Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקלתי האמת שזה עבר לפני שזה הגיע לשלבי חשיבה מתקדמים.

מחיר יקר יותר, תא מטען קטן יותר ובכללי הרכב חלש יותר.

כמובן שחרשתי ביוטיוב על כלל המבחני רכב הקטנים שיש ובהחלט ראיתי שהבידוד חומרים של יונדאי הרבה יותר טוב מהניסן ומרוב הרכבים אבל צריך עוד לדחוס איכשהו עגלה בתא מטען... + המחיר...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יונדאי I10 בדגם 1.2 אוטומטי מאובזר יפה עולה 69 אלף ש"ח. זו תוספת של 5000 ש"ח שאתה גם ככה פורס ל-5 שנים, ז"א קצת פחות מ-100 ש"ח לחודש ויש לך רכב אוטומטי ומאובזר, שגם נראה טוב ולא מבאס כמו המיקרה.

אם אתה נעול על ידני, תבדוק גם את הפיאט פנדה.

פורסם

כמה שהבנתי הדגם הידני עולה 69900 וזה בלי השדרוג של הצבע, בלי המיגון ובלי האגרה של הטסט, ז''א על הכביש היא תעלה כ 74000, או שאני טועה?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עם המחיר תתמודד בחנות עם הרכב חמש שנים

לגבי עגלה, לזוגות צעירים יש נטיה מטומטמת לרכוש עגלות יקרות וגדולות.

המלצה של בעל נסיון.

העגלה משמשת בין 6-8 חודשים בלבד ואז אפשר להעביר לטיולון נשכב שגם הרבה פחות גדול ויקר.

אז לתקופה הראשונה חפש עגלה זולה וקטנה סתם מפחידים אותך בסיפורי סבתא על עגלות גדולות ויקרות.

ואגב אם זה ילד ראשון העגלה גם יכולה להכנס למושב האחורי, לא חייבים לדחוף לתא המטען.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זאת ילדה ראשונה ;-) (עוד לא, בעזרת ה' עוד כמהמימים).

לגבי העגלה היא הועברה ב''ירושה'' מאחותה של אשתי.

לגבי הקניה מסכים, אין ספק שהיונדאי גם נראת הרבה יותר טוב אבל שוב אם מדברים עליה זה על הדגם הידני ומנוע 1.0 שזה כבר פותח פער ביצועים קטן בינה לבין המיקרה הידנית.

אני גם גר במקום הררי עם לא מעט עליות, בשני המקרים זה יהיה מבאס השאלה רק עד כמה...

ראיתי אתה i10 התא מטען יותר בעייתי למרות שהוא גדל מהגרסה הקודמת של הדגם.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
כמה שהבנתי הדגם הידני עולה 69900 וזה בלי השדרוג של הצבע, בלי המיגון ובלי האגרה של הטסט, ז''א על הכביש היא תעלה כ 74000, או שאני טועה?

עזוב את הידנית, הוא דיבר על אוטומטית 1.25 בפורמט של "יד1 0קמ"

http://www.motori.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D_%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99_I10_%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2_1250/156

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

האוטומטית, גם מפוארת וגם 1.25 ליטר ונוסעת סבבה. נכון היא יותר יקרה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אבדוק את זה מעט יותר לעומק.

בנתיים יצא טוב שהמבצע של ניסן שוריין כי הוא נגמר (אין קנס במידה ומבטלים למזלי).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עיניין הערך בMG לא צריך להיות רלוונטי.. מה שרלוונטי זה אם אתה מעוניין שאשתך וילדיך יסעו ברכב שקיבל רק 3 כוכבי בטיחות מתוך 5.

אל תהיה שפן ניסיונות, בטח שמדובר פה על ילדים שבדרך.

המיקרה לא נראת נורא בכלל ויש אמת מאחורי המספרים. הביצועים שלה והמנועה עדיפים בהרבה על היונדאי.

אומנם הבידוד פחות טוב ואיכות הנסיעה אבל בכל מבחני הדרך משווים אותה לפורד פיאסטה, לפולו וליונדאי I20 ולא לקטגורית המיני.

לא הרבה מתחרים יתנו לך הנחה של 16K ובמידה ותטפלו ברכב היטב תוכלו לשדרג אותו בעתיד במחיר מזערי (המחירון של 2012 עומד ביד 2 על סביבות ה56K) אז אני מאמין ששל לוי יצחק יותר.

לצערי רואים הרבה מיקרה בצבעים לא מחמיאים כך שאם תקח צבע שכן מתאים לה אני מאמין שאפילו תאהב אותה.

פורסם

לגבי הצבע נבחר כחול, עדיין חושב אם התוספת כסף לצבע באמת שווה את זה או שהיה עדיף לקחת לבן ולחסוך 1000 ש''ח...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לגבי הצבע נבחר כחול, עדיין חושב אם התוספת כסף לצבע באמת שווה את זה או שהיה עדיף לקחת לבן ולחסוך 1000 ש''ח...

כחול מטאלי יושב נהדר על הרכב. יש המון לבנים על הכביש בגלל חברות הליסינג אז כן הייתי משקיע קצת כסף כדי להבליט אותו במיוחד בזמן המכירה.

פורסם

המיקרה לא סתם זולה מהמתחרות כמו הפיאסטה, קליאו, יונדאי..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

האמת שזהו הוחלט סופית על הניסן, ישבנו וחשבנו וחשבנו, אם לא היה את המבצע והניסן הייתה עולה 74 אז בטוח לא הייתי הולך עליה אבל כשזה בעלות של סוזוקי אלטו (טיפה יותר) אין יותר טוב מזה. אם הייתי בתקופה טיפה שונה אז הייתי מתפרע אבל משיקולים אישיים הורדנו את החיוב החודשי למינימום האפשרי.

המחיר הסופי כנראה יהיה 63000, זה לאחר בדיקה שלא צריך קודן והורדתי אותו ולאחר חשיבה ויתרתי גם על מרימי שמשות כי תכלס אין לזה כ''כ משמעות עם 2 חלונות חשמל.

2000 כבר שולמו, עוד 13000 מזומן והשאר במימון (לא בלון).

תכלס הייתי מוותר על הצבע והולך על לבן עם הפחתה של עוד 1000 שקל אבל זה כבר מרגיש לי עודף קמצנות!

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...