Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ראיתי רכב למכירה באיזה אתר

טויוטה קורולה שנת 98 יד ראשונה שעשתה 77000 קמ!

לרכב יש מכות פח די רציניות בחזית.

מחירון הרכב עומד על 14000

המחיר שנסגר 9 אלף.

אני מצרף כאן תמונות של המכות פח.

אשמח לייעוץ ממישהו שיש לו או הייתה קורולה בשנה הזאת.

נ.ב כל חיי נהגתי על סובארו ואני סוגד לאמינות של הרכב הזה השאלה איך הקורולה.

תודה לכולם. 975a301de9403372e254d988936b5ee7.jpg2188bb20bb4f2645b1d8dce27a62fbda.jpgc033d264d89052176489250e59915c9e.jpg2e32f3c642e7eb2cd37b0dd1eae995a1.jpg

imprza new age

פורסם

על פניו נשמע עסקה טובה אבל האם הק"מ אמיתי? האם יש תיעוד על הטיפולים? אם כן והרכב במצב טוב הייתי קונה ומשקיע על הקוסמטיקה ונוסע כמה שנים טובות. מה גם שיחסית הצבע ניראה במצב טוב וזה לא שהוא דהוי או משהו כזה (ככה ניראה לפחות).

פורסם

קילומטראג' זה לא מדד לכלום.

מהניסיון שלי, רכב שניראה ככה, לרוב גם מתייחסים אליו בהתאם. אז מה עם הקילומטראז נמוך? יכול להיות שזה רכב שפעם אחרונה שעשו לו טיפול הייתה לפני 5 שנים.

פורסם (נערך)

אני בעל קורולה 99'. הרכב בעל מכות חנייה שדפקו אותנו וגם קילופי צבע.

מבחינה מכאנית, לאורך כל השנים שמרנו עליו ממש כאילו יש מרצסדס. כשהרכב הגיע אליי, זה אפילו נהיה OVER עד כדי כך שהוחלפו חלקים לפעמים גם לא לצורך העיקר שיהיה חדש וטוב.

אז כן, גם אני חושד ברכבים מוזנחים חיצונית שהם לא משהו, אבל אי אפשר להכליל.

הרכב מאוד, אבל מאוד, אמין ואני יכול לומר כמעט בוודאות שזה הדגמים הכי מוצלחים של טויוטה מבחינת אמינות.

כמובן שלרכב יש מחלות ילדות ובסופו של דבר זו מכונה שתעשה לך פה ושם בעיות, אבל יחסית לאחרות היא באמת משהו "מיוחד".

בכללי, המכות ברכב הזה נראות קצת באמת מוגזמות יחסית, אבל קח בחשבון שלפעמים לא משתלם לתקן, העיקר שייסע כמו שצריך.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
קילומטראג' זה לא מדד לכלום.

מהניסיון שלי, רכב שניראה ככה, לרוב גם מתייחסים אליו בהתאם. אז מה עם הקילומטראז נמוך? יכול להיות שזה רכב שפעם אחרונה שעשו לו טיפול הייתה לפני 5 שנים.

מדוייק!. ק"מ נמוך לא בהכרח מבטיח אמינות.

פורסם

אם אתה מחפש אמינות אז קורולה 98' זה בדיוק בשבילך,היא אחת המכוניות האמינות ביותר שיוצרו בשנים האלה ועוד יד 1 עם 77 אלף ק"מ

אם הרכב נראה שמור מפנים ומטופל אז כדאי, תנסה להוריד עוד קצת על המכות, כנראה האוטו חנה הרבה בתא או משהו לפי המכות

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

4 שנים עם קורלה 2002 ללא שום בעיה של אמינות - גם שמורה כמו חדשה. ( לא רק חיצונית)

הוצאות ב 4 שנים: טיפול כל שנה - 500 ש"ח

ברקסים 800 ש"ח. פעם אחת לפני שנתיים. זה כל ההוצאות שלי על הרכב מעבר לצמיגים חדשים

שהרכבתי לפני כמה חודשים.

בקיצור רכב סופר אמין שגם אותי הפתיע למרות שאני מכיר טויוטות הרבה שנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תבדוק את המצב המכאני במוסך. בדוק מה גיל ומצב הצמיגים.

אם זה טוב ולא מפריע לך הפח המעוך, קנה. מחיר הגיוני לשם שינוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם הפגיעות הן חיצוניות בלבד והנסיעה חלקה, נשמע כמו מציאה אמיתית! טויוטות עם פי 2 ואפילו 3 ק"מ נמכרות במחירים גבוהים יותר...ולדעתי ק"מ זה מה שקובע במכוניות כאלה. בכל מקרה חלקי חילוף לפח של טויוטות יש בשפע...

פורסם

במחירים האלה יש גם אלמרה שאמינה לא פחות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לי יש קורולה 99', אבי קנה את הרכב בשנת 2001, ומאז אצלנו. הרכב עבר 290 אלף קילומטר ומה אני אגיד לך סוס עבודה! , מזגן מקפיא, נוסע מצויין עבר טסט בקלות. פשוט תענוג.

אישור בלמים צריך לרכב בגיל 15 שנה טסט פעם בשנה, רכב מעל גיל 20 טסט כל חצי שנה.

בנוגע לטיוטה שמצאת אני ממליץ לך לבדוק טוב טוב, קשה לי להאמין שרכב כזה עשה רק 77 אלף. אבל אם כן זה פשוט מציאה והייתי לוקח את הרכב בלי לחשוב פעמיים.

פורסם
שנת 98 לא ישן כבר?

כל כמה זמן צריך לעשות טסט?

אישור בלמים?

ישן אבל עם ק"מ כזה ועם הרכב מטופל כדאי

צריך אישור בלמים

טסט פעם אחת בשנה עד 2018 (יש עוד זמן)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...