ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,609 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חדש 85900 ממוטודיל עבר בעלות כמובן 0 ק"מ http://www.motodeal.co.il/deals/פיגו_208 דעתכם על האוטו מחירו ,תפקודו כל מידע יתקבל בברכה כן אני יודע שזו תיבה אוטומטית al4 ר
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, התקציב הוא בסביבות ה135k. הדרישות הם רק אוטומט, נוסע בערך כ-20 אלף ק״מ בשנה, ומעוניין להחליף אותו בעוד 3 שנים. ללא ילדים. נכון לעכשיו המועמדות שלי הן אופל אסטרה, אופל מוקה, מאזדה 2 מאובזרת, מאזדה 3 בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 925 צפיות
היי אני מעוניין לקנות רכב חדש והאופציות שהגעתי אליהן בסופו של דבר הן פיאט 500 או סיאט איביזה. מה שבעיקר חשוב לי ברכב זה עיצוב צריכת דלק כוח אמינות ורק אוטומט או רובוטי לאחר בדיקה של השוק הרכבים שמצאתי הם - פיאט 500 שנת 2009 יד 2 מנוע 1400 100 כוח סוס 100 אלף קילומטר רובוטי 38 אלף שח פיאט 500 שנת 2011 יד 2 מנוע 1200 65 כוח סוס רובוטי 100 אלף קילומטר 38 אלף ש"ח סיאט איביזה שנת 2011 מנוע 1600 dsg דגם רפרנס 78 אלף קילומטר יד 2 היה השכרה עד 25 אלף ומאז אצל אותה אישה (3 שנים) 40 אלף ש"ח סיאט איביזה שנת 2010 110 אלף קילומטר יד 2 מנוע 1600 דגם 3 דלתות אוטמט מחיר 45 אלף ש"ח (למען האמת זה…
הודעה אחרונה מאת Ronere, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, אני צריך לבחור רכב בליסינג, נשארו שני דגמים רלוונטים לי. 1. סיאט לאון סטיישן 1.2 Style. 2. סקודה אוקטביה סטיישן 1.2 Ambition. יש לי כמה תהיות לגבי שני הרכבים. לא משנה לי ההבדל במחירונים שלהם בשבילי זה יהיה הפרש של עשרות שקלים בחודש. אני לא מבין איך עם כל התוספות שהלאון מגיעה איתם: * Sun roof * בקרת אקלים דיגיטאלית * חיישני גשם ואור * מראה נגד סינוור * ועוד יש עדיין הבדל במחירון לטובת האוקטביה, אלה תוספות של לפחות 15 אלף ש"ח בצ'מפיון אז מה יוצא מזה? שהאוקטביה זה רכב שעולה 20 אלף ש"ח יותר? זה מוצדק? זה רק מיתוג? מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין שתי המכוניות, חוץ מהעיצוב, מידות, וחוץ מייתרון קטן שיש לאוקטביה מבחינת בסיס גלגלים ותא מטען (…
הודעה אחרונה מאת alexmsi, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המחירון זהה הרכבים שונים - אחד משפחתי השני מנהלים שתיהן צרפתיות, שתיהן אותו גיר הסיטרואן עם הידרואקטיב פנאומטי פלואנס 80000 ק"מ, הסיטרואן 100000 ק"מ. חוות דעת והשווה בין השתיים יתקבלו בברכה. היעד הוא כמובן נסיעות בין עירוניות לעבודה - בסיס יומי של 60 ק"מ לכוון. תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 692 צפיות
אהלן אני וחברתי מחפשים רכב לשננו, התקציב בסביבות ה40 אלף השימושים הולכים להיות בעיקר עירוניים או בינעירוני קצר(פתח תקווה תל אביב) ומידי פעם טיול סופ"ש. מה שהכי חשוב זה יעילות וחסכנות, אחרי 4 שנים עם קליאו בי בת 15 וביקור חצי שנתי במוסך אני מחפש משהו שיתקן את החוויה הזאת, כמובן צריכת דלק גם מאד חשובה. חשוב לציין שמבחינת מרחב מצד אחד לא צריך יותר מידי כי אנחנו 2 צעירים עם כלב אבל מצד שני אני כמעט 2 מטר על 110 קילו.
הודעה אחרונה מאת ofer890, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם ראיתי רכב למכירה באיזה אתר טויוטה קורולה שנת 98 יד ראשונה שעשתה 77000 קמ! לרכב יש מכות פח די רציניות בחזית. מחירון הרכב עומד על 14000 המחיר שנסגר 9 אלף. אני מצרף כאן תמונות של המכות פח. אשמח לייעוץ ממישהו שיש לו או הייתה קורולה בשנה הזאת. נ.ב כל חיי נהגתי על סובארו ואני סוגד לאמינות של הרכב הזה השאלה איך הקורולה. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
אהלן, לפי מיטב הבנתי עכשיו מתחילים הרבה מבצעים של קניית רכב חדש או ליסינג 0 ק"מ, מה בערך הזמן האופטימלי לרכוש אוטו חדש? יש מה לחכות לאיזור אוקטובר נובמבר?
הודעה אחרונה מאת YotamBer, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכל המומחים פה (: , אני חדש בפורום . אני רוצה ליקנות רכב משנים 91 עד 96 למטרות פירוק והרכבה , כדאי ללמוד יותר על רכבים כי אני לא יודע כלום.. איזה רכב אתם ממליצים שהוא הכי קל לפרק ולהרכיב אותו?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
אני עומד לרכוש רכב (306 1.6 XR לצורך העניין) ואני חושש שאני יבדוק את הרכב במכון ולבסוף התוצאה תהיה גרועה ואז סתם בזבזתי 400 ש"ח (לרכב אחד) וזמן מיותר, ולכן חשבתי ללכת על משהו אחר.. מה דעתכם על זה? http://www.mumhe.co.il/index.asp זה נשמע מאד מפתה.. ורציתי לקבל חוות דעת מכם, לפי מה שרשום זו בדיוק אותה הבדיקה שהמכון מבצע רק שהבן אדם מגיע אליך והעלות היא כמעט חצי ממכון! במידה ויש הבדלים בינו לבין המכון, זה קריטי ממש? או שאפשר להסתפק בשירות הזה? תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבקש מידע אודות הרכב שבכותרת. תודה.
הודעה אחרונה מאת Cadillac58, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 737 צפיות
סיטואציה שיכולה להתרחש לכל אחד בקניית רכב אילוסטרציה: אני א' גר בחיפה ורוצה לרכוש רכב מב' שגר בבאר שבע, לגיטימי שניפגש באמצע? היכן מומלץ לבצע את הבדיקה? מוסך רנדומלי? מוסך שהוא מכיר ומעדיף? ב' מתחייב על מנוע גיר ושלדה, חותמים הסכם? מי משלם על הבדיקה? וגם מה קורה במידה וא' מחליט לוותר על הרכישה מכל סיבה שהי? איך מומלץ להעביר את הכסף? מזומן? צ'ק בנקאי? העברה בנקאית? מי משלם את העברת בעלות? יש תהליכים נוספים שצריך או מומלץ לעשות בעת בדיקה וקניית הרכב? תודה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת NewDriverPro, -
-
- 1 תגובות
- 662 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
מחיר A3 חדשה
מאת teyal- 2 תגובות
- 519 צפיות
שלום לכולם, שואל עבור חבר. מחיר מחירון הרכב שבכותרת, A3 1.8 כולל חבילת SHARP ואגרת רישוי 226K. מהו סדר הגודל של הנחה שניתן לצפות/ללחוץ במזומן ללא טרייד? תודה.
הודעה אחרונה מאת teyal, -
- 3 תגובות
- 528 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת vadim87, -
- 6 תגובות
- 901 צפיות
שלום לכולם, אנחנו מחפשים לרכוש רכב לאשתי בתקציב של עד 100K - 110K. הרכב ישמש לצרכיי עבודה ויהיה 'על הכביש' יחסית הרבה (היא נוסעת כ4 אלף בחודש - ולא .. היא לא נהגת מונית ) רצוי שישרת אותה באזור ה-4 שנים לפחות. חשוב לנו - נוחות נסיעה, חסכון בדלק, אמינות,שנתון 2013 צפונה ואוטומטי. אנחנו לחוצים מבחינת זמנים, וכנראה נרכוש משהו בשבוע הקרוב, לכן חשוב לי שיהיו לנו כמה שיותר אופציות... השאיפה שלנו היא למצוא סיאט ליאון 1200 טורבו, אבל לצערי לא נתקלנו במסגרת התקציב ברכב כזה שהוא נטול בעיות. אישתי נעולה על : שברולט קרוז טורבו (1.4) טויוטה אוריס 1.8 הייברידית אופל אסטרה טורבו רנו קליאו חדשה אני הצעתי לה - קיה סיד האצ'בק וגולף שנתון 2013 - היא לא מעוניינת…
הודעה אחרונה מאת yaronc, -
- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי כולם! אז אחרי שהתאכזבתי מחווית הנסיעה בהונדה סיויק הצ'בק (השעון הדיגיטלי ובכללי נוחות הנסיעה הייתה על הפנים בשבילי)..אבקש את עצתכם לרכב שעונה על הקריטריונים שאני מחפש. - רכב קטן (סופר מיני או משהו בסגנון) - הרבה נסיעות חיפה-ת"א - אמין - חווית נסיעה מהנה ונוחה (יש לציין שיש לי כרגע יונדאי גטס 2006, שמבחינת חווית הנהיגה היא די מהנה, אבל הפלסטיקים של האוטו עושים רעשים והאוטו קצת בורח בפניות) - אוטו עם מראה מגניב (עניין של טעם אני יודע) איזה רכב כדי לי לקנות בתקציב הזה? חדש? יד 2? שווה להוסיף קצת ולקחת משהו? תודה לעוזרים! נ.ב רכב אוטומטי
הודעה אחרונה מאת yaronc, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום פורום נכבד! אני מחפש רכב 7 מקומות עבור המשפחה. התקציב: בסביבות ה- 50,000 ש"ח. מצאתי בליס4יו סיטרואן C4 גראנד פיקאסו 2009, 80,000 ק"מ, יד 2, בנזין 1600 אוטומט. אני מצרף את דו"ח הבדיקה שקיבלתי מהם. אשמח לשמוע את דעתכם על הרכב הספציפי ועצה כללית לגבי רכב 7 מקומות בטווח המחירים הנ"ל. תודה.
הודעה אחרונה מאת מוסך ליטל, -
- 4 תגובות
- 833 צפיות
היי רציתי לשאול אם מישהו אי פעם קנה רכב מסוכנות רכב ואם כן, מה הייתה החוויה שלו? זה דבר שמומלץ לעשות?..והאם יש שם רכבים שלא בהכרח אפשר למצוא ביד 2 (לדוגמא האם יש סיכוי למצוא שם מאזדה 2 2015) תודה
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 914 צפיות
למישהו יש המלצות על מכון בדיקה לרכב לפני קניה? קיה ריו 2011 אזור בני ברק רמת גן כמה בדיקה מהסוג הזה עולה? תודה
הודעה אחרונה מאת teyal, -
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
אשמח לחוות דעת על קיה ריו 4 דלתות 2012לטוב ולרע תודה
הודעה אחרונה מאת amirshabi, -
- 1 תגובות
- 521 צפיות
שלום רב לחברי הפורום . קיימת התלבטות בין השנתונים בגלל מתיחת הפנים. שינו בעיקר את המנוע ובכך צריכת הדלק יורדת. אשמח לשמוע דעות מכאלו שמכירים את אחד הדגמים לפחות . נסיעה שנתית משוערת 30-35אלף ולכן חשבנו על לבצעה הסבה לגז שגם על זה אשנח לשמוע דעות. המטרה היא לרכוש רכב ולהחזיק אותו בסביבות ה5 שנים פלוס. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קיבלתי הצעה מחברת ליסינג לרכישת פורד פוקוס טרנד 2012 עם 75000 ק"מ .ב 56000 ש"ח .הרכב עבר טוב בבדיקה .אבל מקריאת חוות דעת באינטרנט יצאתי ממש מבולבל . האם שווה לרכוש רכב זה ? האם הוא אמין ? האם המחיר הגון ? או שיש לכם עצה אחרת תבוא עליכם הברכה תודה
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 720 צפיות
רכשתי רכב אתמול. עשיתי לפני כן בדיקת שיעבוד באינטרנט טהיה רשום שלא נרשמו משכונים משנת 1994. היום שהסתכלתי על הרשיון רכה כתוב שהוא משועבד לבנק לאומי. הגיוני???? הבדיקת שיעבוד שעשיתי חתומה ממשרד המשפטים!! אני ממש בלחץ!!!
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אפתח בהקדמה מחפש רכב בעל מנוע טורבו 1.4 ומעלה (אוטומט בלבד) מעל שנת 2009 עם פוטנציאל לשיפורים (צ'יפ ניהול מנוע וכדומה) עלתה בפניי האופציה לאלפא מיטו 2010 עומד בול בתקציב,רכב מדהים פנימית וחיצונית,ונהניתי מהנסיעה בו אך רוצה לשאול את המבינים ממני מספר שאלות בתור אחד שנהג רק ביפניות אטמוספריות עד היום ורוצה שינוי איך תיהיה האלפא מבחינת שוק,אמינות !(שמעתי משהו על מולטיאייר שובק חיים) ופוטנציאל שיפורים מדובר על 1.4 טורבו 135 כוח סוס אוטומטי שמיועד כמובן לשיפור בביצועים האם אפשר לצאת מסטיגמת האיטלקיות הלא אמינות או שבכול זאת יש בה משהו? תודנ לעוזרים!! אוראל
הודעה אחרונה מאת adab5, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 687 צפיות
מדובר במאזדה 5 2010 200 אלף ק"מ. יש לה שתי מכות פח ומבקש עליה 60 אלף. לפי מה שההוא מטסט ליין אמר לי הגיר על הפנים. המוכר כמובן אומר שהאוטו נסע עכשיו לצפון חלק. ברור לי שאני יכולה להוריד לו את המחיר. השאלה אם להכנס לזה או לרדת לגמרי?? תודה
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 650 צפיות
שלום, אני מחפש סופר מיני עם גיר אוטומטי/רובוטי בתקציב של 40-50 אלף. הרכב מיועד בעיקר לנסיעות עירוניות, עם 1-2 נסיעות בינעירוניות ארוכות בחודש (חיפה-ב"ש). הפרמטר החשוב לי ביותר הוא עלות אחזקה נמוכה, כלומר להתרחק כמה שיותר ממוסכים, ושירידת הערך תהיה כמה שיותר נמוכה. אשמח לקבל המלצות. אני פתוח גם להמלצות על רכבים גדולים יותר באותו תקציב, בתנאי שעלות האחזקה לא תהיה גבוהה משמעותית תודה, אבי
הודעה אחרונה מאת מיטל מאלדן, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מתכנן לפנק את עצמי ולרכוש איביזה קופרה או ולוסטק טורבו הדרישות שלי מהרכב הן • זריזות • אמינות • נוחות היתרון היחידי שיש לי כרגע בראש הוא הדלת השלישית שיש בולוסטר אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בקשר לרכב
הודעה אחרונה מאת Smiro, -
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
שלום לכולם, החלטתי לחפש את הרכב שבכותרת ורציתי לשמוע האם יש כאן חברים עם הרכב שמוכרים או מכירים מישהו שמוכר, ולשמוע קצת חוות דעת לגביו. תודה
הודעה אחרונה מאת Ilan_CIVIC, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם אז ככה התקציב נע סביב ה 170K האופציות הן 1.אאוטלנדר 2.קיה סורנטו (לא חדשה סביב 2013/14) אשמח לשמוע דעות ועצות מה מומלץ ומה כדאי עד כמה שאני מבין האאוטלנדר חסכונית ביותר בקטגוריה וסה"כ רכב נוח המנוע לא מי יודע כמה אבל אני גם לא מחפש משהו מפוצץ תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,393 אורחים (הצג רשימה מלאה)