 2008-2010 כמועמדת עיקרית.

מתנצל על ההכנה הארוכה:

הדוד שלה לקח אותה למגרש מכוניות וקנה לה יאריס 2003 פרטית עם 145 אלף ק"מ, במחיר מחירון!!!

שאלתם מי יישלם? אז זה לא בנון! בנון לא שילם! עם כיבשי ישראל שילם במיטב כספו. הציבור מטומטם (מפגר ופראייר) אז הציבור ימשיך לשלם

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ST12345 - צודק מאה אחוז. אם כי חייב להודות שכרגע אני די אנטי פנדה מסיבה לא קשורה כ"כ - לקחתי אחת כזו כרכב שכור מאלדן וקיבלתי גרוטאה מארץ הגרוטאות שבנוסף לכל גם מצחינה מסיגריות.

בלי קשר, הסאגה לא נגמרה והיום ניהלתי שיחות ארוכות עם אחי ואמא שלי על מגוון דברים. כמעט התייאשתי באמצע.

זה התחיל בחוסר הבנה שלה לגבי כמה כסף היא מוציאה. עפו שם מספרים מטורפים באוויר אבל בסוף כולנו התפקסנו על כך שמבין כל האופציות, ההפרש מסתכם בסה"כ על כ-5000-10000 שקלים לאורך השנתיים הבאות, כלומר ממש לא ביג דיל. התמורה היא רכב חדש עם אחריות והוצאות אחזקה מעט נמוכות יותר (פיקנטו חדשה מול סוויפט בת 5). בנוסף, וזה גם עניין לא מבוטל, התמורה היא פחות כאב ראש לאחי (וכתוצאה, גם לי) בקניית רכב משומש.

ההחלטה עוד לא נפלה. בתקווה, מחר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ככל הנראה לא נמכור את היאריס כרגע, אם כי באמת מעניין אותי כמה ריאלית היא שווה. פשוט חבל לוותר על רכב כזה כל עוד הוא שימושי - הוא זול לאחזקה יותר מכמעט כל דבר בטווח המחירים שלו.

בינתיים מנסים לחפש סוויפט משומשת לאחי, כי הרכב מתאים לו בול. לקחתי את אמא שלי לסוכנות טויוטה והיא התפלצה מכמה היאריס הנוכחית גדולה (אפילו שהיא הרכב הכי קטן באולם התצוגה). יתאים לה יותר משהו קטן כמו קיה פיקנטו ודומותיה, אבל היא מחפשת משהו עם תחושה יותר איכותית. בקיצור, הסאגה עוד תמשיך...

אני מציע לך לבחון את שוב ומקרוב אולי באיזו חברת ליסינג או אולם מכירות רק כדי להרגיש את התחושה.

הפיקנטו לדעתי ממש מציעה משהו אחר והתחושה בה מאוד נוחה בייחוד אם הכוונה לנסיעות עירוניות,

הייתי מציע פשוט להכנס לתוכה ולעשות סיבוב (כמו עם כל רכב) ולראות למה חצי מדינה כבר איתה על הכביש

פורסם
אני מציע לך לבחון את שוב ומקרוב אולי באיזו חברת ליסינג או אולם מכירות רק כדי להרגיש את התחושה.

הפיקנטו לדעתי ממש מציעה משהו אחר והתחושה בה מאוד נוחה בייחוד אם הכוונה לנסיעות עירוניות,

הייתי מציע פשוט להכנס לתוכה ולעשות סיבוב (כמו עם כל רכב) ולראות למה חצי מדינה כבר איתה על הכביש

תודה לך על שקראת את כל השרשור ועל שבכלל לא נתת תחושה שאתה מקבל צ'ק חודשי מקיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
תודה לך על שקראת את כל השרשור ועל שבכלל לא נתת תחושה שאתה מקבל צ'ק חודשי מקיה.

:roflmao::roflmao::roflmao:

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ סתם כדי לעדכן, כי אח שלי עשה בדיקת מחירונים מחודשת והוסיף גם בדיקת ממוצע של כמה אנשים מבקשים ביד2.

מחירון של הסוויפט - 54600, שקלול כמה שמבקשים ביד2 (בלי מכוניות מיד שלישית) - 52500

מחירון של היאריס 26400, שקלול כמה שמבקשים ביד2 - בערך 25500.

אני באמת אופתע אם אנשים אשכרה משלמים 25 אלף שקל על מכונית בת 13...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אז לא עדיף לרכוש את ה i20 החדשה ולהעביר את הסוויפט והיאריס בתוך המשפחה?

פורסם

כבר רכשנו קיה פיקנטו והשארנו את שתיהן במשפחה, אבל השוק העיקרי פה הוא מהערכת השווי של היאריס...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הזוי. ב 25 אלף תקבל מאזדה 3 שנת 2008.

פורסם

לא כזה הזוי. לאורך כל השרשור אתם מציינים איך היאריס מזדקנת בכבוד (ובאמינות, ובלי הוצאות) ומתפלאים על מחירה. השוק יודע מה הוא רוצה, וכשהביקוש גבוה המחיר לא יורד. רוצים בזול, קנו גטס.

:turn-l:
פורסם

הייתי חייב להגיב, ה-YRV שלי זהה כמעט בכל פרמטר (מנוע, גיר וכו') ליאריס, מחירון של 10K, מצחיק על גבול הטמטום במדינתנו.

קניתי אותה לפני 3 שנים ב-11.5K (הבובה שנת 2001).

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

גם אם לאוטו ב15 אלף יהיו איזה 2 תקלות או אפילו מלא תקלות זה לא יעלה עוד 15 של ההפרש בין הזול ליאריס.

גם אני הייתי מעדיף מכונית מיני כמעט חדשה על יאריס שמזמן עברה את הזמן שבטויוטה תכננו שהאוטו עוד יסע.

מי שקונה יאריס מן הסתם לא התייעץ עם אף אחד שמבין או הסתכל על מחירים של רכבים אחרים, בעיה שלו :shock:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לרכב מדגם מוצלח (כמו יאריס) מטופל עם ק"מ נמוך, יש יותר ערך מעשי מרכב סביר צעיר יותר (כמו גטס). אדם ממוצע נמצא ברכב כשעתיים ביום, יותר ממה שהוא נמצא במקלחת ובשירותים, אבל עם שירותים נעימים אתם תוציאו עשרות אלפי שקלים שיפוץ.

אז כן בשביל לנסוע ברכב יותר נוח ונעים, יותר יציב וכמובן אמין, שווה לשלם כמה אלפים יותר.

כמובן כל זה נכון כל עוד הק"מ נמוך.

להשוות שברולט שמתחיל לקרקש אחרי שנתיים ליאריס? מה כי היא חדשה ונוצצת?

לגבי הסוויפט, זו באמת אופציה שפויה. רכב שנחשב אמין, אבל עם מחירון שפוי יותר, הבעיה היא שרובם או מעל 40 או מהדגם הישן (90' סטייל).

מי שמחפש בין 20-40 יתקשה למצוא רכב טוב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...