Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד לסיים עסקת ליסינג פרטי באלבר דרך הייטק זון ,מאזדה 2 אצלי כמעט 30 חודשים 29 אלף ק"מ .

אנחנו מצפים לתינוק ולכן נעבור למכונית משפחתית שיהיה מקום גם לתינוק כולל מספיק מקום בתא המטען ולא פחות חשוב גם מקום ללברדור שלנו.

חשוב לנו בטיחות,נוחות ,וגם קצת אבזור אחרי המאזדה 2 הספרטנית .

את העסקה הבאה כנראה ניקח בליסינג פרטי באוויס כיון שאלבר לא תחרותיים מול המחירים של אוויס .

לא נרצה לקפוץ הרבה במחיר ולכן אני מציג את האופציות הזולות והמעט יקרות יותר .

בין 1200-1300 שח לחודש :

קרוז טורבו 1.4 דגם הליסינג הפחות מאובזר

קיה פורטה

1400-1500 שח לחודש :

I35

I30

פולקסווגן ג'טה 1400 TSI- כולל מולטימדיה ומובילאיי

קורולה

1500-1650 לחודש :

מאזדה 3 האצ'בק 1500 סמ"ק

שברולט טראקס 1800 סמ"ק

2000-2100 שח לחודש :

טויוטה אוריס

מציובישי לנסר ספורטבק

אשמח לשמוע המלצות ואם אפשר לנמק מדוע לבחור באחת על פני האחרת .

המון תודה

פורסם

חבל סתם לזרוק כסף על רכב מגודל (משפחתית). כל סופרמיני מודרנית תספק אתכם. בשלושת החודשים הראשונים יהיה קצת צפוף עם האמבטיה אבל אחר כך לא תהיה בעיה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

סופר מיני מרווחת לזוג פלוס תינוק פלוס כלב לא קטן שיכולה להכיל גם ציוד של תינוק וגם ציוד לטיולים?

אשמח לדוגמא .

פורסם

עד כמה קירטי לכם התקציב? פורטה חדשה תעשה יופי את העבודה מצד שני (לדעתי) הקורולה בתקציב טיפה יותר גדול תהיה יותר נוחה,

בכל מקרה לא נראה לי שאתם צריכים משהו יותר גדול מזה.

פורסם

התקציב חשוב .אך אם פער של 150-200 בתשלום החודשי מוצדקים וישדרגו אותנו למכונית יותר טובה אז מבחינתי זה שווה . אם הפערים לא מוצדקים בין מכוניות ה 1200-1300 שח למכוניות ה 1400-1500 אז באמת אין טעם לשלם יותר .

לכן אשמח לשמוע דעות .

פורסם

ראה בפנים.

בין 1200-1300 שח לחודש :

קרוז טורבו 1.4 דגם הליסינג הפחות מאובזר

לא מכיר מספיק טוב, כנראה מרווחת דיה. תנסו באולם.

קיה פורטה

מרווחת מספיק, מזגן מעולה. נוחה יחסית, אבל פחות מה- batch הבא של רכבים.

1400-1500 שח לחודש :

I35

לא מכיר.

I30

מרגישה הכי "גולף" מבין כולן, לא זריזה במיוחד, אמורה להספיק מבחינת גודל וגם המבנה שלה אמור להקל על הסעת הכלב.

פולקסווגן ג'טה 1400 TSI- כולל מולטימדיה ומובילאיי

לא הייתי לוקח רכב DSG7 בליסינג שאינו כולל רכב חליפי מיידי וטיפול של ליסינג תפעולי מלא. אבל אולי זה רק אני. מובילאיי לא בטוח שאתה רוצה. היו תלונות שהוא מציק. מצד שני, הרכב מרווח. תבדוק את הכסא שנוח לך, משום מה לי הכסא ב- 122 לא היה נוח.

קורולה

מומלץת בחום. היתה לנו. מרווחת לדעתי יותר מהאחרות ברשימה שלך למעט אולי הג'טה. נוחה, כח סביר (זריזה יותר מהפורטה ומה- I30 נניח). גיר רציךף אומר שהוא נשמע שונה, אבל זה לא מפריע לנסיעה היומיומית.

המון תודה

מה עם איזו סטיישן? אין להם?

מה המקדמה שאתה משלם לכל רכב? זהה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

המקדמה זהה לכל הרכבים .

סטיישן לא הציעו אני אברר לגביי סטיישן .

אגב לכל הרכבים ניתן לרכוש חבילת ביטוח וטיפולים בעלות של 300-400 שח לחודש .

עריכה אחרונה על ידי shayke74
פורסם

היכן הכלב ימוקם? אם בתוך הרכב ולא בתא המטען אז סופרמיני תספיק, אחרת לא.

רנו קליאו סטיישן יכולה להיות פתרון מעולה בשבילכם.

מאזדה 2 החדשה (לא יודע אם כבר הגיעה לליסינג כי אולי עדיין משווקים שם את הישנה) תהיה מאוד מאובזרת אבל לא הכי מרווחת בקטגוריה.

יונדאי I20 אומנם מעט יקרה ולא הכי מאובזרת אבל נחשבת כאחד הרכבים המרווחים בקטגוריה.

מהרשימה שנתת הייתי הולך על הפורטה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

סופר מיני תהיה קטנה לנו רק הכלב תופס יותר מחצי מושב אחורי וזה במידה והוא יושב וכלבים בדר"כ יש קוצים בטוסיק .

אם לשנע כלב ותינוק האצ'בק זה נראה לי הפתרון האולטימטיבי .

כולה אוטו כמה מחשבה והתעסקות הסיפור הזה גוזל ממני........

ובטיחות. בטיחות זה הפרמטר הכי חשוב מבחינתי בייחוד שיש תינוק באוטו

עריכה אחרונה על ידי shayke74
פורסם

נראה לי שהייתי חושב לכוון של הקליאו איסטייט (סטיישן), תבדוק את העלות שלה.

גם פאביה ספייס, יכולה מאד להתאים.

פורסם

נראה לי שהייתי הולך על הפורטה. דיי מרווחת ומספקת נהיגה נוחה באופן כללי. מה גם שהתשלום החודשי שלה הוא הנמוך מבין האופציות שציינת.

• תוכן חדש...