ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 915 צפיות
שלום לכולם, אשכול הקודם שלי לגבי קניית רכב: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?571521-SEAT-IBIZA-Automatic-2015-%D7%90%D7%95-Hyundai-I-20-Inspire-2015 בקיצור, ממש חשובה לי האמינות/נסיעה טובה. בהתחלה חשבתי על SEAT, אבל אבזור חלש ביותר+אמינות ניתנת לוויכוח, ואז חשבתי על Hyundai אבל אמרו לי שהרכב בכללי לא משהו(מרגיש זול, קצת חלש). ועכשיו הציעו לי ללכת על ההונדה שרשמתי בכותרת. שווה להשקיע באמת 90-100K על רכב כזה שהוא יד 1? אפילו לא חדש מהניילון? הוא נשמר להרבה זמן? חזק/אמין? אפשר קצת עזרה בכל העסק הזה? ועוד 2 שאלות, כמה קילומטרז' נחשב לטוב כאשר אני מחפש רכב מודל 2013/14, וראיתי שלרכב הזה אין ידיות לדלתות האחריות, פתיחה רק מבפנים? תודה לכול…
הודעה אחרונה מאת NiNi, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מעוניין לקנות את הרכב הנ"ל חדש מהחברה , מחפש חוות דעת בדגש על צריכת דלק . בגדול התקציב עד 65.
הודעה אחרונה מאת BabyL, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם, לאחר סינון של כל דגמי הרכב המעניינים אותי הגעתי ל 3 רכבים בקרב הסיום 1. הונדה סיוויק האצ'בק 2010 (פרטי) 2. פוולקסווגן ג'טה 2010 (פרטי) 3. יונדאי I25 2011 (ליסינג) אודה לעזרתכם בקבלת ההחלטה הנכונה ביותר עבורי מה דעתכם על כל אחד מהרכבים ברשימה? בנוסף - למרות שהרכבים לא חלק מהקטגוריה שרשומה למעלה אודה לעזרתכם גם בקבלת חוות דעת עבור הרכבים 1. פוולקסווגן פולו 2010 2. פוולקסווגן גולף 2010 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת k1235, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
מחפש המלצה לרכב פנאי שטח.. החשיבות היא קודם כל לנסיעת כביש נוחה וטובה..רוב הנסיעות יהיו על כביש. מעוניין גם ביכולת שטח מינימלית - לא סלעים וגבעות אבל יכולת לשבילים וגם דרכים משובשות צריכת הדלק גם כן חשובה.. מחפש משהו שנת 2008 והלאה ואם משהו חדש אז דרך מימון.. אהבתי את הסוזוקי גרנד ויטרה החדשה אבל נראה לי קצת רכב לבחורות.. הפורד אדג' מדהים אבל נראה לי זולל דלק ויקר.. לא מעוניין בטוסון.. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת אייל מסובארו, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב פאר עד 140-150K לאחרונה התעניינתי באאודי A4 ומרצדס C לאחר ששאלתי בפורום הבנתי שאני יורד מזה, כיוון שזה הרבה סמל וקצת אוטו. כרגע אני נוהג על אאודי A6 2009 וצריך רכב נוסף לאישתי מחפש רכב לא גדול במיוחד (לאחר שהראתי לה את הAUDI A4 היא טענה שזה גדול עבורה ) ולא קטן כמו A1 או A3. מה שאני מחפש זה רכב מפנק,עם איבזור עשיר,לא גדול במיוחד, מרווח מאחור לשני מבוגרים תודה רבה על העזרה
הודעה אחרונה מאת barz25, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 448 צפיות
שלום, אם ברשיון הרכב כתוב בעלים קודמים: 00, בעלים: "ישראל ישראלי" אך בסעיף תנאים והגבלות כתוב: שעבוד לכלמוביל, האם הרכב הוא רכב פרטי לכל דבר או ליסינג מימוני או כל דבר אחר אשר גורר ירידה במחיר?
הודעה אחרונה מאת aavvgg, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 853 צפיות
שלום! אשמח לעזרתכם. לצערי הלך לי המנוע ברכב . התקציב שלי הוא 10000 , מחפש רכב קטן ,אמין ,חסכוני בדלק ועם קצת מקום בבאגז'. היה לי סוזוקי סוויפט שנת 2000 היה מצויין וענה על כל הדרישות. אך הלך לה המנוע. מחפש משהו דומה. אשמח להצעות. תודה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום וערב טוב לכולם, אני מתכנן לקנות בחודש הקרוב רכב חדש, ככל הנראה הסקודה פאביה החדשה. רציתי לשאול אתכם לגבי גרסת הSTYLE של הרכב עם מנוע 1.2tsi ותיבה רובוטית כפולת מצמדים עם 7 הילוכים. אם למישהו יש ניסיון עם הרכב/עם השילוב של המנוע והגיר אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. חסכון בדלק/ביצועים/האם יש בעיה בשילוב של תיבה רובוטית עם מערכת העצור וסע? תודה מראש לכל מגיב.
הודעה אחרונה מאת d300, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם . ממש בקצרה ,החודש אנחנו מסכמים כ 4 שנים עם הייטי שלנו. בגדול הרכב שירת אותנו באופן משביע רצון,מלבד הכניסות למוסכים כמו שכולכם כבר מכירים(הנושא נטחן) בכל מקרה מאוד אהבנו את הרכב. כרגע אנו מעוניינים לרכוש רכב חדש שיחליף או לשדרג לייטי חדשה. הרכבים הם : ספורטאג' 1.6 סובארו XV 1.6 סקודה ייטי אלגנס1.2 (גימור גבוה כמו אצלנו כרגע) לגבי הסקודה ישנו מבצע שרץ עכשיו הכולל טרייד אין סקודה יטי ביטי חדשה די אטרטקטיבי. אבל עדיין הטעם המר של מחלות הילדות עדיין נשארו בפה וחשבנו לשדרג לרכבים הנ"ל. רציתי לקבל חו"ד לגבי כל אחד מהרכבים הנ"ל,יש לציין אין לי שום כוונה לנסוע איתו בשטח,בעיקר רכב ראשון לאישתי ולילדים,חשוב שהרכב יהיה בטיחותי ומאובזר. אשמח ליי…
הודעה אחרונה מאת calmride, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי, שניים מהרכבים אותם בדקתי, היד הראשונה הייתה ליסינג או השכרה, איך יש לשים לב לזה? כלומר ב% כמה הייתם מורידים מהמחירון? אם בכלל. מדובר על רכבים שראית שנת 2006. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
שלום, על מנת להבין, אני הוא המוכר. היום הייתי עם קונה פוטנציאלי בבדיקת רכב. המכונית מודל 2012 היא יד ראשונה, 39 אלף ק"מ מטופלת כמו שעון במוסך מרכזי (כלמוביל), ללא תאונות ושמורה. הבדיקה הייתה מזעזעת, בבדיקה נמצאה שהוחלפו חלקי פח, בחיים לא עשיתי תאונה ולא החליפו לרכב כלום, אמנם יש כמה שריטות ופגיעות קטנות ממכות חנייה שונות אבל אין לי מושג מאיפה הבוחן החליט שהרכב עבר תאונה והוחלפו חלקי פח. דבר נוסף, טוען שיש בעיה מהותית במנוע, ממש בטיחותי, נובע מטיפול לא נכון במוסך, הראיתי לו שהרכב טופל במרכזי באמצעות קבלה, לא היה לו מה להגיד. הוסיף עוד כל מיני תקלות על בולמים עייפים אך אף מוסך לא יכול לעלות על זה רק כי יש לו מכשיר מיוחד, מכיוון שהתחייבתי לקונה שבמידה ויגלו תאונה, בעיה במנוע…
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב. לאחר מספר לא מבוטל של שנים בהייטק, הרבה זיעה וקצת דמעות - הצלחתי לחסוך 100K. אני מחפש רכב כמה שיותר מהנה, בעיקר לסופשים כרכב שני. וכן, גם סמל לסטטוס של הייטקיסט צעיר לא יזיק. צריכת דלק לא רלוונטית, לא צפוי נסיעה מרובה. עדיפות למנוע גדול. לא דרישה מחייבת. אחיזה טובה על הכביש - נחוץ בהחלט. תחזוקה שפויה - 10K בחודש, כולל טסט. (לא כולל ביטוחים) לצערי, אני לא טיפוס של SLK\Z4, ובכללי מרצדס\BMW פחות הסגנון שלי. הן מבחינת תחזוקה בלתי שפויה בעליל ומקדם שופוני בעייתי. האפשרות שחשבתי עליהם עד כה - אלפא רומיאו בררה, רכב ספורט איטלקי, 3.2. האם התחזוקה שפויה? האם שווה לקחת לבדיקה 159? הרכבים די דומים, האם מדובר ברכבים זהים? בצ…
הודעה אחרונה מאת shandor, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 63 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
אהלן, כיום נוהג על יונדאי i20 סופרים 1600 ידנית אין ספק חוויתית עם 127כ׳ס אני נהנה ומרוצה אבל איך לומר את זה בעדינות,מיציתי אותה,אחרי שנה אני מרגיש שאני צריך משהו מעט יותר חזק עם קצת יותר פלפל. לכן אני מתקשה למצוא אחת כזאת,התקציב עומד על סביב 55,000 כשהמטרה לא לרדת משנתון 2009 ולשמר על רמת הגימור הקיימת (גג חשמלי ועו׳) מבין ויודע שלא ניתן לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה אבל עדין. כמובן שלא תהיה לי בעיה לוותר על גג,צבע לטובת כוח. אופציות שחשבתי - מיטו,לאון 1.8 אשמח לשמוע עוד. (יש יכולת תקציב לסביבות ה65.) בכל אופן רגשות מעורבים במכירת הרכב (הפחד שמה שיהיה לך יהיה פחות ממה שכבר קיים) בברכה,
הודעה אחרונה מאת California, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לקנות רכב אחר במקום האטולטנדר שיש לי וחשבתי על המליבו אשמח לקבל חוות דעת על המליבו 2013 תודה רבה לכולם!
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לרגל התרחבות המשפחה אנחנו מחפשים רכב חדש או יד 2 או 0 ק"מ(עדיפות לחדש)מחפשים רכב אוטומטי אשר יהיה מרווח, עם תא מטען גדול ובטיחותי. נסוע שנתית בערך 12000 ,רוב הנסיעות יהיו עירוניות, פעם בשבוע שבועיים נסיעה בין עירונית חיפה -כרמיאל. אפשרות גם ליד 2 אבל מעדיפים חדש. היום ביקרתי במאזדה וראיתי את ה2 דמיו ומאוד אהבתי, נסיעת מבחן תבוצע רק שבוע הבא. ביקרתי גם ביונדאי וראיתי את I25 שגם נראית מאוד טוב ומתאימה לדרישות אבל אז הגעתי לפיגו וראיתי את ה2008 וגם ביצעתי עליה נסיעת מבחן,רכב מאוד נוח ומרווח עם תא מטען מספק,הרגשה מאוד טובה שהרכב גבוה, אהבתי את העיצוב את האבזור וגם המחיר קורץ 114000 ל1.6, מה שקצת מפחיד אותי זו התיבה המיושנת עם 4 ההילוכים שהבנתי שהולכת לה…
הודעה אחרונה מאת Evilized, -
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אשמח לדעתכם, תודה
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 666 צפיות
שלום, מעוניין לרכוש קיה פיקטו שנת 2012, המחרים ביד 2 הולכים בין 53 עד 60 אני מדבר על דגם הEX. בדקתי את האופצה של המתחרים אך שום דבר לא באמת עניין.. השאלה שלי אם שווה להשקיע עוד טפה ולהביא שנת 2013\14א או חבל על הכמה אלפים האלה וזה לא באמת משנה?
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
שלום אני קרוב לסגור עסקה על רכב מסוג פיאט פונטו גרנדה שנת 2009, גיר אוטומטי (67 אלף קילומטר, יד ראשונה). המחיר הוא 30,000 שקלים. רציתי לשמוע מכם קצת חוות דעת על הרכב, מבחינת ביצועים וצריכת דלק.. והאם לדעתכם הוא מתאים לסטודנט לנסיעה של 40 ק"מ על בסיס יומי. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חיפשתי חוות דעת על הרכב ולא כל כך מצאתי , אז אם משהו מכיר את הרכב ויכול לספר לי קצת עליו אני אשמח. כרגע יש לי runx 2003 gli האם שווה בכלל להחליף?
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אני אוהב את הצבע. אך חושש שזה מהצבעים האלה שאתה לא מצליח למכור את הרכב אח"כ אם אתה לא יורד במחיר. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת eitanm, -
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
אהלן, החלטתי לרכוש רכב בחרת סוויטצ', ספארק 2011 לבסוף. ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מוסך טוב באזור המרכז שיידע לבדוק לי את הרכב. הסיבה שאני רוצה דווקא מוסך ולא מכון בדיקה היא כל השרשורים פה וכל החרטאות שרושמים בבדיקות האלה ושבסוף ירשמו שהרכב שלי אמור למות מחר בערך ועוד לשלם על זה 400-500ש"ח. הייתי רוצה שמוסכניק אמין והוגן יבדוק לי את הרכב ויוכל גם לתת ישר הצעת מחיר לתיקון ליקויים כלשהם. יש משהו כזה באזור המרכז שאתם מכירים ? כמובן עם ניסיון ברכבי שברולט/דייהו. תודה אגב מי שרוצה לשאול על הקנייה מסוויצ' מוזמן לשלוח הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת avi13s, -
- 1 תגובות
- 443 צפיות
שלום וערב טוב יש ברשותי אימפרזה 1.6 שאני נהנה איתה מאד הרכב גמה 113000 קמ במצב מעולה והשקעתי בה לא מעט. יש לי הזדמנות למכור את הרכב מחר ולשדרג למנוע 2.0 ליטר האימפרזה צבע ירוק עשתה 146 קמ. השאלה כאן היא מה בידיוק ההבדלים בין שניהם ? הנסיעה שלי היא במיוחד בתוך העיר פעמיים בשבוע אני יוצא מחוץ לעיר. מה לעשות? נ.ב הנה האוטו שלי........
הודעה אחרונה מאת teaman, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן, מתלבט בין ניסאן מיקרה לקיה פיקנטו. מחפש לקנות יד 2 של אחד מהרכבים הנ"ל, שנת 2012/3, אוטומט 1.2. הרכב יהיה אצלי 2-3 שנים, כשביום-יום בעיקר נסיעות קצרות (ק"מ בודדים) ואחת לשבועיים-שלושה נסיעה ארוכה. אשמח לשמוע המלצות, ויתרונות וחסרונות של הרכבים הנ"ל. נ.ב. במידה והולך על המיקרה, האם יש סיבה שלא לקנות מליסינג (יש לי אופציה מפרטי וליסינג ורוצה לדעת האם יש סיבה טובה לא ללכת על ליסינג) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לקנות רכב סופר-מיני שישתמש אותי ואת אשתי לעתיד. עיקר השימוש בו יהיה נסיעות שלה לעבודה (ת"א-ראשון), ופעם בכמה שבועות נסיעות מת"א לצפון הארץ. אני מעוניין לקנות רכב חדש (או יד ראשונה 0 ק"מ), ולהחזיק אותו למשך 5 שנים לפחות (כאשר השאיפה היא 8 ואפילו 10). כיוון שאנחנו מניחים שבשנים הקרובות המשפחה תתרחב, חשוב לנו שיהיה באוטו בגאז' מספיק גדול לעגלה של תינוק והציוד הנלווה. הפרמטרים שחשובים לנו ברכב הם: 1. בטיחות 2. אמינות 3. צריכת דלק 4. כל השאר אחרי חרישה באינטרנט ובפורום הזה ספציפית, צמצתי את הרשימה למספר רכבים (יש עוד רכבים שעונים על הדרישות מלבד אלה שרשומים כאן אבל הם לא עוברים את מבחן היופי של האישה ): א. סוזוקי סוויפט - נראה אחלה מבחי…
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, מדובר בגרסת ה1.4 ידנית 170 כ"ס הרכב עלה לכביש ב 2010/11 והקילומטרז עומד על 140,000 בהנחה והוא יוריד מספיק במחיר והרכב יצא טוב בבדיקה חושבים שזה מעשה חכם? אשמח לדיעות של בעלי הג'ולייטות גם תודה
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני סטודנט בסוף התואר ובבעלותי מאזדה 3 2005. אחרי תקופה של 4 שנים, הרבה ביקורים בתחנות דלק, עשיתי חישוב של הוצאות דלק חודשיות (60 ק"מ ביום). והמסקנה ששדרוג לרכב סופר מיני חדש יוביל לאותם הוצאות. צריך ייעוץ ברכישת רכב חדש, מהחברה, מהנילון. דיי נעול על הרכבים הבאים: (אוטומט) סיאט איביזה 5d fr 1.2 tsi רנו קליאו 1.2t אקסריון pack plus סקודה פאביה החדשה גימור סטייל 1.2tsi. מה שחשוב לי זה צריכת הדלק. עלויות אחזקה. אמינות. (לפחות כמו המאזדה). הרכב הולך לשמש אותי לטווח ארוך (5+ שנים) אני מתחתן חודש הבא וילדים יהיו בהמשך.(שנתיים שלוש מהיום) אז גם מרווח לעגלה, כסא לילד וכו צריך לקחת בחשבון. אשמח לקבל חוות דעת על הבחירות …
הודעה אחרונה מאת yt09, -
-
- 1 תגובות
- 514 צפיות
צהריים טובים, אשמח להתייעץ איתכם לגבי קניית סיטרואן C3 שנת 2008 עם 80,000 ק"מ. יש למישהו ניסיון עם הרכב הזה? מה לגבי אמינות, צריכת דלק, טיפולים? תודה
הודעה אחרונה מאת petrolhead-18, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 16.1 אלף צפיות
שלום רב, לרגל התרחבות המשפחה אני מחפשת רכב- 1. 7 מקומות, 2. יד שניה, 3. שלא זולל דלק 4. חשוב שיהיה מרווח (הילדים כולם יושבים בכסאות תינוק). אשמח שיהיה החל מתוצרת שנת 2000 ואילך, הנושא של המחיר משמעותי וכן שלא נבקר כל שבוע במוסך.. חשבנו על ג'יפ- האם כדאי? אני ממש בורה בנושא הזה. תודה רבה לכל העונים!!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 623 צפיות
היי, ברשותי פונטו גרנדה 2011, ידנית מאוד חסכונית גם בצריכת הדלק וגם בטיפולים תיקונים (למרות שאלה עוד לא היו) אני רוצה להגדיל מעט את הרכב ולעבור לאוטומט אני מאוד רוצה להישאר באותה רמת מחירים, התקציב הוא 25-30 אש"ח יש רכב קצת יותר גדול עם צריכת דלק טובה? טיפולים ותיקונים? חשבתי על C4 אבל צריכת הדלק לא משהו אשמח להצעות תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת קרסו טרייד אין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
הי, יום ראשון אני עולך לSwitch לבדוק האוטו ולעשות נסיעת מבחן(פעם ראשונה שאני קונה)... https://switch.co.il/cars/kia/rio/2012/4731.html 1.אני מעוניין באוטו חסכוני (דלק,ביטוח,טיפולים) האם ההרכב חסכוני? 2.האם אני צריך לקחת אותו לבדיקת במוסך אחר גם?איפה אתם ממליצים באיזור? 3.האם מ2012 הריו בא עם 7 שנים אחריות על הגיר ומנוע?האחריות ממשיכה אם האוטו עובר בעלות? תודה
הודעה אחרונה מאת zevim2005, -