ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 644 צפיות
אהלן, אני מתלבט בין שני הרכבים האלה. מה שאני מחפש זה רכב קטן, חזק (בדרך לעבודה יש לי עליות חזקות באזור הצפון), חסכוני בדלק ואמין. משום מה, יש לי את הרושם שאנשים בארץ קצת נרתעים מאופל שיהיה לי קשה למכור אותו בעוד מספר שנים. מה דעתכם? מה אומרים על יונדאי i20? המחירים של שני הרכבים יחסית דומים, ושניהם מודל 2011.
הודעה אחרונה מאת nir-z, -
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת GreatE, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 680 צפיות
שלום לכולם, אנחנו מעוניינים להחליף פיג'ו 308 פרימיום שנת 2009 63 א' ק"מ (מחירון לוי 50א' מצפים לקבל 35-40 א') יש לנו להוסיף כ-40 א' עד 50 א' שקלים. אנחנו מתלבטים בין סקודה אוקטביה 2012 ליונדאי I30CW משנת 2013 (צורה חדשה) ומעוניינים לדעת שיקולי נוחות ואיכות נסיעה, עלויות אחזקה (טיפולים תקופתיים, חלקי חילוף וביטוחים) וצריכת דלק. קבלנו הצעה מחברת ליסינג: 1. לאוקטביה 2012 1.2 TSI עם 96 א' ק"מ יד 1 מליסינג. תמורת מסירת הפיג'ו ותוספת של 40 א' ש"ח. 2. לI30CW שנת 2013 עם 86 א' ק"מ יד 1 מליסינג. תמורת מסירת הפיג'ו ותוספת של 57 א' ש"ח. מה כדאי לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
שלום לכולם! אני מחפש רכב שישמש אותי בעיקר לנסיעות בינעירוניות קצרות. לא פוסל אופציה לידני. מעולם לא רכשתי רכב, זאת תהיה הפעם הראשונה. לאשתי יש ניסן מיקרה מהעבודה אך הוא משמש אותה בעיקר במהלך השבוע ומעט אותי בסופי שבוע. דברים שחשובים לנו: בטיחות רכב חסכוני לא חייב עם יותר מדי פינוקים מבפנים עדיפות לשנתון מעל ל 2010 (2010-2012) אשמח קצת להכוונה מכיוון שאני חדש בכל הנושא, באמת שאין לי מושג מה לחפש כל כך ולא יודע איך להבדיל בין תתי הדגמים ורמות הגימור השונות. בינתיים קיבלתי המלצות על: יונדאי I20 שנת 2010-2011 סקודה פאביה 2012 ידנית פיאט פונטו איבו 2011-2012 תודה רבה מראש, תמיר.
הודעה אחרונה מאת tamirushb, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 477 צפיות
שלום, ביום ראשון אני אלך לראוות רכת יונדאי שנת 2010. האם טני יכול לגשת בעצמי למוסך של יונדאי ולבקש היסטוריית ופירוט טיפולים לרכב או שהם יבקשו את אישור בעל הרכב? האם הוצאת ההיסטוריה עולה כסף?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 724 צפיות
שלום רב, למישהו יש נסיון עם קניית רכב בעזרת תכנית מימון מסוכנות רכב? יש את המקדמה שנותנים ואז לוקחים הלוואה באחוז מאוד נמוך בפריסת תשלומים למספר שנים ולאחר אותו מספר שנים מחזירים את היתרה. האופציה להחזיר את היתרה היא או לשלם אותה, או למכור את הרכב ולהחזיר אותה ובשארית לקנות חדש שוב באותו מסלול או לפרוס את היתרה לתשלומים למשך מספר שנים. כמובן שיש אפשרות לעשות גם טרייד אין. כמה מפסידים על טרייד אין לעומת מכירה לפרטי? האם יש איזה קץ' בפריסת היתרה? האם הריבית גבוהה? אם במידה אני קונה רכב חדש (נניח ב- 100,000) ומוכר אחרי שלוש שנים, בכמה יורד הערך שלו? מה מנסיונכם אופציה הכי טובה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת shon23, -
- 1 תגובות
- 518 צפיות
שלום חברי הפורום.. ברצוני לקבל ייעוץ לגבי רכישת רכב מסוג הונדה אקורד 2005 דגם Executiv כולל חלון גג.. יד 4..151K ק"מ.. במחיר של 38K
הודעה אחרונה מאת ArtCore17, -
- 0 תגובות
- 471 צפיות
שלום לאחר חיפושים צימצמתי את ההתלבטות למספר דגמים של האיביזה. חשוב לי שהרכב יהיה מאובזר, קילומטראז' נמוך ומצב טכני טוב. כרגע ההתלבטות עומדת בין שנת 2011, 1600 סמ"ק גיר ידני עם קילומטראז בין 40-80 אלף, לעומת הדגם SC 2012 ונפח מנוע 1400, עם קילומטרז' דומה וגיר ידני. ההתלבטות היא בין שנתון יותר חדש ומנוע יותר חלש, לבין שנתון 2011 אבל מנוע חזק יותר. חשוב לצין שרוב הנסיעות שלי הן בכביש בין עירוני, ונסיעות בתוך העיר הן באזור חיפה והמרכז לכן יש חשיבות לעוצמת המנוע. איך ההבדלים בצריכת הדלק בין הדגמים? תקלות נפוצות ובלאי באחד מהדגמים? ההבדל בין המנועים מאוד מורגש או שגם ה1400 יספיק? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת erezeiz, -
פונטו איבו
מאת איתמר123- 7 תגובות
- 757 צפיות
שלום, אני מתכנן לרכוש רכב בחודשים הקרובים בתקציב של 30,000 אוטומטי עם גמישות. פונטו איבו 2010-2011 נמכרות בתקציב. שמתי על הרכב עין בגלל הבטיחות, צריכת דלק, מחיר, נוחות. (רק ממידע לא מניסיון). קראתי פה בפורום ובעוד כמה מקומות על בעיות באיכות ההרכבה כמו סדק בדשבורד ונפילת החלק שמכסה את הגלגל בזמן נסיעה. האם מדובר בכל רכב? שווה לחפש רכב שמור? מה יקרה אם יהרס? הנזק יקר? שווה למצוא רכב ׳הרוס׳ ולתקן/להתעלם? האופצייה השנייה היא ניסן מיקרה שנתון דומה. תודה!
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 8 אלף צפיות
מצאתי רכב שאני רוצה לקנות אותו אבל בעל הרכב אומר שיש עליו עדיין מימון שהוא לקח כדי לקנות את הרכב , כדאי לקנות את הרכב הזה ? מזה אומר שעדיין יש מימון על הרכב ? האם העברת בעלות תהיה בעיה ? מישהו שמבין בנושא ויוכל לעזור לי
הודעה אחרונה מאת d300, -
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום הציעו לי לקנות הונדה סיוויק 2006 יד שניה שטופלה היטב על ידי הבעלים אבל הקילומטרג' טיפה גבוה 195K האם כדי לי לקנות רכב כזה? ואם הוא באמת חיסכוני כמו שכולם כותבים? תודה מראש לכל העונים והמייעצים
הודעה אחרונה מאת LK304, -
- 2 תגובות
- 749 צפיות
אני מנסה לבחור כבר כמה זמן רכב ב50-80 אלף שקל שיתאים לצרכים שלי נשארו לי 2 רכבים שאני מתלבט ביניהם מאזדה 3 ספיריט האצבק או גרנד ויטרה קצרה , שתיהם משנת 2009 ועולים בערך אותו מחיר. המאזדה קצת יותר זולה. יכול להיות שפיספסתי עוד רכבים שמתאימים לי, אם כן תציעו. הדרישות שלי מהרכב: *מנוע חזק *עלויות אחזקה ממוצעים *צריכת דלק ממוצעת *נסיעה נוחה בכביש במהירות *איכות חומרים, הרכבה ובידוד רעשים כמה שיותר טובים *האצבק\ספוטבק עם מושבים מתקפלים מאחורה למקרה שצריך להעביר דבר או שניים *יכולות שטח או בגז' גדול יותר יכולים להיות יתרונות נוספים, אבל בלי הגזמה - לדוגמא ויטרה ארוכה היא כבר יותר מדי גדולה בשבילי. *מראה "צעיר" רכבים נוספים שחשבתי עליהם הם גולף, …
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
- 2 תגובות
- 568 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, אני מתלבט איזה רכב לקנות: קיה ריו, פיקאנטו או I20 אנחנו משפחה של 2 מבוגרים + שתי ילדות בנות 5 ושנה מה שאומר כיסא בטיחות ובוסטר מאחורה. כמובן שפקטור המחיר וצריכת הדלק משחק תפקיד (פיקנטו) אך גם הנוחות וגודל תא המטען חשוב לנו. אנחנו מסתובבים עם טיולון לא גדול. האם ניתן בתור משפחה להסתדר עם הפיקנטו? ואם לא- מה עדיף ריו או I20? או המלצה על רכב אחר... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת supercar33, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אני מתלבטת בין קיה פיקנטו 2015, יד שניה, אפס קמ ב69,000 יד שניה מיבואן\ליסינג שלא מכר אותה, 7 שנים אחריות כש3 מהן על המנוע לבין כל רכב אחר מיני יד שניה שתמליצו עליו - במחיר נמוך יותר השיקול הוא המחיר והתיקונים אני קצת חוששת לקחת כל רכב יד שניה כי אני לא מבינה במכונויות אז חשבתי לקחת את הפיקנטו שהיא 0 קמ על הכביש ולכן הסיכוי שלה לתקלות הוא נמוך מה אתם אומרים? תודה על כל עזרה
הודעה אחרונה מאת supercar33, -
-
רכישת רכב עד 15,000₪ 1 2 3
מאת Jester-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי ותמליצו לי על רכב חסכוני, אמין, אם מראה צעיר, שיוכל לעמוד בנסיעות מחוץ לעיר פעם בשבועיים, ולנסיעות ארוכות פעם בחודש לפחות, בסכום של עד 15,000₪. אני בינתיים מתלבט בין ה- Volkswaggen Polo ל- Golf, אשמח לשמוע עוד הצעות, וכמובן חוות דעת על ההתלבטות, תודה.
הודעה אחרונה מאת Jester, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מחפש רכב עם כמה שיותר נוחות בנסיעה, עם כל הטכנולוגיות שניתן... כמו מצלמה לרוורס, מיזוג ספציפי לנהג, חלון שמש נפתח, וכל מה שלא חשבתי עליו. יש לי המון נסיעות ונוחות הנסיעה חשובה לי מאוד, לכן אני מוכן להוציא כל כך הרבה. יכולות מוטוריות לא צריכות להיות בשמיים, אבל שלא יהיה עגלה... לא חייב להיות רכב חדש, ויכול להיות גם רכב משפחתי. הסכום שחשבתי להוציא הוא 150,000 אבל אם יש משהו טיפה יותר יקר אבל שווה, גם בסדר. תודה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
שלום לכולם, הטסט לפולו הישנה שלי עומד להיגמר, אחרי 300 אלף ק"מ והמון חוויות הגיע הרגע לו חיכיתי, קניית הרכב החדש. התקציב שלי הוא בסביבות ה45 אלף עם סטיה מקסימלית של 5 אלף. אני לא צופה יותר מדי נסיעות ארוכות ולכן בנוגע לדלק, חשוב אומנם שהאוטו לא יזלול בצורה מוגזמת אבל רכב עם צריכת דלק ממוצעת יתאים לי בול. חשוב לי העיצוב של האוטו ובעיקר האמינות ותחזוקת חלקים זולה, אני חושב שרכב יד שניה אותו אני מתכוון להחזיק לפחות 3-4 שנים חשוב שיהיה בעל תחלופת חלקים זולה יחסית. ברגע שהתחלתי את החיפושים הבנתי עד כמה קשה לבחור רכב שיתאים לי בול וכמה רבות הן השאלות שעולות בתהליך קניית הרכב. כמה מן השאלות שרציתי לקבל עליהן תשובה: 1. כשהגעתי לסוכנויות רכב שונות הרכב הראשון שניסו כמעט …
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חשבתי ללכת על SEAT IBIZA 1.2 TSI אוטומט. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם שווה לקנות רכב חדש מהניילון? אני רוצה שהוא יחזיק לי לכמה שנים טובות ללא בעיות, כמו שצריך. 2. שמעתי שהגיר האוטומט+טורבו של SEAT הוא בעייתי ולא אמין, אבל שמעתי שבדגמים החדשים הם בסדר. 3. נכון יש גרסת FR? שזה אבזור כביכול? זה בעצם הדגם ספורט? או שיש גם FR וגם דגם ספורט ואפשר לבחור אחד מהם? מה אתם אומרים על הרכב המדובר? מומלץ?
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 667 צפיות
אהלן, עפי מודעה ביד 2 נסעתי לחוצות המפרץ לבדוק (לא במכון) ויש פיג'ו 107 יד 1 מפרטי, עם 71 אלף קמ, שנתון 2011, טסט עד אוקטובר, הוצאתי היסטוריית טיפולים. והטיפול האחרון היה ב61 אלף ק"מ, ב1/14. מה שקצת חשוד לי זה שמשך שנתיים הוא נסע 60 אלף ואז פתאום בשנה וחצי האחרונה הוא נסע רק 10 אלף ק"מ. כמו כן אשמח למכוני בדיקה מומלצים באזור בשביל לבחון אותו. תודה
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
קיבלתי מאלבר דו"ח בדיקה של פורד פיאסטה מחברת קומפיוטסט. על כל המערכות רשום תקין חוץ מבשלדת מרכב שרשום - לא תקין. אני אצטט "גג. מעיכות בגג הרכב = תיקוני מרכב, משמעות נמוכה. סימני פגיעה דופן ימנית, כנף אחורית ימנית פגומה/תוקנה. סימני מילוי חומר, סימני תיקון בפנלים+חומר, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע+פגמים, נזק לפגושים". אשמח לשמוע בהקדם מה המשמעות של הדברים הנ"ל, האם כדאי לקנות את הרכב והאם זה מוריד מערך הרכב! תודה!
הודעה אחרונה מאת natco, -
-
פונטו איבו
מאת Joshlomo- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 876 צפיות
היי, רציתי לשאול לפני קנייה האם יש הבדל מהותי הין הפונטו איבו לפונטו גרנדה. בנוסף, ראיתי פונטו איבו מולטיטרוניק ואין לי שמץ של מושג מה זה, יש למישהו הסבר והמלצה האם ללכת על גיר רובוטי או מולטיטרוניק? לפי הבנתי אין להם אוטומטי... תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Joshlomo, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי אחרי שלקחת כבר שני רכבי הונדה ג'אז לבדיקה ושניהם כשלו מאסתי ברכב(אחד פגיעה בשלדה שהמוכר כביכול לא מכיר ואחד אמר שהרכב מטופל ולא ביקר במוסך שנתיים) אני שוקל לעבור לספייס ורסו שנת 2011 מישהו מכיר יכול לתת נקודות בעד ונגד? תודה
הודעה אחרונה מאת ערן g, -
- 1 תגובות
- 571 צפיות
היי, אם אוכל לקבל פה הכוונה לגבי איזה רכב כדאי לקנות בתקציב של 30 א'- אודה לכם. תנאי מקדמי: אוטומט. תנאים נוספים (ככל שאפשר בתקציב)- מותאם לנסיעות ארוכות, בגאז' לא קטן, לא שותה דלק, לא רואה מוסך. תודה!
הודעה אחרונה מאת eliran769, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חשבתי על רכישת מיטו 2009-11 ידני הבנתי שיש הרבה דגמים,אשמח לקבל המלצה על הדגם המוצלח והאמין
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, נתקלתי במודעה של סוכנות סוזוקי והתקשרתי. רציתי לשאול אם זה שווה לקנות מהם כשהרכב עולה נגיד 2000-3000שח יותר ממה שאני מוצא ביד2 , הם מציעים חצי שנה אחריות על מנוע, גיר ושלדה. האם עדיין הכרחי לקחת אותו לבדיקה במכון לפני הקנייה? ד"א מדובר בסוזוקי אלטו ידנית יד 1 עם 75000ק"מ האם יש לכם בכללי המלצות נושא?
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 1 תגובות
- 537 צפיות
שלום, אנחנו מחפשים לקנות רכב יד 2, כשהדרישות הן בעיקר חיסכון, טיפולים זולים ככל האפשר, אמינות, צריכת דלק ובטיחות. לצערי הרכב חייב להיות אוטומט. הרכב לא חייב להיות משפחתי, אפשר גם סופר-מיני. עד לא ממן הייתה לנו הונדה סיוויק 2010 אבל נאלצנו למכור עקב בעיות תקציב. אשמח להמלצות על רכבים וגם על חוות דעת על הרכבים הבאים: פורד פיאסטה סיטרואן C3/C4 פורד פוקוס סוזוקי SX4 סובארו B3 במידת הצורך אפשר לחרוג קצת מהתקציב. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 658 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב שני, ל-4 נסיעות בינעירוניות (בלי עליות) שבועיות שמסתכמות בכ-1000 ק"מ בחודש. התקציב הוא עד 20 אלף ש"ח ואין לי שום דרישות מיוחדות מעבר לרכב שלא יראה מוסך. מקווה שזו לא דרישה מוגזמת... יש הצעות?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 724 צפיות
היי, אני מחפשת לקנות רכב יד שנייה מקטגוריה מיני/סופר מיני בתקציב של 45000-50000. מצאתי רכב פורד פיאסטה יד שנייה באלבר שנת 2012 עם 26,000 ק"מ ב56,000 ש"ח. הבעיה היא שהבנתי מכתבות באינטרנט שיש בעיה עם הרכב הנ"ל מתחת לשנתון 2013. המנוע חלש ועצל מאוד. אשמח לשמוע חוות דעת ע"כ! תודה.
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני לפני קניית רכב חדש אשמח לעזרתכם האפשרות הראשונה הינה Audi A4 2012 יד ראשונה 70000 קילומטר האפשרות השנייה Mercedes c180 elegance 2011 יד ראשונה 40000 קמ שניהם סביב ה140 אלף ש״ח ארצה לדעת מה תמורה טובה יותר לכסף איזה רכב אמין ובכללי איזה רכב מומלץ ואולי להאיר את העיניים על דברים שאינני מודע להם על שני הרכבים נהגתי על המרצדס נהנתי יותר תודה רבה
הודעה אחרונה מאת barz25,
-
מי מחובר 1 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 911 אורחים (הצג רשימה מלאה)