ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,618 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב חזק ומרווח בתור רכב ליסינג, מעוניין לשמוע חוות דעת ממי שיש לו את הרכב, כמו כן, ראיתי שהרכב מגיע עם חישוקים 16" וצמיגים ברוחב 205, זה מספיק לרכב הזה או שכדאי לבצע שדרוג ל17" רוחב 225? (כמובן דרך הזמנת הרכב בליסינג כי אח"כ כנראה לא יהיה ניתן מבחינת רישוי...) תודה,
הודעה אחרונה מאת mavric, -
-
- 31 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אהלן חברים. כרגע ברשותי מאזדה 6 07 ברמת גימור לקשורי. אני מאוד אוהב את הרכב ונהנה ממנו. הרכב מושקע ברמות מאוד גבוהות ומטופל בפדנטיות קשה! לאחרונה חשבתי לשדרג אולי את הרכב שלי לאחת חדישה יותר, מהדור השני ברמת גימור פרימיום. אחת הסיבות שאני מעוניין בפרימיום היא האבזור. את רוב האבזור שיש לי כיום ברכב התקנתי מהכיס שלי שזה כיסויי העור שהם באיכות מטורפת אבל דיי יקרות (כמעט 3K ש''ח), קסנונים, מתאם AUX וכדומה. את האבזור הזה אני מקבל כבר מקורי בפרימיום, כולל חישוקי 17 אינץ' וסאן רוף. השאלה שלי היא בכמה עלויות האחזקה של הפרימיום יקרות יותר ממנועי ה- 2.0 ליטר, בכמה צריכת הדלק יותר גבוהה, מחירי הביטוח ואגרת הרישוי. האם בכל זאת שווה יהיה לי…
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
קרוב משפחה ראה היום את הרכב הבא http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=5&ModelID=30&SubModelID=904&FromYear=2011&UntilYear=2013&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info= האם יש משהו מיוחד שצירך לשים אליו לב ברכב הזה?. ריקולם? כשלים ? הרכב נראה טוב רק 27000 ק"מ עבר 2 טיפולים במורשה 4 צמיג מישלן חדשם עבר טסט במאי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מתלבט בין שני הרכבים האלה , ראיתי שמאזדה יצאו במבצעים השבוע אני יום ראשון אגש לסוכונות לראות במה מדובר . השאלה שלי היא כזאת האם מאזדה 2 שווה את התוספת במחיר לעומת הפאביה ? איך הפאביה החדשה? מבחינת מנוע גיר ? איך המאזדה 2 החדשה ? המנוע אטמוספרי 6 הילוכים אחריות ל 3 שנים . אשמח לדעת מה אתם ההיתם בוחרים ולמה ? מדובר בגרסאות המאובזרות . תודה
הודעה אחרונה מאת NewRider, -
-
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים, כיום אני מחזיק בקיה פיקנטו 2012 אוטומטית ( מחירון 60K +-). אני מעוניין למכור את הנוכחית ולקנות רכב משפחתי 5 דלתות ושנת ייצור 2012-2014. הרכב לא חייב להיות חדש, אבל עד יד ראשונה ולא מעבר לכך. אני מחפש רכב חזק...לצורך העיניין אם היה לי יותר תקציב הייתי קונה את הסיאט לאון FR 2014 אבל אני לא מעוניין לקנות רכב כל כך יקר אז אצטרך להתפשר קצת(ניתן לחרוג מהתקציב ב5K אם זה ממש נחוץ). נוחות נסיעה ממש חשובה לי כמו כן בידוד רעשים(יש לי טראומה מהפיקנטו). מבחינת צריכת דלק...הפיקנטו עושה 1/13 בממוצע, אשמח לקנות רכב עם נתונים טובים יותר. תודה מראש, אבי.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 640 צפיות
אשמח להפנייה אל מנוע חיפוש שבו אוכל לבצע את החיפוש הבא (או לפחות להתקרב לכך): הגדרת מחיר (נניח 110 אש"ח) הגדרת נפח מנוע (נניח 2 ליטר) הגדרת שנת ייצור מינימלית (נניח 2013) ואז לקבל את כל דגמי הרכבים שעונים על ההגדרות לעיל. אגב, גם חיפוש של מכוניות חדשות יכול לעזור שכן אז אעדכן את המחיר כלפי מעלה מתוך הנחה שהוא נמוך יותר עבור השנותן הרלוונטי. יש כזה דבר? תודה רבה, שגיא
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
שלום, אשמח לעצת הפורום בבחירה רכב. הרכב ישמש לנסיעות לרוב באזור עירוני (כל המרחב של נתניה-אשדוד), ובנוסף לפחות פעם בשבוע יידרש לעלות לירושלים או לצפון. אנחנו מעריכים שבממוצע ניסע איתו כ1700 ק"מ בחודש. ידני או אוטומט מבחינתנו זניח. התקציב הוא עד 40000 ש"ח. מבחינת דגשים- - נעדיף רכב שיכול לאכלס 4 מבוגרים בנוחות ותא מטען בגודל שפוי (לכן כל הסופר מיני לא כ"כ על הפרק) - צריכת דלק נמוכה ככל האפשר (בדגש על זה שהרכב יעשה הרבה נסיעות עירוניות) - מה שפחות עלויות מוסך, יותר טוב תודה!
הודעה אחרונה מאת Gliding, -
- 0 תגובות
- 803 צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת פולו GTI שנת 2013, אבל הבנתי שהמנועים 1.4 180 כ"ס לא אמינים במיוחד. רציתי לדעת אם באמת קיימות הרבה בעיות עם המנוע הזה ואם תקנו את הבעיה בשנתון 2013. תודה רבה לכל העונים!! :lol:
הודעה אחרונה מאת avramov_d, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש מכונית סופר מיני בטווח מחירים של בערך 70, 80 אש"ח מקסימום הרכב ישמש בעיקר אותי (בן 23, נהג יחיד נסיעות עירוניות וגם נסיעות ארוכות לטיולים וכד') אבל גם את המשפחה מדי פעם, כולל אפשרות לכסאות תינוק מאחורה (אחיינים) מה שאני מחפש ברכב: גיר ידני מרווח סביר מאחורה נוחות נסיעה טובה חסכוני בדלק שילוב מנוע+גיר מודרני ולא משהו מיושן (כרגע בסובארו אוטומטית עם 4 הילוכים שזה על הפנים בעיניי) בטיחות מאוד חשובה כמובן. התקציב כאמור בסביבות ה 80K מקסימום לא מחפש רכב חדש מהניילונים אבל כן שמעתי על האופציה של יד שנייה עם 0 ק"מ אשמח להבין איך זה עובד המכונית אמורה להיות לטווח ארוך של 5 שנים לפחות, כך שירידת ערך זה משהו שפחות מעסיק אותי. כא…
הודעה אחרונה מאת yaronc, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים, אני מעוניין לרכוש רכב ראשון עם מראה צעיר בטווח מחירים של 25-40 אלף שקל. הדגמים שחשבתי עליהם הם: שברולט קרוז שנת 2009-10. יונדאי i10 שנת 2010-11. רנו קליאו 2007-08. ממה שהבנתי ה-i10 היא האופציה הטובה ביותר, אבל אני לא אוהב את המראה שלה. מצד שני, עוד אופציה שהיה נעים להשתעשע בה היא פג'ו 206cc שנת 2002 - כדאי לחשוב עליה?
הודעה אחרונה מאת בר., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, אשמח לדעת את ההבדלים בין השנתונים[2011מול 2012]ברכב הנ"ל. בתודה, דודי
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
Bmw 330 2005
מאת Amirst1- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז אחרי שחיפשתי רכב חדש כמו דאסטר או סקודה יטי יד שניה משכתי להעביר במחשבתי רכב חזק, כך מצאתי את עצמי חושב על במוו 330 שנת 2005-6, או אודי a4 3.2, ולפני הכל אני מבקש לשאול אם בכלל האחזקה שלהם הגיונית במחינת עלויות. ברשותי קורולה ומגאן ולא רואות מוסך, לפני זה היה לי ג'יפ שעד היום אני משלם.. ברכבים כאלה, למה לצפות?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
המטרה היא מכונית משפחתית בתקציב של 130 אש"ח לאחר שסרקתי כמעט כל סוכנות רכב אפשרית אפשר להגיד שהגעתי לישורת האחרונה וכאן יש לי המון סימני שאלה בעיקר בגלל ניסיון עבר רע ומר. האפשרויות שלי צומצמו לכדי שתי אפשרויות כשאחת מהן קצת בורחת לי ממסגרת התקציב, שתיהן מבית סקודה. אוקטביה 1.2 ספייסבק 1.4 ללא ספק שבגזרת המחיר הספייסבק מנצחת את האוקטביה אך היא לא באמת "משפחתית"....האמת היא שלא ממש הצלחתי להבין לאיזה סגמנט הרכב הזה שייך? האם רכישה של הפייסבק מהווה סוג של "סיכון" בכל הקשור לעתידה כרכב יד שניה שאין לה איזושהי הגדרה לגבי שיוכה לסגמנט מסוים? לעומתה, האם מנוע ה1.2 מספק בביצועיו תחת המעטפת של האוקטביה? מה על אמינות תיבת ההילוכים? ניסיון העבר שלי עם פאביה 2012 …
הודעה אחרונה מאת yaronc, -
- 1 תגובות
- 609 צפיות
היי, לא הכי חזק בסוגים ושמות ומותגים, רציתי לרחרח לגבי רכבים דו מושבים עם אמבטיה פתוחה. מה קיים בארץ במחיר שווה נפש ואם בכלל כדאי להיכנס לזה. בגדול מחפש רכב להעמסות קלות שלא תופס הרבה מרחב לכן הלכתי לכיוון הדו-מושבי בסגנון סוזוקי ישנות.. תודה
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שניהם פחות או יותר באותו המחיר, עם אוטו הקילומטר. האם שווה לשלם את אותו המחיר לרכב חדש יותר בשנה. או לרדת שנה ולקחת פריוס שיותר חסכונית בדלק. כמה זה נורא לקחת רכב 2009 שהוא 6 שנים על הכביש, הסיכונים בזה רבים ? תודה
הודעה אחרונה מאת shay_t, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
* הבדיקה היא של המוכר שנעשתה לפני כשנה + - וכמובן שאין מנוס מלקחת לבדיקה עצמאית משלי. אבל אני מאמין שטוב מזה לא יכול להיות, אולי רק גרוע (וגם זה לא בטוח) יש טעם בכלל לקחת לבדיקה מטעמי או שהרכב מרוסק ולא שווה כלום? מה שמטריד אותי זה הסעיף של הליקויים תחת משמעות גבוהה, אבל אתם בטח תדעו טוב ממני... הטופס מצורף.
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מתלבט קשות בין שני האופציות. הייתי שמח להשוות בין שני רכבים משומשים בעלי אותו פז"מ זמן אבל זו לא אופצייה ולכן...... פאביה חדשה איבזור גבוהה ביותר דגם סטייל , מחיר על הכביש 106K רנו קליאו יד 1 עד שנה על הכביש ק"מ סביר, אבזור קולקשיין (מקביל לסטייל בפאביה), מחיר סביב ה- 85K סקודה הינו מותג מוכך מבחינת סחירות, לגבי שילוב TSI\DSG הדיעות חלוקות. רנו , מבחינת אמינות כרגע בסדר, השאלה הגדולה היא הסחירות בעתיד ומזה אני בעיקר מוטרד ודואגים להזכיר לי זאת כל בעלי דעה\אינטרס. נסיעת מבחן עשיתי על שניהם, הפאביה מרגישה יותר בוגרת, מנוע טיפה רועד\רועש יותר, ביצועי מנוע כפי שמצופה ממנוע ה 1.2 הידוע. נסיעת מבחן ברנו..... בגדול נהניתי יותר בכל הפרמטרים, נוחות, ביצו…
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי לכולם. אני מתעניין אולי לקנות גולף אוטומאטית, אני מנסה לבדוק את הצריכת דלק של הדגמים ב http://www.kml.co.il/ אבל לא מצליח למצוא את הדגם המתאים ואני רואה שם רק ידני, ולא מופיעה המילה TRENDLINE ברוב המיקרים. מה זה TRENDLINE, נראה שזה הדגם הכי נפוץ ונמכר, יש לזה מילה חליפית ? מה הצריכת דלק שלו לשנת 2009, 1.6 ? תודה
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 0 תגובות
- 446 צפיות
היי, יש ברשותי פיאט 500 , דגם 2009 . אין יציאת AUX , והדבר היחיד שיש הוא יציאת USB . הפיתרון הכי יצירתי שהצלחתי לחשוב עליו כדי להזרים שירים למערכת הוא להזמין את הדונגל הבא : http://www.ebay.com/itm/High-Quality-USB-Car-Bluetooth-Stereo-Receiver-Adapter-Wireless-Audio-1PC-New-/191306385842?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c8abfc9b2 ודרכו להזרים שירים למערכת. יכול לעבוד חברים? והצעות יצירתיות אחרות יתקבלו בברכה. תודה!
הודעה אחרונה מאת Yossi12, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חשבתי ללכת על רכב חדש, תקציב שלי עד 90~ אלף לרכב, אני מחפש רכב שנראה טוב, נוסע בצורה טובה ואמין. אני רוצה להשאר עם הרכב מספר שנים טוב ולא מחפש להחליף בקרוב, בגלל זה צריך להיות דגש על אמינות. הייתי בהתחלה נעול על האיביזה אבל חלק אומרים שהגיר והטורבו בעייתים, חלק לא, לא יודע למי להאמין. וה-I20 פשוט נראית גם אופציה לא רעה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
מחפש רכב לקנייה שמשלב את התכונות הבאות: נוחות בנסיעות ארוכות. תא מטען גדול (היום יש לי רנו קנגו) תצרוכת דלק סבירה 4*4 (או לפחות השליה כזו). רכב משנת 2009 ומעלה ובעיקר אני בין 41 שחווה את משבר גיל העמידה כלומר מחפש משהו מעבר לרנו קנגו ויונדאי משפחתית... סכום זמין כ 130,000 ש"ח התלבטתי בין: פורד אג'ד/אקספלור אחד הדגמים של גיפ' מיצבושי אוטלאנדר (גירסת 7 המושבים בכדי שיהיה מקום למטען) אשמח לתובנות /רעיונות
הודעה אחרונה מאת stevet, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, בקרוב אני טס עם המשפחה שלי לארה"ב ואנחנו משכירים שם רכב הוא ישמש לנסיעות ארוכות וצריך שיהיה לו מקום לכל המזוודות (4 נפשות) איזה רכב עדיף? jeep grand cherokee hyundai santa fe jeep liberty אני מעדיף יותר את הגראנד שירוקי אבל מתלבט בינה לבין הסנטה פה מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
פעם נתקלתי באתר עם מדריך מסודר ואני לא זוכר איפה, בנעוץ פשוט הכל מפוזר על כמה שרשורים וחלק מהדברים לא עדכניים (למשל הלינק לבדיקת רכב גנוב לא קיים כבר) אני צריך משהו מא' עד ת' אילו בדיקות לעשות ואיפה (עיקולים, רכב גנוב וכדומה) טפסים להחתים את המוכר - גילוי נאות, טופס למוכר שמתחייב להחזיר כסף על הבדיקה אם יש פגם רציני. ובכלל, אם יש מקום שמרכז את הכל לcheck list שצריך לעשות לפני שלוקחים את הרכב למכון בדיקה זה יהיה מצויין (להשוות רישיון לת"ז, לבדוק מספר מנוע ושלדה...) תודה
הודעה אחרונה מאת elad_sht, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 460 צפיות
ב"ה שלום לכולם, משפחתי מעוניינת לקנות רכב חדשה בתקציב שלא עולה על 60K ש"ח ובשנתונים 2010-2013. הרכב עתיד לעשות ממוצע של 15K ק"מ בשנה, רובם בינעירוני, וייסעו בו 2-3 נוסעים רוב הזמן. הדרישות מהרכב הן: 1. בטיחות 2. אמינות 3. חסכוני בדלק 4. מרווח, אנו משפחה גבוהה, כך שיש חשיבות גבוהה למרווח ראש-ברכיים-כתפיים. כרגע אנו מתלבטים בין יונדאי I30 הגרסה הישנה , לפורד פוקוס החדשה. ישנן הצעות אחרות? האם הרכבים הנ"ל עומדים בקטגוריות שציינתי? תודה רבה לעונים, ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הי, בעקבות המלצות בדקתי רכבי I30. מחירים די גבוהים. מאחר ואני מחזיקה רכבים לטווח ארוך, בדקתי גם דגמי פיג'ו, במיוחד 208, 2013-2014 לא מצאתי המלצות או חוות דעת על דגמים אלו. מנגד, יש הצעות ביד 2 מאנשים פרטיים, עם ק"מ נמוך, והפרש של כ-20000 ש"ח מהיונדאי. האם יש לדגם זה צרות ידועות? אני מתכננת לנסוע עם הרכב בעיקר נסיעות בין עירוניות, כ-600 ק"מ בשבוע. תודה!
הודעה אחרונה מאת Guy_25, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי, כרגע נוהג ב וולוו XC60 ומרוצה. מחפש רכב שיהיה עם נוחות נהיגה כמו של פריווט מצד אחד אך שיהיה מעט גבוה מהכביש למען תחושת הבטחון. כוונתי היא, שבהחלפה מהוולוו הנוכחי לרכב הבא, ארוויח מעט יותר נוחות ואפסיד מעט בגובה של הרכב. תקציב עד 500 אלף. חייב להיות דיזל. אשמח להמלצות. תודה
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רוצה לרכוש שנת 2011 אחרי המתיחת פנים. מבקש חוות דעת לגבי אחזקה, בעיות נפוצות, צריכת דלק, דברים נוספים שצריך לבדוק. תודה לעוזרים.
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים מצאתי טויטה פריוס יד ראשונה פרטית לגמרי. שנת 2009 הדגם החדש כמובן. עם 100.000 ק"מ. מחירון הרכב הוא לפי לוי יצחק 74 אלף לפני שקלול ואחרי שקלול של יד ראשונה ומספר ק"מ זה 78700 הרכב עבר תאונה קלה החליפו דלת נהג. ועוד תאונה והחליפו פגוש קדמי. (נהגת בחורה. וסליחה מכל הנהגות) בעלת הרכב מוכנה כמובן לבואי איתי לסוכנות טויטה לשקיפות מלאה(היא גם סיפרה לבד על המכות) כמו כן בדיקה לאחר מכן במכון מסודר. מחיר לפני מיקוח 68 אלף. (זה כבר עשר אלף מתחת למחיר המשוקלל) לרכב יש טסט עוד חודשיים זה אלפיים ש"ח + החלפת צמיגים עוד אלפיים ש"ח וזה לפני חוות דעת ממכון בדיקה הבעיה שלי היא שאני נוסע בשנה כ-30 אלף ק"מ זה אומר בעוד שנתיים הרכב כבר יהיה 160 אלף. ובהנחה שא…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האם ההבדל בכח מורגש בין שני הרכבים הנ"ל? שווה להוסיף 3,000~ ש"ח בשביל הרכב החזק יותר? רוב הנסיעות יהיו עירוניות/בין-עירוניות. רכב לאדם צעיר(בן 22), אני מחפש רכב חדש אוטומט, תקציב הוא סביבות ה-95,000 פלוס מינוס. דגשים(מחשוב ביותר לפחות חשוב סדר יורד): - אמינות. - איכות נסיעה(רכב שקט מבפנים, מנוע חזק וכו'). - צריכת דלק. יש המלצות אחרות? יונדאי לא תרגיש זולה מידי? ומה לגבי ירידת ערך/שוק הרכב? (נעלו לי את האשכול הקודם, סידרתי את הכל כמו שצריך הפעם)
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
שלום לרכב שברצוני לרכוש (מאזדה 3, 1,600, 2010) בוצעה בדיקה השבוע במכון "מבדק". להבנתי הגברת המבוגרת (המוכרת) הסתכסכה עם הקונה ולא רצתה למכור לו את הרכב (אבל יכול להיות שלא מספרים לי את הסיבה האמיתית). כמובן שאקח את הרכב לבדיקה חוזרת, אבל חבל לי לעשות את זה סתם. מדאיג אותי שמסומן איקס על "שלדה ומרכב". האם מישהו יוכל לומר לי האם קיימת בעיה רצינית ברכב ובשלדה? או שהכל כסת"ח? מצורפת הבדיקה. תודה רבה רונה
הודעה אחרונה מאת ליין מן,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 315 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- discoTD5
- Coresh
- o.r
- סידן
- בנא
- llaavvii
- PASHUT
- SurfHigh
- איציק נ.
- הדיין
- Pavlik
- פריג'י