Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו חזרתי מחו"ל ואני מעוניין להביא רכב סביבות ה40 - 45 אלף.

יש לי יחסית הרבה נסיעות בין עירוניות .

אני מתלבט בין פיאט פונטו גרנדה לפיאט בראבו.

אני נוטה לכיוון גיר ידני מה שיש לפונטו אבל אין לבראבו (זאת אומרת חיפשתי אבל אין למחירה) ,פונטו גם הרבה יותר זולה.

אבל הבראבו חזקה יותר ולדעתי נראת הרבה יותר טוב אך עם גיר רובוטי מה שמפחיד אותי במיוחד מבחינת תקלות כולשהן, יש לה גם את הטורבו שהטיפול בו בטח גם יקר.

אני מחפש מבינהן רכב שהטיפולים יהיו זולים יחסית ,אמינות,שתיהיה מרווחת ומחיר ביטוח שלא יהיה בשמיים.

לא מחפש ביצועים או משהו העיקר שתעלה עליות כמו שצריך.

אם תוכלו לייעץ על מה עדיף ללכת אני אשמח מאוד.

תודה מראש.

פורסם

השאלה מה אתה רוצה יותר? כוח,ביצועים אז בראבו,חיסכון בדלק וקניה זולה יותר אז הגרנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
השאלה מה אתה רוצה יותר? כוח,ביצועים אז בראבו,חיסכון בדלק וקניה זולה יותר אז הגרנדה.

מה בחינת האמינות שתיהן אמינות באותה רמה? או שיש לגיר של בראבו בעיות?או הטורבו? הטיפולים יותר יקרים?

פורסם

הפונטו זולה יותר לאחזקה, צריכת הדלק שלה טובה יותר, פחות מכלולים עם פוטנציאל לתקלות.

בתקציב של 40 אלף כדאי לך לחפש פונטו איבו משנת 2011, אחת שמורה מידיים פרטיות. תפנק אותך באיבזור, היא לא צפופה, נעימה לשיוט בכביש בין עירוני.

בסכום הזה יהיה לך הרבה יותר קשה (עד בלתי אפשרי) למצוא בראבו ידנית או רובוטית מאובזרת עם נתונים מקבילים לפונטו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...