Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Reno Clio B 2002

Liron Avineri
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש רכב שרשום על שמי והיה בפועל בשימוש שוטף של אחי. אין לי מושג לגבי פרטי אחזקה שלו כמו טיפול 10K ורצועות טיימינג ואני אשאל לגבי (הוא לא ממש סגור מה הוא עשה ומה לא).

המצב של הרכב הוא שהוא עמד חצי שנה מבלי לזוז בחניה, המזגן (בתקווה) דורש מילוי גז, המצבר הוחלף עכשיו כי הקודם מת, אחי אומר שמבחינה מכאנית הרכב סבבה, יש עליו 140,000 ק"מ הוא יד 2 (כאמור הבעלות הנוכחית כבר שלי) הדגם הוא 1.2 RTE ידני עם 1200 סמ"ק מנוע, תקלות שאני רוצה לסדר: אין נעילה - מכאנית הדלת של הנהג לא ננעלת דרך הכפתור, מבחינת שלט לרכב אחי איבד את השלט והבנתי ממנו שיש מישהו שיכול ליסרוק תדרים וימצא שלט מתאים וזה עולה בערך 600 ש"ח, בנוסף החלון של הנהג אין לו עמנואלה להוריד ולהעלות את החלון והוא יורד ועולה בכוח הידיים.

אין טסט כרגע.

אני מאמין שאפשר למכור את הרכב ב-3000 ש"ח כמו שהוא או אחרי טיפולים ותיקון אפשר לעלות ל-7-8 אלפים.

מה אתם ממליצים לי לעשות? (זאת פעם ראשונה שאני הולך להיות בעלים בפועל של רכב) למכור את הרכב כמו שהוא או להשקיע בתיקונים ובמה שצריך לעשות (מה לדעתכם צריך לעשות עם רכב שעמד חצי שנה?) ?

תודה!

לירון

פורסם

תנסה למכור אותו כמו שהוא, לא משתלם לך להשקיע ואז למכור כי:

א. הרווח יהיה שולי לעומת ההשקעה

ב. יש סיכוי שתפסיד עליו עוד כסף כי לא בטוח שיקנו במחיר שאתה רוצה או שיהיו יותר תיקונים ממה שציפית

פורסם
תנסה למכור אותו כמו שהוא, לא משתלם לך להשקיע ואז למכור כי:

א. הרווח יהיה שולי לעומת ההשקעה

ב. יש סיכוי שתפסיד עליו עוד כסף כי לא בטוח שיקנו במחיר שאתה רוצה או שיהיו יותר תיקונים ממה שציפית

אני רוצה רכב לעצמי כך שזה או שאני מוכר את זה וקונה משהו אחר או שאני נשאר עם הרכב הזה ומתקן מה שצריך. אני לא מתקן כדי למכור

פורסם

אין סיכוי לקבל על האוטו הזה 8000 ש"ח גם אם הוא יהיה במצב פיקס, כמו חדש לגמרי ועם טסט לשנה.

על כזה מצב אפשר לקבל כ 4000-5000, במצב היום 1000-2000.

השאלה אם אתה צריך את הרכב?

אם כן אז סדר אותו, תעשה טיפול, טסט, ידית לחליון אפשר לקנות בכמה שקלים. נעילה מרכזית לא חייבים לסדר, לפחות לא בשלב ההתחלתי.

אם לא צריך את הרכב, תמכור ככה. לתקן ולמכור כמעט אף פעם לא משתלם ולא מחזיר את ההשקעה.

פורסם

אם אין לך כסף לקנות משהו נורמלי אחר, תנסה לסדר את זה בעלות מינימלית ככל האפשר. הייתי נמנע מלהשקיע בלסדר את הדלתות והנעילה המרכזית, משקיע רק בסידור החלון וגם זה בכפוף לתיקון המזגן - כי אין דבר כזה לנסוע ברכב בלי מיזוג - אתה תעשה תאונה מאוד מהר.

פורסם
אם אין לך כסף לקנות משהו נורמלי אחר, תנסה לסדר את זה בעלות מינימלית ככל האפשר. הייתי נמנע מלהשקיע בלסדר את הדלתות והנעילה המרכזית, משקיע רק בסידור החלון וגם זה בכפוף לתיקון המזגן - כי אין דבר כזה לנסוע ברכב בלי מיזוג - אתה תעשה תאונה מאוד מהר.

קודם כל תודה על התגובות.

מסכים, כל נסיעה מעל רבע שעה בלי מזגן זה סיכון גבוה לתאונה לפחות חצי מהשנה.

השאלה שלי היא, הדלת של הנהג לא ננעלת וגם לא התא מטען (אבל הוא לא קופץ למעלה בנסיעה), זה בעייתי לא? הרי יש שם גלגל ספייר וציוד לתיקון פנצ'ר. אני אפילו לא מדבר על חפצים אישיים

מה דעתכם?

פורסם

גם עם מפתח פיזית זה לא ננעל?

אפשר לפרק את דיפון הדלת ולנתק את הפלג ממנוע נעילה מרכזית אם הוא לא תקין. להשתמש במפתח וזהו.

• תוכן חדש...