Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו, פיקאנטו או I20

avivp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

אני מתלבט איזה רכב לקנות:

קיה ריו, פיקאנטו או I20

אנחנו משפחה של 2 מבוגרים + שתי ילדות בנות 5 ושנה מה שאומר כיסא בטיחות ובוסטר מאחורה.

כמובן שפקטור המחיר וצריכת הדלק משחק תפקיד (פיקנטו) אך גם הנוחות וגודל תא המטען חשוב לנו.

אנחנו מסתובבים עם טיולון לא גדול.

האם ניתן בתור משפחה להסתדר עם הפיקנטו?

ואם לא- מה עדיף ריו או I20?

או המלצה על רכב אחר...

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיקנטו לא באותה קטגוריה בכלל וגם לא חסכונית בדלק בגרסאות האוטומטיות (בצע חיפוש).

מה התקציב? והאם גיר רגיל בא בחשבון? כמה ק"מ נוסעים בשנה? ב I20 טיולון נכנס, תלוי כמובן איזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי לוקח סופר מיני ולא מיני,עדיפות היא לריו עקב מרווח טוב מאחור משל היונדאי.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ על הריו.

הפיקאנטו תהיה צפופה. אני עם ה-1.73 מ' וה-64 ק"ג מרגיש צפיפיות באיזור הכתפיים וההגה לא מתקשר. חווית נהיגה די נחותה לטעמי האישי, תא המטען בדיחה והספסל האחורי נומינלי, כדי לסמן וי. בפועל רק ילדים יכולים לשבת שם. מכיר משפחות עם שני ילדים ואפילו שלושה שיש להם פיקאנטו אבל זה נראה לי חתיכת סבל, במיוחד אם רוצים לצאת מהעיר.

ה-I20 והריו דומות וחולקות פלטפורמה/מכלולים למיטב ידיעתי. אני אישית מעדיף את הריו. החומרים קצת יותר טובים, והיא טיפל'ה יותר מאובזרת. בסדאן יש תא מטען גדול מאוד. לא ניסיתי את ההאצ'בק אבל מניח שהטעינה של עגלה נוחה יותר שם מאשר ב-I20 בגלל הצורה. ב-I20 אפשר להעביר עגלה מקופלת אם משחקים קצת (תלוי בעגלה כמובן).

*הערה - היו לי I20 שכורה במשך חצי שנה וריו תקופה ארוכה קצת יותר, עם שתיהן עברתי כמה עשרות אלפי ק"מ, 1.4 אוטומטיות. על הפיקאנטו נהגתי מספר פעמים בנסיעות קצרות בלבד, אוטומטית, כנראה 1.2.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למשפחה צעירה עדיף סופרמיני מאשר רכב מקטגוריה מיני שיכל מעט להגביל. לכן הפיקנטו ודומותיה ירדה מהפרק. אם מדברים על רכב חדש ה-i20 עדיפה בעיקר בגלל שהיא מרווחת משמעותית גם מאחור וגם בתא מטען. אם משומש, ריו היא הגדולה יותר ולכן היא עדיפה.

אין כמעט הבדל ביניהן בצריכת הדלק, ביצועים או אבזור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ריו הייתי מציע לקחת 4 דלתות שכן תא מטען שם גדול משל היונדאי,מבחינת מרווח,אז הריו מרווחת מהיונדאי.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי לוקח סופר מיני ולא מיני,עדיפות היא לריו עקב מרווח טוב מאחור משל היונדאי.

מצטרף להמלצה על הריו. היא מרווחת וגם מתמודדת יפה עם הכביש הישראלי. מרגישים פחות את הרעד על הכביש (חשוב במיוחד עם ילדים)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...