Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו איבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לרכוש רכב בחודשים הקרובים בתקציב של 30,000 אוטומטי עם גמישות.

פונטו איבו 2010-2011 נמכרות בתקציב.

שמתי על הרכב עין בגלל הבטיחות, צריכת דלק, מחיר, נוחות. (רק ממידע לא מניסיון).

קראתי פה בפורום ובעוד כמה מקומות על בעיות באיכות ההרכבה כמו סדק בדשבורד ונפילת החלק שמכסה את הגלגל בזמן נסיעה.

האם מדובר בכל רכב? שווה לחפש רכב שמור? מה יקרה אם יהרס? הנזק יקר? שווה למצוא רכב ׳הרוס׳ ולתקן/להתעלם?

האופצייה השנייה היא ניסן מיקרה שנתון דומה.

תודה!

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

סופרקאר אפשר לדעת על מה אתה מבסס את האמרה?

איתמר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552497-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E20K-%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%95-2010

שרשור שיסכם לך פחות או יותר את האיבו, כולל הסבר על הסדק בדאשבורד, סה"כ האיבו נותנת תמורה מעולה למחיר ולא מפגינה בעיות אמינות יותר מרכב סטנדרטי אחר

עברתי לסקייטבורד

פורסם

קראתי את השרשור,

ואני עדיין לא מצליח להביןאם שווה או לא. מצד אחד, אם אין בעיות הרכב מתאים לי מאוד. אם יהיו בעיות כאלו, אני לא נורא אתקשה בתשלום וגם בלבול דברים וכו.

אצשיך לחשוב ולשמוע דעות עד שנתקרב למועד הקנייה.

תודה!

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

מה לא הבנת? אלו שפוסלים, זה כאלה כמו סופרקאר, שלא מכירים את האוטו הם רק יודעים שפיאט זה לא, תן להם לעמוד בתור בשביל יונדאי I20 בינונית במחיר גבוה, ובזכות זה, תהנה מהרבה יותר רכב בחצי מחיר.

בקיצור, רכב טוב מאד, במחיר שציינת זה מציאה.

ראיתי רכבים כאלו מידיים פרטיות עם ק"מ ממש נמוך, מאד ממליץ במחיר טיפה יותר גבוה משציינת.

פורסם

אוג׳טה - אני בין ומסכים אבל עדיין חושש ומקווה שהפוסט יפיג את החששות.

סיביל - אני יכול לחרוג מעט ואני בטוח שאמצא. אני רואה רכבים שלא נמכרים, וננסה להתמקח כמובן.

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...