Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מעונין לרכוש אחת כזאת, ואני רוצה לברר בשבילו כמה נקודות:

א. כמה שווה בשוק אחת כזאת מ-מרץ 2014? [עם ק"מ ממוצע]

ב. כמה שווה בשוק אחת כזאת מפברואר 2015? [כנ"ל]

ג. כמה אמין הרכב הזה?

ד. נניח שהוא ירכוש אותה, איזה שוק יהיה לה בעוד שנתיים (כשהיא תחגוג 3[+-] שנים)?

נ.ב. הוצעה לו אחת כזאת כחדשה ממש במחיר מצחיק (30% פחות מהמחירון), ואני חושד שהמוכר מסתיר משהו. המוכר טוען שהמחירון האמיתי בשוק הוא מה שהוא מציע ואין לו מה להסתיר.

אשמח למידע בענין, מעבר לבדיקה שכמובן אשלח אותו לעשות. אני מעונין לדעת בעיקר על השוק של זה...

פורסם

השוק של הסי 3 הוא בגדול חלש מאוד כמו כל הסיטרואנים ואף יותר . אבל הדגם הספציפי הזה הוא די נדיר בארץ לכן קצת קשה לענות לך . אני חושב שזה דווקא יכולה להיות מציאה למי שמחפש דיזל אוטומטי ובכל מקרה30% מתחת למחירון במיוחד אם הקילומטראז' גבוהה זה מחיר הגיוני.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
...ובכל מקרה 30% מתחת למחירון במיוחד אם הקילומטראז' גבוה זה מחיר הגיוני.

מדובר ברכב עם קילומטראז' ממוצע. לא גבוה ולא נמוך.

הוא גם יאלץ למכור אותו ב-30% מהמחירון, או שלאו דווקא?

אני מבין ששום דבר לא מוכרח והכל יכול להיות. אבל אני שואל לפי תנאי השוק היום. (במילים אחרות; זה המצב בשוק הסיטרואן? עשרות אחוזים פחות מהמחירון?)

פורסם

לדעתי לאו דווקא. מדובר ברכב מאד חסכוני עם אמינות טובה ומאחר שאין הרבה כאלה סביר שיימכר במחיר טוב יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תשמע , זה לא רק סיטרואן. שוק יד2 בהכללה שוק קשה מאד . יש הרבה רכבים שנמכרים בעשרות אחוזים מתחת למחירון.

כי המחירון הזה אינו משקף את השוק באמת.

בתור קונה זה משחק לטובתך.

• תוכן חדש...