Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לרכוש שנת 2011 אחרי המתיחת פנים.

מבקש חוות דעת לגבי אחזקה, בעיות נפוצות, צריכת דלק, דברים נוספים שצריך לבדוק.

תודה לעוזרים.

פורסם

לא מכיר מקרוב. באותם שנתונים היתה לי גולף, וזכור לי בחור עם טיגואן שהתלונן על תקלות מהותיות וחוזרות, במוסך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא מכיר מקרוב. באותם שנתונים היתה לי גולף, וזכור לי בחור עם טיגואן שהתלונן על תקלות מהותיות וחוזרות, במוסך.

תודה.

מוזר כי לא רואים אותם הרבה על הכביש אבל בחו"ל הביקורות ממש טובות וזה נראה תמורה טובה לכסף.

פורסם

יש לטיגואן 2 מנועים מהtsi הישנים. 1 1.4 טווינצארגר 160 כ״ס. המנוע הבעייתי והידוע לשמצה.

2.0 ליטר 4x4 180 כ״ס.

אני לא בטוח לגבי השני אבל מהראשון תתרחק.

פורסם

הטיגואן רכב ישן, לא ממש חסכוני, לא אמין, אין לו ממש פוזה (רכב מיושן), מנועים חזקים אבל לא אמינים בעליל. בקיצור, תתרחק ותקנה CX5 למשל

פורסם
אין לו ממש פוזה (רכב מיושן)

אני מת על עניין ה״פוזה״ בארץ...

בו תסביר לי איזה פוזה יש לCX5 שיש בכל פינה? (הרגע הבטתי מהחלון ואני מזהה שלושה כאלה חונות בחוץ כרגע....).

פורסם

אני לא ממש אוהב את כל עניין הג'יפונים האלה (CX5, ספוראטז...). במחיר שלהם תקבל מאזדה 6- אוטו טוב יותר בכל המדדים. מי שאוהב את הפוזה הזאת של לשבת גבוה- לבריאות.

פורסם (נערך)

למה אתה בהכרח קובע עובדה שזה פוזה??? מעט הזוי מצידך. ומי בכלל החליט שלשבת גבוה זה פוזה?

אולי בעצם מי שקונה מיאטה, קונה אותה בגלל הפוזה של הישיבה הנמוכה?? אף פעם לא הבנתי את כל ההגדרות האלה של אנשים.

עכשיו, בעזרת כל השאלות האלה, מה שאני בעצם מנסה להגיד, זה שלא חסרות סיבות לקנות את "הג'יפונים האלה" (כהגדרתך..).

ובמיוחד מאז שהם הפכו לרכישה אטרקטיבית מאוד (באופן יחסי).

הם בערך הסיבה שהשוק של מכוניות מקטגורית מנהלים, די מרוסק.

יש אנשים עם בעיות/כאבי גב, שהגובה מקל עליהם את הכניסה והיציאה מהרכב.

יש הורים לילדים קטנים/פעוטות, שהרבה יותר קל ונוח להכניס אותם אל הרכב ולקשור אותם אל הכיסא וכו'.

בנוסף, לרוב, מכונית גבוהה יותר בעלת ישיבה גבוהה יותר, תיתן זווית וטווח ראייה טובים יותר החוצה.

בקיצור, מספיק לקשקש שטויות.

יום טוב :)

עריכה אחרונה על ידי תומרובין
  • תוכן חדש...