Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לרווק בן 26- עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי רכישת רכב בתקציב של עד 40K מקסימום.

לא כל כך משנה הצריכת דלק מכיוון שאני לא נוסע הרבה(100-200 קילומטר בשבוע מקסימום), חשוב לי שהרכב יהיה אמין, שיישב טוב על הכביש(יציב) ושיהיה נוח ומפנק בפנים... עדיפות לרכב עם מערכת מוליטמדיה וסאן רוף...

שקלתי בינתיים 3 רכבים: מאזדה 3, הונדה סיוויק(אבל בגלל שהוא רכב גניב וביטוח יקר כנראה יירד מהפרק) וטויוטה קורולה, אשמח להמלצות ממכם... תודה רבה

פורסם

פיג'ו 308 2009-2010.

מושבים נוחים בטירוף, יושבת על הכביש מעולה .

לי אישית יש 307 2007. מבסוט עד הגג תמורה מעולה לכסף והרכב יחסית ל1.6 היפניות והקוראניות לא שותה דלק.

אל תקשיב לעדר שאומרים שצרפתיות לא אמינות. מה שכן הגירים שלהם רגישים לבדוק כמו שצריך.

הרכב כמה שנים עובר רק טיפולים שוטפים ובלאי של צמיגים ומצבר. לא רואה מוסך.

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם
אני עדיין בשוק מזה שרווק בן 26 מחפש מכוניות שמתאימות לנשוי+2 בן 40.

מתי כבר תוסיפו פיטצ'ר ללייק?!

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

אתה צריך משפחתית? אם הבנתי נכון, יכול להתאים לך גם סופר מיני מאובזרת (אם ידני בא בחשבון, אז אתה יכול לשקול איביזה 1.4- עם גיר ידני ומנוע מוכח ואמין של הקונצרן, לא צפויות בעיות מיוחדות). הרכב מאובזר עם גג שמש, ג'אנטים, ועוד כמה דברים נחמדים. אתה יכול לבדוק אם קיימים שיפורים למנוע (רק צ'יפ או משהו)

פורסם
אני עדיין בשוק מזה שרווק בן 26 מחפש מכוניות שמתאימות לנשוי+2 בן 40.

רגע,אם אני לא מתחבר לכל הסופר מיני זה אומר שכל מה שאני יביא זה מתאים לנשוי+2 בן 40?... מעניין...

פורסם

אל תקשיב לעדר שאומרים שצרפתיות לא אמינות. מה שכן הגירים שלהם רגישים לבדוק כמו שצריך.

..אז הצרפתיות "אמינות" רק הגירים "רגישים"?... וואלאק הצרפתיות (גם העם, לא רק הנשים) קיבלו את חוסר האמינות שלהם ביושר..

ולמרות, מכיון שאתה רק בן 26, קח צאנס בחיים (לגבי תחזקה לא זולה) ולך על ה-307 ספורט (נדמה לי). יש לי חבר שלא מוכן להיפרד ממנה מאז 2008. גג, כסאות חלל, מולטימדיה, יציבה ונראית כחדשה. גרמה לו לשכוח מהאלפא שלו.

כשלא יודעים, הכל פתוח.. :lol:

• תוכן חדש...