Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע מיצובישי לנסר קלאסיק 07.

אני כנראה הולך לנסוע רחוק לעבודה, ומניסיון שלי הלנסר לא ממש מתאימה לזה - מתלים קשים, מושבים לא נוחים, ריפודים שמרגישים כאילו אתה יושב על שקית ניילון (למרות היותם מבד), בקיצור הייתי מגיע לעבודה בבוקר עייף, מזיע (למרות המזגן העוצמתי), ועם כאבי גב.

אני מחפש רכב נוח ואמין (לפחות ברמת אמינות של הלנסר).

השאלה שלי היא כזאת:

אני רואה שאת הקרוז אפשר להשיג מודל 2010-11 במחירי רצפה, והבנתי מביקורות שהרכב מאוד נוח.

הבעיה שמאז שהייתה לי דייהו נובירה, יש לי סלידה מתוצרת ג'נרל מוטורס, הבנתי שהדגמים שבאו אחרי נובירה גם לא ממש מצטיינים באמינות.

האם גם הקרוז מצדיקה את המוניטין הכושל של שברולט? האם ה1.4 טורבו יותר מוצלחת? או שגם 1.6 בגדול בסדר?

או שזה ממשיך את המסורת של דייהו - ועדיף לוותר מראש?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל - יש הבדל מהותי בין דגם 2010 ל-2011 המנוע והגיר של דגם 2011 מוצלחים ומשופרים מאלה של 2010.

צריכת הדלק בדגם 2011 טובה יותר מהשנים שקדמו לה (וגם מהלנסר שיש לך) אבל לא נחשבת טובה ביחס למקובל בקבוצה בשנים אלה.

הטיפולים זולים יחסית.

ה-1.4 טורבו מוצלחת יותר - המחירים בהתאם.

ה-1.6 היא בהחלט עסקה לא רעה בהתחשב במחיירם הנמוכים בהן היא נסחרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה העיקרית ברכב הזה היא העגלתיות וצריכת הדלק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ישנו הבדל מהותי בין השנתונים.

דגם 09-10 עם המנוע 1.6 סובל מבעית אמינות קשה בגיר.

זאת בנוסף להיותו של הרכב "עגלה ללא סוס" ושתיין ידוע של דלק.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• אחראי פורום
פורסם

ההבדלים בין דגם לדגם (למעט הטורבו) קטנים. במהותו הרכב כבד, עם גיר איטי ומבולבל, מנוע רועש מאוד בעת תאוצה והתנהגות די רעה.

אני לא מדבר במושגי ספורטיביות כלל וכלל, אלא שגם במושגים משפחתיים יומיומיים ההתנהגות לא טובה, ההגה קל מאוד ועם זאת חד תגובה

ועם זויות גלגול גדולות זה פשוט מוריד את הביטחון. תוסיף דוושת בלם שיורדת 4-5 ס"מ בלי שום תגובה (מאפיין את כל הדורות)

ומתקבלת חגיגה של תחושת חוסר שליטה. צריכת דלק של 10-11 קמ"ל בנסיעה מעורבת.

לחיוב - שיוט שקט, נוחה ובעלת מושבים טובים, בגאז' גדול, מזגן בסדר. הדור השני והשלישי לא מראים בעיות אמינות ומחיר ברצפה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לאחותי יש שברולט קרוז 2010: הרכב לא כזה עגלה אבל מאד מרעיש, מטחנת דלק ולא כזה נוח , די מרווח

ממליץ לך לבדוק הונדה אינסייט: נהגתי עליו למרות הנפח הקטן 1350 ורק 87 כ״ס , לא מרגיש עגלה בכלל, חסכוני מאד, מרווח , תא מטען סביר

פורסם

אכן הרכב נוח בעל מושבים טובים, ה2011 נפטרה ממחלות הילדות, הרכב כרגע סבבה סוחב ונוסע טוב, סטנדרטי לגמרי, צריכת דלק כמקביל ל1.6: ליטר ל11 ק''מ.

עם המחירים הנמוכים אני מאד ממליץ, אתה מקבל תמורה טובה למחיר.

פורסם

תודה לכולם

עוד שאלה - מאיזו שנה התחילו להגיע דגמי טורבו?

זה כדי לדעת אם הם בתקציב שלי או לא (פלוס מינוס 50)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

2012 הגיעו דגמי הטורבו מארצות הברית, הגרסאות האלה הם הRS ''פרימיום'' יקרות משמעותית מה 1.6 וה1.8.

משנת 2014 הקרוז מגיעה מקוראיה באופן סדיר עם מנועי טורבו 1.4.

• אחראי פורום
פורסם
אכן הרכב נוח בעל מושבים טובים, ה2011 נפטרה ממחלות הילדות, הרכב כרגע סבבה סוחב ונוסע טוב, סטנדרטי לגמרי, צריכת דלק כמקביל ל1.6: ליטר ל11 ק''מ.

סליחה, ממש לא. לא סוחב טוב ולא נוסע טוב. גם בשיוט היא מוגבלת ועל כל גז קטן ישר מרימה 2 הילוכים וגם אז מתקבל בעיקר רעש.

הדבר הזה כ"כ איטי שכשאני נוהג בו אני נכנס למוד "סבתא" - לא מתיימר להגיע מהר, לא מסתכן בעקיפות.

אגב, באופן מפתיע, גם ה-1.8 לא שונה משתי ה-1.6 בכל הקשור לעיל, על אף 140 סוסיה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לי היה שברולט קרוז 2009. הרכב היה איטי מאד ועם צריכת דלק גבוהה אבל מאד נח לנסיעות ארוכות. דרך אגב המזגן טיפה חלש.

חוץ מזה לא היו לי שום תקלות ברכב רק טיפולים שוטפים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סליחה, ממש לא. לא סוחב טוב ולא נוסע טוב. גם בשיוט היא מוגבלת ועל כל גז קטן ישר מרימה 2 הילוכים וגם אז מתקבל בעיקר רעש.

הדבר הזה כ"כ איטי שכשאני נוהג בו אני נכנס למוד "סבתא" - לא מתיימר להגיע מהר, לא מסתכן בעקיפות.

אגב, באופן מפתיע, גם ה-1.8 לא שונה משתי ה-1.6 בכל הקשור לעיל, על אף 140 סוסיה.

זה בגלל הגיר הדבילי הזה. מסרס את המנוע ברמה כזאת שהAL4 זה רובוטי כפול מצמדים לעומתו. גם צריכת דלק של 1:11 זה לא משהו נורמלי לקטגוריה. זו צריכה שמשפחתומטית ממוצעת תיתן בתנאי אונס, לא נסיעה רגועה.

הרכב הזה נח ומאובזר אבל מעבר לזה הוא מרגיש כאילו לא סיימו לתכנן אותו שיעבוד כמו שצריך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רכב "בסדר" במחיר טוב.

אצלי אין שום תלונות לא להגה, לא לברייקס, לא לגיר. מזכיר לטובה שקט, נוחות נסיעה, מרווח פנים, אבזור.

1.4T מספק מעל ומעבר, לא הייתי מתפשר ל-1.6 .

בעייה בשביל קונה - 2012 1.4 רכב היה באבזור גבוהה ומארצות הברית.

מחירים בהתאם.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

יש לי ניסיון עם קרוז 2009 ולנסר 2007.

חד משמעית,אתה תרגיש שנמוך אם תבצע עסקה כזאת.

ה2011 סבבה לגמרי, יש מתחרות טובות יותר אבל המחיר מעולה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה

ראיתי את הדבר הבא:

6809c4abc815215a52874903b75aa5ff.jpg

יש טעם להגיע לברר איתם (טרייד אין של UMI), או לוותר מראש?

אני מבין שבשנתונים האלה כבר טופלו בעיות מנוע וגיר של קרוז.

• תוכן חדש...