Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2008-9 הן שנות הבציר היותר טובות של המגאן דור II. זה רכב מצויין והקילומטראז' אם אתה יכול להתחייב לגביו, אינו גבוה. יש בשוק מספיק אנשים שיודעים להעריך את הרכב הזה, בוודאי כשהמוכר לא משתגע עם המחיר.

אולי תן קישור למודעה שלך ונוכל לעזור?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

כאן למשל כבר פרסמת את הרכב? תוסיף את המחיר המצחיק לדעתך. אולי הוא מצחיק ואולי לא ממש.

בנוסף, אתה מוזמן לקרוא את השרשור הזה שפתחתי בזמנו בעניין מכירת רכב.

כעיקרון השילוב של מגאן + ליסינג בעבר מביא אותך למחירים מאוד נמוכים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יש הרבה סטיגמות שהיו מוצדקות פעם ולא מוצדקות היום ועם ישראל עדיין מקובע ביפניות שלו שנקראות כל יומיים לריקולים, העיקר הרכב "אמין". :roll:

סטיגמות? אולי. אבל בלגאסי 95 של אשתי, בכריזמה 99 שלי (אם אפשר לקרוא לה יפנית), בלאנסר 2008 של אשתי (במקום הלגאסי) ואפילו בסאני 93 שמכרתי עם 330 אלף ק"מ לא הכרתי משהו כזה:

יש לי תקלה מרגיזה שמתחרשת פעם בכמה ימים - אחרי שאני נכנס לבור (ולא חסרים כאלה) נדלקת לי נורת ABS

ESP ועד כל מיני - הרכב נוסע כרגיל , אבל אם אני מכבה ומתניע מחדש הכל חוזר לקדמותו עד הבור הנוראי הבא

2008-9 הן שנות הבציר היותר טובות של המגאן דור II. זה רכב מצויין והקילומטראז' אם אתה יכול להתחייב לגביו, אינו גבוה. יש בשוק מספיק אנשים שיודעים להעריך את הרכב הזה,

שגריר מגאן בפורום, כשיש שפע של משומשות לבחור מהן, לא מפתיע אותך שהביקוש למגאן נמוך כך כך? :roll:

:turn-l:
פורסם

חבר מכר כזאת עם נתונים דומים ב8000 שח אחרי שמעל ל8 ח"ד טלפון 1 לא היה.

הכל ענין של מזל. אתה יכול להוריד את השלט וברמזור הראשון יעצור אותך משהו וישאל .מוכר?

• תוכן חדש...