Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - מאזדה - MX-5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

אני כרגע מחפש רכב שני לרכישה (אני קרוב לשנה עם סיאט איביזה ומבסוט)

אבל חושב שהגיע הזמן לעבור לרכב אחר בקרוב.

ראיתי הרבה לאחרונה את ה מאזדה - MX-5 והאמת שהרכב נראה אש.

אני מכוון לשנתון סביב ה2003-2005 - תקציב של 50,000.

בתקציב הזה הרכב יהיה סביב היד שלישית.

מה דעתכם? הרפתקאה מפוקפקת מידי?

ואשמח גם לביקורת על הרכב - חלקים דלק וכ'.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Shlomi062
פורסם

בתקציב הזה הרכב יהיה סביב היד שלישית.

זה מבדיקת שוק שעשית? או ממחשבון יצחק לוי?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נראה שאפילו את יד 2 הוא לא טרח לפתוח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עוד לא הגעתי למחיר. התייחסתי ליד.

הוא משער ש-2005 זה יד 3. זה או יד ראשונה או עשירית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא הייתי מזלזל בבחור, אפשר למצוא... למשל יד שלישית, שמורה לכאורה ממישהו שמחזיק אותה 9 שנים (!) ועם 130,000 ק"מ בלבדב-48000 ש"ח http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=1&ModelID=22&SubModelID=186&FromYear=2003&UntilYear=2003&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

וזו איננה היחידה בנתונים ומחיר אלו+-

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לא הייתי מזלזל בבחור, אפשר למצוא... למשל יד שלישית, שמורה לכאורה ממישהו שמחזיק אותה 9 שנים (!) ועם 130,000 ק"מ בלבדב-48000 ש"ח http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=1&ModelID=22&SubModelID=186&FromYear=2003&UntilYear=2003&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

תודה תודה :)

חח חברים דווקא בדקתי, והיה 2005 האמת יד רביעית במחיר הזה, ויש עוד אחת כמו שרשמו בתגובה מעלי.

מבין שזה סיפור יקר קצת, בכל מקרה בתקציב הזה - סביב ה50, מה הייתם ממליצים?

תודה

פורסם
תודה תודה :)

חח חברים דווקא בדקתי, והיה 2005 האמת יד רביעית במחיר הזה, ויש עוד אחת כמו שרשמו בתגובה מעלי.

מבין שזה סיפור יקר קצת, בכל מקרה בתקציב הזה - סביב ה50, מה הייתם ממליצים?

תודה

תראה אתה יכול לקנות רכב כזה, הוא אמין ואין תקלות מיוחדות והאחזקה זולה.

אני אומר תקנה ותעשה יישור קו מקיף בעוד 5-8 אלפים שקלים, (קלאץ, רדיאטור, שמנים, צמיגים, פחחות) הרכב יחזיר אהבה.

כמובן שיכול לקרות מצב שהרכב טופל כראוי והכל מתפקד כראוי, לדעתי תקנה ותשקיע עוד 5 ביישור קו, אתה תהנה :wink:

תעדכן אותנו בהתפתחויות, בהצלחה.

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

הרכב בלינק הנ"ל אוטומט - יש פער גדול במחיר לעומת ידני (הביקוש לאוטומט נמוך בהרבה).

יש כרגע 3 ידניות ב-יד2, המחיר המפורסם הוא כ-69K.

פורסם

לאוטומטית יש אפשרות לשלוט בהילוך הנבחר? (טיפטרוניק סטייל)

כי אם לא, זה יכול להיות חתיכת ברוך בטיולים בלי אופציה לבלום עם המנוע בנוסף לבלמים

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אני בספק, מדובר בגיר 4 הילוכים "קלאסי".

מעבר לגיר עצמו ומנקודת המבט של חובב נהיגה, לדגם האוטומטי יש עוד הרבה חסרונות - אין LSD, המתלים שונים (אנטירולים דקים + בולמים/קפיצים רכים), אין חיזוקי שלדה, הבלמים קטנים יותר (מקדימה ומאחור), הגלגלים/צמיגים במידות יותר צנועות, הספק מנוע מוחלש.

פורסם

חידשת לי, הייתי בטוח שההבדל הוא נטו בגיר, משתמע מכך שהאוטומטית היא נטו ״תראו יש לי מיאטה״

עברתי לסקייטבורד

פורסם

המיצוב של האוטומטית דאז היה שונה. מיאטה ידנית היא רכב שנועד לנהגים. הגיר האוטומטי שהיה אז למאזדה היה ההפך הגמור מגיר "לנהג" אז הם החליטו (ככל הנראה) למכור את האוטומטית בתור נטו רכב ל-WASP-יות אמריקאיות, ולכן הפכו אותו ליותר נוח וחסכוני.

היום אוטומט זה נורמה, גם לנהגים שאוהבים לנהוג. אני מעריך שבהתאם הגיר האוטומטי שלהם השתפר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...