Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה הולך לנסוע רחוק לעבודה כמו שרשמת, ואם זה מעשי מבחינתך - תחפש רכב עם גיר ידני.

כל המכוניות המשפחתיות עם גיר אוטומטי יגרמו לך להכיר הרבה תחנות דלק בדרך שלכם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
תחפש רכב עם גיר ידני.

למצוא חד קרן יותר קל מלמצוא משפחתית ידנית בישראל, בגלל זה אני איכשהו מנסה למצוא פשרה.

מכוניות ידניות שראיתי זה היה או מיני/סופרמיני (לא בא בחשבון), או דיזלים שחוטים עם עבר מונית וקילומטראז'ים הזויים, או חדשים מדי, ולא בתקציב (אני מחפש עד 50 אש"ח, ויכול להתגמש מעט, אך לא יותר מדי).

מאוד חשוב לי גם שהרכב יהיה נוח.

אם אחליף את הלנסר ברכב לא חסכוני ולא נוח, הרי לא עשיתי בזה כלום.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למצוא חד קרן יותר קל מלמצוא משפחתית ידנית בישראל, בגלל זה אני איכשהו מנסה למצוא פשרה.

מאוד חשוב לי גם שהרכב יהיה נוח.

אם אחליף את הלנסר ברכב לא חסכוני ולא נוח, הרי לא עשיתי בזה כלום.

מסכים :D , כמעט ולא קיים דבר כזה משפחתית עם גיר ידני.

הקרוז נוחה בהרבה מהלאנסר, אתה תרגיש שינוי גדול.

פורסם

ואם אני מארגן לך יונדאי I30CW עם מנוע 1.4 ליטר וגיר ידני, זה טוב?

בלי קשר ליונדאי - פיאט גרנדה פונטו ידנית - לדעתי תיתן לך גם נוחות וגם חסכון. זה שאתה יכול ורוצה ידני נותן לך יתרון גדול ברכישה. רק סבלנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האמת שפה ושם יש גם בראבו ידניות עם מנוע אטמוספרי (90 כ"ס). נכון שהרכב לא מרגש ולא מאובזר יותר מידי. אבל הוא ידני, אמין, מאמינה שלא יזלול הרבה דלק בנסיעות מתונות ויהיה מרווח יותר מפונטו. מבחינת המחיר, שנתון 2012 כנראה גם ישאיר לך עודף כי הדגם לא מבוקש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

על פיאט כנראה שאוותר, לא חובב איטלקיות. שברולט זה לפחות רוע שאני מכיר (הייתה לי דייהו, מה שזכור לי לטובה ממנה זה שיש חלקים זולים בשפע).

לגבי היונדאי צריך לבדוק, ראיתי כמה 1.4 ידניות ביד2. מה המטריד אותי, זה האם מנוע 1.4 לא יהיה חלש מדי לרכב? האם לא אגיע בסופו של דבר לאותה צריכת דלק של קרוז 124 כ"ס אוט' (רק שבקרוז יהיה בונוס בתור גיר אוטומטי ומושבים נוחים יותר)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי חבר עם יונדאי i30 ידנית 1.4 עושה 1:14. בקרוז אם תגיע ל1:11 תשמח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לפעמים מגיע עם לנסר ל1 ל12

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שאתה מתאר, חוץ מנוחות (יחסית, כן?) לא תקבל מהקרוז שום תמורה.

אם חיסכון ונוחות זה הסיבה העיקרית להחלפת הרכב, במקומך הייתי מחפש פלואנס דיזל מ2011.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ההפרש בין רכב דיזל לרכב הזה יכול להיות מאוד משמעותי. כ"כ משמעותי שייתכן ושווה לחרוג מהתקציב, על מנת שהחיסכון בדלק יקזז ממחיר ההלוואה ותקבל רכב חדש בהרבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1:11 ביום טוב לעומת 1:18 ביום רגיל זה באמת הפרש משמעותי. השאלה היא כמה אתה נוסע בחודש.

פורסם
לפי מה שאתה מתאר, חוץ מנוחות (יחסית, כן?) לא תקבל מהקרוז שום תמורה.

אם חיסכון ונוחות זה הסיבה העיקרית להחלפת הרכב, במקומך הייתי מחפש פלואנס דיזל מ2011.

הבן אדם רצה דגש על נוחות אז לא נדגיש?

בכל אופן הקרוז נותנת תמורה טובה למחיר המצחיק שמוכרים אותה, ובנוסף לנוחות, היא מאובזרת טוב כבר בגרסת בסיס, מרווחת בפנים, בגאז' גדול, מנוע טוב וחזק יותר מקודמו וגם גיר מעודכן שנותן לה צריכת דלק סטנדרטית לקטגוריה.

אנשים סתם זורקים סטיגמות מהעבר על הרכב כדי לדפוק תמחירון ולקנות אותה בלי כסף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

המנוע 1.6 בקרוז לא חזק, ולא מרגיש חזק ביחס לשאר הרכבים בקטגוריה. להשוואה, הקורולה הרבה יותר זריזה ממנה.

הגיר 6 הילוכים הזה מסרס את המנוע גם בגדמים החדשים, אבל לפחות לא עושה בעיות.

מבחינת זריזות הלנסר שלו תרגיש טוב יותר, רק בגלל שהגיר שם עדיף.

מבחינת צריכת דלק, 1:11 זה לא נתון שאפשר להתפאר בו. בפועל הצריכה גרועה יותר לכיוון 1:9 (לפי אתר KML). הוולוו שלי צורכת ככה...

מבחינת אבזור זה נכון, הרכב מגיע מאובזר. אבל אבזור זה משהו שאפשר להוסיף לכל רכב, צריכת דלק טובה ביחד עם ביצועים טובים זה לא.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

שכנעתם אותי, ויתרתי על הקרוז.

איך אוקטביה טור 2008 1.9TDI ידנית? האם קילומטראז' של 220 אלף משמעותי בשבילה? כדאי לקנות רכב שהיה אצל מורה לנהיגה?

• תוכן חדש...