ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,617 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 655 צפיות
בהשוואת דגמים באתר אין שינוי אך בשני מקומות אמרו לי שבשנת 2013 החליפו דגם והוא שונה מ- 2012? אשמח לשמוע ממי שמבין. תודה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 835 צפיות
אהלן רציתי להתיעץ עם אנשים שבאמת מבינים עניין מה עדיף לי ? 1. לקנות רכב בכ17-20 אלף ש"ח רכב יחסית ישן ואם כן איזה אתם הייתם ממליצים לי ? (לא צרפתי ושלא ישתה יותר מדי דלק ) 2. לקנות רכב בתקציב יותר גבוה של כ 30 אלף ש"ח (מה שאומר לקחת הלוואה נוחה מהבנק של כ10 אלף ש"ח ) כמו כן רכב בסיגנון סוזוקי אלטו שנת 2009 עם מחירון בסביבות ה 30 היום . עכשיו אני באמת לא יודע מה לעשות , אני חייל משוחרר שמחפש רכב ראשון לתקופה של כ שנתיים . משהו שיהיה נחמד לנסיעה חסכוני במידה ו אפשר ופשוט רכב כיפי אשמח לשמוע דעות , העדפות וכמובן רכבים מומלצים (למרות שבגדול אני די יודע איזה רכבים אפשר למצוא במחירים האלה אבל תמיד נחמד לשמוע עוד דעות ) תודה , אליה
הודעה אחרונה מאת Ilya Melihov, -
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
היי, הרכב מיועד לאבא,ישמש אותו לנסיעות קצרות בינעירוניות מהבית לעבודה בלבד. ב-20 שנה האחרונות,אבא נהג בעיקר ברכב עם גיר אוטומט,הוא לא רוצה לחזור לגיר רגיל מה גם שהנסיעות די קצרות. מדי חודש אבא נוסע לסופר (את עיקר הקניות אני עושה) אין צורך בתא מטען גדול או מרווח. יש לאבא דיבורית בלוטוס,רדיו-דיסק מצויין עם כניסת usb וכמובן טלפון עם שלל תוכנות ניווט (השימוש בgps מועט עד לא קיים). אין דרישות מיוחדות חוץ מגיר אוטומט. המלצתי לו על I20 של יונדאי או מיקרה של ניסאן. שני הרכבים עונים על הדרישות,לI20 יש אפילו יתרון מבחינת בטיחות. ייתכן וישנם רכבים נוספים עליהם לא חשנו . אנו מחפשים רכב כבר כ-3 שבועות,בעיקר ב"יד 2",גם ב"סוויץ'"-ללא הצלחה חפשנו גם בטרייד-מוביל בח…
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
- 3 תגובות
- 814 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי חברים, אני מתכונן לרכוש סקודה Yeti דגם Experience ויש לי מספר שאלות: 1. היכן כדאי לבדוק את הרכב - במכון בדיקה כללי או במוסך מורשה (אם זה בכלל אפשרי)? 2. היכן כדאי להחליף מצבר - במוסך מורשה או בחנויות כמו אוטו דיפו? 3. ברכב יש מערכת Bolero. אני מעוניין להוסיף דיבורית ומצלמת רוורס שיתממשקו למערכת הזו. דיברתי עם המוסך ואלא הפנו אותי למתקין שלהם והוא רוצה עבור כל אחת מהתוספות בסביבות 3000 ש״ח (!?!?!). האם ישנן אלטרנטיבות זולות יותר שעדיין יכולות להתחבר למערכת באוטו (כדי לחסוך התקנת מסך נוסף ורמקול)? תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 987 צפיות
אני מעוניין לשדרג לרכב חדש יותר. אנחנו 5 זוג+ 3 ילדים. אני מעוניין ברכב משנת 2006 ומעלה.מצד אחד משפחתית תהיה מרווחת יותר,מצד שני אם אקנה סופר מיני אוכל לקנות שנתון גבוה יותר. האם ישנה סופר מיני מרווחת מספיק? חשוב לציין כי אין צורך בתא מטען גדול. במידה ולא, האם ללכת על רכב כמו אקסנט או קיה ריו?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
היי, רציתי להתייעץ לגבי רכישת פיאט 500x (הקרוסאוור החדש של פיאט). האם מומלץ? האם ידוע על בעיות איתו? האם הירידת ערך בגינו גדולה יותר מאשר מתחרים ישירים שלו כמו: שברולט טראקס ואופל מוקה? אני שואלת על ירידת ערך כי אני נכת צה״ל ומחליפה רכב כל 3.5 שנים. תודה לכל העונים. בברכה, אילנה דגן
הודעה אחרונה מאת אילנהד, -
היי , אחרי השוואות ולבטים החלטתי ללכת על סיאט מי שבאופן כללי די מתאימה לדרישות שלי. התחלתי לחפש ביד 2 ומצאתי מודעה שדי קרצה לי שפורסמה על ידי סוכנות מסוימת בנתניה (מורשים משרד התחבורה עד כמה שזה רלוונטי) נתונים כללים על הרכב: יד פרטית שנה :2014 אחריות יבואן עד 04/2017 קילומטרז 14000 * יש לציין שקראתי לפני את כל האזהרות לגבי מקומות כאלה או אחרים ,אני לא מחפשת אטרקציות וממש לא רוצה להסתבך . -השאלה האם כדאי ללכת לסוכנות לבדוק את הרכב או שאתם מציעים לפסול מראש בגלל שזה מגרש? -האם הרכב הזה סחיר ? אם אקנה וארצה למכור בעתיד אוכל למכור בקלות? תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת Shiri1, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני עומד לסיים עסקת ליסינג פרטי באלבר דרך הייטק זון ,מאזדה 2 אצלי כמעט 30 חודשים 29 אלף ק"מ . אנחנו מצפים לתינוק ולכן נעבור למכונית משפחתית שיהיה מקום גם לתינוק כולל מספיק מקום בתא המטען ולא פחות חשוב גם מקום ללברדור שלנו. חשוב לנו בטיחות,נוחות ,וגם קצת אבזור אחרי המאזדה 2 הספרטנית . את העסקה הבאה כנראה ניקח בליסינג פרטי באוויס כיון שאלבר לא תחרותיים מול המחירים של אוויס . לא נרצה לקפוץ הרבה במחיר ולכן אני מציג את האופציות הזולות והמעט יקרות יותר . בין 1200-1300 שח לחודש : קרוז טורבו 1.4 דגם הליסינג הפחות מאובזר קיה פורטה 1400-1500 שח לחודש : I35 I30 פולקסווגן ג'טה 1400 TSI- כולל מולטימדיה ומובילאיי קורולה 1500-1650 לח…
הודעה אחרונה מאת sfargol, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך לפוסט שפרסמתי היום, אני עוזר לחבר לקנות מכונית חדשה. תקציב- 100K שנה- משהו כמו 2012 העדפה לקילומטראז נמוך הוא מעדיף רכב עם נוחות סבירה (כל האמור לעיל בסדר), אמינות טובה, צריכת דלק של מינימום 1:11 וחזק. הוא חשב על האלפא TCT 1.4 בגרסת 170 כ"ס יש עוד רכבים ב"סגמנט" הזה שפספסתי? יש מחלות ידועות לרכבים? תודה לעונים!!
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
שלום, כבר זמן מה שאני מחפש רכב חדש ולא מצליח להחליט התקציב שלי הוא עד 45k ומכיוון שאני גר בחווה אני צריך רכב מעט גבוה בשביל שיוכל לעבור את השבילים בחורף. התעניינתי מאוד בג׳יפונים אבל הצריכת דלק לא משהו ( אני מחפש מינימום 12 קילומטר לליטר) אשמח לעזרה, מי שיוביל אותי לקניית האוטו מוזמן לבוא לחווה ולצאת עם מלאאא נבטים טריים בריאים וטעימים תודה!
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA שלום לכולם, אז אחרי שעבדתי קשה והשגתי את הכסף, התקציב שלי כרגע הוא 15K לרכב והיו לי כמה אפשרויות שחשבתי עליהם: פיאט פונטו HGT פולקסווגן פולו V16 פולקסווגן גולף V5 פיג'ו 206 XS…
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, אז יש לי בעסק ניסן לארגו שנת 2002 עם 200,000 ק"מ, הרכב בבעלותי כבר 12 שנים בערך, הרכב זולל דלק ברמה של 1:7 בערך, הוא ננהג לרוב באזור עירוני, הרכב הושקע המון בשלוש שנים האחרונות כגון : 2 בולמים חדשים, מצבר, פעמיים הלך האלטרנטור, כל הצינורות מים הוחלפו, שיפוץ משאבת הגה , שיפוץ מסרק הגה (פעמיים כאשר הרכב בבעלותי), כמובן שצמיגים חדשים, טיימינג, משאבת מים, משאבת סולר ועוד ועוד... בשנתיים האחרונות הושקעה ברכב מעל 15 אלף שח, כל פעם שנכנסים לטסט הסיפור נגמר מעל 5000 ש"ח (בשנתיים האחרונות וזה רק בטסט, תמיד יש עוד כניסות למוסך באמצע השנה ), דבר ראשון אני כבר לא צריך רכב כזה גדול, אני יכול להסתדר בקלות עם טנדרון (דוגמא קנגו , פרטנר ועוד...)…
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, אחרי אינספור התלבטויות, כיתותי רגליים למיליון סוכנויות, שיטוט אינסופי באינטרנט- הגעתי להחלטה- דייהטסו או אקסנט. התקציב: 40 א' שקל (מקסימום) קילומטראז צפוי- 17 א' בשנה (באמצע שבוע- עירוני, בסופשים- בינעירוני). הכרחי: אוטומט. מיועד ל: זוג עם ילד (כאשר התכנית היא ילד נוסף תוך שנתיים...). דרישות נוספות: הדרישות הבנאליות- חיסכון בדלק (לא הקריטריון הכי חשוב), אמינות, רואה מוסך לעיתים רחוקות. כל העניין של חווית נהיגה ועיצוב- פחות קריטי לי (אם כי כמובן כדאי שלא אצא עם כאבי גב אחרי כל נסיעה). שאלות ספציפיות לגבי האקסנט: 1. הבנתי שהפסיקו לייצר אותו בשנת 2010- האם תהיה בעיה מבחינת חלקי חילוף, מה שעלול לייקר טיפולים? 2. הבנתי שבאקסנט יש כמה גרסאו…
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
מחפש רכב קטן וחסכוני מנוע מ 1.0-1.4 אוטומט לנסיעות בין עירוניות קצרות ובתוך העיר, אשמח לשמוע עצות על רכבים. תודה.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 4 תגובות
- 697 צפיות
שלום, חבר שוקל לרכוש את הרכב הנ"ל, רמת גימור XS טיפטרוניק עם 149 אלף ק"מ מכיון שאני לא מכיר את הדגם אשמח לעזרה בנושא למי שיודע ומכיר תקלות? אחזקה? מומלץ?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכב חדש לא הוחלט סופית איזה אך אני מעוניין בשילוב גוונים בהיר בפנים הרכב כמה קשה לנקות והאם לוותר על הרעיון ולהיצמד לפנים השחור והקודר ?
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 913 צפיות
היי, אנחנו צריכים רכב נוסף לבית, אמנם הוא יהיה השלישי במספרו אבל יתרוצץ לא מעט ובעקרון הוא אמור להיות די ראשי. ההתלבטות בין הI10 (החדשה) לI20 (החדשה). בעקרון השאלה היא האם כדאי/משתלם/נחוץ לשלם 20% יותר בשביל לקבל יותר רכב. הI10 היא הSupreme (אאל"ט זה הדגם, זו האוטומטית בנפח 1,250.) הI20 היא הInsight (מנוע 1,400, הגרסה הראשונה) השימוש, סה"כ אמור לשרת בחור צעיר, בלי משפחה כרגע, לא אמור להיות תלוי באף אחד, מצד אחד שיהנה לנסוע ברחבי תל אביב וגוש דן ומצד שני לנסוע לטייל בחוצות הארץ ללא דאגות. מה חשוב? בתכלס הכי חשוב זה שלא תהא סיטואציה בה יהיה צורך בהחלפת רכבים, מאחר וזו פרוצדורה בעייתית. דלק - שתהיה צריכת דלק סבירה. נוחות - חשוב. אמינות - לא מטרי…
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הונדה סיויק סדאן או האצ'בק?
הודעה אחרונה מאת Auriga, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 515 צפיות
אני ואח שלי רוצים לקנות רכב ביד ראשון לשנינו ואין לנו אוטו במשפחה אני רוצה רכב אמין בטיחותי וחסכוני בל קילומטראז גבוה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
שלום לכולם חברה שלי רוצה להתחיל לנהוג אבל מפחדת לעלות על הההגה אז החלטתי לקנות לה משהו קטן שתתחיל איתו.. עכשיו מצאתי פיאט פנדה קצת רחוקה ממני אבל במחיר של 10K שנת 2005 150K קמז' מחברה יד שלישית לא היתה בשימוש בליסינג מצב טוב אוטומטית גיר רובוטי אומר שהכל מצוין מכאני וחיצוני (שווה בדיקה?) טסט לחצי שנה ויש פה בבאר שבע פיאט פנדה שהגענו להסכמה של 12.5K שנת 2006 עם אותו קילומטרז' 150K טסט לשנה גם רובוטי אוטומט גם יד שלישית מאדם פרטי.. נהגתי עליה והיא נוסעת סבבה לגמרי הקטע שהוא אמר שהיתה לו בעיה שהוא היה צריך להחליף מיצערת שאני לא יודע מה זה והוא החליף את זה בחברון ולא דרך מוסך מורשה.. או שאולי עדיף לי בכלל לחפש רכב אחר איזה יונדאי גטס או משהו? אשמח לעז…
בקרוב כנראה שתהיה לי האפשרות לרכוש SX4 סדאן דגם GLX שנת 2011 עם כ 30 אלף קילומטר. הרכב שמור הבחור דורש עליה מחירון. הייתי מעוניין לדעת האם העסקה כדאית? בנוסף איך הרכב מבחינת נוחות, צריכת דלק (בעיר ומחוץ לעיר), אחזקה, אמינות ובעיקר בטיחות?
הודעה אחרונה מאת mazinya, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב אנו עומדים לפני החלפת רכב. כיום נוסעים עם פריוויה שנת 97 אמינה ומרווחת אבל מתחילים לצוץ כל מני תקלות. (תנסו לדמיין פריוויה שחורה בחום של הימים האחרונים כשהמנוע מתחת לתא הנוסעים.....) מחפשים רכב 9 מקומות אמין ומרווח כמה שאפשר. מכולם אני מקבל המלצות על ג'מפי בדגש שנים 05-07, מנוע 2000 סמ"ק אמין וחסכוני. התקציב הוא כ 60,000 ש"ח עם אפשרות לחרוג קצת ללמעלה. ג'מפי מ08 מגיע עם המנוע 1600 סמ"ק, האם הוא אמין כמו המנוע הקודם? הוא מספיק חזק לסחוב רכב מלא בעליות לירושלים למשל? ראיתי שיש גם מנוע 2000 סמ"ק אבל ממה שמצאתי הוא משווק כנראה רק בדגם הסגור (לעבודה בלבד). עוד אופציה זה טויוטה הייאס, השנתון יהיה נמוך יותר מהג'מפי והקמ' כנראה הרבה יותר גבו…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 2 תגובות
- 698 צפיות
התקציב הוא 40 אלף שקל. נועד בעיקר לנסיעות עירונית ובסופי שבוע לנסיעות בינעירוניות. משפחה בת 3 נפשות. האם עדיף פוקוס או אקסנט? ברור לי שבתקציב הנ"ל- אמצא אקסנט שמורה יותר מאשר מצבה של הפוקוס. השאלה אם עדיף פוקוס בכל זאת? תודה.
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 864 צפיות
שלום לכולם, היום עשיתי בדיקה לרכב יונדאי גטס 2008 1.4 , נאמר לי בבדיקה שהמנוע תקין, אך קיים בלאי פנימי כנ"ל גם לגבי הגיר. העסקה אמורה להתבצע מחר כך שאני מצרף להודעה זו את דו"ח תוצאת בדיקה. אשמח מאוד לקבל חוות דעת והאם כדאי לקחת את הרכב. הרכב היה בהשכרה יד 2 מחירון 24000, דורש 17500. 114000 ק"מ. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום למבינים והמנוסים, אני הולך לרדת מהג'יפ אחרי תקופה ארוכה של 4X4 בלבד. אני מחפש רכב חסכוני ואמין אבל לא חלשלוש, רכב שיוכל לסחוב עגלה אחריו וידע לשייט על כביש מהיר. חשוב שיהיה נוח כי הנסיעות הן ארוכות. רצוי משנתון 2008 ומעלה. עד עכשיו שמעתי על הקיה סיד, יונדאי I20 I30, סיאט מנוע 1200. אם צריך להוסיף כמה ג'ובות כדי לקבל משהו טוב ממש אז גם זה בא בחשבון. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 472 צפיות
היי אני צריך עזרה: פיאט פונטו גרנדה 2009, עשה 167K ק"מ, אוטומאט, ללא תאונות, טופל רק במוסכים מורשים. יד שניה - יד ראשונה היה פרטי. מחיר 25 אלף שח. אני צריך בעיקר לנסיעות עירוניות, רכב קטן שיהיה חסכוני בדלק, בטיחותי!, נח, בלי יותר מדי תקלות וכשיש שלא יהיה יקר לתקן. דעתכם? תודה!
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
קיה פורטה 2012
מאת fitoa- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים, החלטתי להשתדרג ולעבור מרכב מיני למשפחתי, הרכב ששמתי לי על הכוונת הוא פורטה 2012, קראתי עליו ביקורות טובות פרט לדבר אחד שכולם רושמים בחסרונות ורציתי לדעת האם זה באמת כזה נורא " המנוע ממש מרעיש" האם זה באמת ככה? האם זה באמת ברמה שעדיף לוותר על הרכב? אודה לכם על דעתכם הכנה שבוע טוב אמיר
הודעה אחרונה מאת fitoa, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 822 צפיות
חזרתי מקודם מאולם התצוגה החדש שפתח הילוך שישי במערב ראשון של רכבי יונדאי. התרשמתי לטובה מהI20 וקבעתי נסיעת מבחן. אני כרגע עם קיה ריו צורה חדשה וחשבתי אולי לעשות טרייד אין או למכור לבד היונדאי נראת אחלה אופציה השאלה מבחינת הצריכת דלק אם היא לא כמו הריו השתיינית שלי ? אולי אפילו אשקול ללכת על גיר ידני אין לי בעיה . מה דעתכם על הI20 החדשה ? בנוסף הביא לי הנציג טופס הצעת מחיר וקטלוג אבל אני לא ממהר לשום מקום אני בתכלס בא לעשות נסיעה ולראות איך היא בהשוואה לריו שלי ובנוסף לדעת ממכם או מנסיונכם של כמה החודשים עם הרכב איך הוא מבחינת צריכת דלק (1.4 אינספייר אוטומט)
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 2 עוקבים
- 52 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום שלום. ברשותי מזה 5 שנים MB E350 שנת 2006 - נהדרת נהדרת. לאחרונה, פשוט בא לי להחליף. בלי סיבה מושכלת, אלא פשוט רוצה להתחדש. להשאר במשפחת מרצדס , אני יכול , אבל זה רק למעלה או למטה...היינו S CLASS 2008-2009 (מה שלא בא לי מבחינת גודל ומיצוב) , או C CLASS בת שנה עם גירוד תקציב למעלה (התפשרות על מנוע קטן יותר) בנוסף לאפשרויות דלעיל, ישנה גם BMW - סדרה 5 בת 4+-...או סדרה 3 קצת יותר חדשה. אבל לא כל כך בא לי BMW..בלי לדעת למה. לאחרונה. נתקלתי בסופרב החדשה , ולגמרי לגמרי היא עושה לי את זה. והיא הסיבה שהפוסט נפתח. מה דעתכם המלומדה.? עליה ובכלל על המיצוב שלה ביחס לE CLASS
הודעה אחרונה מאת Vwski,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6