Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב חברים,

מצאתי סיריון שלדברי המוכר ספגה את הנזק שבכותרת.

המוכר נשמע אמין,עובדה שלא הסתיר בעניין התאונות.

כמובן שאבדוק על שם מי רשום הרכב,ת"ז ,מספר שלדה וכן אקח את הרכב לבדיקה לוודא שאין נזק לשאסי.

המוכר גמיש במחיר ולכן חשוב לי לדעת כמה צריך להוריד.

אם קיים אתר בו אוכל לשקלל את המחיר בהתחשב בגיל הרכב,הקילומטרג' וכו' אשמח אם תמליצו עליו ,לצד ה"חסרונות" ישנם גם "יתרונות" כמו ברקסים חדשים,4 צמיגים חדשים.

האם ביקור אצל פחח יענה על השאלה ?

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

אם הוא כל כך ישר, שיראה לך את ממצאי הבדיקה כשהוא רכש את הרכב. ושיתן לך מידע כמה ירידת ערך ספג האוטו מהתאונה.

עם שני הפרטים האלה תדע טוב מאוד כמה חמורה הייתה התאונה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

למה הכוונה "בדיקה כשהו רכש" ,מדובר במוכר פרטי.

ירידת ערך תהיה רשומה במסמכים שאמורים להיות אצלו בסיום התיקון ?

אם נניח אין לו מסמכים אלה, האם מומלץ לרדת מהעסקה ?

פורסם

באירוע של תאונה, חברת הביטוח משפה את המבוטח על ירידת ערך לאוטו, ירידת ערך נקבעת באחוזים והמבוטח מקבל מכתב מהחברה כולל שיפוי כספי.

לגבי בדיקה, אם המוכר יד ראשונה זה לא רלוונטי, אם המוכר יד שנייה או יותר שיראה את מסמך בדיקת הרכב שהוא ביצע כשהוא קנה וזה במיוחד למצב שהתאונה ארעה אצל בעלים קודמים.

אין דבר כזה שאין לו מסמכים שיתקשר לחברת הביטוח ויקבל העתק תוך 10 דקות או לחליפין שיציג חשבונית תיקון של התאונה במוסך.

אם הוא לא מציג כלום אז זה לא נראה טוב, אני לא הייתי עושה עסקה עם מישהו שמתאמץ להסתיר ממני נתונים.

האם לבטל ? תחליט בעצמך, תבחן מההתנהלות מולו אם מדובר באיש ישר או לא. בכל מקרה, תסגור איתו שאם תתגלה בבדיקה פגיעה בשאסי הוא ישלם על הבדיקה, זה מקובל.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...