ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,611 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
שלום לכולם, החלטתי לחפש את הרכב שבכותרת ורציתי לשמוע האם יש כאן חברים עם הרכב שמוכרים או מכירים מישהו שמוכר, ולשמוע קצת חוות דעת לגביו. תודה
הודעה אחרונה מאת Ilan_CIVIC, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם אז ככה התקציב נע סביב ה 170K האופציות הן 1.אאוטלנדר 2.קיה סורנטו (לא חדשה סביב 2013/14) אשמח לשמוע דעות ועצות מה מומלץ ומה כדאי עד כמה שאני מבין האאוטלנדר חסכונית ביותר בקטגוריה וסה"כ רכב נוח המנוע לא מי יודע כמה אבל אני גם לא מחפש משהו מפוצץ תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
שלום, אני מחפש לקנות רכב משומש עבורי ועבור אישתי הצורך ברכב הוא כפרטי ועבור העסק שלי שמצריך נסיעות בטווח של כעד שעה מאיזור המרכז ובחזרה עם ציוד. התקציב שלי הוא בין 25-30 אלף ש"ח מחפש דגמים בין השנים 2008-1010 שנסעו עד כ-150-170 קילומטר הצורך שלי הוא ברכב חסכוני, אמין ובעל תחזוקה טובה, ותא מטען רחב עבור הציוד שאני סוחב בעסק שלי כך שאוכל לקחת איתי עוד נוסעים בספסל האחורי כשצריך (כרגע הציוד ממלא תא נוסעים מלא ובגאז' של רכב פרייבט רגיל. מהמחקר הראשוני שעשיתי בין אתרים וחברים, הגעתי לשלושה דגמים שאני מתלבט ביניהם ולא ממש מבין את ההבדלים כי אין לי הרבה ניסיון וידע בתחום הרכב: סיטרואן ברלינגו סקודה רומסטר פיאט דובלו מבקש המלצות, השוואות, ואת חוות …
הודעה אחרונה מאת גל פליקסברודט, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מכרתי לא מזמן את הפיאסטה 2009 שלי. אני מחפש לשדרג תצמי ברכב הנ"ל. עשיתי עליו נסיעת מבחן ומאוד נהנתי. הדגם היה 1.2 TSI, משתהה קצת בעת לחיצה על דוושת הגז, אך לאחר מכן טס. מחיר השוק שלו לפי יד 2 הוא באיזור בין 60 ל70 אלף. האם הרכב הזה מומלץ? האם יש בו חסרונות בולטים ביחס למתחרים? האם יש בו חלקים (גיר, מנוע, טורבו לדוגמה) שנחשבים כמועדים לפורענות? כי קראתי שדווקא המנוע הזה מאוד חסכוני, ואף מהיר מסדרת ה1.6. אם יש עוד המלצות לדגמים בסגנון הזה של אוקטביה (היתרונות שלי בה הם: תן מטען ענק, רכב גרמני, חסכונית בטירוף, חווית נסיעה מעולה) - אשמח לקרוא ולהחכים. ו.. עוד שאלה לגבי האם שווה ללכת על רכבים מליסינג או לא. הבנתי שרכבים מליסינג יורדים אוטו…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
יש לי כרגע מיצובישי לנסר קלאסיק 07. אני כנראה הולך לנסוע רחוק לעבודה, ומניסיון שלי הלנסר לא ממש מתאימה לזה - מתלים קשים, מושבים לא נוחים, ריפודים שמרגישים כאילו אתה יושב על שקית ניילון (למרות היותם מבד), בקיצור הייתי מגיע לעבודה בבוקר עייף, מזיע (למרות המזגן העוצמתי), ועם כאבי גב. אני מחפש רכב נוח ואמין (לפחות ברמת אמינות של הלנסר). השאלה שלי היא כזאת: אני רואה שאת הקרוז אפשר להשיג מודל 2010-11 במחירי רצפה, והבנתי מביקורות שהרכב מאוד נוח. הבעיה שמאז שהייתה לי דייהו נובירה, יש לי סלידה מתוצרת ג'נרל מוטורס, הבנתי שהדגמים שבאו אחרי נובירה גם לא ממש מצטיינים באמינות. האם גם הקרוז מצדיקה את המוניטין הכושל של שברולט? האם ה1.4 טורבו יותר מוצלחת? או …
הודעה אחרונה מאת talme, -
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
אשמח לקבל קצת מידע לטוב ולרע על שברולט סוניק LT שנת 2012 אני עומד לקנות אחת כזאת עם קילומטראז נמוך ואשמח לדעת קצת עליה האם כדי? האם לא כדי? ולמה? תודה
הודעה אחרונה מאת amirshabi, -
ייעוץ לגבי c3
מאת meyal1- 0 תגובות
- 454 צפיות
היי חבר רוצה לקנות c3 2010 יד פרטית עם 90000 קמ אני מייעץ כנגד הצרפתיות עקב ניסיון רע, מה דעתכם וממה יש להזהר בדגם הנ"ל. אשמח לתגובות מהירות נגד ובעד. תודה. אייל
הודעה אחרונה מאת meyal1, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי לשאול מה אתם אומרים על הטופס בדיקה שמצורף ? הדבר הכי מעניין אותי לשמוע את דעתכם בנוגע לכיפוף קורת חיזוק? האם זה משמעותי מבחינת הפגיעה בשלדה? רשום ליקוי בעל משמעות נמוכה האם כך באמת הדבר? מדובר בסוזוקי גימיני תודה למומחים
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לבדוק את דעתכם על הגולף שנת 2008, דגם ה fsi , האם לדעתכם כדאי לרכוש את הרכב, או שהאחזקה שלו תהיה גבוה? צריך רכב אמין ונוח, לנסיעה של כ 25000 ק"מ בשנה, והתקציב עד 40000 ש"ח. אשמח לדעתכם או אופציות נוספות מעניינות. תודה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים. פוסט ראשון שלי כאן, אז אני מאוד מצטער מראש אם אני עובר על כלל מסוים (למרות שקראתי את החוקים) היום הייתי בחברת "ניו דרייב" המציעה ליסינג פרטי בתנאים דומים שאפשר למצוא אצל יבואנים, רק בתנאים טיפה יותר נוחים ויש לציין לא תלושים מהמציאות. האם מישהו שמע על החברה, קנה ממנה, שמע מחבר שקנה וכו'? אשמח לברר את מידת האמינות. תודה מראש, דניאל בן עמי.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
Seat IBIZA 2011 sport 1.2 TSI עשה 54,000 קילומטר, ללא תאונות, מבקשים עליו 64,000. כמובן שאני גם אקח אותו לבדיקה. אגב, בשנתון הזה לא היה עוד דגם FR, אבל יש לרכב את כל התוספות(חשוקי מגנזים, גג פנורמה, מערכת שמע ומולטימדיה, פנסי ערפל וכו')
הודעה אחרונה מאת elad_sht, -
-
רכב שני עד 30K
מאת Menro-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 556 צפיות
לאחרונה עלה הצורך לעוד רכב בבית, מן הסתם בעיקר למטרת נסיעה כשהראשון תפוס, אבל גם כדי לשבור שגרה למשל חשבתי על מאזדה 6 פרימיום בשנתון סביבות 2006 שנראית טוב גם היום ומאובזרת לא רע בכלל חשבתי גם על רכב ידני עם מנוע טורבו דיזל דוגמת אופל אסטרה 2012 שהספיקה לעשות כמעט 300K ק"מ בתור מונית ואפילו ללכת קצת לכיוון השטח עם סוזוקי ויטרה בשנתונים נמוכים שהשימושיות תתרחב גם לאזורים פחות בנויים מבחינתי ה-6 פחות תשבור שגרה, אך תהיה פחות כאב ראש וקלה יותר למכירה. האסטרה תתן קצת גיוון מפני שאני נוסע לרוב על אוטומט וגם אני מתחבר למנועי הדיזל ומה שהם מציעים, אבל רכב שטחנו אותו כל כך הרבה במעט זמן אני לא יודע מה זה אומר על המצב שלו. הויטרה מהמעט שא…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
פיקנטו או 107? 1.0 ידני 1 2 3
מאת juop-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
איזה רכב יהיה חסכוני יותר? איזה רכב יהיה נעים יותר לנסיעות ארוכות? וכמובן, איזה רכב יהיה אמין יותר? לסטודנט שנוסע 1200 קמ בחודש. התקציב הוא 35k
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 880 צפיות
רוצה לקנות מאזדה לאנטיס שנת 2001, 126,000 קילומטר, מה דעתכם? שווה את ההשקעה או שכדאי להוסיף עוד קצת ולקנות משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 662 צפיות
שלום, אני די חדש בעולם הרכבים, ואני לא מתמצא מספיק טוב, ולכן זקוק לעזרתכם אני מחפש המלצות לרכב קטן - אני אסע לרוב לבד, חסכוני בדלק (אין בעיה עם ידני), מודל גבוה ככל הניתן, איבזור פחות חשוב לי, והרכב צריך לעמוד בנסיעות של 150 קילומטר פעם בכמה זמן (מבאר שבע לחדרה), בתקציב של 30K, עם מעט חריגה מעלה במקרה הצורך. אגב, אני מעדיף לא להתקרב לרכבים חדשים עם מימון חלקי, אבל אשמח בכל זאת לשמוע בנושא תודה!
הודעה אחרונה מאת ron_man, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן , מבקש ייעוץ לרכישת רכב , עיקר העבודה נסיעות ארוכות יומיומיות בין פתח תקווה לעומר. עדיף רכב גדול יחסית (+-משפחתי ) אני עם 2 ילדים קטנים. עדיף כמובן חסכוני לדלק בנסיעות ארוכות. אין דרישה להתנהגות ספורטיבית , כח רב וכו. גיר אוטומטי רובוטי/גיר ידני יכולים להיות אופציה. חשוב אמינות גבוהה ועולות אחזקה נמוכה יחסית. תקציב הוא כ 30-45K , אפשרי מליסינג . מה יש לכם להציע ? תודה מראש , עופר .
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- 3 תגובות
- 592 צפיות
שלום לכולם אני מתלבט ברכישת רכב חדש קטן בין שלושת הרכבים הבאים: איביזה 1.2- 105 כ"ס פאביה אמבישן - 1.2 - 110 כ"ס פולו 1.2 - 90 כ"ס (trendline ) הסיאט זולה משמעותית מכל השאר. הפאביה מאובזרת. מהי לפי דעתכם הבחירה הנכונה? (לנהגת רווקה בלי ילדים)
הודעה אחרונה מאת kintaro, -
- 0 תגובות
- 459 צפיות
שלום אני מתלבט בין כמה רכבים תקציב בקושי מגרד את ה25 אשח. מה עדיף סיטרואן 2008 קילומטרז יחסית נמוך בסביבות ה70 אקילומטר או שברולט קרוז 2009 קילומטרז גם באיזור ה70 אקילומטר או שברולט אופטרה 2008 100 אקילומטר או בכלל ללכת על מאזדה 2006 עם 150 אקילומטר הרכב הוא רכב שני שאמור ליסוע כ45 קילומטר ליום .
הודעה אחרונה מאת אילנה למנב, -
- 0 תגובות
- 495 צפיות
שלום מעוניין לקבל חוות דעת על פולקסווגן פולו 2009 (הדור הישן), מצאתי אחת עם 80 אלף ק"מ. האם כדאי?
הודעה אחרונה מאת eliranf, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 533 צפיות
ידיה שלי מחפשת רכב המוכר בטלפון טוען שהרכב לא רשום על שמו אלה על שם חברת ליסינג . בגלל שהוא לקח ליסינג מימוני אז הרכב שייך לחברת ליסינג. לי זה נשמע כאילו זה סוחר שקנה אותו מיליסנג ולא העביר בעלות האם הגיוני? האם ליסינג מימוני מופיע ברשיון ואם כן אז באיזה אופן?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 683 צפיות
שלום לכולם ותודה על הזמן המוקדש בקריאה. קצת רקע עליי, אני בחור צעיר בן 25 החודש, גר עם ההורים (לחסוך כסף ללימודים), והבנתי שאני חייב רכב אשר ישמש אותי בעיקר לנסיעות ללימודים פעם בשבוע (נסיעה של 40 דקות לחיפה, כביש מהיר שבסופו עלייה חדה, טויוטה קורולה 2009 SLI, בהילוך רביעי כבר לא עולה), ונסיעה לרכבת 5 ימים בשבוע, 5 דקות של כביש מהיר. המטרה העיקרית של הרכב הוא לשרת אותי בנסיעות, אבל לא לזרוק אותו לפח אחריי שנתיים שלוש, רכב שישמש אותי בחמש שנים הקרובות לפחות. ופה מגיעות כמה שאלות בסיסיות. 1. פרטי ליסינג או מימון? אולי השאלה הכי ידועה בתחום ממה שקראתי, יש לי כמה חששות מכל אחת מהאפשרויות. פרטי - לך תדע מה הבן אדם עשה לאוטו, איזה תיקונים צריך לעשות, אבל…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 729 צפיות
שלום לכולם. אני צריך ייעוץ לקניית רכב בין המחירים 30-35 אלף לצורך נסיעות יומיומיות מהמרכז לירושלים. חשוב שיהיה עם נפח מנוע לפחות 1600 וקילומטראז׳ נמוך. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
צהריים טובים, דודה שלי נכה (שאינה נוהגת) וזכאית להחליף את הרכב שלה. מורשי הנהיגה שלה מעוניינים ברכב אוטומטי. נבדקו כל האפשרויות המוכרות ולגמר הגיעו שני הרכבים שבכותרת. הi800 מגיעה בגרסת נוסעים מהמפעל, כלומר כוללת מושבים מקוריים, מזגן מקורי וכו', הדבר היחיד שצריך לעשות ברכב הוא התקנת מעלון ומערכת מולטימדיה. הויטו מגיעה כקומבי מהמפעל (חלונות ודיפונים מאחור מקוריים), אך ללא מושבים, ואם אינני טועה כן כוללת מזגן מקורי מהמפעל. במרצדס יש להשלים מעלון, מושבים מאחור ומערכת מולטימדיה. המרצדס עולה 278 אלף ש"ח, היונדאי 242 אלף ש"ח. הרכב ייסע בשנה 5000-6000 ק"מ (זאת הנסועה של הרכב הנוכחי). חשוב שהרכב יהיה אמין, נוח, לא יקר לתחזוקה, ביטוח לא יקר מדי ושסחירות…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כתבתי פה לפני כמה ימים בקשר להתלבטות שלי לפיאט 500, ולאחר התלבטויות וחוות דעת שונות החלטתי לוותר. היום בדקתי דיהטסו סיריון 2006, 108 אלף ק"מ....המחיר המבוקש 28,000, בהתחלה הסכמתי כי המחירון קצת מעל זה...אבל וזה אבל גדול כל זה היה לפני הבדיקה...במוסך הבדיקה הראתה שיש הרבה פגמים (גם פגיעה בקצה שילדה) והמון פגמים חיצוניים (דפיקות, שריטות, קילופי צבע) ולכן לא בטוח שהמחיר שהיא מבקשת הוא רלוונטי בכלל. אודה מאוד לחוות דעתכם!! הבדיקה מצורפת. כמובן שלא מבינה בזה הרבה ומבקשת עזרה ממי שכן מבין...לא רוצה לצאת פריארית. כמה הייתם משלמים וכמה לדעתכם צריך לרדת ממחיר מחירון.תודה
הודעה אחרונה מאת nirko, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 518 צפיות
האם רכבים אשר עומדים לצאת משיווק (כמו הספלאש) צפויים להימכר בהנחה משמעותית? איפה אפשר למצוא מבצעים של יד ראשונה אפס קילומטר (ביחס לספלאש באופן ספציפי או משהו בקבוצה כמו המיקרה)?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
החברה בה עבדה אישתי, נסגרת לאחר כ-6 שנים. מעבר לכך שיש לחפש עבודה אחרת, יש צורך להחזיר את רכב הליסינג ולחפש רכב משפחתי במקומו. רכב הליסינג היה אופל אסטרה ברלינה טורבו עם 140 כ"ס. אחרי שמתרגלים ליתרונות הטורבו, קשה לוותר עליהם. ברכב הליסינג נסענו כ-45K בשנה, אבל זה כלל ירושלים-מודיעין יום יום. נראה לי שהנסועה תהיה סביב ה-30K בשנה ברכב זה, שיהיה הרכב עיקרי. השאלה היא אם לקילומטראז' כזה יש כבר הצדקה לרכב דיזל. רכב שיקר בכ-10K מרכב בנזין מקביל, אגרה שנתית יקרה יותר ונדמה לי שגם טיפול שנתי יקר יותר, תקנו אותי אם אני טועה. כמה זמן יקח לקזז את העלויות עם החיסכון בסולר? הרכב הבא צריך להיות בטוח, חזק וחסכוני (לא הולך ביחד), מאובזר במידה, אמין. בגזרת הדיזל עלתה לי האו…
הודעה אחרונה מאת teyal, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 855 צפיות
שלום. טווח התקציב הוא רחב אני יודע תכף אסביר למה. הרכב מיועד לאבא שלי. כמות הנסועה שלו היא פועל יוצא של העבודה שלו ובגלל זה נע בין 30-60 אלף ק"מ בשנה. אבא שלי נוסע 90% מהזמן לפחות לבדו ברכב. ואופי הנסיעה הוא ברובו בין עירוני. למי שאין כוח לקרוא מוזמן לקפוץ לפיסקה האחרונה. כרגע הוא מתנייד בפיאט פונטו איבו, וזה הרכב שהיה לו גם לפני. סך הכל הרכבים האלה עשו עבודה טובה מאוד אבל הרכב עומד כרגע על 78K ק"מ וישנה מחשבה להחליף אותו כי אם הוא ישאר איתו עוד שנה זה יכול להגיע בקלות ל120 אלף מה שיקשה לדעתו על המכירה(למרות שהקודמת נמכרה עם 135 אלף ק"מ). אני ואבא שלי די חלוקים בעניין איזה רכב מתאים לו וכמה כסף עליו להשקיע. זה יהיה הרכב האחרון שלו שיסע הרבה כי כנראה בעוד …
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 607 צפיות
שלום לכולם לפני כשבועיים התייעצתי כאן לגבי רכישת סופרמיני חדשה אוטומטית. כבר בחרתי בסקודה פאביה, אך לאחר בדיקה של כמה דברים ירדתי ממנה: 1. ביטוח יקר יחסית 2. גיר DSG עם אמינות שנויה במחלוקת 3. טיפולים יחסית יקרים ושירות גרוע אז עברתי לטויטה יאריס, בגלל מוניטין האמינות ושמירת הערך של טויטה שמאוד קריטי לי. במהלך השבוע אני מתכנן להזמין את היאריס, בכך שאלך לסוכנות משנה של טויטה. הבעיה היא - שאין לי ניסיון בקניית רכב חדש, ולכן רציתי ללמוד קצת מניסיונכם: איזה עקרונות חשובים בסגירת עסקה על רכב חדש? האם יש טעם להתווכח על הורדת מחיר? על קבלת תוספות/הטבות? ממה להזהר? כמובן שאם יש לכם עוד עצות וטיפים, אשמח לשמוע. תודה, אבי.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
שלום רב לחברי הפורום אנו מעונינים ברכב שימושי עם תא מטען גדול ויכולות שטח רך . כבר במשך הרבה זמן מתלהבים מהפורסטר שניראה כי מתאים לצרכינו. לא מחפשים רכב פוזה או 0-100 או רכב מפנק אך חשוב רכב נח לנהג ולמשפחה כאשר ונוסעים ביחד. קראתי מספר מבחנים וכתבות על ההבדל שיש בין 2010ל2011 שבעיקר בצריכת דלק וגם לא הבדל רציני. חשנו לעשות הסבה לגז כי נוסעים בין 30-35אלף בשנה . חשבנו לרכוש אותו למספר רב של שנים ולכן ההתלבטות אם לקנות את הדגם החדש יותר או את קודמו ? אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי פורסטר ומכאלו שמכירים. בנוסף לדעת אם הוא רכב שמתאים להסבה לגז ??
הודעה אחרונה מאת eilam, -
- 3 תגובות
- 599 צפיות
היי כולם חשבתי אולי תוכלו לעזור לי לגבי התלבטות ברכישת הונדה סיויק הצ'בק (יד ראשונה) שראיתי, לפני בדיקה, על פני השטח האוטו נראה במצב טוב, הדגם הוא הדגם שלפני החידוש שנעשה בסוף 2012 והאוטו עשה 80K ק"מ ורוצים עליו 73 אלף - שווה לדעתכם? כשנהגתי אליו שמתי לב שהשעון מהירות הדיגיטלי מופיע לי טיפה מעל ההגה בקטע שלא כל כך ראיתי אותו והההגה היה הכי נמוך שאפשר (אני 1.73) מישהו נתקל בזה? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת yev,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 827 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TLE60
- yossiaviel
- David32
- mikk
- גולדן191
- lesles
- gadik6
- Lexicon
- rafi_vk
- Mike Lowrey
- carprob7
- Elazar1