Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל בצריכת דלק תלוי בסוג הדרך שבה מבוצעת ההשוואה.

לפריוס יהיה יתרון בעיר ולפלואנס מחוץ לעיר. אם נעשה צריכה ממוצעת אני מניח שיהיה שיוויון.

פריוס דור שני (הדור הראשון שהגיע לארץ) בקרוב חוגגת עשור אז בקרוב תהיה תשובה לשאלה שלך.

לדעתי הערך שלהם בגיל הזה הוא ערך של 4 ספרות בשקלים אז אני מניח שלא יהיה כלכלי לתקן את הרכב. בדומה למצב שבו הולך מנוע/גיר ברכב בגיל הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גם אני התעניינתי באינסייט 2012 (הדגם המחודש) אבל לא מצאתי ביקורות.

אגב, פריוס עולה כמעט 30% יותר מהאינסייט, לדעתי עדיף לך שנתון מתקדם יותר, למרות שקשה למצוא אינסייט 2012 (מחפש בלוחות כבר חודשיים).

אוטו-מאניה :-)

פורסם

פריוס דור שני (הדור הראשון שהגיע לארץ) בקרוב חוגגת עשור אז בקרוב תהיה תשובה לשאלה שלך.

לדעתי הערך שלהם בגיל הזה הוא ערך של 4 ספרות בשקלים אז אני מניח שלא יהיה כלכלי לתקן את הרכב. בדומה למצב שבו הולך מנוע/גיר ברכב בגיל הזה.

קורולה 2005 נמכרת ביותר מ 25000, פריוס יקרה יותר ממנה בכל שנתון, כך של 4 ספרות הפריון תגיע אולי אחרי 15 שנה. ואז אם תלך סוללה עדיין יהיה שווה לתקן את הרכב לאנשים שמעוניינים להחזיק את הרכב ולא למכור. בארה״ב התפתח שוק של סוללות משומשות ומשופצות במחירים זולים, סביר להניח שגם כאן ניתן יהיה לקנות סוללה משופצת מיבוא, כמו מנוע וגיר.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נכון להיום הצעד הכי נבון זה לקנות סוללה חדשה, לפחות כאן בארץ, המוניטין של סוללות מחודשות לא משהו.

בשנים הקרובות כשיתחילו לצוץ סוללות שנגמרות, נקווה שנראה התפתחויות בתחום.

טוב, לפחות יש לנו שקט ב 10 השנים הראשונות :wink:

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...