Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

קודם כל - אחלה פורום; כל הכבוד.

--

לאחר שנגנבה לי הטויוטה קורולה, בצער רב, אני מחפש רכב חדש.

הפעם חושב למצוא לעצמי איזו סופר-מיני אוטומט. (מן הסתם אני מוכן להתפשר על נוחות.)

נסיעות - מהשרון למרכז - לא יותר מזה. נסיעה ממוצעת. בעיקר בינעירוני וקצת בעיר.

תקציב - 70-80 אלף ש"ח. מעדיף כמובן משהו ברף התחתון של התקציב כדי להשאיר לעצמי מרווח נשימה כלכלי.בינתיים ניסיתי: בינתיים עשיתי נסיעת מבחן על טויוטה יאריס - נחמדה ביותר, רק שמדובר ברכב יקר ואני לא מוצא יחסית הרבה רכבים כאלו במצב טוב יד שניה.

ספייס סטאר: שמעתי שיש בעיה מוכרת של שחיקת בלמים מהירה ביותר ברכב. האם נכון?

תהיות מרכזיות:

1. האם שווה להשקיע כ-80 אלף לרכב סופר מיני יד שניה, או שעדיף לקחת את הכסף הזה ולהשקיע ברכב חדש מהניילונים? (לדוג' הספייס סטאר לעומת היאריס)

2. כמובן, המלצות לדגמי מכוניות שלדעתכם יספקו את העבודה.

חשוב לי חיסכון בדלק, אמינות (עד כאן קלישאות), מקום לנהג (אני גבוה - 2 מטר). מקומות ליושבים מאחורה ובגאז' גדול - לא מעניין אותי. אני רווק ונוסע לבד כל הזמן.

תודה רבה!

פורסם

לדעתי עדיף שתחפש סופרמיני יד שנייה עם קילומטראז נמוך יחסית לשנתון .

יש לך את המיקרה שהיא בין מיני לסופר מיני אבל פשוטה אמינה וחסכונית, סוזוקי סוויפט או ספלאש שיהיו קצת ספרטניות אבל יעשו את העבודה.

תוכל לשקול גם את הפונטו איבו, שיחסית מאובזרת ביחס לקטגוריה , רק ששם יש גיר רובוטי שצריך לבדוק אם אתה מסתדר ומה מצבו , ואת הדשבורד שלא נפתח באזור של הכרית אוויר של הנוסע.

פורסם

1. בשני המקרים מדובר בהשקעה גרועה מאוד, שבוודאות תגרום לך להפסדים. אם אתה מחפש השקעה, שמעתי שבנדל"ן יש היום הרבה כסף אבל אני לא מבין בזה יותר מידי. אני יכול לחבר אותך לחבר שעוסק בייעוץ תיקי השקעות, הוא יוכל לבנות לך תיק השקעות עם תשואה יפה.

וברצינות - רכב זה לא השקעה. לא כדאי לך להשקיע שקל כי בוודאות תפסיד כסף. כלל האצבע כאן פשוט מאוד - ככל ש"שתשקיע" יותר תפסיד יותר.

היאריס היא "יותר אוטו" מהספייס סטאר. האם היותר הזה רלוונטי לך כדי לוותר על אקט קריעת הניילונים? תעשה נסיעת מבחן בשני הרכבים ותחליט.

2. על פניו נראה שהספייס סטאר מתאימה לדרישות שלך. היא חסכונית מאוד בדלק, אמינה (וגם אם לא, זה רכב חדש. יש אחריות של 3 שנים ולא של שנתיים כמו אצל חלק מהאירופאיות) ומבחינת מקום אני 1.85 מטר ולא הייתה לי בעיה. רק שים לב שזה רכב בלי טיפה שיק, בלי טיפה שמחת חיים, מינימום תחבורה בסיסית מפה לשם. אם זה מה שאתה מחפש - זאת אופציה טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדוק גם את קיה ריו. היא מהסופרמיני הגדולות בקטגוריה. גם יש לה תא מטען גדול, והיא יחסית נוחה. חסרונות: תיבת אוטומטית עם 4 הילוכים שהופכת את הביצועים לחלשים יחסית, וצריכת דלק יחסית גבוהה.

• תוכן חדש...