ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,617 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, אני בא להזמין רכב חדש ושוקל את האוקטביה. העניין שאני "פגוע" פוקוס 2012 וממש סובל מהגיר הרובוטי ( רעידות, החלפת הילוכים הזוייה במהירויות נמוכות וכדומה.) כל מי שלקח אצלינו את האוקטביה מאוד מרוצה ( לעומת הפוקוס) וכאן ראיתי דעות חלוקות. אשמח לחוות דעת מקצועית\ניסיון של אנשים עם אוקטביה מהדור החדש. תודה.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 482 צפיות
חשוב לציין לפני הכל שכל פעם שקניתי רכב פרסמתי פה לפני זה אשכול ועזרתם לי למצוא רכב שיתאים לי בול! אז כמובן שאני מקווה שתעזרו לי גם עכשיו אז אחרי שמכרתי את המאזדה 3 ספיריט שלי החלטתי לרדת קצת בתקציב ולחפש רכב שיענה לדרישות: צריכת דלק - לא כל כך חשובה בתור אחד שעושה בלחץ 700 ק"מ בחודש לא כל כך מפריע לי הצריכת דלק זריזות, כוח - חשוב אבל לא בטופ סדר עדיפיות בעצם מה שהכי חשוב זה מראה הרכב - שייראה צעיר (רצוי סאנרוף) ואמינות שאני לא אצטרך לבלות במוסך כל שבועיים חשבתי על כמה דגמים כמו גולף 2007, B3 האצ'בק, יונדאי I30 אבל לא הצלחתי למצוא משהו טוב אם למישהו יש רעיונות לעוד רכבים בסגנון אני אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת sharif111, -
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
בעקבות צמיחת המשפחה מ 4 ל 5 נפשות, הרכבים הישנים שלנו נעשו צפופים משהו (טויוטה קורולה 2007 ומאזדה לאנטיס 2004) נכון להיום אנחנו נוסעים כמשפחה בקורולה עם סלקל מקדימה ואשתי נמעכת מאחור בין שני בוסטרים. אני רוצה להחליף את הלאנטיס למשהו מרווח יותר, התקציב הוא בין 70-80 אלף ש"ח, חשבתי על כיוון של משפחתית גדולה, אבל כל הצעה תתקבל בברכה. אני לא אוהב להחליף רכבים, כך שרצוי רכב אמין... תודה מראש אורן
הודעה אחרונה מאת Emanuel5, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי מישהו מכיר או התנסה בקניית רכב מהסוכנות המדוברת? אני מחפש לעשות טרייד אין על הרכב הפרטי שלי, ומעוניין לשמוע אם מישהו מחברי הפורום התנסה איתם. תודה.
הודעה אחרונה מאת SniR89, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 761 צפיות
אהלן חברה, אני לפני קנייה יונדאי אקסנט 2011 עם 120,000 ק"מ. רכב שהיה בהשכרה של שלמה סיקסט. בצענו לו בדיקה היום והייתי רוצה לדעת מה דעתכם והאם יש דברים שאני צריך להתייחס אליהם. בנוסף האם יש שאלות שאני צריך לשאול? תודה! 001.pdf
הודעה אחרונה מאת nirko, -
-
משפחתית עד 55000 1 2
מאת omer1993-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, כבר חודשיים שאני מחפש רכב ומרגיש קצת אבוד בין כל המבחר.. הדרישות העיקריות שלי מהרכב מתוך הנחה שכל המשפחתיות בתקציב הזה יתנו לי ממוצע צריכת דלק פחות או יותר דומה הן אמינות מעל הכל והנאה מהנהיגה, כמו כן אני גר בירושלים וצריך אוטו עם כח [בגלל זה פסלתי את הפלואנס 1600]. לאחר הרבה מפגשים עם סוחרים ביד 2 החלטתי לקנות רכב מחברת ליסינג - מעדיף לשלם קצת יותר ולקבל רכב שעבר תיקוני פח וצבע עם הסטוריית טיפולים מסודרת. אין לנו צורך בתא מטען ענק ואני אעדיף רכב בתצורת סדאן 4 דלתות למרות שקראתי ביקורות טובות על הi30, אולי שווה לשקול? שנתון מועדף 2010 +. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט איזה רכב לרכוש מבין מה שמופיע בכותרת וכמובן פתוח לשמוע הצעות לרכבים בסגנון דומה. השנים הם בערך 2010 בטווח המחירים הזה. ונעבור לפרטים בשביל התותחים שכאן: תקציב: בערך 45K, אפשר להתגמש מעלה מטה אם זה שווה את זה. מטרות: בעיקר נסיעות במרכז, מעריך שאעשה קילומטראז' די נמוך בשנה - משהו כמו 10,000. נסיעות גם בעיר וגם מחוץ לעיר, כולל הפקקים - כי זה מה יש. הכיוון של הרכבים שהלכתי עליו הוא בעיקר כדי לשלב חיסכון ו"הנאה" מנהיגה. אני מעדיף רכב שלא יהיה יקר מבחינת טיפולים ותיקונים (ועדיף שלא יזדקק) וגם מבחינת ירידת ערך. (לדוגמה אם אקנה קיה פיקנטו חדשה היא תצנח בערך שלה תוך 3-4 שנים) מעדיף רכב קטן מטעמי חניה, אני גר ברחוב די צר ומעדיף להשתחל לחניות בקל…
הודעה אחרונה מאת maoridan, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 556 צפיות
שלום לכולם לפני כ10 חודשים קניתי אמפרזה 99 ב6500 ש"ח בלי להתיעץ בלי כלום . שילמתי שכר לימוד 2000 ש"ח גיר (יבוא) ועוד ועוד . עכשיו למעשה סיימתי את התשלומים על הרכב והוא "שלי" מיד חודשיים יש איזה תקלה נניח 350 400 שח .(השבוע ניתק מוט ההגה מהגלגל 380שח) התחלתי להסתכל קצת על רכבים יותר מתקדמים נניח קורולה 06 07 שהבנתי שהיא נורא אמינה. שאלתי היא : חוץ מנוחות שבודאי שיש הבדל (לא ציינתי זה משפחתי) האם זה גם יחסוך לי כלכלית(תקלות דלק ) , היום הרכב שותה כ1/10 ביטוח מקיף אני לא ירכוש כך או כך . חשבנתי שקורולה 06 תעלה נניח 25 k זה בערך 500 שח בחודש ל 3 -4 שנים האם באמת (לרוב)לא יהיו תקלות (גיר ,מנוע,) או 300 400 שח תקלות…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 551 צפיות
אהלן, אני חייל וכבר תקופה שאני חוסך לרכב כרגע יש ברשותי 11 אלף מבחינת שימוש הרכב ישמש לניידות כללית, בדרך כלל נסיעות בין עירוניות ויעבור הרבה בדרכי כורכר, מהירות לא מענינת אותי, נחות ומראה גם גם לא כלכך אבל יכול להיות אחלה בונוס אני צריך רכב אמין וחסכוני בדלק, חשבתי על להמשיך לחסוך ולקנות ג'יפון של סוזוקי כדי להנות מהרכב עד הסוף אבל אני כבר ממש לחוץ על ניידות וההכנסה החודשית שלי לא גבוהה מספיק כדי לחסוך בקצב סביר
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 593 צפיות
שלום, לאחר הרבה חיפושים של רכב אוטומט, הבנתי שידני יתאים לי יותר. מחפש רכב בעל שנתון גבוה, קטן (מיני/סופר-מיני) 5 דלתות (לרוב קטנים יותר). הרכב ישמש אותי בעיקר בנסיעות בירושלים לעבודה, לימודים וכו', מידי פעם בינעירוני (יש עוד רכבים בבית). כמו בכותרת - התקציב 35,000 +- ראיתי את הרכבים האלו, מה מומלץ מבינהם ולמה, ומה לא, והאם יש רכבים נוספים שצריך לקחת בחשבון. קיה פיקנטו 1.0 - 2011-12. יונדאי אי10 1.0 2011-12. סוזוקי ספלאש 1.25 - 2012. ניסאן מיקרה 1.2 - 2011-12. הרכב ישמש אותי להרבה שנים, ככה שחשוב שיהיה אמין, זול לתחזוקה, ובעל צריכת דלק נמוכה. הבנתי שהסוזוקי נוחה יותר מהמיקרה, עם 4צינלדרים, יותר חזקה, אך פחות חסכונית במקצת. מוכן לשלם קצת יותר במוב…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 710 צפיות
שלום אנשים אני צריך רכב שני למשפחה - רכב קטן. בהתלבטות בין קיה פיקנטו 2015 1.2 אוטומט או אופל קורסה NJOY (הדגם הקודם) גם הוא שנתון 2015. נסעתי בשתיהן - למרות גילה המתקדם של האופל ולמרות שהוצגה לה מחליפה היא מרגישה לי הרבה יותר אוטו - הרבה יותר שקטה ונעימה - בפנים הרכב כל הדברים יושבים במקום ולא היו צקצוקים של כל מיני פלסטיקים. בקיה לעומת זאת הרגשתי קצת שאני נוהג בקטנוע - כל רכב שעקף אותי עשה לי התקף לב ובכלל התחושה היא זולה יותר (ברור שהרכב שייך לקטגוריה נמוכה יותר) האם יש מישהו נוסף שהתנסה בנהיגה בשני הרכבים הללו? מישהו יודע להגיד מה הצריכת דלק האמיתית של שני הרכבים? סה"כ הדרישות הן נסיעה קצרה של 10-15 לכל כיוון מהבית לעבודה והפוך עם מקסי…
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, אני לומד באוניברסיטת אריאל, למי שלא מכיר, כל הכניסה/יציאה מאריאל מלווה בעליות/ירידות. עד עכשיו היה ברשותי פולו ידני שנת 2000 מנוע 1400, עשה עבודה נהדרת, סחב אוטו מלא (5 אנשים + ציוד בבאג') ללא בעיות. לצערי מכיוון שאני סובל מבעיית שמיעה, ולרכב היה בעיה של בידוד רעשי כביש בצורה נוראית, הנסיעה באוטו היה עבורי סבל מתמשך. זאת אומרת שברגע שאני עובר את ה-100 קמ"ש לא היה ניתן לשמוע רדיו, לנהל שיחה עם בן אדם שנמצא לידי וכולי. אני מחפש רכב עד תקציב של 25-30K, שיהיה מסוגל לעשות נסיעה חיפה - אריאל פעמיים בשבוע, רכב מלא + ציוד. ללא בעיה ולסחוב היטב את האוטו בעליות. שיהיה בעל בידוד רעשי כביש ברכב, ושיפגין אמינות סבירה/טובה, וצריכת דלק שנעה בין 1-12/1-15 (הפולו …
הודעה אחרונה מאת omer_1636, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 576 צפיות
יש לי סכום מוגבל של 26 אלף מצאתי ספארק במחיר הזה 2011 או ללכת על ישנה יותר כמו טויוטה 2005 או מזדה 3 2006-7 או רכב אחר ? אני נשוי צעיר שמחפש לחסוך לכן מעדיף רכב אמין וחסכוני יחסית נוסע יותר בין עירוני כמו כן למשהו אולי יש ניסיון עם עגלת תינוק בספארק? אני מבין שזה לא אידאלי אבל אפשרי ?
הודעה אחרונה מאת e-t, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב ! לפני שנתיים וקצת (2013) קיניתי פיאסטה ידנית חדשה . רכב מקסים, נוח מאוד ולא עשה שום בעיה ! אפילו הקטנה שבעיות . הכל פיקס ! אבל מה ? משהו חסר ... אני מאוד אוהב לנהוג , במיוחד ברכבים ידניים ואני מחפש משהו קצת שונה , חשוב לי שהאוטו יהיה חזק ( לא ספורט אבל בהחלט חשוב שיהיה חזק מספיק) ומהנה לנהיגה. התקציב שלי הוא בערך 90K (במידה ואצליח למכור את הפורד ב60 בערך). דרישות : רכב סופר מיני , חזק יחסית, ידני כמובן ואם אפשר חסכוני בדלק . חשבתי לחפש A1 יד 1 במצב טוב . האם כדאי ? והאם יש לכם הצעות אחרות מעניינות ? אשמח לשמוע ! תודה רבה
הודעה אחרונה מאת fender, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט בין רכישה של מאזדה 2 החדשה דגם dynamic , טויוטה יאריס דגם sky ואופל קורסה החדשה דגם 6 הילוכים אוטומט 90 כס. בנוסף שוקל סקודה פאביה החדשה לאור הביקורות הטובות על הרכב אך מתלבט עקב הביקורות הגרועות על הייבואן.... חשוב לציין שאני נוסע כ25 אלף קמ לשנה. התנאים הכי טובים שקיבלנו הם על הקורסה כ103 אלף לעומת 108 בטויוטה ומאזדה. תודה רבה לעונים. אלכס
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שבוע טוב! אני מתלבטת ברכישה של סיאט מי יד שנייה (2012) אוט' בלבד. הבנתי שהמכונית די אמינה וחסכונית ובעלת יתרונות נוספים. בעיקרון הנסיעות שלי הן קצרות ולרוב בתוך העיר, אך אני זקוקה לרכב שהטיפולים שלו גם יהיו זולים ולא לעיתים תכופות (ברור לי שהרוב תלוי בצורת השמירה והטיפול ברכב) אז כמה שאלות: 1.האם מכונית זו נחשבת כמכונית מיני טובה ששווה את המחיר שלה (יש לי תקציב מסויים אבל אצטרך להוסיף עליה כ- 10 אלף ואפילו קצת יותר בהתחשב בעובדה שאני צריכה לשלם עוד ביטוח של נהג צעיר וחדש) 2.הבנתי שתיבת הילוכים רובוטית היא פחות נוחה מאוט', אם יש באמת כזה הבדל וחסרון רב? 3.הטיפולים מתבצעים בצ'מפיון אם אני לא טועה, האם הטיפולים שם יקרים מאוד? (תקציב שסטודנט שאינו עובד כל הזמן יכו…
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
מחיר FIESTA ST בארץ 1 2 3
מאת 98civic- 33 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה התחלתי לפזול לכיוון הוט האץ'.לבחירתנו יש מספר אופציות כאשר דרישה שלי זה 5 דלתות וגיר רגיל בלבד.זה אומר או פולו GTI החדשה או ,כן ניחשתם,פיאסטה ST מאיילון מוטורס.טוב,ממה שכבר בדקתי המחיר בכל העולם נמוך בערך 5-8 אחוזים מ 208GTI או באותו שיעור מפולו GTI.מחירם של הזוג בארץ סביב 150 אלף שקל אז שיערתי לעצמי שיבואן מקביל רוצה להרוויח אז במקום 140 בערך הרכב יעלה 150,גג 155.טוב,נכנס לאולם התצוגה ומקבל אגרוף לפנים(כי זה כאב באותה מידה) ,המחיר שהוצעה לי בחבילת אבזור ST2 הוא 175 אלף שקל.כן עבור פיאסטה.עכשיו אני באמת מתפלא כי אין לי מילים בפה לתאר את ההרגשה ואכזבה עד כמה בארץ יודעים לקחת מוצר שהוא כביכול מאד "מיוחד" ולדרוש מחיר כזה מופקע.למה?
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לצערי אין לי מישהו מהמשפחה שאני יכול להתייעץ איתו וזו פעם ראשונה שאני מתעסק בנושא, חשוב לי להבין טוב לפני שאני רוכש את הרכב כי באמת שעבדתי קשה על כל אגורה ואני מקווה לקנות רכב אמין ולא להוציא הרבה כסף על מוסכים . -אני מצפה לנסוע כ500קמ בחודש, 6,000 קמ בשנה. -אוטומט -טיפולים זולים וכמובן אחזקה זולה. -צריכת הדלק חשובה אבל אני לא נוסע כלכך הרבה לכן עדיף אמינות (אם זה מתנגש אחד בשני). אני באמת לא יודע מה לחפש, אני מאזור חיפה והקריות, חיפשתי קצת ביד2 אבל אין לי מושג על איזה דגם להתמקד. צלצלתי לגבי כמה מכוניות, או שענו לי סוחרים או שענו איזה ערסים שלך תדע מה עשו לאוטו, באמת בעייתי ... כדי לשקול קנייה מחברות ליסינג או טרייד אין למיניהן? ההמלצות שש…
הודעה אחרונה מאת supercar33, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 768 צפיות
שלום לחברי הפורום, לאחר שגדלנו ב"ה לשש נפשות, החלטנו לבסוף על רכישת רכב קטן נוסף שישמש אותי 1. הרכב אמור לעשות בממוצע 60-70 ק"מ ליום ומדי פעם נסיעות יותר ארוכות 2. מאחר וזה רכב שני, אין לי בעיה שהוא "ייסחב" רק מבוגר + 1-2 ילדים 3. לצערי, הוא חייב להיות אוטומט 4. התקציב עומד כרגע על 20K אלא אם כן תהיה ממש סיבה טובה לחרוג בכמה אלפים צפונה כמי שרחוק מלהיות מומחה, אני מאוד (!) מעריך את זמנכם ועזרתכם חיים
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מעוניין בעזרה לרכישת רכב כרגע יש לנו מאזדה 6 שנת 2006 שעשתה בסביבות 250000 ק"מ אנחנו מחפשים להחליף רכב בסביבות 90 אלף עד 110 אם צריך לחרוג ל120 זה אפשרי הרכב צריך להתאים לזוג פלוס ילד די חסכוני מבחינת דלק והחזקה ראינו סקודה סופרב שנת 2013 דגם אלגנס מנוע 1800 שעשתה 30 אלף ב130 אלף שקל לטעמי אוטו יפה רציתי לדעת כמה פרטים לגביו פרטים שאני צריך לדעת על הרכב לפני? המחיר אחזקה שלו לגבי המאזדה 6 /חלפים/טיפולים/דלק? מה הייתם ממליצים לקנות?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
אחרי תאונה עם יונדאי אקסנט ששירתה אותי נאמנה . אני כבר בדרך להיות משפחה עם ילד ורוצה אוטו אמין ביטחותי וכמובן שעלות החזקה תהיה סבירה. המרחק שאני עושה ביום זה רק נסיעה בתוך העיר לרוב מהבית לרכת 10-15 קילומטר ביום. חשבתי או טיוטה קורולה או הונדה סיויק או מאזדה 3 . מה מומלץ בכללי לאוטו משפחתי אמין ועלות החזקה לא יקרה אותו שלא ילך איתו למוסך כל שני וחמישי ? כנראה בגלל התקציב השנתון ינוע מ 06-08 כמה בערך קילומיטרז אמור להיות באוטו לשנתון זה ויהיה קילומיטרג סביר ? מודה מראש חברים.
הודעה אחרונה מאת denis18, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברים, איזה רכבי קופה/קבריולט בתקציב של 120 אלף ש''ח אתם מכירים? (החל משנת 2007) כמובן שחשוב שהרכב ימכר בארץ. הצעות תתקבלנה בברכה
הודעה אחרונה מאת MichaelCohen, -
- 0 תגובות
- 603 צפיות
שלום לכולם אני מעוניין ברכישה של הרכב הנ"ל הבנתי שהרכב הוא מצוין ולא רואה מוסך וכמט אפס תקלות חוץ מחסרון של צריכת דלק השאלה העיקרית היא כאשר אלך לראות את הרכב במה כדאי לשים דגש בעת הבדיקה ?.
הודעה אחרונה מאת שלומי איבס, -
- 2 תגובות
- 641 צפיות
מישהו יודע איזה גיר יש לרכב? כמה הילוכים? זה גיר AL4? האם מדובר בגיר רובוטי (כמו ב C4 טורבו משנת2011) אוטומט רגיל? כמובן שאשמח גם לדעה כללית לגבי הרכב
הודעה אחרונה מאת אלי55, -
- 3 תגובות
- 708 צפיות
אני מעוניין לרכוש ב.מ.וו סדרה 3 תת דגם E90 שנתון מ-2009 עד 2011 אם אפשר. איזה מנוע עדיף? דיזל או בנזין? יש מחלות כרוניות לאוטו? חשוב לי שהאוטו יהיה נוח, אמין, חזק ומפנק יחסית. צריכת דלק- כמה עושה? מה מחירי הטיפול של האוטו? אשמח אם תוכלו לצרף חוות דעת
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
- 1 תגובות
- 445 צפיות
אני חייל משוחרר, השתחררתי שבוע שעבר, והעבודה שאני כרגע מתמיין אליה דורשת ממני רכב. ההכשרה לתפקיד הזה היא כמה חודשים במשכורת מינימום ככה שיש לי זמן לחשוב ולהרהר איזה רכב ומה מי מו. עכשיו, יש לי כרגע 40 אלף, חסכון של שנים. כמה אופציות עלו לראש בנוגע לרכישת רכב: שברולט ספארק 2012 ב-36,500. או ללכת על הזול שבזול כי לי אישית לא אכפת איך הרכב נראה או מה השם שרשום עליו, ובמקרה הזה פשוט לקנות פיאט פונטו 2000 ב-5,000 שקל. עכשיו שתי שאלות: א.יש עוד אופציות שאתם ממליצים עליהן? ב. במידה ואני רוצה לקנות פיאט פונטו 2000, כמה יעלו בערך תיקונים שיפוצים לרכב כזה ישן? ז"א מה צפוי לפגוע לי בארנק. תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם מעוניין לקנות יונדאי טוסון בנזין מהשנים שצוין למעלה נסועה של כ 10000 ק"מ בשנה. השאלה היא כזאת 1. תצרוכת דלק אמתית של מי שהיה לו רכב כזה. 2.אמינות 3. כדאיות לעשות לרכב הסבה לגז ( ותחסכו ממני מי שנסע פעם על הרכב שהיה שייך לדודה של חבר שלו והוא שמע מצד ז שהאוטו שתיין. רק מי שיש לו חוות דעת אמיתית בבקשה אני רוצה לדעת ממישהו שבאמת החזיק רכב כזה לתקופה ארוכה)
הודעה אחרונה מאת נועם חבה, -
- 2 תגובות
- 441 צפיות
אהלן, אני יודע שזו שאלה נפוצה, אך רציתי לראות אם יש כאלה בעלי תובנות שפספסתי. הפיקנטו מוצעת ברמת גימור LX, היונדאי ברמת גימור Supreme (הבדל של 30 ש"ח יותר לחודש לטובת יונדאי, אבל אי אפשר לקחת אותה ברמת אבזור נמוכה יותר, או את הקיה ברמת אבזור גבוהה יותר), שתיהן מנוע 1.25 ליטר. אני מודע לכך שמדובר ברכבים תאומים שחולקים פלטפורמות, מנועים ואבא. יש ביונדאי ואין בקיה: דיבורית בלוטות' מקורית עם הרכב, שליטה מההגה על הרדיו, חישוקי מגנזיום (טוב, זה סתם ליופי), תא המטען גדול ב52 ליטרים יותר מזה של הקיה, מיכל הדלק גדול ב5 ליטרים (טווח נסיעה גדול מעט יותר), קיימים בה פנסי ערפל (בטיחותי אבל כמעט ללא שימוש), הגה וידית הילוכים מצופים עור (סתם נחמד). בקיצור - היונדאי מעט…
הודעה אחרונה מאת מ.א.צ, -
- 0 תגובות
- 577 צפיות
שלום לכולם , אני חייב לקנות רכב עד סוף שבוע ויש לי התלבטות לגבי מספר דגמים. אני מעדיף לקנות רכב משפחתי אמין בשנתונים 2007-2008 וההתלבטות שלי היא בין הדגמים האלה : הונדה סיוויק סדאן 1800 סמ"ק שנת 2007 מאזדה 3 ספיריט 2000 סמ"ק שנת 2008 פורד פוקוס ג'יה 2000 סמ"ק שנת 2008 מצאתי אקזמפלרים של הרכבים האלה ביד 2 עם קילומטרז נמוך במצב מצויין והשאלה שלי היא : איזה רכב יהיה הכי אמין ? איזה רכב ייתן חווית נהיגה הכי כייפית ? ואיזה רכב הכי פחות יכאב בכיס ? הצעות נוספות יתקבלו בברכה תודה, חיים
הודעה אחרונה מאת Hai18, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש באפשרותי לרכוש רכב עם הלוואה עומדת מביטוח לאומי על כל המיסים החלים על הרכב לרכב עד 1800 סמ"ק. האם מישהו עבר תהליך דומה ויכול לייעץ על המחיר שיעלה רכב כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת yaronn23,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6