Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים פה (: , אני חדש בפורום .

אני רוצה ליקנות רכב משנים 91 עד 96 למטרות פירוק והרכבה , כדאי ללמוד יותר על רכבים כי אני לא יודע כלום..

איזה רכב אתם ממליצים שהוא הכי קל לפרק ולהרכיב אותו?

פורסם

רנו. חצי עבודה האוטו יעשה עבורך לבד...

לא כל-כך ברור לי מה אתה רוצה לפרק ולהרכיב. מנוע? תא נוסעים? גיר? אתה צריך לצורך כך מקום מסודר, ולא להרים את האוטו על בלוקים ולשכב מתחתיו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מיצובישי לנסר/סובארו ליאונה/גראנד ליאונה/מזדה 323/סוזוקי בלאנו/טויוטה קורולה/ניסן סאני, בקיצור כל משפחתית יפנית שיש לה טסט בתוקף ורצוי גיר ידני.

ככה יהיה לך רכב יחסית פשוט לטיפול, אמין (יחסית לגילו), ועם חלקים זולים בשפע

שים לב שיש דברים שלפי החוק אסור לך לעשות לבד, אם אתה לא מכונאי מוסמך (כמו טיפול בבלמים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אתה בעל רשיון אני ממליץ לך לקנות רכב ישן במצב רע אבל שנוסע(כלומר עם טסט). ככה לפחות גם תילמד, וגם לעשיה שלך תהיה תמורה ופידבק. לצורך לימוד נטו של מערכות הרכב לא יודע אם יש צורך ברכב בפועל. אני חושב שחלק גדול מהעניין הוא גם בהתמודדות עם תקלות, אבחון ותיקון. מה שחתיכת ברזל לא תוכל לספק לך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני לא יודע אם אסור או מותר לשים אוטו על בלוקים, אבל בלוקים נועדו לבניה. לא להחזיק מכוניות. לא היית רוצה שיפלו לך על האף 900 קילו של אוטו.

הבטיחות האישית שלך יותר חשובה מלימוד מכונאות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אתה מתכנן ללמוד ברחוב, הייתי מוותר - אולי קונה מנוע שם בבית, לומד... ומוכר לברזל אח"כ.

אם יש לך שטח, תתחיל מציוד בסיסי, ג'ק עגלה ו4 סטנדים.

בלוק לבנייה לא מיועד לשאת משקל נקודתי והוא פריך מאוד, מה שאני מנסה להגיד זה שאם תשים את הרכב על בלוקים - אתה עלול לגמור ככותרת בYNET או גלריית תמונות בHNN, תחסוך מההורים שלך את הכאב הזה ותקנה סטנדים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פיז'ו 306 1.4 ידנית. רכב מקסים ליום יום. יעלה לך משכורת ואולי תישאר עם עודף.

נסה להיצמד לרכבים ידניים. צרפתיה מזדקנת תוכל למצוא במחיר שנע בין 4000-6000 בשנתונים 2000-2002.

אה, והדבר הראשון שאתה רוצה לקנות הוא זה. http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=4211

בהצלחה אתה תהנה.

ג'ובני

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מעמידים רכב על בלוקים ברחוב, אלא אם גנבת לו את הג'אנטים בלילה.

להעמיד רכב על בלוקים ברחוב זה כמו לזרוק זבל במקום ציבורי. העירייה תפנה את הרכב ואתה תקבל קנס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה סיפור עושים מכל דבר.

אין שום בעיה לקנות מכונית ישנה אבל במצב נסיעה, להתחיל ללמוד עליה דברים פשוטים, לסדר אותה לאט לאט ולהתקדם.

לא צריך בשביל זה ליפט, בלוקים וחניה פרטית.

לא הולכים על ההתחלה לפרק מנוע ולהוריד גיר, מתחילם מהבסיס שזה טיפול 10.000 ותיקון תקלות קטנות.

פורסם

ג'ובני תגיד מה אתה אומר על רנו קליאו 1.4 ידנית שנת 1994 יש מצב אני יכול להביא אותה ב1000-1500, זה אוטו שכדאי ללמוד עליו , לא מסובך?

• תוכן חדש...