Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה מסוכנות סוזוקי

avi13s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן, נתקלתי במודעה של סוכנות סוזוקי והתקשרתי.

רציתי לשאול אם זה שווה לקנות מהם כשהרכב עולה נגיד 2000-3000שח יותר ממה שאני מוצא ביד2 , הם מציעים חצי שנה אחריות על מנוע, גיר ושלדה.

האם עדיין הכרחי לקחת אותו לבדיקה במכון לפני הקנייה?

ד"א מדובר בסוזוקי אלטו ידנית יד 1 עם 75000ק"מ

האם יש לכם בכללי המלצות נושא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעבר ליתרונות הברורים של אחריות יש עוד יתרונות לרכישה מעסק מסודר.

יותר נוח (לרוב), גמישות באמצעי תשלום, לרוב מנקים את הרכב, אולי יספגו איזה יישור קו קל (וחלקי) בהתאם לבדיקה שלך (מצבר? צמיגים?), אתה די מוגן מעוקץ של הונאה כי חו"ח תמיד תוכל לתבוע אותם.

אבל מדובר בעסק והכסף שלך בא לממן הוצאות שלהם וגם רווחים שלהם.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה שנה הרכב?

אחריות נשמע מעולה,אבל אם לחשוב על זה מה הסיכוי שברכב שנחשב לאמין ועשה 75 אלף יהרס המנוע או הגיר בחצי שנה הקרובה? קלוש ביותר.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2010.

אבל לעזאזל, עדיין עוברות לי בראש מחשבות ללכת על איזה רכב אחר שהוא קצת יותר מרווח וגברי, אבל איזה רכב מתקרב בכלל לעלויות אחזקה של סוזוקי אלטו ועוד יד ראשונה עם 75K 2010 ב27 אלף ש"ח?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק למשל גרנדה פונטו עם מנוע 1.4,היא מרווחת יותר,גם יחסית חיסכונית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כזו ידנית, פשוט אין (יד2 בארץ). אני חושב לקחת הלוואה קטנה (מאחותי) ולקנות i10 (אני שלם לגמרי עם איך שהיא נראית, אמנם לא מרווחת, אבל לפחות יש 5 מושבים). כדאי להוסיף בשביל רכב כזה לא? בטח הרבה יותר שקט נפשי(?)

עריכה אחרונה על ידי avi13s
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה אחריות חצי שנה לשילדה? אם השילדה תקינה ביום הרכישה, לא צפוי שהיא תתמוטט מעצמה.

אם לא התמוטטה מעצמה, מי יכבד אחריות על נזק כזה?

אם לא הייתה תקינה מלכתחילה, ברור שתהיה להם אחריות בשל מצג שווא.

בקיצור. אני מאמין בשוק הפרטי. נוכל קטן קונה ומוכר רכב ברחוב, נוכל גדול פותח סוכנות.

תמיד כבדהו וחשדהו. לטעמי האחריות הזו שמוצעת היא חסרת אחיזה. סתם הגדרה בשביל התחושה הטובה.

בעניין הרכב, הייתי הולך על פיאט כפי שהמליצו לעיל, לפי מה שאתה מתעניין בו, פנדה תהה טובה לך. או פונטו אם תרצה לקבל טיפה-הרבה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה שנה הרכב?

אחריות נשמע מעולה,אבל אם לחשוב על זה מה הסיכוי שברכב שנחשב לאמין ועשה 75 אלף יהרס המנוע או הגיר בחצי שנה הקרובה? קלוש ביותר.

יש בזה משהו. מצד שני זה אומר משהו על הבטחון שלהם שזה לא רכב שהוא במקרה פגום, או אחרי נזקים לשלדה.

מה היית אומר אם היו שני רכבים זהים למכירה בסוזוקי.

שניהם אותו גיר ואותו ק"מ ואותם נתונים. אבל אחד עם אחריות ואחד בלי אחריות. תסכים איתי שזה בלי האחריות היה מעלה כמה סימני שאלה, נכון? עם או בלי פער במחיר.

אגב, אם הייתי שוקל לרכוש את האלטו המדוברת ייתכן והייתי מסתפק בבדיקה במוסך ולא במכון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון,אבל אם בשוק הפרטי הרכב נמכר זול יותר,לא הייתי משלם תוספת של כמה אלפים לאחריות של חצי שנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון,אבל אם בשוק הפרטי הרכב נמכר זול יותר,לא הייתי משלם תוספת של כמה אלפים לאחריות של חצי שנה.

כנראה שגם אני לא. בפועל הייתי כנראה קונה בשוק הפרטי.

אבל בשוק הפרטי אני לא מצפה מאף מוכר שייתן אחריות אבל מסוכנות ניתן לצפות לכך.

לא אמרתי שהאחריות שווה את הכסף, אלא שמסוכנות היעדר אחריות נראה קצת בעייתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפיאט פנדה תקבל הרבה יותר מבסוזוקי אלטו.

מד טורים, מחשב דרך, מנוע טוב יותר.

אם אתה רוצה אוטומטי, גרנדה פונטו היא הרכב עבורך.

סוזוקי אלטו היא ריקשה בסיסית ואם אתה גם ככה קונה משומש, לא רואה סיבה להעדיף אותה על אחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...