ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם הרכב מתאים בתור רכב ראשון? אני אסע בערך 120-150 קמ בשבוע, אולי יותר ביד 2 המחיר הוא בסביבות 50-60 אלף שח אני לא מבין בכל החלקים הפנימיים של הרכב. הם טובים? בשביל המחיר? כלומר, זה הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה בשבילי? או שיש רכבים טובים יותר באותו מחיר או פחות. חשוב לי שאחזקת הרכב תהיה זולה. תיקונים ביטוח דלק. ולהנות מהנהיגה. בינתיים כיף בשבילי לנהוג, אני רוצה להנות מהרכב
הודעה אחרונה מאת LookinForACar, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש רכב עד 50 אלף, חשוב שיהיה נוח בנסיעות וחיסכונית בדלק סבירה.
הודעה אחרונה מאת Ron7, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי, אני מחפש לקנות רכב משפחתי בתקציב של עד 45 אלף. מה חשוב לי ברכב : 1. נוחות ומרחב (אני עם 3 ילדים קטנים) 2. אמינות 3. עלות אחזקה סבירה / צריכת דלק סבירה 4. נעים לנסיעה מגיב טוב- לא מחפש ביצועים חדים אבל לא רוצה להרגיש שהרכב לא סוחב / חלש מאוד. הרכב עתיד לעשות סביב 15-25 אלף ק"מ בשנה (תלוי אם בעבודה הבאה אקבל רכב ליסינג ואז יעבור להיות רכב שני) רכבים שנסעתי עליהם עד היום במסגרת ליסינג - מזדה 3 2011 - אהבתי את הכח אבל הרכב היה מעט צפוף לטעמי במרחב הפנימי, קיה פורטה 2015 - הפתיע אותי לטובה, מאוד נוח ,מרחב פנימי טוב, תא מטען נאה, חלש יותר ממזדה אבל לא רע . חשבתי על הדגמים הבאים כשההעדפה הברורה שלי הן יפניות, ובאופן כללי אעדיף כמובן רכבים עם 100 אלף ק"…
הודעה אחרונה מאת Shlomida, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 831 צפיות
הי חברים, אני מחפש לרכוש רכב שני למשפחה. המאפיינים החשובים לי: מיועד לנסיעות עירוניותובין עירוניות קצרות (עד 50 ק"מ) ק"מ חודשי ממוצע– 1000 ק"מ גיר – אוטומט תא מטען – שיכיל עגלתתינוק צריכת דלק ממוצעת –מקווה שיהיה גבוה מ 1:15. בטיחותי (עד כמה שרכבברמה הזו יכול להיות) אבזור - שלא יהיהבסיסי מדי שנתון – 3-4 שנים תקציב – משאיר פתוחבשלב זה (הערכה 60-70k) חשבתי על כיוון הסופר-מיני (יאריס, פולו וכדומה...) מה דעתכם ??? תודה רבה J
הודעה אחרונה מאת noamb3, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 777 צפיות
היי תודה לכולם קודם כל ושנה טובה אמא שלי רוצה להחליף את הרכב, כרגע עם סוויפט שנת 2007 עם 90K ככה שהיא לא נוסעת יותר מידי היא רוצה להחליף סתם כי נמאס לה אחרי כמעט עשור. התקציב הוא 60 אלף כדאי שיהיה משהו בגודל דומה אוטומטית חשוב בטיחות אמינות ונוחות דלק פחות קריטי כי אין הרבה ק"מ תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת ערן g, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי ברצוני לקבל המלצה על רכב משפחתי אמין יחסית מרווח עם דגש על תא מטען רחב ונוח. אין לי בעיה להתפשר על שנתון יחסית נמוך 2007-2009 . מה שחשוב זה קלומטרז' נמוך יחסית. אני מתלבט בין מספר דגמים. סוזוקי SX4 מצובישי לנסר קלאסיק מצובישי לנסר החדשה 1500 כמובן אם יש למשהו המלצות אחרות אשמח לשמוע. תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
- 0 תגובות
- 454 צפיות
אני מחפש רכב משפחתי עד 65 אלף חשבתי על 3 רכבים 1. לנסר 09/10 גרסאת ה1800 2. סיוויק גם בערך אותו שנתון 3. אקורד גם בערך אותו שנתון ראיתי שהם בערך באותו טווח מחירים אבל מבחינת נוחות,איכות חומרים,כוח מה עדיף מבין השלושה?
הודעה אחרונה מאת EcoLine, -
- 3 תגובות
- 964 צפיות
קראתי רבות בפורום וגם באינטרנט, עברתי בין הסוכנויות אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. שתי המכוניות מגרדות את ה 100 אלף שקל מלמעלה. היונדאי מרגישה מרווחת הרבה יותר למשפחה עם שני ילדים. המאזדה מגיעה על פניו עם ביצועי מנוע/ גיר טובים יותר וחסכונים יותר בדלק לעומת המנוע 1.4 וארבע הילוכים ל היונדאי. את המרווח מרגישים ביונדאי מיד. לעומת זאת, עד כמה מורגש היתרון המכני במאזדה למי שלא שולט/בקיא/רגיש/ מבין במכוניות? בנסיעה שנתית של כ 25 אלף קילומטר, על כמה הפרש בצריכת דלק אנחנו מדברים? מי מהן אמינה יותר? מי זולה יותר בטיפולים? אקח את שתיהן לנסיעת מבחן מחוץ לעיר אך אני לא בטוח שזה יעזור לי להחליט.
הודעה אחרונה מאת ליאור_פ, -
- 5 תגובות
- 565 צפיות
שלום לכולם, אני סטודנט וכרגע אני מחפש רכב עד מחיר של 23K עם חריגה ממש קטנה. לא משנה גיר רגיל או אוטומט(עדיפות לרגיל), והכי חשוב לי שיהיה אימן, חסכוני וגם עדיף שיהיה גם נוח. אני כרגע חושב על רכבים מסוג של הונדה סיוויק(עד 2006), קורולה ראנקס 2003(שממש מגזימים עם המחיר שדורשים עליהם), יודנאי גטס ידנית(שעדיין לא מצאתי משהו טוב), חשבתי גם על פיג'ו 206 אבל נראה לי שירדתי מהעניין שלו. הסתכלתי גם על הונדה גאז 2002 LS, יד ראשונה, ידני 197000KM עם טסט עד חודש מרץ, שהמחירון שלה 19.2K ודורשים עליה כרגע 20K- שמבחינת התקציב זה סבבה לי אבל אני לא מכיר כלכך את הרכב הזה וגם הוא מבקש עליה יותר מדי. יש משהו מיוחד שאתם יכולים להמליץ לי על אחד מהדגמים שרשמתי(מבחינת אמינות/דלק/נוח…
הודעה אחרונה מאת toktok, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
עקב אילוצי ליסינג שונים, אלו הרכבים אשר הגיעו לגמר: 1. Octavia 1.8 Style 2. Mazda CX-5 Executive 3. Outlander Instyle 5 Seats (הדגם החדש לאחר מתיחת הפנים האחרונה) הדבר שהכי חשוב לי זה איך הגב שלי ירגיש אחרי שעתיים רצופות ברכב. את זה לצערי נסיעת המבחן לא הצליחה לגלות, ומלבד זה שאשמח לשמוע מכם מה לדעתכם עדיף בהקשר הנוחות, כנראה שזה יהיה הימור ואקווה שלטובה. מעבר לעניין הגב: נוחות - קשה לומר. לאוקטביה מושבים נוחים אבל מתלים נוקשים, לאאוטלנדר נסיעה מרוככת אבל מושבים קשיחים והמאזדה היא איפשהו בין לבין. אבזור - אאוטלנדר ראשונה (הרבה בזכות ווייז במסך הרכב), מאזדה שנייה ואוקטביה מעט רחוקה מאחור. בטיחות - אין הבדל מהותי. עיצוב - אף אחת מהן לא עושה לי את …
הודעה אחרונה מאת mavric, -
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
יש לי כרגע מונדאו 2002 , מאוד אוהב את הרכב אבל לא מפסיק להתקלקל, נמצא אצלי שנה וחצי, בממוצע כל חודש וחצי תקלה משביתה אחרת, אני רוצה להעיף אותו ולהביא אוטו אחר, כמו שאתם יודעים המונדאו ובכלל מכוניות של פורד נחשבות מאוד מהנות לנהיגה ולכן הייתי שמח להמשיך עם התכונה הזאת עד כמה שאפשר חשבתי אולי מאזדה 3 שנת 2008 מנוע 1600. ראיתי שב-30,000 שקל אתה מביא ***מביא, ככל הנראה הכוונה ל"רוכש" *** אחת במצב טוב. אז לשאלות: 1. איך האמינות של הרכב? 2. האם היא מהנה לנהיגה בדרך כזו או אחרת? (הגה ושלדה מתקשרים בעיקר), או שמדובר בירידת רמה רצינית? והאם אתם ממליצים להמשיך להשקיע בפורד או להביא מאזדה? על הפורד אני לא יקבל מעל 5 אלף כנראה …
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני רואה כבר כמה פעמיים שחלפו לעיניי קאדילק DTS ישמח לחוות דעת על הרכב האם אמין מה המחלות טיפולים וכו
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש ברשותי 10 אלף שקל רק לרכב,והאמת הרכב שהכי תפס לי את העין זה יונדאי קופה בשנים 99-97 ושאר המועמדים הם הונדה סיוויק באותם שנתונים ומאזדה לאנטיס 99-02,מה אתם ממליצים ?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 485 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת popout, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתוך גחמה אני שוקל לרכוש את הסמוראי הזה (או דומה לו). לא אכפת לי שהוא ללא מזגן, לא משנה לי שהוא "נוח" לשני אנשים בלבד ובספק למי שיושב מאחור. בא לי פתאום רכב עם גג נפתח... אך השאלה היא, איך נראה רכב שכבר 25 שנה נוסע בשטח, האם זאת נבלה שתישב יותר במוסך מאשר אצלי בחנייה?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 979 צפיות
הבנתי שבמיצובישי ישנו גיר רציף 6 הילוכים. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
שלום לכולם, לאחר כ-6 שנים אני מוכר את הסוזוקי אלטו ששירתה אותי נאמנה, לאור מעבר מסטטוס סטודנט לרופא, ולאור חזרה לצבא מה שמצריך יותר נסיעות בין עירוניות ארוכות מעל 100-200 ק"מ לכיוון. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין 2 מכוניות אשר זולות יחסית למה שהן מציעות, כל אחת מסיבותיה: 1. מאזדה 3 שנתון 2008-9. עקב היצע גבוה מאוד של המכוניות נמכרת סביב 30-35K, עם ק"מ שלפעמים יורד מ100,000 ליד ראשונה או שניה. 2. טויוטה קורולה שנתון 2008 - רבות דובר על הרכב והגיר הרובוטי שלו בעטיו נמכר כעת הרבה מתחת למחירון, בערך באותם המחירים שצוינו מעלה. טרם עשיתי מבחן נהיגה, אולם נסעתי באוטו הזה מספר פעמים והתרשמתי מנוחות נסיעה טובה, ומרכב מתקדם יחסית. כמובן שלא מכיל ESP ו-6 כריות אוויר מה שגור…
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 954 צפיות
שלום לכולם, אין לי מושג בשוק הרכב ולכן אשמח לעצת המומחים איזה רכב כדאי לחפש. הגדרת הצרכים: רכב שני משפחתי (הראשון הוא קיה ריו 2011), לצורך נסיעה בינעירונית לעבודה - (אשקלון רחובות= כ-35 קמ לכל כיוון בכבישים של 80-90) + איסןף הילדה מהגן. האשה לא נוהגת בידני, אז עדיף אוט', אבל אשמח לדעת מה השווי של האפשרות שגם היא תנהג ברכב. מחפש רכב עם רמת בטיחות סבירה, אבל בעיקר אמין חסכוני (בדלק ובטיפולים), למרות שאני חולה במחלת הרגל הכבדה - אוהב לנסוע מהר (אבל יודע להאיץ בצורה מתונה). התקציב סביב ה(35K (+-5K. השאלות- האם יש טעם לחפש בליסינג / השכרה? איזה שנתון כדאי? האם יש נפח מנוע שכדאי להתכוונן אליו? האם יש דגם ספציפי שמומלץ? אשמח להמלצה גם על רמת הגימור…
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 1 תגובות
- 979 צפיות
שלום אני לקחתי לבדיקה מזדה 3 2008 יד 2, ראשונה מליסינג. תוצאות הדוח: נמצאו רשימת ממצאים בענייני כוח דחיסה של המנוע 2 יחידות (הפרש בין המק למינימום)- דליפת לחץ בינונית בצילינדרים, לחץ לא זהה בצילינדרים. תושבות גיר ומנוע פגומות. נזילות שמן רעשים במנוע גלגלים אחוריים פגומים אין תאונות רציניות או פגיעה בשילדה *המוכר נסע למכון מורשה ובדק את כל הנושאים- נאמר לו שרק תושבת אחת של המנוע נדרשת החלפה וגם זה לא דחוף בעקרון. השמן דלף כשהפקק לא היה סגור עד הסוף. לטענת המכון וטענתו האוטו במצב מצויין. יחס דחיסה מצויין ו2 יח' לרכב בן 7 זה רגיל לפי התרשמותי, בנסיעה רגילה האוטו סוחב מצויין ולא שומעים רעשים או מעברים בעייתים בגיר. רציתי לבדוק האם הדברים האלו או חלק…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 4 תגובות
- 813 צפיות
שלום לכולם. עומד בצומת דרכים בהתלבטות חזקה. כרגע רוצה להחליף את ה-206 xs. על הפרק 3 אפשרויות. לאון 1.8t ידנית חדשה שתשולם כנראה במימון מלא, לאון 1.8t ידנית מהצורה החדשה בשנתון ישן יותר (מקדמה ומימון) או לאון צורה ישנה 1.8t 2009-2012 (כספית יותר נוח יהיה לי). מבחינת הלאון צורה חדשה אין ספק שתצורת שתי הדלתות מדהימה אבל לא יודע כמה היא פרקטית. אשמח לשמוע דעות. כרגע אני גם עם שתי דלתות. מבחינת העניין הכלכלי, אני יודע שרכב מאבד המון במחירון במיוחד רכב חדש. מישהו יכול לתת לי מחיר בערך של לאון צורה חדשה 2015 מול השנתונים באותה צורה קודמים יותר? אני ממש אוהב את המראה של הצורה החדשה אבל יכול לעמוד רק במחיר של הישנות [emoji22]. המנועים זהים? אשמח לכל כיון או עזרה .
הודעה אחרונה מאת Michael_N, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 562 צפיות
שלום אני רוכבת על דו גלגלי . חיה ועובדת בת'א . בשל עבודה ולימודים נוספים לעבודה בעירי (ת'א) עלי לנסוע גם מחוצה לה לערים כגון הרצליה, נתניה, ראשל'צ כ 4 פעמים בשבוע. החורפים שעברתי והתאונות שראיתי השאירו בי חותם. הרצון לרכב מגן שישמור עלי בחורף בכביש החוף / איילון / כביש 5 / 431 וכ'ו גדל ועימו הדילמה: אם זה רק לחורף האם כדאי לקנות? / יש ליסינג ל4-5 חודשים? ואם אקנה ואסע פחות מ10.000 ק'מ בשנה, ? תודה לכל העונים. בברכת שנה טובה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 630 צפיות
אהלן עשיתי תאונה עם היאריס ספורט , בקיצור האוטו מושבת מכרתי אותו , חייב רכב אחר , חיפשתי משהו בסגנון , אין , מצאתי איביזה שנראית די שמורה השאלה איך הרכב בכללי , למישהו פה היה אותו ? IBIZA FR 2005 TURBO מנוע 1800 , אם למישהו יש פרטים , תמונות , כל מידע שיש על הרכב , זה הזמן תודה
הודעה אחרונה מאת Divanasor, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 923 צפיות
מתלבט בין 2 הרכבים שבכותרת דגמים 2012-2013 גיר רובוטי. ראיתי שההספקים שונים, האם המנועים גם שונים? הבדלים באמינות? המחירים הם די דומים כך שזה פחות משנה. מה שעניין אותי הוא איך אוכל להבדיל בין רמות גימור, הבנתי שיש שתי רמות האחת קומפורט pk והשניה קומפורט ללא הpk. ישנם בעלי רכבים שלא יודעים באיזו רמת גימור הרכב שלהם אשמח לדעת איך אוכל להבדיל כשאלך לראות רכבים. תודה!
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש רכב לאחי המתגורר באילת. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר. דרישות: אוטומט מיני/סופר מיני חסכוני והכי חשוב אמין ואם אפשר שיהיה זול לתחזוק התקציב הוא 15 אלף, אבל אפשר לחרוג בעוד כ-2000 ש"ח אם זה באמת נחוץ. תודה לעזורים
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הציעו לאחי BMW שנת 2004 מנוע דיזל .דגם 760 כלכלית אחי יכול להרשות לעצמו להחזיק כזה רכב. השאלה איך האוטו עם מנוע הדיזל
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך לכותרת ארחיב ואומר שהנסיעות היומיות מסתכמות בכ-60 ק"מ הלוך ושוב לעבודה ומדיי פעם נסיעות ארוכות לאזור הצפון 120 ק"מ כאחת לחודש חשוב שהרכב יהיה חסכוני ואמין אין לנו צורך ברכב מפואר יש אפשרות לחריגה קלה בתקציב תודה על העזרה אשמח לקבל המלצות
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
הי, אני כרגע מחפש רכב שני לרכישה (אני קרוב לשנה עם סיאט איביזה ומבסוט) אבל חושב שהגיע הזמן לעבור לרכב אחר בקרוב. ראיתי הרבה לאחרונה את ה מאזדה - MX-5 והאמת שהרכב נראה אש. אני מכוון לשנתון סביב ה2003-2005 - תקציב של 50,000. בתקציב הזה הרכב יהיה סביב היד שלישית. מה דעתכם? הרפתקאה מפוקפקת מידי? ואשמח גם לביקורת על הרכב - חלקים דלק וכ'. תודה!
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 812 צפיות
שלום רב, 2 שאלות: 1)המשפחה גדלה. כיום אנחנו מונים זוג +3 +כלב. מחפשים קרוסאובר-ג'יפון בלשון העם שיצליח להכיל אותנו וגם ייתן אפשרות לרדת לשטח רך שבילים וכו'. אנחנו מתלבטים בין פורסטר, אאוטבק, פז'ו 3008, ספוטאז' ומאזדה CX5. בקיצור כמעט כל המכוניות בסגמנט. אשמח לחוות דעתכם כאשר מה שחשוב לנו הוא ראשית המרווח בתא הנוסעים ובבאגז'. צריכת דלק כמובן (אנחנו עדיין ישראלים) אבל גם חוויית הנהיגה שתהיה נוחה ושאפשר יהיה לרדת עם הרכב לשבילים רכים מהכביש. אודה להמלצתכם. 2)אני לא רוצה לקנות רכב חבל לי על הכסף. ראיתי שיש עיסקאות כמו נטו ליס שמשלמים מיקדמה קטנה "שוכרים " את הרכב לשלוש שנים בתשלום יחסית נמוך ובסוף התקופה מחזירים. אשמח לשמוע מבעלי ניסיון או ידע איך…
הודעה אחרונה מאת YNV, -
- 0 תגובות
- 546 צפיות
מישהו יכול בקשה לתת חוות דעת על הרכב הזה? אני לפני קנייה ואני מתלבט,הייתי שמח לדעת אם מישהו יכול לתרום מהנסיון שלו או עם הרכב הזה. ואם לדתעם משתלם לקנות את הרכב עם 120,000 ק"מ יד שנייה באיזור ה31,000 ש"ח.מטופל בזמן בלי תאונות.
הודעה אחרונה מאת Maor Ganon,