Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעירים עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני פותח את השרשור בשביל חבר שמעוניין לקנות רכב חדש,

אז נתחיל מזה שהתקציב הוא עד 60K, אפשר לחרוג בכמה אלפים כי אני מאמין שבשלב המיקוח עם הבחור שמוכר את הרכב נצליח להוריד אותו במחיר כמו ישראלים טובים, אז אפשר לדוגמא להגיע עד ה65K.

על הרכב אמורים לנהוג חבר שלי (בן 20 חייל) ואמא שלו, חשוב שהרכב כמובן יראה כביכול "צנוע" בשביל שאמא שלו תאהב גם, אבל שיהיה לו את הספורטיביות, כמובן שאי אפשר בתקציב כזה להביא משהו משוגע, אבל אני מקווה שאתם מבינים את הכוונה, רכב שיהיה חסכוני (כמה שאפשר) בדלק, אבל שיהיה גם חזק, שיהיה לו כוח שיהיה זריז וידהר יפה בכביש, עדיפות גבוהה לספורטבק, רכב שיהיה נוח שיהיה מרווח ולא סופר מיני וכל השטויות האלה

רק אוטומט חובה, שיהיה שנתון מתקדם יחסית מעל 08-09 עדיף, כרגע הם עם יונדאי אקסנט 2005, הרכב הזה איתם כבר 10 שנים והוא מאוד אמין ואמא שלו רוצה רכב שיספק ביצועים יותר טובים אבל יעמוד בדרישות של חלקים לא יקרים צריכת דלק טובה כי של היונדאי כבר לא משהו, מינימום תקלות, רכב פשוט קל לתפעול בלי יותר מידי סיבוכים אבל שיהיה עם כמה שיותר פיצ'רים.

בגדול צריך רכב שיהיה זאב בעור של כבש, אבל לא במלוא מובן המילה, לא עכשיו רכב ספורט, אבל רכב שיהיה לו את הלוק הספורטיבי אבל גם העדין הרגוע והמשפחתי, שאמא שלו תוכל לראות לעשות סיבוב ולהגיד כן זה מה שאני רוצה, ושחבר שלי בתור בחור צהיר יוכל להנות מהרכב מבחינת שכלולים כוח ומראה,

האופציות שעלו בנתיים הן הונדה סיוויק האצ' שנתון 09 ומעלה

מיצובישי לנסר ספורטבק שנתון 09 ומעלה

והאמת שגם עלה בחשבון אלפא רומאו 159 שנת 2012 אבל לא בטוח שהוא בדיוק עומד בקריטריונים.

צריכת הדלק לא צריכה להיות מושלמת, כי בסה"כ אנחנו מחפשים כאן רכב שגם ייתן ביצועים טובים ולא איזו מיצובישי אטראז', אבל עדיף שיהיה כמה שיותר חסכוני.

תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה שבת שלום !

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אתה בכיוון הנכון עם שתי היפניות, שים לב בשנתון הזה הסיויק מגיעה עם גיר רובטי לדעתי, לא מומלץ.

הסיויק חסכונית וסוחבת טוב יותר מהמיצובישי(לא באופן משמעותי).

שתיהם מכוניות מוצלחות לדעתי.

לגביי האלפא, כנראה שעלויות האחזקה יהיו גבוהות יותר(דלק, טיפולים).

אתה יכול להוסיף סיאט לאון לרשימה(ערוך חיפוש על בעיות אמינות של tsi ו dsg לפני).

עיקר הדרישות שלכם נשמעות כמו משפחתית מוצלחת שתואמת לטעם שלכם(המראה).

הם לא באמת ספורטיביות והביצועים סבירים+ יחסית.

כך שכל משפחתית לטעמכן תעשה את העבודה.

פורסם

אם הם לא נוסעים הרבה אז צריכת הדלק צריכה להוות שיקול משני.

אני מציע לחפש מאזדה 3 ספיריט עם מנוע 2 ליטר, אני מחבב יותר האצ'בקים ולדעתי היא נאה יותר במרכב הזה אבל גם הסדאן לא רעה.

למרות שהם לא רוצים סופר מיני אני ממליץ לבדוק בכל זאת את השלישיה איביזה, פולו ופביה. הן מציעות ביצועים טובים בדגמי ה-tsi ונשמע שלימוש שלהם לא יחסר המרווח הפנימי לעומת משפחתית קומפקטית. לגבי אמינות כבר המליצו פה לערוך חיפוש.

• תוכן חדש...