Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו או רכב מיני יד 2

Lior Barshan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי, אני מתלבטת בין קיה פיקנטו 2015, יד שניה, אפס קמ ב69,000 יד שניה מיבואן\ליסינג שלא מכר אותה, 7 שנים אחריות כש3 מהן על המנוע

לבין כל רכב אחר מיני יד שניה שתמליצו עליו - במחיר נמוך יותר

השיקול הוא המחיר והתיקונים

אני קצת חוששת לקחת כל רכב יד שניה כי אני לא מבינה במכונויות

אז חשבתי לקחת את הפיקנטו שהיא 0 קמ על הכביש ולכן הסיכוי שלה לתקלות הוא נמוך

מה אתם אומרים? תודה על כל עזרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי הולך על הפיקנטו במחיר הזה,רכב חדש,אחריות.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים, אין פה הרבה התלבטות. אם מחיר ותיקונים זה מה שחשוב אז הפינקטו זו בחירה טובה. גם 7 שנים אחריות וגם אמינה. אם את אומרת על עצמך שאת לא מבינה אז אין סיבה להיכנס ל"בוץ" הזה. אם את יכולה קחי חדש וזהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם ההתלבטות היא בין פיקנטו חדשה למיני אחרת משומשת, אז באמת שאין כאן התלבטות- הפיקנטו.

אגב, האחריות של קיה היא 3 שנים על כל המכלולים (פגוש-לפגוש), ועוד 4 שנים רק למנוע, גיר וציריות. כלומר למנוע יש אחריות של 7 שנים (או 150 אלף ק"מ- מה שבא קודם). יש לזה כמובן כל מיני תנאים, וזה מחייב אותך לטפל רק במוסך מורשה יבואן כדי לממש את האחריות, אבל בסה"כ זה יותר ממה שיבואנים אחרים נותנים.

את צריכה לוודא שבאמת מדובר ב-7 שנות אחריות כי חברות הליסינג לא מקבלות את האחריות הזו כמו ללקוח פרטי, תבדקי את זה. אגב, לדעתי מתחילים לספור את האחריות הזו מהרגע שהרכב נמסר לחברת הליסינג, כך שאם הוא כבר בן שנה אז כנראה נשארו רק 6 שנות אחריות. לא נורא, אבל תני על זה את הדעת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...