Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתכנן לקנות רכב בתקציב של 100,000(יכול להיות שאני אתאמץ לעוד 15,000 ) חקרתי כבר הרבה אפשרויות, וכרגע יש התלבטות בין פיג'ו RCZ 2011

מרצדס c class 2008

אאודי A4 2009-2010

שלושתם יחסית חסכוניים לרכבי ''פוזה''(החיסכון חשוב). רציתי לדעת קצת על עלות אחזקה של רכבים כאלו( ביטוח, טיפולים וכו'...) ומה היתרונות והחסרונות של כל רכב. אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

איך אתה מכניס את המילה "מרצדס" והמילים "חסכון ועלויות אחזקה" באותו משפט?

להכניס מרצדס למוסך זה לא זול באף פרמטר.

בלי שום קשר, כל אחד מהרכבים פה הוא לא באותה קטגוריה בכלל.

אם תפרט מה אתה מחפש מהרכב ומה הדרישות שלך יהיה קל יותר לעזור לך.

פורסם
איך אתה מכניס את המילה "מרצדס" והמילים "חסכון ועלויות אחזקה" באותו משפט?

להכניס מרצדס למוסך זה לא זול באף פרמטר.

בלי שום קשר, כל אחד מהרכבים פה הוא לא באותה קטגוריה בכלל.

אם תפרט מה אתה מחפש מהרכב ומה הדרישות שלך יהיה קל יותר לעזור לך.

הכוונה שלי ב''חיסכון'' הייתה חיסכון בהוצאות הדלק, ולמרצדס יש הרבה רכבים חסכוניים בדלק, הדרישה העיקרית שלי מהרכב היא שהוא יהיה חסכוני בדלק (יחסית) , אוטומט, ועם הרבה נוכחות על הכביש. כרגע אני מתלבט בין קטגוריית מנהלים (C class,A4) , לבין הקטגוריה של רכב ספורט(קופה)-בקטגוריה הזו בשבילי הRCZ הוא האופציה האידיאלית.

מקווה שפירטתי מספיק, אשמח לעזרה. (איזה רכב מועדף עליך ולמה)

פורסם

זה לא רלוונטי מה מועדף עליי או על אחרים פה, אחד יעדיף רודסטר קבריולט ואחד יעדיף האמר.

הכל שאלה של מה הצרכים שלך מהרכב ומה התקציב העומד לרשותך לרכישה ותחזוקה שוטפת.

אישית אני לא חושב שה-C של מרצדס נכנסת לקטגוריית החסכוניים בדלק.

אם אתה מחפש לחסוך ולקבל רכב עם נוכחות, אני חושב שה-A4 של אאודי תיתן לך מענה הולם.

לי אישית הייתה לאון עם מנוע דומה (1.8TSI) והשגתי איתה צריכת דלק לא רעה בכלל של 1:12 בנסיעה משולבת.

רק קח בחשבון שעלויות האחזקה עבור רכבים מהסגמנט הזה של מנהלים תהיינה גבוהות יותר,

גם מבחינת ביטוח, גם מבחינת אגרה שנתית וגם מבחינת טיפולים וחלפים.

פורסם

תודה על ההצעה, חשבתי על הלקסוס הזו ובסוף ירדתי ממנה מכל מיני סיבות.

הרבה זמן התלבטתי על מרצדס בגלל העלויות הגבוהות, עכשיו היא ירדה לי מהרשימה.

ד''א, למה אתה חושב שהלקסוס יותר טובה מהאאודי?

• תוכן חדש...