ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,616 נושאים בפורום הזה
-
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב, לאור הפרסום של חב' לובינסקי לרכב יד שניה עם שנתיים אחריות מלאה (פרט לבלאי כגון צמיגים, רפידות וכו, מוגבל ל-20K ק"מ), טיפולים חינם (עד 2 טיפולים, לא כולל בלאי שצויין), החלטתי לרכוש דרכם את הרכב. יש ברשותי 307, ואני אוהב את הרכב הזה ולכן ה-8 נראית כהמשך מתבקש. בנוגע לרכב עצמו: שנת 2011, יד 1 פרטית, 35K ק"מ, טסט 06/16, טופס הבדיקה מצורף (בוצע ע"י הבעלים הקודמים טרם המכירה ללובינסקי). רשיון הרכב, היסטורית טיפולים, והבדיקה כאמור נמצאים בידי. המחיר הנדרש לאחר מו"מ 50K ש"ח. הרכב יגיע לסניף ביום ראשון לבחינה שלי, הוא אמור להיות בסדר ע"פ הבדיקה. הוא נקנה ע"י החברה לפני מעט יותר מחצי שנה (רוב הרכבים נמצאים בידי היבואן מס' חודשים לא מבוטל), אך נאמר כי הרכבים…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי אני חדש פה. אני מחפש רכב לצעירים שהיה חסכוני בדלק,אמין כמה שפחות תקלות, המראה חשוב לי אבל אני מוכן להתגמש. מבחינת ביצועים לא כזה משנה לי התקציב שלי הוא 60K גג עד 70K הרכב מיועד ברובו לנסיעות בעיר אבל בעוד שנה אני אמור להתחיל ללמוד בבן גוריון ואני גר באשדוד כך שהרכב צריך להיות נוח גם בנסיעות מחוץ לעיר. חשבתי על 3 רכבים כולם צריכים להיות גיר רגיל: פורד פיאסטה יונדאי I20 סקודה פביה כל הרכבים הם יד שנייה 2013-2015 ביקרון אני מחכה לחגים לראות מה היו המבצעים על הרכבים אשמח לחוות דעת.
הודעה אחרונה מאת niger21, -
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
אז ככה אני צריך בבקשה המלצות לרכב ראשון עד 15 אלף שיהיה חסכוני אמין מהיר יחסית לתקציב אחזקה זולה חסכונית נסיעות בעיקר בעיר ומידי פעם גם מחוץ לעיר(שלא תזחל)
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
- 1 תגובות
- 738 צפיות
מישהו התנסה בקיה סול דגם דיזל אוטומטי בלבד? אנא לא לומר דברים מניחושים ומידע כללי אלא רק מניסיון. נ.ב. האם המנוע כאן זה גם המנוע של הסיד /ריו והאופטימה דיזל? האם מדובר על מנוע אמין?
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
היי, מישהו יודע משהו על הרכב הזה? יש מבחנים שלו שפורסמו? על הנייר הוא נראה כעסקה ממש טובה...
הודעה אחרונה מאת pe4kov, -
- 2 תגובות
- 802 צפיות
אני חושב לקנות פורד מונדאו טיטאניום. היו לי גם מחשבות על הסיטרואן C5 או הפיג'ו 508 בדגמים המפוארים אבל נראה קצת מפחיד בעניין האחזקה. חזרה למונדאו, יש את גרסת 2009 עם מנוע 2.3 ליטר ומולה יש את גרסת 2.0 ליטר טורבו. אני רוצה להנות מהרכב אבל חשוב לי גם האמינות שלא אצטרך להתעסק עם זה הרבה וכמובן הוצאות נלוות. מודע להבדל בתקציב ביניהן ולא ברור לי אם שווה השקעה של יוצר כסף לגרסת 2 ליטר. בעיה נוספת שרוב הרכבים שאני רואה בלוחות עם קילומטראז ממש גבוה ... יש לי זמן עד סוף נובמבר עם הקניה. אשמח לדעתכם בעיקר למי שהתנסה ברכבים אלו. תודה דני
הודעה אחרונה מאת foo_bar, -
- 0 תגובות
- 480 צפיות
כמה לצפות לקבל בטריידאין במידה ואני רוכש רכב משומש מסוכנות טרייד אין? על איזה סכום להגיד תודה? אשמח לדעתכם
הודעה אחרונה מאת מודלה מודלה, -
- 1 תגובות
- 601 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA:-D
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 697 צפיות
הבדיקה היא מטעם הסוכנות. לגבי הבולמים והפרונט- טען שסודר. בעיקר מטריד אותי הסיפור עם נזק באגן השמן (שגם אותו אמר שתיקנו). זה אכן בר תיקון, או גם לאחר שמספרים לך שתוקן- אתה ממשיך לאכול מזה קש לכל אורך חיי הרכב? בנוסף- מה דעתכם על ההערות במרכב? משהו משמעותי שצריך להבריח אותי מהרכב? תודה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
שלום לכולם זקוק לחכמת ההמונים, אני מחפש רכב משפחתי בסכום של עד 40000 ש"ח. הדרישות- שיהיה נוח ומרווח, צריכת דלק סבירה, אמין, וסחיר יחסית. יש לנו רכב נוסף במשפחה (פוקוס 2008), כך השרכב לא חייב להיות גדול מאוד. אני נוסע בסביבות 25000 ק"מ בשנה עם הרכב. התלבטתי בינתיים בין הקורולה (ששמעתי שיש לה בעיית סחירות בגל הגיר הרובוטי) ורציתי לשאול את דעתכם עליה טויוה אאוירס יונדאי i30 גולף 1600 (אבל שמעתי שהאחזקה גבוהה, ואני לא ממש מבין בהבדל בין הדגמים) ומאזדה 3 שממש לא בא לי עליה. אשמח להצעות נוספות או חוות דעתכם על הרכבים האלו. תודה
הודעה אחרונה מאת duvduv, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האמת שאני על סף ייאוש. הייתי היום בסוכנות רכב והציעו לי פורד פוקוס 2010, 98000 ק"מ, ב-39,000 שקל. בעברה היתה אצל חברת תעשיות. על פניו היתה נראית הצעה סבירה. גם כשהוציא את הבדיקה וטען שיש פגיעת שלדה שולית בלבד- האמנתי. רק כשיצאתי מהמשרד והתעמקתי בבדיקה- הסתבר לי שהיא הכל חוץ משולית.. מה דעתכם? לברוח מהרכב כמו מאש? והוא עוד טען שבסוכנות שלהם דוגלים בשקיפות ושרכבים עם פגיעות שלדה משמעותיות לא נמכרות על ידם. בנוסף- כשעברתי על טופס הבדיקה צדה את עיני העובדה שאמנם הרכב עשה 98 א' ק"מ, אבל הבדיקה האחרונה שלו היתה ב-2010. הסוכן טען שמדובר בתאריכים פיקטיביים ושזה לא בהכרח נכון. מצד שני- נראה שהמכון עצמו הזין את התאריך, ואם זה כך- הרכב עשה 100 א' ק"מ בשנתיים ע…
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום חברים. לקחתי בשעה טובה רכב לבדיקה, לפני הבדיקה המוכר אמר שהיהתיקון בכנף שמאל. הוריד קצת מחיר על מכות חניה קטנות ועל התיקון שהיה. הרכב נראה סהכ במצב מעולה, 30 אלף קמ. יד ראשונה פרטי. אבל בבדיקה התברר שהוחלפו 2 דלתות וכנף שמאל. משהו על שילדהמשמעות נמוכה. בכל מקרה, הייתי שמח אם מישהו שמבין יספר לי מה המשמעות שלזה מבחינה בטיחותית, וירדת ערך. ובאופן כללי להתייחס לבדיקה. אציין שמחירון הרכב הוא71 אלף שח מצורף טופס בדיקה
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבחינת אמינות, עלויות טיפולים וכו", מצאתי אחת שנראית ממש שמורה ועם קילומטראז' נמוך יחסית (96000 ובמחיר טוב, האם הרכב אמין, כמו כן מישהו יודע אם צריך לעשות לו טימינג או שיש איזשהו טיפול גדול ויקר שעושים כל תקופה, והאם אין לו גלגל רזרבי???
- 8 תגובות
- 939 צפיות
שלום לכולם, יש לי התלבטות לגבי רכישה של רכבים מסוימים. 1. מאזדה 3 1600 שנת 2008 הצ'בק (הדגם בלי התא מטען) יד 4 2. סקודה פאביה אוטומטית מנוע 1600. יד 3 שניהם עם ק"מ זהה ומחיר זהה מבחינת תוספות המזדה מגיעה עם מערכת שמע + גלגלי מגניזיום מקוריים הסקודה מגיעה עם סאנרוף. אני כן יודע שמבחינת צריכת דלק, הסקודה עדיפה. אבל על מה אתם הייתם הולכים ? מבחינת איכות, תמורה לכסף שלכם, וחווית נהיגה ? אני מכיר את המאזדות מנועי 2000 שהיא די חזקה, אבל לא יודע כלום על ה1600. ולגבי הפאביה, יש איזה מחלות לרכב ? גיר, תושבות וכאלה ? ושורת המפתח, מה אתם הייתם קונים ? אני מודה מראש לכול העונים .
הודעה אחרונה מאת mazda3s, -
אחרי הרבה בדיקות רכבים, דגמים, קטגוריות החלטתי להתפנק באמריקאית גדולה ונוחה ממה שקראתי באינטרנט המליבו 06-07 הם דגם מוצלח. השאלה שלי אם יש רכבים בסגנון ידניים או כל הרכבים האמריקאים גדולי נפח הם אוטומטים?
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
סיטרואן C3
מאת C3BUYER-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 742 צפיות
אנו לפני קנית סיטרואן C3, אוטומטית 1360 שנת 2003. המחיר המבוקש - 10K לרכב יד רביעית עם 150K וטסט לשנה. רוב הנסיעות הן עירוניות (הובלות ילדים לגן/חוגים), בערך 5000 ק"מ לשנה. המשפחה והחברים מאוד מתנגדים לקניה לאור האמינות הירודה של המערכות החשמל וגיר ה- AL4 הידוע לשימצה. מצד שני, התאהבנו במראה הלא שיגרתי של הרכב ובנוחות הנסיעה (ברכב השכרה דומה משנת 2013). אודה לחוות דעת משתמשי הפורום בהקשר לכדאיות העיסקה ובנוסף, המלצה על מוסך אמין לבדיקה וישור קו באיזור הקריות. לאור הגיל המופלג - אין לדעתי טעם במכון בדיקה. בתודה מראש, דניאל.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב יד2 מה שחשוב לי כאבא לילדים בטיחות,מרווח ומחיר אטרקטיבי חשבתי ללכת על פורד פוקוס 2009-2010, מאחר והמחיר שלה נוח, היא בטיחותית מאוד ושמעתי שהיא גם די אמינה אשמח לקבל חוו"ד עליה ממנהל הפורום ומבעלי רכב זה משנתון זה בעבר ובהווה- לגבי אמינות, אחזקה, נוחות וכו'... כמו כן קראתי על בעיות גיר (רובוטי) - זה מתחיל משנת 2011? לא מומלץ לבדוק מודל זה עם הגיר הרובוטי? אני שואל מאחר ודרך ליסינג - ששם ניתן לקנות בהנחה-קשה למצוא שנתונים ישנים, אלא 2011 ואילך... כמו כן האם יש יתרון של הסדאן על הסטיישן ? אשמח לקבל הערות/הארות לגבי הנ"ל וכן אם יש המלצות נוספות אשמח מאוד לשמוע תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 934 צפיות
אני מתלבט בין שתי הגרסאות, מה ההבדל ביניהן שהמחיר של ההאצ'בק נמוך יותר באותו שנתון למרות שהאבזור שלה יותר עשיר? מדובר על שנתונים 06-11. זו התיבה הרובוטית שיש לחלק מההאצ'בקים? אני משווה תיבה אוטומטית מול תיבה אוטומטית.
הודעה אחרונה מאת BIG PAPA, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום למכובדי/ות הפורום, בן 23 חודש הבא, מחפש לעצמי מתנה ליום הולדת לאחרונה המצב הסתדר ככה שאני מוכר את הרכב הראשון שקניתי לפני כשנה וחצי - הפיג׳ו שלי. אני מאד אוהב אותה ונקשרתי אליה והיא נוחה לי וטובה לי אבל הגיע הזמן להשתדרג התקציב הוא גג 90 אלף - אחרי כל מני תוספות ופיצ׳פקעס כפינוק. הנסיעות הן בעיקר מודיעין - נתב״ג ולפעמים עליות לירושלים. הלבטים רבים ובגלל זה אני צריך את עזרתכם ואת הייעוץ המקצועי כיוון שאני באמת מחפש לאכול את כל העוגה ולהשאירה שלמה. - למה הכוונה? הכוונה היא כזאת : אני מחפש רכב כיפי, יפה, ספורטיבי (פניות עם חיוכים ולא להשתרך מאחור בישורות) עם אמינות טובה וצפי לירידת ערך עתידית נמוכה,צריכת דלק לא בשמיים, גודש עם פוטנציאל שיפורים -…
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קראתי הרבה המלצות בפורום לגבי רכבים לצעירים בסביבות ה 20 אלף ש''ח והגעתי להתלבטות קטנה. רוב הרכבים המומלצים פה הם הפיאט פונטו גרנדה,יונדאי גטס מהגרסאות המאובזרות יותר משנת 2007 ומעלה,יונדאי אקסנט לא מהשכרה וליסינג שנת 2008,סוזוקי ליאנה, פי'זו 206 ידנית שנת 2008 מנוע 1.4.עכשיו אני צעיר בן 23 זהוא הרכב הראשון שאני עומד לקנות לנסיעות קצרות של חיפה יקנעם ולת''א בסופי שבוע. אין לי בעיה עם גיר ידני,ולאחר כמה בירורים הגעתי להתלבטות בין הפ'זו 206 ידנית (מנוע 1.4) שנת 2008 לבין אקסנט מנוע 1.4 אוט' שנת 2008 מצאתי ביד שתיים את שתי הרכבים שניהם מידיים פרטיות יד 2 והיו בבעלות פרטית בעבר ועם קילומטרז' נמוך (האקסנט 107 אלף,הפז'ו עם 130 אלף).המחיר על הפז'ו עומד על 20 אלף ועל האקסנט…
הודעה אחרונה מאת nikitapoly, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הונדה סיוויק הצורה החדשה סדאן 4 דלתות 2012, מסוכנות טרייד אין ויש לי כמה שאלות: מחירון של הרכב הוא 93800 ומורידים לי עליו אחרי מאמץ רב 16.5 אחוז - משמע 78500 -- האם זה נשמע לכם סביר/זול/יקר? עוד כמה שאלות: מה דעתכם על הדגם? האם היא זללנית בדלק? כמה היא תהיה שווה בעוד 3 שנים? (מהי ירידת הערך בעצם ברכב כזה) הרכב נסע 83 אלף ק"מ ושמור מאוד. אשמח לתשובות
הודעה אחרונה מאת ofergo, -
- 7 תגובות
- 990 צפיות
קטן, חסכוני עד כמה שאפשר, אמין. לא אכפת לי מנוחות, עדיפות לידני(גמיש בהתאם למחיר אם איך שהוא אוט' יהיה יותר זול). ישנה עדיפות לדיזל אך לא כחובה בכלל. מדובר ברכב שישמש בנסיעה של 15 ק"מ ביום~ 15 הלוך 15 חזור, לכן אין לי משמעות לנוחות. בררתי קצת ומצאתי כמה סוזיקי אלטו עם ק"מ מנופח, גם פיאט פנדה עם ק"מ מנופח. מה דעתכם האם כדאי לרדת בשנתון על מנת להתפשר על ק"מ נמוך? חשוב לי נורא אמינות וטיפולים/חלקים זולים. תודה מראש והמשך שבוע נעים
הודעה אחרונה מאת Eyal Amzleg, -
- 1 תגובות
- 618 צפיות
שלום, ברשותי טויוטה פריוס 2008 עם 2 כסאות בטיחות במושב האחורי. כיום מבוגר לא יכול לשבת בצורה סבירה במושב זה. מחפש רכב משפחתי מרווח מספיק שיאפשר זאת. אני חושב ללכת על ליסינג ממקום העבודה כך שמבחר האפשרויות הוא גדול יחסית. חשבתי על KIA SPORTAGE או מזדה MX או טויוטה אוריס CW. אשמח לעצה בנושא. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 769 צפיות
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש (או יותר נכון לקבל מההורים) רכב מיני ידני חדש (ומיני בלבד, לא סופר מיני וכאלה). תקציב- איזור 80K. המועמדות הפחות או יותר סופיות הן פיקנטו ספורט או 108 ידנית. הוא פזל לכיוון ה-108, בגלל המבצע של ידיעות (62K), ומנוע חזק ומרכב קל יחסית לסגמנט (ואבזור טוב), הבעייה העיקרית שלו היא המזגן בה, או היעדר הפתחים המרכזיים ברכב. מישהו יודע אם אפשר לסגור את הפתח של הנוסע ואם המזגן מקרר כראוי? אשמח לביקורת כללית על האוטו מאנשים שמחזיקים אחד כזה תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק *** כבר ננעל לך שרשור אחד בגלל אותה כותרת. שכחת. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?576974-%D7%94%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%A8-%D7%95%D7%90%D7%A9%D7%94
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 823 צפיות
מה דעתכם על אתר סוויץ? מעניין אותי מבחינת הסטנדרט שלהם- האם אכן, כפי שהם מצהירים- הם לא מתווכים בעסקאות של רכבים עם פגיעות שלדה? האם אפשר לסמוך על הבדיקות שלהם? האם, מנסיונכם (אם קיים)- גיליתם אי פעם פער בין הבדיקות של סוויץ לבדיקות שעשיתם לאחר שקיבלתם את הרכב (במסגרת החמישה ימים שניתן להתחרט)? תודה.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 1 תגובות
- 461 צפיות
אהלן לכולם, חייל משוחרר והצלחתי לארגן תקציב של 25,000 לרכישת רכב. אין לי יותר מדי דרישות, עדיפות ליפנית/קוריאנית, קילומטראז' נמוך ככל האפשר. לא מחפש מכונית סילון, מחפש משהו מינימלי כדי להנייד למקומות לא רחוקים, צריכת דלק נמוכה וכמה שפחות תיקונים. עברתי בכמה סוכניות רכב ולא מצאתי משהו מתאים, הם לא מתעסקים בסכומים כאלה. באחת מהן מצאתי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001 ב-9,000 שקל, למרות שזה לא קרוב לדרישות שלי זה קצת פתח לי את המחשבה שאולי גם מכונית בסגנון הזה מספיקה לי לכמה שנים של שימוש. אשמח לשמוע חוות דעת וייעוץ בהתחשב למצבי, מה כדאי ואיזה סוג למי שיודע. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
- 1 תגובות
- 607 צפיות
היי כולם! אני עדיין צעיר בתחום ויש לי כמה שאלות ממש פעורות לגבי איך קונים רכב יד 2.. אם מישהו יכול לעזור: - כשמישהו רושם במודעה שהוא מתחייב בבדיקה, זה אומר שהוא מוכן לשלם חצי חצי על בדיקה? - איפה כדי לבדוק רכב? (אני גר בחיפה, יש מקומות ספציפים שהם טובים?) - איך אני מבין מהבדיקה אם רכב שווה רכישה או לא תודה למי שעוזר!
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 4 תגובות
- 485 צפיות
שלום לכולם, חדש כאן בפורום ואשמח להמלצתכם... יש לי תקציב של 45K עם גמישות קטנה עד 48K, רכב סופר מיני ידני, אמין, נוח ובעל שמירת ערך גבוהה.. אני מתעניין יותר בכיוון של הרכבים הגרמניים-פולקסווגן, שמעתי רבות על הגיר DSG אבל מכיוון שאני מעוניין ברכב ידני אז זה לא כל כך משנה לי... חשבתי על פולו שנת 2011-12, מה דעתכם?.. תודה
הודעה אחרונה מאת hellrace1, -
- 3 תגובות
- 743 צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט בין שברולט סוניק 2013 או ריו 2013. שניהם סדאן. שניהם אוטומאט. מה עדיף מבחינת: צריכת דלק אמינות נוחות למשפחה עם 2 ילדים.
הודעה אחרונה מאת hellrace1,