ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,617 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום חברים , רכב אודי A4 מנוע 1.8T שנת 2007 , פתחתי את המכסה מנוע וכל האזור מוצף שמן , העלתי תמונות . ממה זה יכול להיות ?
הודעה אחרונה מאת Close, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, עקב רצוני להחליף את המשפחתית הטרנטה ברחב חדש וגדול יותר שיתאים למשפחה אני מתלבט בין מספר רכבים. התקציב הוא 50-70 אלף כמובן שעדיף כמה שיותר נמוך. הכיוון של הקטגוריה היא משפחתית גדולה (מנהלים) בשביל שיהיה מקום לכל המשפחה ברוחב. כמובן שיש רצון לצריכת דלק טובה, מרחב פנימי, מנוע טוב ואמינות. לפי מה שמצאתי האפשרויות הם: טויוטה קאמרי. מאזדה 6. סיטרואן C5. פורד מונדיאו. סקודה סופרב. אשמח להמלצות איזה רכב עדיף גם אם הוא לא מהאפשרויות שכתבתי. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת electro78, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מחר הולך לבדוק רכב לפני קניה. אני אשמח אם תמליצו לי על מכון אמין בראש העין / פתח תקווה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת nglancer, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 743 צפיות
תראו חזרתי מחו"ל ואני מעוניין להביא רכב סביבות ה40 - 45 אלף. יש לי יחסית הרבה נסיעות בין עירוניות . אני מתלבט בין פיאט פונטו גרנדה לפיאט בראבו. אני נוטה לכיוון גיר ידני מה שיש לפונטו אבל אין לבראבו (זאת אומרת חיפשתי אבל אין למחירה) ,פונטו גם הרבה יותר זולה. אבל הבראבו חזקה יותר ולדעתי נראת הרבה יותר טוב אך עם גיר רובוטי מה שמפחיד אותי במיוחד מבחינת תקלות כולשהן, יש לה גם את הטורבו שהטיפול בו בטח גם יקר. אני מחפש מבינהן רכב שהטיפולים יהיו זולים יחסית ,אמינות,שתיהיה מרווחת ומחיר ביטוח שלא יהיה בשמיים. לא מחפש ביצועים או משהו העיקר שתעלה עליות כמו שצריך. אם תוכלו לייעץ על מה עדיף ללכת אני אשמח מאוד. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני ממש לפני קניית פולו(2006) מסוחר רכבים. הרכב עבר כבר בדיקה במכון ומצבו מצויין למעט נזילות מרובות מגיר ומנוע, ופרונט לא מכוון. מה שיותר מטריד אותי זה שרק באותו יום של הבדיקה גיליתי שהמוכר הוא בעצם סוחר, והרכב לא רשום על שמו אלא יש לו בעלים אחרים. הסיפור הוא כזה- הבעלים הנוכחיים של הרכב מכר את הרכב לחברת ליסינג, והסוחר באמצעות ייפוי כח מחברת הליסינג מוכר לי את הרכב. האם הדבר תקני? יש עוד דברים שכדאי לי לבדוק כדי להיות יותר רגוע?
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבדים, אשמח לדעתכם המקצועית: מחפש רכב אוטומטי בעלות של סביב 100,000 ש"ח. הרכב לא חייב להיות חדש. המשפחה כוללת שני ילדים עם פוטנציאל הרחבה, והנסועה השנתית היא באיזורי 16-20 אלף ק"מ. צרכים ודרישות לפי סדר חשיבות: א. נוח - מרחב, נוחות ישיבה לנהג גבוה מעל 1.9 מטר ב. אמין - מינימום מוסכים. ג. נראה טוב (ביחס למשפחתיות הרגילות) ד. חסכוני בדלק ברמה סבירה (סביב 12 ק״מ לליטר בממוצע לנסועה מעורבת) ה. תא מטען בינוני פלוס. ו. מזגן חזק. אני די בכיוון של רכבי הפנאי, בפרט סוזוקי קרוסאובר אוטומטית 2X4. קראתי את מבחני הנהיגה וההשוואתיים. רגע לפני שמתחיל בחיפושים - 1. האם יש יתרונות/חסרונות/בעיות משמעותיות בדגמי קרוסאובר באחת מהשנים…
הודעה אחרונה מאת mahudi, -
- 3 תגובות
- 993 צפיות
שלום חברי CF, אני עומד לקראת קניית רכב ראשון ומשומש, התקציב שלי הוא 50K גמיש, אין העדפה בין ידני או אוטומט, הרכב ישמש שני נהגים כאשר רוב הנסיעות אני הולך לבצע מהקריות לחיפה (עליות בעיקר) ושאר הנסיעות בתוך הקריות. בהערכה גסה כ 200 ק"מ בשבוע. הדרישות מהרכב: 1. צריכת דלק טובה - בהתחשב כמובן בעליות. 2. רכב שהולך להישאר במשפחה לפחות 4 שנים לכן רצוי שהתחזוקה שלו תיהיה חסכונית. 3. ביטוח זול לשני נהגים - אני בן 23 עם רשיון חצי שנה ואחותי בת 20 עם רשיון שנתיים+. 4. אמין. 5. רצוי שנתון גבוה (מעל 2010). מעבר לזה קשה לי לפרט דרישות כי מעולם לא היה לנו רכב במשפחה. ממה שקראתי אני מקבל את הרושם שסקודה פאביה ידנית 1.4, משנתון 2012 ומעלה יכולה להתאים,מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין ברכב הנמצא באזור זה. אני זקוק להמלצה על מכון בדיקה אמין ומקצועי בסביבתו. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת olajuwon99, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום אבא שלי מחפש רכב שיהיה גבוה, נוח לכניסה ויציאה אך לא ארוך מידי. הוא ביצע נסיעות מבחן בלקסוס NX, לקסוס RX, פורד קוגה וולוו XC60. הלקסוס NX והפורד נפלו, כי הן לא מספיק נוחות (גם בהשוואה ל C קלאס בת ה-9 בה הוא נוסע היום ומחליף רק כי הוא רוצה רכב גבוה יותר מפאת גילו), כך שעלו לגמר הוולוו כחדשה, או הלקסוס RX כמשומשת (בתקציב הזה נכנסות 2012-2014, לאחר מתיחת הפנים). אודה להמלצות והאם יש עו מועמדות.
הודעה אחרונה מאת misgavv, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אתמול לקחתי לבדיקה במכון בשכונת תלפיות בירושלים, פיאט גרנדה פונטו שנת 2008 יד 3 עם 142,000 שבבעלותה הראשונה הייתה בהשכרה. להלן תוצאות הבדיקה: מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה - "לחץ שמן לפי נורית תקין, רעשים מגלגלות מנוע ורצועות, לבדוק צריכת שמן בנסיעה, לבדוק תזמון\טיימינג, קורוזיה בצינורות ואביזרי קירור, טיפול במערכת קירור\נוזל קירור, LAMBDA 1.012 O2 CO2 15.0 HC 76 (PPM) CO 0.18 X 0.53." מערכת פליטה - תקין. סרן קדמי ומערכת היגוי - "לבדוק\לתקן זווית במתלה קדמי". קפיצים - תקין. שילדת מרכב - "פגיעה דופן פנימית בתא מנוע ימין." מערכת בלמים - תקין. צמיגים - תקין. מערכת תאורה - תקין. העברת כח - "רטיבות שמן תיבת הילוכים באיזור חיבו…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אבקש לקבל עצה לדילמה הבאה ואם יש פה בעלי ניסיון שעברו דילמה כמו שלי אז בכלל זכיתי: כיום אני סטודנט, מסיים עוד שנה לימודים, (נשוי חצי שנה) בשנתיים הקרובות לא רואה סימן להתרחבות המשפחה, כלומר נניח שההתרחבות בפועל תקרה רק בעוד שנתיים, כרגע ללא רכב לאחר מכירת הרכב, נוסע בעיקר לעבודה וללימודים, התנועה היא בעיקר באזור המרכז, אשתי נוהגת בפיקנטו (נתייחס לרכב שלה כרכב שני). אציג מס' שאלות : 1. האם כדאי כבר לקנות היום רכב יחסית גדול (בראייה עתידית) או האם לקנות רכב קטן יחסית ולהחליף עוד כשנתיים ? 2. האם זה משנה מבחינת ירידת ערך אם אקנה כיום מודל 2011 ועוד כשנתיים אחליף ל2013 או שאקנה מהיום מודל 2011 ועוד כ5 שנים אחליף, הרי ירידת הערך במילא תמשיך לרוץ על כל רכב שאקנ…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מה אתם אומרים על פיג'ו 208 החדשה(1.2 - 100 כ"ס)? מבחינת: 1. תמחור 2. אחריות 5 שנים 3. אמינות...(הבנתי שמדובר בגיר יפני) 4. ביצועים 5. צריכת דלק 6. אבזור 7. עלות תועלת ואיך היא ביחס למתחרות לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אבקש לקבל המלצה על רכב העונה לדרישות הבאות: מטרה – רכב שני לצורך הגעה למשרד וחזרה הביתה. גודל – מתאים לנוסע אחד (1.80 מ', 90 ק"ג), ללא צורך במקום בתא המטען. בטיחות –בעל רמת בטיחות טובה (חשוב). אמינות – בהינתן שאני מטפל ברכבים באופן קבוע, מצפה לא להתקע. נוחות – מושב/מיתלים - נוח לנהיגה של שעה בפקקים בכל כיוון כל יום. מזגן – טוב, בכל זאת שעה בפקק גם בקיץ. מערכת שמע – פשוטה, לפחות עם כונן דיסקים CD MP3. [*]צריכת דלק - נהיגה בפקקים בשעות העומס, כ 33 ק"מ לכיוון (ראשון – רעננה) נוסע בודד, ללא משקל בתא המטען. ק"מ – 66 ביום, 15,840 בשנה. הילוכים - גיר אוטמטי. [*]תקציב – עד 50K. [*]טיפולים – עם הרכב הראשי המשפח…
הודעה אחרונה מאת קרסו טרייד אין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן. ראיתי אופל וקטרה !ידני! (1999) שממש ממש אהבתי. מטופל ושמור, קילומטר נמוך ונח, לפחות לי. הבעיה - אני מפחד שבגלל שזה יבוא אישי זה יסבך את העסק. שלא יהיו חלקים להחלפה או שיהיו יקרים מדי. מישהו פעם התנסה בנידון? תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתלבט בין יונדאי אקסנט פמילי (נפח 1500) לפורד פוקוס (נפח 1600) , שניהם 2004 עם קילומטראז׳ נמוך ( עד 130k). אתם יכולים להמליץ לי אילו מ 2 המכוניות עדיפה? מבחינת בטיחות \ דלק \ אמינות \ נוחות נסיעה? בגדול אני פשוט רוצה לדעת איזה דגם עדיף. הצרכים שלי: 40 ק״מ ביום לאורך מישור החוף, רכב פשוט ,אמין וכמובן בטיחותי. רוצה כבר מחר לקנות אשמח לחוות דעת אישיות על הרכבים !
הודעה אחרונה מאת RoyB12, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. אשמח לדעת לגבי השינויים שבוצעו ברכב ב-2009. כמו כן, אשמח לחוות דעת כללית על הרכב. תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת krasavchick, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב. נכון להיום אני נוהג על רכב בנזין, אבל בגלל המרחק בין הבית לעבודה יוצא לי להוציא יותר מאלף שח לדלק, מעולם לא היה לי ניסיון אם רכב דיזל, אשמח לקבל המלצות. בנוגע לתקציב עד 25k מומלץ גיר ידני. תודה אשמח להצעות.
הודעה אחרונה מאת mozman11, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש רכב בסביבות ה-50 אלף שקל, חריגה עד 60 אם תביאו איזו מציאה. לא כלכך משנה הסוג העיקר שיהיה אמין- לא יראה הרבה מוסך, וחסכוני. אוטומטי, היברידי , טריפטוניק- לא ידני או רובוטי.
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 781 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 0 תגובות
- 466 צפיות
כרגע יש לי קורולה 2008 1.6 עם 153000 אלף ק''מ, אני מחפש יונדאי I35 2011 , נניח ואני מקבל על הרכב 40 38 כמה אצטרך להוסיף ליונדאי I35 מליסינג כמקובל כיום?
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום! אני מעוניין לרכוש אופל קורסה שנת 2012 דגם enjoy נפח מנוע 1400 רציתי לשמוע חוות דעת לגביי הרכב? תודה לעונים..
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
רכישת C5 2007
מאת cocus- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 646 צפיות
שלום, אתמול נפגשתי עם אדם שמוכר סיטרואן C5 מודל 2007 והסכמנו, בגדול, על מחיר של 22,000 אש"ח. הרכב עם 138,000 ק"מ וצריך לעבור טסט בעוד 3 חודשים. צמיגי מישלין בני חצי שנה, האדם נראה אמין ויש לו קבלות של מוסך סיטרואן הרשמי. הוא מחזיק אותו 5 שנים ולפני כן הוא היה בליסינג. הצעתי לו 22,000 אש"ח כשידעתי שלפי יד2 המחיר המשוקלל הוא 32,700, ועכשיו גיליתי שלפי יד2 המחיר המשוקלל הוא 27,850 אש"ח. האם 22 אש"ח זה עדיין מחיר סביר לאור הסחירות של סיטרואן ומכירות רכבים בהרבה מתחת למחירון? כמה לדעתם הוא אכן שווה? תודה.
הודעה אחרונה מאת save, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 894 צפיות
שלום, אני מתכנן לקנות רכב בתקציב של 100,000(יכול להיות שאני אתאמץ לעוד 15,000 ) חקרתי כבר הרבה אפשרויות, וכרגע יש התלבטות בין פיג'ו RCZ 2011 מרצדס c class 2008 אאודי A4 2009-2010 שלושתם יחסית חסכוניים לרכבי ''פוזה''(החיסכון חשוב). רציתי לדעת קצת על עלות אחזקה של רכבים כאלו( ביטוח, טיפולים וכו'...) ומה היתרונות והחסרונות של כל רכב. אשמח לשמוע את דעתכם.
הודעה אחרונה מאת Liox, -
נמאס לי מרכבי יד שניה, החלטתי עם אשתי לרכוש רכב חדש. כנראה נרכוש רכב עם מקדמה של 15 אלף + 36 תשלומים והיתרה בסוף תקופה (או חלוקה לתשלומים או טרייד אין וכו'). שקלתי היטב את האמ ג'י, אין לי ממש פחד מהאמינות ואני אף מאמין שהיא תהיה לא רעה, חקרתי על הרכב בחו''ל ובארץ סה''כ, החשש העיקרי שלי הוא הירידת ערך העתידית + צריכת דלק לא מזהירה בלשון המעטה, היתרונות הם אבזור גבןה, מראה מעולה ומנוע שכנראה יסחוב לא רע ובטוח יותר טוב מהניסן, מחיר דרך מבצע חבר 64000 אלף ש''ח. היום הייתי בסוכנות ניסן בהרצליה ואף נתתי מקדמה על רכב לשיריון כי נשארו בודדים שהם לא לבנים, מעבר למקדמה אין לי מחוייבות ואני יכול לבטל ולקבל את המקדמה חזרה. הרכב הוא ניסן מיקרה ידנית, במסגרת המבצע דגם יד…
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 1 תגובות
- 712 צפיות
אשמח לדעת על הרכב אחזקה,טיפולים,איך אמינות המנוע בדגם הספציפי ראיתי שיש היצע גדול ביד2 שמורות שלא נמכרות מהר. איך הסחירות בדגם המוזכר
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 507 צפיות
אהלן חברים. חדש כאן ובכלל.. אני מחפש רכב שישמש רכב ראשי (כ1000K + בחודש מהבית לעבודה ובנוסף לנסיעות משפחתיות) אנחנו זוג + עולל אז רצוי שיהיה תא מטען מרווח לעגלה ומזוודה.. התקציב הוא סביב 50K ורצוי שיהיה לפחות משנתון 2009 ומעלה שאלות כלליות שמטרידות אותי 1.האם כדאי לחפש בסוכנויות (אויס,באדג'ט וכו')? 2.להתפשר על ק"מ ביחס למחיר כדי לעלות בשנתון? 3.יש סיכוי למצוא משהו אמין וחסכוני במכלול הזה? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת שאול83, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי, יש רכב שרשום על שמי והיה בפועל בשימוש שוטף של אחי. אין לי מושג לגבי פרטי אחזקה שלו כמו טיפול 10K ורצועות טיימינג ואני אשאל לגבי (הוא לא ממש סגור מה הוא עשה ומה לא). המצב של הרכב הוא שהוא עמד חצי שנה מבלי לזוז בחניה, המזגן (בתקווה) דורש מילוי גז, המצבר הוחלף עכשיו כי הקודם מת, אחי אומר שמבחינה מכאנית הרכב סבבה, יש עליו 140,000 ק"מ הוא יד 2 (כאמור הבעלות הנוכחית כבר שלי) הדגם הוא 1.2 RTE ידני עם 1200 סמ"ק מנוע, תקלות שאני רוצה לסדר: אין נעילה - מכאנית הדלת של הנהג לא ננעלת דרך הכפתור, מבחינת שלט לרכב אחי איבד את השלט והבנתי ממנו שיש מישהו שיכול ליסרוק תדרים וימצא שלט מתאים וזה עולה בערך 600 ש"ח, בנוסף החלון של הנהג אין לו עמנואלה להוריד ולהעלות את החלון והוא י…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכל מי שמחפש רכבי מיני, קניתי לפני שבועיים וחצי את נשברולט ספארק ואני אשמח לספר לכם על הרשמים שלי. 1. נוחות - הגובה שלי הוא 1.85 ולא הרגשתי צפיפות בתא הנהג. ההגה לא מתכוונן למעלה למטה ובכל זאת יש מספיק מקום לרגליים והן לא מתנגשות בו. ידית ההילוכים נמצאת במקום נוח וקל להגיע אליה. דבר מעט מרגיז הוא שהכפתורים לפתיחת החלונות נמצאים בדיוק איפה שמניחים את מרפק שמאל ואין אפשרות לנעול אותם, ככה שפעם בכמה זמן אני בטעות פותח את החלון. ברכב מספר בנוסף לתא הכפפות מספר "גומחות" שאפשר להשתמש בהן - אחת מעל תא הכפפות שם אפשר להניח משקפי שמש וארנקים, אחד משמאל להגה שמתאימה לכסף או לכרטיסי חניה ועוד אחת קטנה למטבעות. יש לציין שאין מקום לאכסן יותר מידי דיסקים (למי שרלוונטי) ואני…
הודעה אחרונה מאת Ofir Kariv, -
-
מצ"ב בדיקה לפני רכישה אודה לכם מאוד באם תתייחסו במיוחד להערות לגבי המנוע והגיר (העברת כח) לגבי השילדה הבנתי את המשמעות והיא נתונה למשא ומתן כפי הנראה אקבל הנחה משמעותית מאוד. מדובר באופ קורסה 2011 תוה על התייחסותכם, אלי
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הבנתי שבעקבות ירידת היורו יש הוזלות של 8% במחירי רכבי צ'מפיון, לובינסקי ושמעתי גם על רכבי קיה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6