ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,617 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
היי , אנו זקוקים לעזרתכם המעורכת, אנו זוג צעיר עם תקציב עד 40K , שצריכים לקנות רכב משפחתי עבור צאצאים עתידיים . חובה שהרכב יהיה אוטומט בשביל האישה , עדיפות לחסכוני מבחינת דלק , מרווח , ואמין.. אנחנו ממש אבודים כי אנו לא מבינים בזה ומרגישים שכל אחד יכול לעבוד עלינו בנושא. אם יש לכם משהו שנותן שירותי ייעוץ וליווי בנושא גם בתשלום. שאין לו אינטרס לחברה זו או אחרת יתקבל בברכה. תודה, מיקי
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי, מחפש ג'יפון והדבר היחיד שחשוב לי זה בידוד הרעשים (עקב בעיות שמיעה). הבנתי שהקשקאי הוא הכי שקט? זה נכון? תודה!
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אחי הקטן חייל שמשתחרר אוטוטו והוא מחפש רכב אוטומט אמין במחיר עד 12k. רציתי לדעת מה השנתונים או הדגמים המומלצים למשהו כזה. הדרישות הן די בסיסיות, העיקר אמינות הרכב. תודה רבה, ליאור
הודעה אחרונה מאת barw123, -
- 8 תגובות
- 686 צפיות
אהלן. אני מחפש רכב עד 30 אלף שקל חשוב לי מאוד שיהיה חסכוני (נסיעות של 70 קילומטר כל יום בפקקים) ועוד משהו שחשוב לי זה בקרת שיוט. מישהו יכול להמליץ על משהו?
הודעה אחרונה מאת iluha, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הכוונה עד כמה הם מועדים לתקלות, מהן עלויות אחזקה (האם שונה מרכב אוטומטי) - בהתחשב בכך שהן כבר 7 שנים על הכביש וצברו קילומטראז' של כ- 150-160K או יותר... לא חוויות נהיגה וכו'... מתלבטת אם לקנות טויוטה קורולה/אוריס משנתון 2008 (זה השנתון היחיד שעומד בתקציב שלי...) וכולן רובוטיות. אני יודעת שטויוטות בד"כ אמינות, אבל כל האינטרנט מלא ביקורות על הגיר הרובוטי. הבעיה שבד"כ הביקורות הן על נוחות הנהיגה ולא מצאתי כלום על אמינות ועלויות, בטח לא בפרספקטיבה של זמן. תודה
הודעה אחרונה מאת vik014, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת על איזה מנוע כדאי ללכת בדור החדש של המאזדה 6? קראתי המון ביקורות ברשת וביוטיוב וראיתי שההבדל בין המנועים הוא סה"כ 10 אחוז בצריכת הדלק כאשר מנוע ה2500 חזק משמעותית ממנוע ה2000. על מה כדאי אז ללכת? חושש ממנוע גדול בשביל לא להדפק בדלק אבל מצד שני 10 אחוז לא כזה הבדל. יש לי כיום מאזדה 6 2010, מנוע 2000 ומספיק שאני פותח קצת את המזגן אז האוטו מתחיל לגמגם וצריך ללחוץ יותר על הגז ולכן אני שוקל מנוע 2500 הפעם.
הודעה אחרונה מאת uri24, -
- 4 תגובות
- 899 צפיות
מהי המועדפת מבחינת אמינות וצריכת דלק? להבנתי לקיה גיר 6 הילוכים, האם ישנה השפעה על צריכת הדלק? האם לכל הרכבים מ-2011 יש גיר 6 הילוכים? משיטוט ביד2 נראה כי הקיה יקרה במעט מהיונדאי, ויש יותר CW למכירה מאשר פורטה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 1 תגובות
- 447 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת oryo, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כל חברות הליסינג שאני מכיר מציעות רנו קליאו חדשה רק בגרסה הכי נחותה (Life), מישהו מכיר אולי חברה שמציעה את הגרסה הבכירה (Collection)?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 3 תגובות
- 731 צפיות
אבקשכם להביע חוות דעת על אופל אסטרה 1.6 האצבאק 2011 מה דעתכם? מהם החסרונות והיתרונות לפי מה שאתם יודעים? אחזקה? האם משתלם לסטודנט?
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב חברים, מצאתי סיריון שלדברי המוכר ספגה את הנזק שבכותרת. המוכר נשמע אמין,עובדה שלא הסתיר בעניין התאונות. כמובן שאבדוק על שם מי רשום הרכב,ת"ז ,מספר שלדה וכן אקח את הרכב לבדיקה לוודא שאין נזק לשאסי. המוכר גמיש במחיר ולכן חשוב לי לדעת כמה צריך להוריד. אם קיים אתר בו אוכל לשקלל את המחיר בהתחשב בגיל הרכב,הקילומטרג' וכו' אשמח אם תמליצו עליו ,לצד ה"חסרונות" ישנם גם "יתרונות" כמו ברקסים חדשים,4 צמיגים חדשים. האם ביקור אצל פחח יענה על השאלה ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת spring, -
- 1 תגובות
- 823 צפיות
התקציב שלי הוא בסביבות 40 אלף הינני מתלבט בין מספר מכוניות: 1. יונדאי i-20 שנת 2011, 100 אלף ק''מ מליסיניג (46 אלף) 2. פולקסווגן פולו 2008, 67 אלף ק''מ מפרטי (38 אלף) 3. מאזדה-2 2008, 83 אלף ק''מ מפרטי (38 אלף) 4. אופל קורסה 2008, 80 אלף ק''מ (36 אלף) הקריטריונים החשובים לי: - אמינות - מחפש רכב לטווח ארוך - תצרוכת דלק טובה
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 4 תגובות
- 790 צפיות
אהלן חבר'ה. קודם כל - אחלה פורום; כל הכבוד. -- לאחר שנגנבה לי הטויוטה קורולה, בצער רב, אני מחפש רכב חדש. הפעם חושב למצוא לעצמי איזו סופר-מיני אוטומט. (מן הסתם אני מוכן להתפשר על נוחות.) נסיעות - מהשרון למרכז - לא יותר מזה. נסיעה ממוצעת. בעיקר בינעירוני וקצת בעיר. תקציב - 70-80 אלף ש"ח. מעדיף כמובן משהו ברף התחתון של התקציב כדי להשאיר לעצמי מרווח נשימה כלכלי.בינתיים ניסיתי: בינתיים עשיתי נסיעת מבחן על טויוטה יאריס - נחמדה ביותר, רק שמדובר ברכב יקר ואני לא מוצא יחסית הרבה רכבים כאלו במצב טוב יד שניה. ספייס סטאר: שמעתי שיש בעיה מוכרת של שחיקת בלמים מהירה ביותר ברכב. האם נכון? תהיות מרכזיות: 1. האם שווה להשקיע כ-80 אלף לרכב סופר מיני …
הודעה אחרונה מאת elita, -
- 6 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום. עשיתי בדיקת ליונדאי i35 לפני רכישה. רכב פחות משלוש שנים עדיין באחריות היצרן, 45 אלף קילומטר. הכל יצא מצוין חוץ מהספק מנוע שהראה 87 כ"ס לעומת ה132 של היצרן. אחרי שקראתי קצת אני מבין שעד 20% פחות מנתוני היצרן נחשב תקין, אבל כאן ההפרש הוא 35%. הרכב נלקח למוסך של יונדאי שם יחברו אותו לסריקה ממוחשבת וגם יבצעו בדיקת קומפרסיה. תוצאות הבדיקה אמורות להתקבל היום או מחר ואני אמור לראות אותן. מנהל המוסך אמר לי שהוא בטוח ב100% שהבדיקות יצאו תקינות ושהבעיה היא של המכון הבדיקה (קומפיוטסט). הוא אומר שמדי פעם הם מקבלים תוצאות כאלה של בדיקות ואף פעם לא נמצאת בעיה אמיתית. מה דעתכם? אם שתי הבדיקות של המוסך המורשה יוצאות תקינות, אפשר לרכוש את האוטו (ולהניח שאכן משהו בבדי…
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
- 21 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מי מביניהן יקרה יותר לאחזקה? האם עובדת היותן היברידיות משמעות הדבר, שעלויות האחזקה יהיו בהכרח גבוהות יותר מאשר סופר-מיני או משפחתית? שורה תחתונה - האם החיסכון היחסי בדלק בהיברידיות, לא יתגמד לאור העלויות על אחזקה (סוללה, טיפולים יקרים יותר וכו')? אני שואל כי רציתי לרכוש סופר-מיני בתור רכב שני במשפחה בתקציב של 60 אלף שקל. פתאום קלטתי, למה בעצם להסתפק במכונית קטנה, אם אני יכול לרכוש היברידית מרווחת בהרבה ועם תא מטען גדול יותר, שצורכת דלק אפילו פחות מסופר-מיני טיפוסית!
הודעה אחרונה מאת spring, -
בחיפושים אחר רכב לאישתי ראינו שהרנו סניק משנת 08 בערך נמכר בסכומים נמוכים מאוד, מדוע? הרכב עד כדי כך לא פופולארי? לא אמין? אשמח להכוונה
הודעה אחרונה מאת kadiel, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, עד היום נסעתי על אופנוע בעיקר וברכב של ההורים. כרגע מעוניין לעבור לרכב מטעמי בטיחות, קורץ לי מאוד רנו מגאן II 2007-2008, אפשר למצוא במחירים סבירים לחלוטין (15K) ועם קילומטרז' נמוך, כמובן שחשוב לבדוק שלא היה בליסינג קודם. לפי מה שאני רואה מרבית התגובות השליליות הן על ירידת הערך ועל הדגמים הישנים יותר ולא על השנתונים האלו. החלופות בתקציב הזה שמתאימות לי הן פג'ו 206 ידנית, מזדה 323 או סיריון כולם בשנתונים נמוכים משמעותית (בערך 2001). האם אני מפספס משהו לגבי הרכב? האם יש מה להשוות בכלל לאחת החלופות? אודה לעזרתכם!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 567 צפיות
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות רכב ראשון לעצמי וחשוב לי שהרכב יהיה טיפה עם פלפל מה שניקרא, התקציב שיש לי הוא עד 50K, חשוב לי שלרכב תהיה אחזקה סבירה ואמין כמה שיותר! הכיוון שלי נוטה כלפיי הלאון 20VT, וראיתי גם שהאיביזה קופרה שנתון 2007 נכנסת לתקציב, אשמח לשמוע דעות נוספות בעניין. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
חוו"ד אופל מוקה
מאת taz3k- 1 תגובות
- 751 צפיות
מעוניין להחליף את סופר מיני של המשפחה (סוויפט). כמובן שאבצע נסיעת מבחן. כרגע מוצעת במבצע חבר ב127אלף לדגם אנג'וי. אני מודע לזה שהיא אחות לטראקס של ששברולט שנמכרת בעשיריה פחות (לדגם ה1. לדגם 1.4 טורבו המחיר דומה. בתור חובב אופלים לשעבר עד שUMI הרגו את המותג( למרות שהייתה תקופה שבאמת לאופל לא היה מה להציע,.) עדין אני מוכן לשמור אמונים אליהם בתנאי שהרכב מתאים אמין, ולא יהיה כאב ראש בתחזוקה ומכירה לאחר שלוש שנים. אף אחד לא יכול להיות נביא אבל לאחר חווית המכירה האחרונה שלי שלקח כמעט חודשיים למכור מונדיאו במצב מעולה ולחיתוך דרסטי מחיר לא רוצה להתנסות בזה שוב. ידוע שלשברולט שוק חלש. איך השוק של אופל כיום אחר שעבר יבואן?. המוקה נמצאת באירופה במקום שני בסגמנט לאחר הקפצ'ור …
הודעה אחרונה מאת The Who, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, יונדאי I20 מה ההבדל בין GLI ל INSPIRE? מדוע במחירון YAD2 בשנים 2010-2011 הGLI זולה בכ- 10000 שח מהINSPIRE, ובשנים שאח"כ כמעט באותו מחיר (gli מעט יותר יקרה)? במחירון לוי יצחק באינטרנט לא מצאתי התיחסות לGLI. תודה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
רכב ראשון לחבר
מאת EliC25-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 600 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 735 צפיות
גטס אוטומטית היא לא אופציה בגלל הדלק... מה בנוגע לידנית? לפי היצרן כתוב שהיא עושה בעיר 1:16 , אך כמה בפועל?? מדובר על רכבים שנת 2005-2006
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הפביה קצת יותר גדולה, לספלאש תנוחת נהיגה גבוהה עניין הבגאז' פחות משמעותי צריכת דלק כנראה יותר טובה לסוזוקי יפני מול "גרמני" ? בקיצור מה עדיף, אשמח לשמוע דעות נוספות שאולי יעלו דברים שלא חשבתי עליהם. הדרישות, ידנית, חסכונית אמינה ( נסועה של כ2000+ ק"מ בחודש) תקציב, סביב ה40k. עוד לא יצא לי לנהוג על אף אחת מהן ( אשתדל לארגן נסיעות בזמן הקרוב). תודה.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר מעונין לרכוש אחת כזאת, ואני רוצה לברר בשבילו כמה נקודות: א. כמה שווה בשוק אחת כזאת מ-מרץ 2014? [עם ק"מ ממוצע] ב. כמה שווה בשוק אחת כזאת מפברואר 2015? [כנ"ל] ג. כמה אמין הרכב הזה? ד. נניח שהוא ירכוש אותה, איזה שוק יהיה לה בעוד שנתיים (כשהיא תחגוג 3[+-] שנים)? נ.ב. הוצעה לו אחת כזאת כחדשה ממש במחיר מצחיק (30% פחות מהמחירון), ואני חושד שהמוכר מסתיר משהו. המוכר טוען שהמחירון האמיתי בשוק הוא מה שהוא מציע ואין לו מה להסתיר. אשמח למידע בענין, מעבר לבדיקה שכמובן אשלח אותו לעשות. אני מעונין לדעת בעיקר על השוק של זה...
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי רכישת רכב בתקציב של עד 40K מקסימום. לא כל כך משנה הצריכת דלק מכיוון שאני לא נוסע הרבה(100-200 קילומטר בשבוע מקסימום), חשוב לי שהרכב יהיה אמין, שיישב טוב על הכביש(יציב) ושיהיה נוח ומפנק בפנים... עדיפות לרכב עם מערכת מוליטמדיה וסאן רוף... שקלתי בינתיים 3 רכבים: מאזדה 3, הונדה סיוויק(אבל בגלל שהוא רכב גניב וביטוח יקר כנראה יירד מהפרק) וטויוטה קורולה, אשמח להמלצות ממכם... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת hugo8, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 891 צפיות
שלום חברים, אשמח לעצות מטעם ניסיונכם, לגבי קניית רכב עד 25K משנת 2008 ומעלה, מיני, ועדיפות לידני. הנסיעות שלי במהלך היום יום מסתכמות ב-30 קילומטר. ממהלך החיפושים ראיתי תוצאות של דגם סוזוקי אלטו שדי עונות על הדרישות האלה. -מבדיקה של חוות דעת על הרכב עולה שהוא מאוד חסכוני ופשוט, אך ראיתי חוות דעת שטוענת שהוא לא הכי בטוח, האם זה נכון? -בנוסף חברים, מהתוצאות ביד 2, עולה שרוב הרכבים בסדר גודל של המחיר שאני מחפש עם מחיר כזה, כבר עשו בממוצע 100 אלף קילומטר, האם זה בטוח? - בממוצע מנועים יכולים לעשות עד 300 אלף קילומטר לפני שהם "הולכים" או שזה לא נכון? -האם יש לכם עוד עצות לדגמים לומר לי? או עוד עצות שאני צריך לבדוק בעת קניית רכב יד 2/3? מודה לכם !
הודעה אחרונה מאת hugo8, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, עד לפני כמה ימים חשבתי ללכת על סגמנט משפחתי עממי, בסופו של דבר החלטתי להשקיע יותר, בבעלותי חברה ואני רוצה לקחת שני רכבים, לי ולשותף שלי. מה חשוב לנו: 1) תדמית 2) ביצועים 3) צריכת דלק שפויה (ידוע לי שהלקסוס כנראה תהיה החסכונית) 4) סחירות בתום 3 שנים (בעיקר מה להערכתכם יהיה איבוד הערך ומי תשמור עליו הכי הרבה) אני אישית הכי אהבתי חיצונית את הCLA אבל אין במלאי ויהיה רק עוד 4 חודשים, יכול להיות שיהיה שווה להמתין.
הודעה אחרונה מאת niv, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, רכשתי לאשתי בינואר 14 יונדאי i20 ידנית מנוע 1.2. אשתי נוסעת לעבודה וחזרה מידי יום כ100 ק"מ (50 הלוך ו50 חזור). הרכב עומד כבר על כמעט 40 אלף ק"מ. היתרונות של הרכב: חסכוני מאוד, 1:19 צריכת דלק ממוצעת. טסט זול, טיפולים במורשה לא הכי זולים, אבל סבירים(450 לטיפול קטן, 1500 לטיפול שני), טיפולים כל 20 אלף, רכב טפו טפו טפו ללא תקלות, נוח ויחסית מרווח לקטגוריה. הרכב ניקנה מהיבואן בשיטה של תשלום ראשון 30 אלף, אלף כל חודש, ולאחר 3 שנים תשלום אחרון של 11 אלף או מכירה או מעבר לרכב חדש. אך עליה וקוץ בה - אשתי נמצאת בתחילת הריון, היא ואמא שלה מנסות לשכנע אותי למכור ולרכוש רכב אוטומטי. מבחינתי אין קשר בין הריון וגיר אוטומטי, כל אירופה נוהגים בידני ונראה לי שמ…
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
שלום לכולם, הייתי רוצה לקבל מידע לגבי הרכב שברולט קוואליר 1997 אוטומט, דגם RS עם מנוע בעל נפח של 2200. שמתי לב שהחוות דעת בנוגע לרכב הזה קצת לוקה בחסר ברחבי האינטרנט וניסיתי לחפש גם כאן תגובות בנוגע לרכב אבל לא מצאתי כמעט. אם אפשר לסכם על הרכב בקצרה מבחינת אמינות, נוחות ותמורה למחיר (עד כמה שניתן ביחס לשנתון). אין צורך בעודף מידע או בהמלצות. האינטרנט לא מציע מידע רב על הרכב, ובניגוד לזה שמתי לב שיש לא מעט כאלו עדיין על הכביש. השאלה הגדולה היא האם כדאי בכלל מלכתחילה להתעניין ברכב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Inaal Aaolam, -
- 5 תגובות
- 740 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב עד 90k שקל, בנזין בעיקר, טורבו, חמש דלתות, ידני או dsg לא משנה לי.לשימוש יום יומי של נסיעה בעיר ומדי פעם נסיעות מחוץ לעיר. משהו שלא חסר לו כוח. כרגע אני מתלבט בין סיאט לאון 2008-2010 1.8 טורבו או האודי "5" דלתות 2.0t. מה אתם אומרים עדיף? איזה שנתונים? מחלות ידועות? אלטרנטיבות אחרות יתקבלו בברכה. תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת Tair,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6