ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,609 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 584 צפיות
שלום אני מחפש רכב קבריולט עד 35 אלף עדיפות לאוטמט אבל אין בעיה אם גיר רגיל חשוב מאוד שיהיה חסכוני בדלק בעיר עד כמה שאפשר אשמח לשמוע הצעות
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הרכב הוא סוזוקי אלטו 2010 1.0 GLX יד ראשונה עם 77,000 קילומטרז'(היה בבעלות אישה שפנתה לטרייד-אין). המוכר מתחייב בבדיקה. לפי הבנתי הוחלף מצבר ,בלמים(נבה ימין ושמאל) ושסתום מיזוג. מעבר לזה אין תקלות לטענתו. נסעתי ברכב ולא הרגשתי משהו חריג. המוכר דורש 38,000 ₪ כאשר הוא משלם על טסט לשנה + טיפול 75000 מה דעתכם? האם עסקה זו משתלמת? האם אתם רואים סיבה לא לקנות בטרייד-אין? רק רוצה לציין שעזרתם לי המון בתהליך החיפושים, תודה רבה לכם. יאיר
הודעה אחרונה מאת lze22, -
- 4 תגובות
- 627 צפיות
אחרי שנפרדתי מליסינג מחפש לקנות רכב חדש ומאוד מתלבט בין כמה רכבים. נהגתי עד עכשיו באוקטביה 1.2 חצי שנה מהעבודה. בהחלט אחלה אוטו. וגם בפאביה 2013 שנשאר אצל האשה. יש לציין שלא ראתה מוסך צרכים: עבודה בית משפחה מדי פעם. עבודה די קרוב אם לא אחליט להתרחק. 10 ק"מ. אולי אתרחק ל 30 ק"מ. 1. סקודה ספייבק 1.4 מחיר 125k. מאוד מאובזרת. בפנים קצת לא אהבתי את העיצוב. נראה זול. במיוחד איפה שידית ההילוכים. 2.גולף 1.4 141k אחרי כל האבזורים. אין ספק נראית טוב בפנים במיוחד. כל אבזור נוסף עולה מלא כסף. פחות מאובזרת מסקודה ואם לקחת 1.2 מנוע אז בכלל אין אבזור כמעט והיא עולה 132k 3. מזדה 3 מנוע 2. 142k. אין ספק הכי יפה והכי מאובזרת רק חושש מתשתה דלק. ולא יודע אם הם טובי…
הודעה אחרונה מאת vital30, -
- 1 תגובות
- 677 צפיות
שלום, חשקה נפשי ברכב שהוא גם גבוה, גם אוטומטי, גם עם מנוע גדול (3000+) וגם אמין, וגם זול. אלה הם הדרישות היחידות. אוטו כזה שאני מכיר זה מאזדה MPV מהשנים הראשונות, הוא עונה על כל הדרישות שנתתי (גבוה, אוטומט, מנוע 3000, לא התקלקל ב-8 שהשנים שהיה אצלנו, ונמכר ב1000 שקל ) היה לי את הרכב פעם ואני מתגעגע. לא רוצה להשקיע יותר מ-7,000 שקל בסה"כ (רכב + ביטוח חובה וצד ג' + טסט). יש הצעות לרכב עדיף מה-MPV שעונה על הדרישות האלה?
הודעה אחרונה מאת lze22, -
- 1 תגובות
- 504 צפיות
אהלן חבר'ה, אני מעוניין לרכוש מכונית בזמן הקרוב (שבועיים קרובים) וצריך המלצות. מעוניין ברכב סופר מיני או האצ'בק, אמין, בטוח וחסכוני עד כמה שאפשר. אני בן 20, הוצאתי רישיון לפני חודשיים ולא יצא לי לנהוג על יותר מדי מכוניות (בעצם רק 2). ראיתי וחיפשתי פונטו ספייס אבל כולן מאוד ישנות, טווח המחירים שלהם הוא כ5-15 אש"ח עם קילומטראג' יחסית גבוה. האם יש אופציה טובה יותר? כמובן שאני מתכנן להוציא כמה שפחות, מעדיף לראות אוטו ב15 וליישר קו בעודף (מה שכנראה אצטרך כי האוטו שאני אקנה יהיה כעשור על הכביש). ראיתי כמה גטסים אבל כמעט כולם ברמת גימור GLF וקשה למצוא אחת שלא. בעל רישיון גם לידני, אך מעדיף אוטומט (תל אביב והפקקים שלה...) מעדיף להמנע מצרפתיות בשנים הללו. ת…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 832 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש סיאט איביזה חדשה (0 ק"מ מליסינג) ויש לי שלוש שאלות: 1. באופן כללי, האם עלות החלפים / תיקונים של הרכב נחשבת ליקרה / ממוצעת / זולה? 2. האם ידוע לכם על בעיות אמינות כלשהן? 3. באופן כללי, האם אתם ממליצים על הרכב? *ההתייחסות היא לגרסת 5 דלתות האוטומטית, מנוע 1.2 ו-105 כ"ס. המון תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
פותח עבור גיסי, מחפש רכב חדש בליסינג. כרגע אחרי שלוש שנים לא קלות עם מונדיאו טיטאניום. קטגוריות אפשריות, מנהלים ג'יפונים.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
שלום לכולם מבקש חוות דעת בדגש על אמינות לשברולט אפיקה 2008-2009, רכב שני בבית. חלק מהמוסכים טוענים שזה רכב נהדר וחלק אומרים לברוח ממנו בגלל בעיות כרוניות במנוע וגיר. אשמח לחוות דעת מנסיון! תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת vo364, -
- 3 תגובות
- 524 צפיות
אבי נוהג ביום יום בטנדר אנטר 4×4 ולא מרוצה ממנו צריכת דלק גבוה ותקלות ואחזקה יקרה. הוא מעוניין ברכב אחר ,ברמה שיכולה להכנס בשבילי קק"ל עם עדיפות לקשים בינהם. לא צריך יכולות שטח מטורפות כמו האנטר. מחפש אחזקה זולה,צריכת דלק נורמאלית,שטח מטען גדול. יהיה נחמד שיהיה נוח מבחינת נסיעה משפחתית. חשוב שיהיה חזק ויסחוב(פסלנו את הקנגו שלא סחב). לא משנה 0-100 וביצועים . התלהבנו מהפורסטר של אחד המכרים אך הוא אמר שהוא אוכל לו בנסיעה מאוד מאוד מאוד רגוע 1 ל 9/10,בנוסף המחיר יקר. הנסיעה המשוערת 30-35אלף בשנה. חשבנו גם להמשיך עם טנדר ולרדת ל2x4 אך עדין אוכל הרבה דלק. אפשר גם טנדר ולעשות הסבה לגז. התקציב יכול להימתח גם ל90+ במידה וימצא הרכב המתאים. תודה ענקית לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 563 צפיות
שלום לכולם, צריכה המלצה לרכב חסכוני קטן ואמין בעיקר עבור נסיעות עירוניות קצרות אבל גם עבור נסיעה פה ושם לירושלים ונסיעה ארוכה לצפון פעם ב.. אשמח להמלצה על שנתון ונפח מנוע גם תודה!
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
ערב טוב, אני ואבא שלי רוצים לקנות מרצדס C קלאס שנים 2001-2002. ידוע שהרבה כאלו היו מוניות בעבר. השאלה שלי היא, האם סביר לרכוש רכב שהיה פעם מונית והוא יתפקד בסדר? ממה שאני יודע מטפלים במוניות טוב, ואני חושב שאפשר למצוא אחת שמורה עם ק"מ סביר יחסית למונית דיזל (300-400 K) האם בתור רכב משפחתי הרכב יתפקד בסדר? כלומר ההוצאות על רכב כזה גבוהות בהרבה מרכב רגיל או לא?
הודעה אחרונה מאת elad_sht, -
-
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין בהמלצות לרכב ספורטיבי עד ה30-35 אלף יש אפשרות חריגה ל40 הכי חשוב לי זה -אמינות -נוחות -צריכת דלק נמוכה יחסית -אחזקה סבבה לא בשמיים -מעל ה100 כ"ס -יפה(מעוניין לבצע שינוים קוסמטיים בעתיד) -לא רואה מוסך למאת טיפולים
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן, האם ההבדל בין הדגמים כה משמעותי? קראתי שמנוע ה2300 מעט מיושן וצורך הרבה דלק, אך האם ה2000 חסכוני באופן משמעותי ? ההבדל בין הדגמים מגיע ל30K , האם אתם חושבים שיש הצדקה לכך? תודה
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 654 צפיות
שלום, אני מחפש רכב עד 45K לנסיעות עירוניות ומידי פעם מחוץ לעיר. (נניח בשנה 10-12 אלף ק"מ). סדר העדיפויות שלי הם: 1. לחסוך כסף 2. לחסוך כאב ראש (במוסך) בהתחלה כיוונתי על 35K אבל אז הבנתי שאם אני רוצה את סעיף 2 כדאי לי להעלות את המחיר ולשאוף לשנתון כמה שיותר גבוה (אבל בלי לשלם על ירידת ערך מיותרת, 2011-12?). אז כמובן יוצא שאני מתלבט בין רכבי מיני שונים. (עבור סעיף 1 אני מסתכל רק על ידני) בינתיים הבנתי שהאפשרויות שלי הן: טיוטה אייגו/סיטרואן C1/פג'ו 107, פיאט פנדה, קאיה פיקנטו, סוזוקי אלטו, יונדאי i10, שברולט ספארק. המבחר גדול ואין לי ממש מושג איך להחליט... בנוסף קראתי על כמה מהן (כאן בפורום; השלישיה הראשונה לדוגמא) שלנהוג בהן על כביש…
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום מקווה שזה הפורום המתאים. מה שקורה בשוק יד2 אני רואה ומבין. איך אני אמור למכור רכב? אני לא מעוניין בטרייד כי אני לא צריך את הרכב הנוסף. מנסה כבר 6 חודשים למכור רכב שבכל מקרה אף אחד לא רוצה - מגאן 2008 מה אני אמור לעשות עם הרכב? אין טלפונים, סביר להניח שגם לא יהיו. מי קונה רכבים כאלה היום? מה נשאר לי? לשים אותו בגינה ולמלא אותו בחול לילדים?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 661 צפיות
שלום לכולם, אני פותח את השרשור בשביל חבר שמעוניין לקנות רכב חדש, אז נתחיל מזה שהתקציב הוא עד 60K, אפשר לחרוג בכמה אלפים כי אני מאמין שבשלב המיקוח עם הבחור שמוכר את הרכב נצליח להוריד אותו במחיר כמו ישראלים טובים, אז אפשר לדוגמא להגיע עד ה65K. על הרכב אמורים לנהוג חבר שלי (בן 20 חייל) ואמא שלו, חשוב שהרכב כמובן יראה כביכול "צנוע" בשביל שאמא שלו תאהב גם, אבל שיהיה לו את הספורטיביות, כמובן שאי אפשר בתקציב כזה להביא משהו משוגע, אבל אני מקווה שאתם מבינים את הכוונה, רכב שיהיה חסכוני (כמה שאפשר) בדלק, אבל שיהיה גם חזק, שיהיה לו כוח שיהיה זריז וידהר יפה בכביש, עדיפות גבוהה לספורטבק, רכב שיהיה נוח שיהיה מרווח ולא סופר מיני וכל השטויות האלה רק אוטומט חובה, שיהיה שנתון מ…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 699 צפיות
שלום, אני צריך רכב עד 12 אלף, נסיעות של 25 ק"מ בין עירוני וכ15 עירוני לכל כיוון. חשבתי על יונדאי גטס או שברולט אבאו (שניהם הידניים). ראיתי יחסית הרבה רכבים בשנתונים גבוהים יחסית ומחיר נמוך. אשמח לדעת מה דעתכם על הרכבים האלה. (מקריאה של חוות דעת מיד2 אלה רכבים מצוינים)
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 930 צפיות
היי,אני מחפש רכב לנסיעה יומיומית למכללה וחזרה. המרחק מן המכללה הוא 22Km,הכביש אל המכללה הוא כביש הררי(כ-250m עלייה). בנוסף,הוא משובש בחלקו(בורות,במפרים של הטבע וכו'). אני מחפש רכב ידני שאוכל לתחזק אותו ולא אצטרך להוציא הוצאות גדולות. חיפשתי ביד 2,ראיתי שיש מגוון של רכבים בסכום הזה.אני מתלבט בין: 1) פיאט פונטו גרנדה: 2) סיטרואן C4: 3) פולקסווגן - גולף אני חדש לעולם הרכבים,האם שווה לקנות מסוכנות? עברתי על המדריך של איתמר מס' פעמים ואני אפעל לפיו תודה.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 912 צפיות
הי מחפש חלופה חדשה ללוגאן (שהיא חסכונית 1\14 ואמינה ואחזקה זולה ביותר אבל לא בטוחה ורועשת בשיוט) נדרש - 7 מקומות, נסועה שנתית צפויה 22000 ק"מ (רכב שני במשפחה). מינימום 4 כוכבים במבחני ריסוק, ESP חובה. אחזקה זולה יחסית אמינות גבוהה. תקציב 75K+\- רודיוס אני לא מוצא (וגם רק 2 כ"א) וחוץ מזה ביום יום לא נעים להסתובב עם ג'מוס כזה. כרגע על הפרק: ברלינגו 7 מקומות 2012 -יד 1 157K ק"מ מטופלת ביבואן ללא תאונות, החיסרון ידנית וצפופה יחסית, ק"מ גבוה. היתרון חסכונית מאוד תהיה כנראה אמינה מאוד? אחזקה זולה? מחיר נדרש 73K לאחר מיקוח. פורד Sמקס שנת 2009 יד 2 122K ק"מ היתרון - בטוחה, מרווחת מפנקת החיסרון צריכת דלק גבוהה יחסית (איך היא ביחס לאורלנדו?) ו…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
רכב מפנק ידני 1 2
מאת EEEBBR- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאחרונה אני משתעשע עם רעיון קניית רכב גדול מאובזר ו"מפנק". תנאי עיקרי לפני כל זה הוא שיהיה ידני. התחלתי בחיפושים ברכבים שיש לי מעט ניסיון איתם על אף שהיו אוטומטים. מאליבו, להקרוס, i40, פאסאט אין אפילו איזכור אחד לרכב ידני מהדגמים הללו(יש לפאסאט כאלה שהן מוניות לשעבר-ממש לא עבורי) חשבתי לעצמי שארד מדרגה בהתפנקות שלי ואחפש מאזדה 6 או אוונסיס ושוב נתקלתי בלוחות ריקים. החיפוש שלי מתמקד בשנתונים 08-10 והמחיר נגזר בגלל איבוד הערך המטורף שהיה לרכבים הללו ועכשיו לטעמי הם קניה לא רעה. אני מודע היטב לעלות האחזקה היקרה ובזבוז הדלק. כמו כן, מודע גם לזה שרוב האנשים שקונים רכבי מנהלים מחפשים אוטומט/רובוטי כפול. אז… מה קורה כאן? איזה רכבים בסגנון המדובר יש בשוק שמשולבים ע…
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 889 צפיות
שלום, בשנת 2011 התחילו סיטרואן לספק את המכונית עם מנוע 1600. האם כדאי במידה ומצאתי רכב אטרקטיבי מהשנתון הזה לרכוש אותו או שעדיפה שנת 2012 מבחינת שיפורים שהוכנסו למנוע בין השנתונים? אני מתעניין לדעת אם למנוע הזה היו מחלות ילדות שנפתרו בשנתון 2012. ושאלה תמחורית, אני נוסע על C5 2007 עם 220k ק"מ, שמורה מאד למרות המרחק שנסעה. מה הסכום ההגיוני לבקש עבורה בעיסקת טרייד? מה הסכום שניתן לקבל עבורה במכירה רגילה? תודה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 822 צפיות
היי, אני מתלבט בין 2 רכבים מ-2011. לשניהם יש באיזור ה-80 אלף קילומטר: 1.הונדה ג'אז היברידית ב-60 אלף ש"ח. 2.טויוטה יאריס רובוטית ב-50 אלף ש"ח. נהגתי על הטויוטה הרובוטית ואני מסתדר איתה. אבל שמעתי שהגירים הרובוטיים לא אמינים ונהרסים מהר. אני לא יודע אם מדובר רק על פולקספגן/סיאט/סקודה או גם על הגיר הרובטי של טויוטה? ומה לגבי ההיברידיות של הונדה? כמה האוטו יכול להחזיק? המנוע ההיברידי אמין? ומה לגבי המצבר? ובלי קשר איזה אוטו נוח יותר וזול יותר לאחזקה? תודה ענקית לכל מי שיענה!!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 1 תגובות
- 560 צפיות
לאיזה רכב תא המטען גדול יותר- קיה ריו 2011 או יונדאי אקסנט 2011?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב, לאור הפרסום של חב' לובינסקי לרכב יד שניה עם שנתיים אחריות מלאה (פרט לבלאי כגון צמיגים, רפידות וכו, מוגבל ל-20K ק"מ), טיפולים חינם (עד 2 טיפולים, לא כולל בלאי שצויין), החלטתי לרכוש דרכם את הרכב. יש ברשותי 307, ואני אוהב את הרכב הזה ולכן ה-8 נראית כהמשך מתבקש. בנוגע לרכב עצמו: שנת 2011, יד 1 פרטית, 35K ק"מ, טסט 06/16, טופס הבדיקה מצורף (בוצע ע"י הבעלים הקודמים טרם המכירה ללובינסקי). רשיון הרכב, היסטורית טיפולים, והבדיקה כאמור נמצאים בידי. המחיר הנדרש לאחר מו"מ 50K ש"ח. הרכב יגיע לסניף ביום ראשון לבחינה שלי, הוא אמור להיות בסדר ע"פ הבדיקה. הוא נקנה ע"י החברה לפני מעט יותר מחצי שנה (רוב הרכבים נמצאים בידי היבואן מס' חודשים לא מבוטל), אך נאמר כי הרכבים…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי אני חדש פה. אני מחפש רכב לצעירים שהיה חסכוני בדלק,אמין כמה שפחות תקלות, המראה חשוב לי אבל אני מוכן להתגמש. מבחינת ביצועים לא כזה משנה לי התקציב שלי הוא 60K גג עד 70K הרכב מיועד ברובו לנסיעות בעיר אבל בעוד שנה אני אמור להתחיל ללמוד בבן גוריון ואני גר באשדוד כך שהרכב צריך להיות נוח גם בנסיעות מחוץ לעיר. חשבתי על 3 רכבים כולם צריכים להיות גיר רגיל: פורד פיאסטה יונדאי I20 סקודה פביה כל הרכבים הם יד שנייה 2013-2015 ביקרון אני מחכה לחגים לראות מה היו המבצעים על הרכבים אשמח לחוות דעת.
הודעה אחרונה מאת niger21, -
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
אז ככה אני צריך בבקשה המלצות לרכב ראשון עד 15 אלף שיהיה חסכוני אמין מהיר יחסית לתקציב אחזקה זולה חסכונית נסיעות בעיקר בעיר ומידי פעם גם מחוץ לעיר(שלא תזחל)
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
- 1 תגובות
- 738 צפיות
מישהו התנסה בקיה סול דגם דיזל אוטומטי בלבד? אנא לא לומר דברים מניחושים ומידע כללי אלא רק מניסיון. נ.ב. האם המנוע כאן זה גם המנוע של הסיד /ריו והאופטימה דיזל? האם מדובר על מנוע אמין?
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
היי, מישהו יודע משהו על הרכב הזה? יש מבחנים שלו שפורסמו? על הנייר הוא נראה כעסקה ממש טובה...
הודעה אחרונה מאת pe4kov, -
- 2 תגובות
- 801 צפיות
אני חושב לקנות פורד מונדאו טיטאניום. היו לי גם מחשבות על הסיטרואן C5 או הפיג'ו 508 בדגמים המפוארים אבל נראה קצת מפחיד בעניין האחזקה. חזרה למונדאו, יש את גרסת 2009 עם מנוע 2.3 ליטר ומולה יש את גרסת 2.0 ליטר טורבו. אני רוצה להנות מהרכב אבל חשוב לי גם האמינות שלא אצטרך להתעסק עם זה הרבה וכמובן הוצאות נלוות. מודע להבדל בתקציב ביניהן ולא ברור לי אם שווה השקעה של יוצר כסף לגרסת 2 ליטר. בעיה נוספת שרוב הרכבים שאני רואה בלוחות עם קילומטראז ממש גבוה ... יש לי זמן עד סוף נובמבר עם הקניה. אשמח לדעתכם בעיקר למי שהתנסה ברכבים אלו. תודה דני
הודעה אחרונה מאת foo_bar, -
- 0 תגובות
- 480 צפיות
כמה לצפות לקבל בטריידאין במידה ואני רוכש רכב משומש מסוכנות טרייד אין? על איזה סכום להגיד תודה? אשמח לדעתכם
הודעה אחרונה מאת מודלה מודלה,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,393 אורחים (הצג רשימה מלאה)